Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

AMORE

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
198 risposte a questa discussione

#61 Floriana

Floriana

Member

• 46 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 11:50

Haaaaaaaaaa,iaka ni-o facut babe,si eu care ma simt in floarea virstei :crybaby: :crybaby:

:prrrt:

LILIA ìi ghine di noi cà suntem ìn floarea vìrstei,mai ràu di cei care ìnfloresc,MITITEII http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley10.gif

Lilica poate ni schidanim si zamutim o sauna :hmm: Acolo la tine alaturi di piscina nn ci sono per caso nisti metri quadri in plus :please:

Ca asa nu facem treaba cu chiloti termoiadernie :prrrt:

Oxancic hai ragione

Lilica poate ni schidanim si zamutim o sauna :hmm: Acolo la tine alaturi di piscina nn ci sono per caso nisti metri quadri in plus :please:

Ca asa nu facem treaba cu chiloti termoiadernie :prrrt:

Oxancic hai ragione,shi pài te-ai gìndit shi tu la un suflet

#62 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 12:02

Iaca hai si ni-om lua chiar ca eu sed si ma gruzesc aici singurica vin la tini cu sania si ni dam cu lijili :prrrt:

dapu vina oxany ... ni dushim inghetzam oleaca pi pistili din Folgheria, shi dupa asta ne dushim shi facem o lampada, ni incalzim ca nish sauna nu ni trebu :)
shi dupa asta la distraztzie ;)
Ca viatza merge inainte ...

SE VEDE

Ehi dapu daca nu ma fac oleaca vedere pi undi trec eu, apoi nu-s Ana :lol3: :lol3: :lol3:

Haaaaaaaaaa,iaka ni-o facut babe,si eu care ma simt in floarea virstei :crybaby: :crybaby:

Lily, ma figurati, n-am facut pi nimi babi ...
Prosta, piu' grande, piu' esperienza :) Cu toate ca nu-s prea deacord cu asta.

Asha ca e normal ca ci sono qsti riscontri ...

#63 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 27 gennaio 2006 - 16:14

:prrrt:

:lol3: :lol3: :lol3: Daaaaaaaaa,fetelor s vami ne soscucishea.Voi sunteti,adika noi suntem ca 2 echipe de futbolisti. :clown: Numai nu stiu cine e juriu. :)
Bravo,bravo. :smiley31:

Ciao Floriana,vad ca voi popolneaite readi KGB-bistok? :) Tocino kak v kino... sauna,pishina,sani,liji.Bravi,bravi,ce mai produceti? :P . ok,un bacio per tutti impartiti cum vreti. :smiley31:

#64 Floriana

Floriana

Member

• 46 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:17

:lol3: :lol3: :lol3: Daaaaaaaaa,fetelor s vami ne soscucishea.Voi sunteti,adika noi suntem ca 2 echipe de futbolisti. :clown: Numai nu stiu cine e juriu. :)
Bravo,bravo. :smiley31:

Ciao Floriana,vad ca voi popolneaite readi KGB-bistok? :) Tocino kak v kino... sauna,pishina,sani,liji.Bravi,bravi,ce mai produceti? :P . ok,un bacio per tutti impartiti cum vreti. :smiley31:

Cioa zviozdocica!
Papalneaem,papalneaem pa nimnoshcu,vajna ni figuru :)
Povad esti razgavor naideotsea-tac tocina!

#65 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:30

Cioa zviozdocica!
Papalneaem,papalneaem pa nimnoshcu,vajna ni figuru :)
Povad esti razgavor naideotsea-tac tocina!

Bravo,nado nado.A to tak mojno i umereti so scuki.Nehvatalo eshio umereti so scuki v cijoi strane. :)

#66 Floriana

Floriana

Member

• 46 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:35

Bravo,nado nado.A to tak mojno i umereti so scuki.Nehvatalo eshio umereti so scuki v cijoi strane. :)

Mai ales cum azi GRUZ PACHET cu ploaea asta,meno male cà este cu cine sà mai schimbi o vorbà :)

#67 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:37

Mai ales cum azi GRUZ PACHET cu ploaea asta,meno male cà este cu cine sà mai schimbi o vorbà :)

Da shi esti russo turisto cu gruz pachet? Lasa tot si vai fare passeggiata, o sa vezi kit e de bine. :o Mai bine nu,am uitat ca aveti o zapada kit e Roma mare. :)

#68 Floriana

Floriana

Member

• 46 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:51

Da shi esti russo turisto cu gruz pachet? Lasa tot si vai fare passeggiata, o sa vezi kit e de bine. :o Mai bine nu,am uitat ca aveti o zapada kit e Roma mare. :)

àI DA CARE ZàPADà!? ANUL ACESTA O VàD O DOUA OARà,CU MAREA ACEASTA NU SE TINE NIMICA,TROPPO SALE

àI DA CARE ZàPADà!? ANUL ACESTA O VàD O DOUA OARà,CU MAREA ACEASTA NU SE TINE NIMICA,TROPPO SALE

NO,NO....MOLDOVANCà DIN CAP PìNà-N PICIOARE

#69 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 28 gennaio 2006 - 23:45

Ciao fetele!!!!

