Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
AMORE
Inviato 14 febbraio 2006 - 08:29
La Chisinau ninge foarte frumos e frig, dar se simte o atmosfera de sarbatoare.
Va felicit pe toti cu aceasta frumoasa zi, va urez caldura in suflet, dragoste si cuget, incredere in sine. Si celor ce nu sint indragostiti le spun.... Cit sintem vii, avem toata posibilitatea de a iubi si a fi iubiti.
Ce e amorul? E un lung
Prilej pentru durere,
Caci mii de lacrimi nu-i ajung
Si tot mai multe cere.
De-un semn in treacat de la ea
El sufletul ti-l leaga,
Incit sa n-o mai poti uita
Viata ta intreaga.
Dar inca de te-asteapta-n prag
In umbra de unghere,
De se-ntilneste drag cu drag
Cum inima ta cere:
Dispar si cerul si pamint
Si pieptul tau se bate,
Si totu-atirna de-un cuvint
Soptit pe jumatate.
Te urmareste saptamini
Un pas facut alene,
O dulce stringere de mini,
Un tremurat de gene.
Te urmaresc luminatori
Ca soarele si luna,
Si peste zi de-atitea ori
Si noaptea totdeauna.
Caci scris a fost ca viata ta
De doru-i sa nu-ncapa,
Caci te-a cuprins asemenea
Lianelor din apa.
Mihai Eminescu
:am2:
Inviato 14 febbraio 2006 - 10:40
dragoste dureaza maxim un an doi.pe urma vine deprinderea si frica(ca nu o sa gasesti unu mai bun de cit ea or el)
Inviato 14 febbraio 2006 - 10:47
:am2: felicitari la toti indragostitii :am4:
eu ma gasesc in italia dar iubirea mea ii in tara nuuuuuuuuuu :malato:
dragoste dureaza maxim un an doi.pe urma vine deprinderea si frica(ca nu o sa gasesti unu mai bun de cit ea or el)miar placea sa mai vorbesc dar trebuie sa plec...ciao ciao raga.. :am4:
Ciao, cory, shi bine ai venit!
Vad ca esti la primul tau mesaj si sper sa nu fie ultimul.
Dar uite ca nu sunt deacord cu tine: dragostea poate dura si mai mult de 1-2 ani. Dar daca te gandesti ca nu gasesti mai bun, atunci nu mai e vorba de nici un fel de dragoste, pur si simplu e vorba de frica de a ramane singuri....
Inviato 14 febbraio 2006 - 11:42
Stitzi ca ieri o fost ziua amantzilor, shi miine ii ziua singol-ilor
Inviato 14 febbraio 2006 - 11:57
Cu San Valentino tutti quanti ...
Stitzi ca ieri o fost ziua amantzilor, shi miine ii ziua singol-ilor
Atunci inseamna ca eu deja am sarbatorit ieri :am3:
Inviato 14 febbraio 2006 - 22:57
da shi nu cumva fashi ca shi mine ,ti traji la vreo italianka bogata la care barbatu e pastaiana in comandirovka cu lucruAtunci inseamna ca eu deja am sarbatorit ieri :am3:
P.s.cu st Valentino pe toti !! iubiti.va!!! shi faceti dragoste kit mai multa !!
da st. Clandestino kind e? :berlusconimazione:
Inviato 15 febbraio 2006 - 00:37
inseamna ca maine e ziua mea?Ce bine!
azi am primit un trandafir albastru...
deci se gasesc si prin aceasta zona...
indragostitilor ce-ati facut azi?
Roman,reactionezi de parca te-ai afla doar tu intr-o astfel de situatie...
incearca sa fii mai pozitiv...altfel nu vei reusi sa te ajuti deloc,iar altul in locul tau nu cred ca se va gasi pentru a te ajuta...
cati nu sunt cei care si-ar dori sa fie clandestini ca tine,dar sa aiba un banut in plus...te-ai gandit la asta vreodata?
E adevarat,azi o duci greu...dar nu ai de unde sa stii ca peste un an nu-ti vei rezolva problemele...e totul posibil...insa trebuie si rabdare,viata are si suisuri si coborasuri,va trebui sa le incerci pe amandoua...
Acum cobori,dar esti tanar si ai tot timpul sa si urci...vei vedea...
Numai bine...
Inviato 15 febbraio 2006 - 08:41
:panda_2: ce simpatic acest ursulet...Danza vrei sa ti-l dedic tie? http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley1.gif
inseamna ca maine e ziua mea?Ce bine!
cic azi e S. Faustino (sarbatoare singuraticilor), sa inceapa sarbatoarea!!!! hai sa-ntindem hora mare!!!
