asta a facut parte din capitolul DRAGOSTEA pt orasul in care traim...ca sa fim musai in tema cu titlul topicului
PS.vine san Valentino :am4: :am2:
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Inviato 09 febbraio 2006 - 23:06
asta a facut parte din capitolul DRAGOSTEA pt orasul in care traim...ca sa fim musai in tema cu titlul topicului
Inviato 09 febbraio 2006 - 23:16
Apoi,dupa alegerile de aici vom vorbi despre dragostea noastra pentru noul premier al Italie...iata cata dragoste poate exista intr-o viata de...om
Inviato 09 febbraio 2006 - 23:24
Inviato 10 febbraio 2006 - 09:50
Inviato 10 febbraio 2006 - 12:12
Inviato 10 febbraio 2006 - 12:19
Daca suferi, cum poti zice ca nu exista? Dragostea nu-i doar bucurie dar si suferinta, si ma refer la sentimentele impartasite, unde se iubesc ambii, nu doar la cele unde unul iubeste si altul se lasa iubit.
E' inutil sa speri ca intr-o zi iti vei gasi dragostea cea mare si nu vei mai suferi. Este o utopie. Asa ceva nu exista. Daca iubesti cu adevarat asteapta-te si la suferinte pentru ca sunt inevitabile.
Inviato 10 febbraio 2006 - 12:26
ps.ai facut partie?
Inviato 10 febbraio 2006 - 12:30
mergem sal incercam Danza ??? :hahahah: :hahahah: :hahahah:aha, pe fund, exact în faţa scârbiciului :hahahah:
apropos, ştiai care e cea mai ieftină alternativă pt. sanie şi schiuri? capacul de WC: alunecă bine şi costă puţin...
dacă îl iei pe cel de pe tronul de acasă, nu te costă chiar nimic :hahahah:
Inviato 10 febbraio 2006 - 12:31
Cris...ai vazut ce faccina a introdua XCXC?
![]()
Inviato 10 febbraio 2006 - 12:45
da mi-a facut o paza aseara....si iata ca dimineata de-acu' is online!
![]()
![]()
Inviato 10 febbraio 2006 - 15:49
Daca suferi, cum poti zice ca nu exista? Dragostea nu-i doar bucurie dar si suferinta, si ma refer la sentimentele impartasite, unde se iubesc ambii, nu doar la cele unde unul iubeste si altul se lasa iubit.
E' inutil sa speri ca intr-o zi iti vei gasi dragostea cea mare si nu vei mai suferi. Este o utopie. Asa ceva nu exista. Daca iubesti cu adevarat asteapta-te si la suferinte pentru ca sunt inevitabile.
Inviato 10 febbraio 2006 - 16:12
...e luna iubirii, a prieteniei, să ne mai dăm o şansă nouă şi celor din jurul nostru :am2:
Inviato 10 febbraio 2006 - 18:28
Eu am vrut sa zica ca in acel moment cand am suferit ziceam ca nu exista... Dar cum am scris ca ma mintiam singur pe mine. Eu nu am vrut sa ma exprim ca eu astept dragostea cea mare si etc sau ca dragostea e doar bucurie si altele. Am scris ca am avut ocazia sa sufar, sa fiu ferecit si sa fac sacreficii.
Când n-ai curaj să fii fericit, n-ai curaj nici să suferi.
Frica de suferinţă te blochează.
Frica de durere te face să eviţi plăcerea.
Frica de suferinţă te face să eviţi iubirea.
Frica de a fi părăsit te face să eviţi relaţia.
Inviato 13 febbraio 2006 - 14:04
Inviato 13 febbraio 2006 - 14:16
Inviato 13 febbraio 2006 - 14:22
p.s. ne-o plăcut ce-ai spus despre aer şi lumină....dar este o soluţie...ochelarii de soare http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/cool.gif
Inviato 13 febbraio 2006 - 14:58
Pt. TRE, pt. Delfina-Ana, pt. Liuna, pt. Roman, pt. mine, în fine, pt. toţi acei care au iubit, care iubesc, care se tem să nu-şi piardă iubirea, care au fost dezamăgiţi, înşelaţi, pt. cei care au renunţat la dragoste, pt. cei care au găsit-o şi pt. cei care încă o mai caută
NB: articolul e cam lung, DAR, pazienza, e la temă (1 la mână) şi dă de gândit (2 la mână) pt. că mult adevăr conţine....