Relatii dintre femei si barbati
Cand o relatie se termina, o femeie va plange, se va destainui
prietenelor ei si va scrie o poezie. Va spune cel putin odata: Toti barbatii sunt niste idioti. Apoi isi va duce viata mai departe.

Unui barbat ii este mai greu sa treaca mai departe. La sase luni de la despartire, la ora 3, duminica dimineata ii va da fostei prietene
telefon si ii va spune: Am vrut doar sa stii ca mi-ai stricat viata, nu o sa te iert niciodata, te urasc si esti o proasta. Dar mai vreau sa stii ca intotdeauna va fi o posibilitate sa ne impacam. Acesta se numeste telefonul "Te iubesc / te urasc" pe care 99% dintre barbati l-au dat cel putin o data. Exista cursuri speciale pentru a-i ajuta pe barbati sa isi depaseasca aceasta nevoie; din nefericire foarte rar sunt eficiente.

Sex:
Femeile prefera 35-40 de minute de preludiu. Ele cred ca in timpul
acesta barbatii le admira calitatile. Daca relatia este mai veche, ele nu mai au nevoie de preludiu, dar il considera o obligatie a
barbatului, un fel de cadou impus de natura... si de aceea se prefac ca nu pot face nimic fara aceasta "introducere". Mult mai egoiste ca barbatii, femeile considera ca pina si in pat au dreptul la la ceva... orice... in plus.

Barbatii prefera 35-40 de secunde. Ei cred ca drumul cu masina pina la casa ei face parte din preludiu.

Maturitate:
Femeile se maturizeaza mult mai repede decit barbatii. La 17 ani o
femeie poate fi considerata un adult. La 19 ani deja stie ce vrea:
- un barbat inteligent, (dar usor de prostit), foarte, foarte, foarte bogat (dar neaparat cu dorinte de a se imbogati si mai mult pentru ea);
- egoist cu ceilalti (dar foarte darnic cu partenera lui);
- foarte frumos (dar nu mai frumos ca ea);
- ferm (dar blind);
- experimentat (dar naiv);
- preocupat de afacerile sale (dar aproape de sufletul ei);
- dorit de alte femei (dar foarte fidel...) etc.

La 17 ani barbatii inca mai colectioneaza surprize si se uita la filme cu karate. De aceea prieteniile din liceu rezista rareori. Ei se maturizeaza in jurul virstei de 30 ani, dar din pacate deja o fiinta mult mai inteligenta ca el ii arata un certificat de casatorie de acum 7-8 ani si 2-3 copii care au nevoie parca de toate lucrurile din lume. Daca vrea sa se trezeasca din acest cosmar, trebuie sa plateasca cel putin jumatate din munca tineretii lui si cel putin o treime din ceea ce va cistiga pina la adinci batrineti sub forma de pensie alimentara.

Palarii
Femeile arata bine cu palarii. Barbatii arata ca niste prosti cu aere de intelectuali rasati.

Scrisul de mana: [/u]
Femeile folosesc hartie fina de scris, de preferinta colorata si
parfumata, si isi decoreaza "i"-urile cu cerculete sau inimioare; "g"-urile si "p" -urile au bucle ridicol de mari. Este un chin sa citesti biletul unei femei. Chiar daca te paraseste, ea tot va desena un cerculet zambitor la sfirsitul biletului. Nu acelasi lucru se intimpla cind scriu CEC-uri pentru plata unor facturi sau datorii.

Spre cinstea lui, barbatul nu isi decoreaza scrisul; el zgarie pur si simplu ca gheara unei gaini... sau a unui cocos ?!?!?!

Baile:
Numarul mediu de obiecte din baia unei femei este de 437. Un barbat nu ar putea identifica majoritatea dintre aceste obiecte.

Un barbat are in general 6 articole in baie: periuta si pasta de
dinti, crema si lama de ras, un sapun si un prosop luat de la vreun hotel.

Reviste:
Revistele pentru barbati de multe ori contin poze cu femei dezbracate.
Revistele pentru barbati aduleaza femeile. In paginile lor regasesti
retete de a cuceri femeile. In revistele barbatilor femeile nu sint una si aceeasi cu nevestele. Redactorii revistelor pentru barbati sint in general barbati casatoriti.

