Eu cred ca dragostea poate dura si 50 de ani, daca e ...

imposibila. Daca sunt obstacole, care ii impiedica pe cei indragostiti sa stea impreuna. Daca se vad din cand in cand. Dar cand incepi a sta impreuna, cum nu ai da, dispare vraja. Si daca, plecand vraja, ramane prietenia si respectul, atunci e O.K.
Dar mai depinde si ce intelegem prin dragoste. Fiindca unul cand zice dragoste se gandeste la pasiune, si aceea chiar cred ca nu poate dura un sac de ani. Altul se gandeste la afectiune si atunci da, cred ca poate dura mult. Dar in general, stiti ca cineva zicea ca dragostea au inventat-o barbatii, ca sa atraga mai usor femeile in pat. Sa fie asa, sa nu fie asa?
Pupici
dragostea e un butoi mare de K*****t cu un strat subtire de miere deasupra.vezi,simti mirosul mierii,ca mai tirziu sa.ti dai seama ca ai nimerit in K*****t.....
De asta barbatii cred ca sar din floare in floare in floare sau mai bine zis "din butoi in butoi", ca sa nu se murdareasca prea tare...
La unii barbati moldoveni, de cand le-au venit femeile in italia, au inceput a le creste coarnele, dar tie vad ca-ti creste nasul

. Tu poate ai insuficienta de calciu?