"DACĂ TE DOARE, SĂ ŞTII CĂ ŢI-A ŞI PLACUT…
Viaţa este un medicament tare. Un medicament veritabil, extraordinar. Tu îţi poţi lua din ea toată fericirea. Dar, fii responsabil ! Când vrei fericirea, aminteşte-ţi că ea are şi efecte secundare, şi efecte adverse. Ca să simţi fericirea, trebuie să-ţi asumi riscul de a suporta şi efectele secundare ale fericirii. Şi efectele ei adverse. Ca să simţi fericirea, trebuie să-ţi asumi riscul de a suporta şi efectele secundare ale fericirii. Şi efectele ei adverse. Fii responsabil ! Dacă vrei o relaţie, aminteşte-ţi că relaţia are efecte secundare şi efecte adverse.
Nu te aştepta la un covor roşu, întins pentru regele/regina care te visezi. Corpul iubitei este frumos, dar ai să-ţi aminteşti că el transpiră, scoate „deşeuri” şi secreţii cărora le lipsesc frumuseţea şi parfumul. Buzele iubitei spun cuvinte atât de minunate...o vreme! Dar, într-o zi, aceleaşi buze pline de miere s-ar putea să rostească şi...ceva foarte amar. Mâna care te mângâie s-ar putea să te rănească.
Efectele secundare ale fericirii sunt fireşti. Când îţi asumi responsabilitatea, te doare mai puţin. Când ştii că şi în tine există potenţialul unui „medicament” cu efecte adverse pentru celălalt, ai să suferi mai puţin. Dar, vei putea avea o relaţie şi vei putea fi în armonie cu cei din jur. Vei putea atrage toată fericirea din viaţă, asumându-ţi şi suferinţa.
Când n-ai curaj să fii fericit, n-ai curaj nici să suferi.
Frica de suferinţă te blochează.
Frica de durere te face să eviţi plăcerea.
Frica de suferinţă te face să eviţi iubirea.
Frica de a fi părăsit te face să eviţi relaţia.
Poate crezi că nu eviţi. Dar, evitarea se ascunde sub multe măşti şi sub cele mai stranii chipuri.
- Evitarea te face să întălneşti relaţii în care eşti respins. Relaţii imposibile.
- Evitarea te face să devii bolnav.
- Evitarea atrage la tine tot ce te face să suferi. Iar ceea ce te face să suferi vine la tine tocmai pentru că eviţi suferinţa. TU atragi ceea ce eviţi. Şi, când suferi prea mult, aminteşte-ţi că eşti în starea de evitare a suferinţei. Undeva, în interiorul tău, spui : „Nu vreau fericire pentru că mi-e frică de suferinţă...!”.
Fii conştient de evitare ! Fii conştient ! Când eşti mai profund frustrat, mai profund rănit, mai profund deprimat se întâmplă pentru că eşti în „evitare”. Eviţi să fii fericit de frica suferinţei. Eviţi să ai plăcere de frica durerii. Şi-atunci poţi decide, poţi alege să rişti ! Riscă! Suferinţa pe care o trăieşti continuu, suferinţa care vine după tine ca ursul la miere este efectul evitării suferinţei. Alege să fii fericit! Alege să fii un cascador! Viaţa este ca un teren alunecos.
Îndrăzneşte să zbori, chiar dacă suferi!
Dar, când rişti să fii fericit, eşti în avantaj. Eşti fericit, ai fost fericit. De ce doar să suferi în viaţa ta, când poţi să fii fericit şi să suferi !? Când poţi să trăieşti din plin...
ŞI DACĂ ACUM TE DOARE ESTE PENTRU CĂ ŢI-A FĂCUT PLĂCERE"...e luna iubirii, a prieteniei, să ne mai dăm o şansă nouă şi celor din jurul nostru :am2:
Inviato 13 febbraio 2006 - 15:19
Eu fac parte din categoria celor care au hapanit gruz citind rindurile tale....
Eu va6e am uitat ca miine a Sf.Valentin, Ziua Indragostitsilor, abia Muza, azi dimineatsa mi-a amintit..vezi ce-seamna sa nu fii indragostita. Inainte incepeam sa-mi bat capul p/u cadouri lu' "iubi" inca de la Craciun..da acum..treaba n-am
Eh..oricum, mersi multtttttttttt p/u cuvinte calde, si sfaturi utile..am sa incerc si eu sa-mi fac curaj si sa ies din hibernare (cu toate ca asa bine si sta uneori si singuri)
Karo4, anu ista tre stroga de facut skimbari.
Inviato 13 febbraio 2006 - 17:12
Pt. TRE, pt. Delfina-Ana, pt. Liuna, pt. Roman, pt. mine, în fine, pt. toţi acei care au iubit, care iubesc, care se tem să nu-şi piardă iubirea, care au fost dezamăgiţi, înşelaţi, pt. cei care au renunţat la dragoste, pt. cei care au găsit-o şi pt. cei care încă o mai caută
Inviato 14 febbraio 2006 - 01:19