Revistele pentru femei de asemenea au poze cu femei dezbracate. Asta din cauza ca, fizicul femeii este o opera de arta ce trebuie admirata, in timp ce corpul barbatului este paros si denivelat si nu ar trebui vazut la lumina zilei.
Revistele pentru femei aduleaza tot femeile, mai ales cele care nu accepta compromisuri si ii prostesc pe barbati. In paginile acestora gasesti retete de a cuceri barbatii, dar in nici un caz de a da curs victoriilor astfel obtinute. In revistele femeilor acestea se pling
ca sint singure, dar sfatuiesc cititoarele sa nu cedeze nici unui
pretendent.
Redactorii revistelor pentru femei sunt in general femei divortate.

Iesitul in oras:
Cind un barbat spune ca este gata de iesit in oras inseamna ca este
gata de iesit in oras.

Cand o femeie spune ca este gata de iesit in oras inseamna ca VA FI
gata de iesit in oras, dupa ce isi va gasi si celalalt cercel, se va imbraca, se va machia...

Pisici:
Femeile iubesc pisicile.

Barbatii spun ca iubesc pisicile, dar cind femeile nu se uita, le ard cite un sut.

Oglinzi:
Barbatii sunt vanitosi; isi vor verifica imaginea in oglinda.

Femeile sunt ridicole. Ele se uita in orice suprafata stralucitoare:
oglinzi, lingurite, vitrine, prajitoare de piine, oglinzi si geamuri de la masini parcate, chelii...

Telefonul:
Barbatii vad telefonul ca pe o unealta cu ajutorul careia pot comunica mesaje scurte si importante. Barbatii stiu ca telefonul costa.

O femeie poate sa vina acasa din vizita de doua saptamini de la o
prietena, sa o sune la telefon si sa discute alte 3 ore. Si femeile stiu ca telefonul costa, dar mai stiu ca nu il platesc ele.

Indicatii:
Daca o femeie se rataceste in timp ce conduce masina ea va cere
indicatii.

Daca un barabat se va rataci, el nu va opri masina sa ceara indicatii despre drum - considerind acest lucru sub demnitatea lui.

Jucarii:
Fetitelor le place sa aiba jucarii. Apoi, pe la 11-12 ani le dispare interesul.

Barbatii nu isi depasesc niciodata obsesia pentru jucarii. Pe masura ce inainteaza in virsta, jucariile devin din ce in ce mai scumpe si mai nepractice. Exemple: televizoare miniaturale, telefoane de masina, storcatoare de fructe sofisticate, egalizatoare grafice, jocuri video, si orice clipeste, bipaie si are nevoie de cel putin sase baterii pentru a functiona.

Ce ziceti?

#70 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 01 febbraio 2006 - 14:23

... ai luat-o pre rapidi tu cu dragostea, ca sa tzii la o persona tre s-o intzelegi din cap pin-n kishiori, sa shtii cind ii sincera cu tine shi cind nu ... Daca nu-i sinceritate shi incredere nu-i nish dragosti shi nish butoi di K****, da-i indiferentza ... OK !!!

Sh-apoi shtii destul di ghine, ca tot shei-i scris aishi ii h***** ... Pina shi si impaca 2 persoane apoi exista dragoste shi tot, daca merge sheva storto apoi de-amu diventa un butoi di ...

ma va' ...

voobsheto nam spus eu cuvintele astea ,da tu vad ca tei suparata sau shi driaqu...ailuato pre in inima...hsi s cu gruzurli astea ...or sa fie oare nu mai un coment..sper asa sa fie ca daac Niu..apu manrevedzi Mlia tari
...shi shi s jinovat eu ca persoana ceia care dici te ,ca nush shi di sinceritate,cum poti so crezi cind ea iti spune ba minciuni .ba zice ca i sincera...nui apridilit omu...da pi urma caty derptatea...shi stie numa sa deie cy curu la gard...shi jina p alalta al doilea...fiindca e cel mai simplu....
da de asta ca eu scriu huinele pe forum vas h ruga sa va cereti scuze .penreu ca is sigur ca Tu aici in partea dragostei nar trebui sa scrii NIMIK...pentru ca nai so intelegi...cine shi ce simnte pentru o anumita persona..e prea complicat pt Neatale...nu ma fa sa dau cu SApojniku(cum spune Mult stimatul Dantess)
shi tzias mai lamuri multe da nam timp ..tu je stii ca eu s pi deli pastaiana;)
citeste inka o data ce ai scris...mai sus...shi spune cuvintele fermecate...
shiii om ...a?
respect
P.s. huinele scriu numai ahuiistii...adika eu is un ahuist ahuienyi in fatza ta..da?
zdu atweta...

#71 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 01 febbraio 2006 - 15:00

usoooor fratilor la exprimare....
nu ne face fatza ;)

#72 Floriana

Floriana

Member

• 46 messaggi

Inviato 01 febbraio 2006 - 18:59

RIBEATA DAVAITE JITI DRUJNA.