Inviato 15 febbraio 2006 - 11:24
Hora mare?pai asta-i dans de singuratici?
Doresc multa fericire singuraticilor!!!
...si...spor la munca!
Cris dar unde-ai disparut?
Inviato 15 febbraio 2006 - 12:02
da, da!!!....merci merci merci muuuuuuuuulttttt
si a meaaaaa
cic azi e S. Faustino (sarbatoare singuraticilor), sa inceapa sarbatoarea!!!! hai sa-ntindem hora mare!!!![]()
YOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!
bem bem bem!
bem si ne distram!
Singoli din toate partile reunitsi-va!!!
Oggi è la NOSTRA FESTA!!!!
Let's Get it started!!!!
Festa! Ah che bella, ah che bella questa Festa!Questa Festa, Questa Festa! Senza te!!! :porco_balla:
Inviato 15 febbraio 2006 - 16:31
da shi nu cumva fashi ca shi mine ,ti traji la vreo italianka bogata la care barbatu e pastaiana in comandirovka cu lucru
P.s.cu st Valentino pe toti !! iubiti.va!!! shi faceti dragoste kit mai multa !!
da st. Clandestino kind e? :berlusconimazione:
Nu ma bag (oare) Dar nu ascund ca am avut si asha experientza (ca amant dar fara italianca bogata)
In cel mai rau caz prefer sa fiu amant decat sa inbatranesc singur
Inviato 15 febbraio 2006 - 17:06
Nu ma bag (oare) Dar nu ascund ca am avut si asha experientza (ca amant dar fara italianca bogata)
Shi ma'nnerveaza pe mine la moldoveni (de italieni nu stiu aici, nu sunt practica) ca 3,14zdesc in dodii daca o fost ceva cu vre'o fata!!Si nu'i destul faptul ca nu'si tsin limba dupa dintsi, dar mai infrumusetseaza cu zurzurele si dantele http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif
Sorry, putesti sa ma cenzuratsi, dar am vrut s'o spun si am spus'o!
Gata!
Inviato 15 febbraio 2006 - 17:23
odata si odata tre' sa se termine si confesiunile si laudele
Inviato 15 febbraio 2006 - 18:05
Nu tre s'ascunzi, dar nici sa inshiri la toti.
Discrestia nici'odata n'a fost puncul forte al barbastilor
:faccina nauseata:
Inviato 15 febbraio 2006 - 19:50
Cris dar unde-ai disparut?
![]()
Pe-aici, nu departe, is cam grelute zilele astea la servici cu probleme si stresuri de care n-am avut de cand lucrez. Am urgent nevoie de odihna, dar nu se prea planuieste nimic. Trec in graba si citesc dar nu prea am chef de a scrie, si ma simt cam obosita.
Lasa ca mai scriu alta data, dar te
Inviato 15 febbraio 2006 - 23:26
azi am vorbit si despre dragostea pentru munca si odihna...
O seara frumoasa la toti...
Inviato 16 febbraio 2006 - 16:25
Nu tre s'ascunzi, dar nici sa inshiri la toti.
Discrestia nici'odata n'a fost puncul forte al barbastilor
:faccina nauseata:
Purtroppo certi cose (i sbagli) le capisce quando sono gia fate !
Imi cer scuze !
Inviato 16 febbraio 2006 - 20:12
eh fetelor..mie mi se pare ca e u s facut mlia pentru dragoste....fac kit mai mult dragoste shi sex..asta parca ma mentine in forma,nu spun ca s mare SEx ghigant,dar uneori mai bine alteori mai rau,shi Curvari e Roma ista .tuhma nii rusine,sa stie mama ,ma ushide,pt ca nu vrea ca sa fiu shi sa ajung ca Tatnio
cit mai mult sex...shi gata ian s vedeti cum trece tot de pe suflet...da daaca shi inka fashi sex cu o persoana care ti place....
yo ho ho
sunteti fericiti !!!
voi ce vredeti ca am sa stau s astept ,sa ni cada din cer,ma aranjezi kite oleaca,un prieten rus m.anvatat meseria,ca el e tipa MAli4ik po vyzovu ku staj
numai ca tre de folosit intodeuna prezrvativul,e acelasi risc ca shi cum ai lucra la stroika fara casca shi sa ti cada un kirpici in cap....shi mori
daca nu va iubiti...macar sexuiti.va
Inviato 17 febbraio 2006 - 00:11
dar ma intreb si daca mai ai un alt vocabular de expresii...asa...mai decent...
Inviato 17 febbraio 2006 - 11:21
sunt barbatzi shi mai discretzi da prosta asta o invatza cu virsta ...Discrestia nici'odata n'a fost puncul forte al barbastilor