(KOT LIAPOLID)

#73 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 01 febbraio 2006 - 20:37

RIBEATA DAVAITE JITI DRUJNA.

(KOT LIAPOLID)

multiku ni plashi....da fraza NU..intodeauna am tzinut ku shioareshii sheia doi care erau acolo...
Liapolid vyhodi podlyi trus...
:clown:

#74 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 01 febbraio 2006 - 23:39

multiku ni plashi....da fraza NU..intodeauna am tzinut ku shioareshii sheia doi care erau acolo...
Liapolid vyhodi podlyi trus...
:clown:

gOnesti, cum s tsii cu draconii cei de shoareci care faceau numa rau, lu' saracu Kot Ljapol'd ?! http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif
Pe mine ei ma cumareau, vashe nu suport shobolanii

#75 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 02 febbraio 2006 - 12:06

voobsheto nam spus eu cuvintele astea

da, i-an uititi mai ghini tu ...

dragostea e un butoi mare de K*****t cu un strat subtire de miere deasupra.vezi,simti mirosul mierii,ca mai tirziu sa.ti dai seama ca ai nimerit in K*****t.....

#76 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 02 febbraio 2006 - 21:32

gOnesti, cum s tsii cu draconii cei de shoareci care faceau numa rau, lu' saracu Kot Ljapol'd ?! http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif
Pe mine ei ma cumareau, vashe nu suport shobolanii

da eu o data daje am minkat doi..din greseala :pizza:

Liam scris Eu frazele ,dar de spus nu liam spus EU...Nteleji..or Nein? Nixt Fershtein

:graduated:

#77 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 03 febbraio 2006 - 01:51

da eu o data daje am minkat doi..din greseala :pizza:
:graduated:

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuu! http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley11.gif
Si nici nu unul da doi, mai esti in viatsa? :stretcher:

#78 leila

leila

Member

• 18 messaggi

Inviato 03 febbraio 2006 - 07:48

Salve tuturor,
..interesant subiect ati initiat, mai ales in ajun de sfintul Valentin... eu cred in dragoste!! Eu cred intr-un raport simplu de prietenie care se poate transforma in dragoste, cred in dragoste la prima vedere.. si mai cred in acea dragoste care apare cind deja persona nu e alaturi.. orice tip de dragoste nu ar fi: Ea EXISTA! Important este sa crezi in ea. Sa fii mereu cu speranta la ea. pentru ca daca vei continua mereu sa zici: eu nu am noroc, nu ma iubeste, nu-l gasesc, nu sunt pentru el..etc. chiar nu vei fi norocoasa, nu vei fi iubita, si nu-l vei putea gasi..
o.k. Auguro, tuturor cuplurilor sa -si pastreze dragostea, iar celor care nu au gasit-o, sa nu pierda speranta. Credeti in Dragoste, Ea exista!!

#79 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 03 febbraio 2006 - 11:30

x te
nu tre sa-mi mai scrii nii asha abiesnenii(Messagio #71) ok ... Shi eu vapshe nish n-am di gind sa-ti lamuresc care o fost situatzia, ok ...nu cred ca ar mai conta ;)
Prosta imi pare foarte rau di una, ca nu vrei sa intzelegi shi nu vei intzelegi pina cind nu vei da cu nasu di ashei care tzin la tini.
Nu conteaza sa zica multe shi marunte,da cind ai nevoie nu sint...
nu potzi intzelege “frica” di certe cose ... ca magari puo' essere x tutti in tutto "la prima volta" ...
Daca sunt la persoana care sa NU scrie dispri dragoste? Poati ai dreptate,n-am avut-o shi nu m-o invatzat nimi s-o dau. Dar am inima, ok shi tot sheea shi fac, fac din inima.

Daca scrii h******i pi forum ... uite shi tu !!! Dupa parerea ta, tre sa mai adaug sheva?!!?

Leopolydu macar esha sempre (mai tirziu ori mai devreme) shi lamurea care-i situatzia, da nu se ascundea ca shi shoarishii, care eshau cind leopolidu nu era ;)

respect

cosa?!!? Respect x cosa? Ma va’ ...

#80 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 03 febbraio 2006 - 11:41

daca vei continua mereu sa zici: eu nu am noroc, nu ma iubeste, nu-l gasesc, nu sunt pentru el..etc. chiar nu vei fi norocoasa, nu vei fi iubita, si nu-l vei putea gasi..
o.k.

Da leila, ai dreptate in tot, dar ... eu sincera sa fiu nu mai cred in nica ... cred numai in sheea shi vad, shi in mine, in ceea ce vad shi simt al momento e dopo si dimentica ... in amicizia, ma nn in amore ...