Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

AMORE

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
198 risposte a questa discussione

#81 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 06 febbraio 2006 - 18:11

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuu! http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley11.gif
Si nici nu unul da doi, mai esti in viatsa? :stretcher:

APU DA DOI..UN MASCHIO SHI UNA FEMINA... :pizza:

#82 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 06 febbraio 2006 - 20:47

La varsta voastra dezamagirile sunt traite mai intens, dar toti am trecut prin suferinte din cauza dragostei shi suferinta ne face sa crestem si sa devenim mai maturi. Sunteti tineri dar destul demari ca sa va dati seama cum nu e bine si cum nu se comporta intr-un loc public.
Ma refer la tine, Roman. Nu am citit dar am auzit ce fel de mesaje ai pus pe-aici. Nu-mi ramane decat sa-ti spun ca imi pare rau, pentru ca te credeam altfel. Si mai ales, credeam ca intr-un an ai mai crescut. Inteleg ca te simti jignit, ca suferi poate, dar asta nu-ti da dreptul sa ofenseszi in modul ala si sa improsti cu atata gunoi o fata. Nu merita.
Sper cel putin sa-ti fie rusine.
Sa stii a infrunta problemele, discutand, nu e usor, dar un barbat adevarat nu-si permite sa coboare atat de jos.
Nu te supara, dar de la tine nu ma asteptam, sper sa nu fi gresit in aprecierile pe care le-am facut in trecut.
Numai bine.

#83 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 07 febbraio 2006 - 15:43

Cris nu ma supar,stiu ca poate am exagerat...dar nu tre sa dai dreptate cuiva numai ca e barbat sau femeie,shi nu inseamna nimic asta ca daca is barbat tre sa rabd..si nu cred ca e momentul de a ma educa .pentru ca eu educatia mea mi.am creato singur shi singur m.am educat ...poate ca shi prost ,pentru cineva pare (majoritatea)..dar in lumea asta shi intr.un loc public fara de astia asa ca mine nu exista ..nu se poate ...fara de astia asa ca mine publicul nu e public...ar fi prea frumos pentru un public..iaca in rai da,is de acord mie nu mi se poate,da in public..e altceva..niciodata n.am luat in serios nimic si poate de aceia ce scriu aici in forum mi se pune pe taste asa de usor si citeodata urit...e totul un spectacol...si fiecare spectacolul il face cum vrea el...e un show ..nu ma va opri nimeni ca sa nu.mi depun gindurile care le am...poate ca shi is putin mai urite....nu pot sa fiu fatzarnic..dar nici sa tin in mine mult nu pot...n.ai sa intelegi asta pentru ca nu esti ca mine..eu ma cunosc ...ma voi opri numai daca vreau eu si numai daca cineva imi va rupe coarnele cu care m.am infipt in ,,gard,,
si eu nu am fost Niciodata Altfel...pur si simplu asa ma vedeai tu ..asta nu e vina mea....sa stii ca nu esti prima persoana care sa delus in mine..shi asta nustiu de ce,dar nu ma doare ..poate ca.s un Pagyn?
nu e vorba de Dragoste Cris..e vorba de nervi ...cineva e mai slab cineva e mai tare....is debil,bolnav de cap, (kynd ieram mititel nio kikat mototzykla Lu TAta pisti mini)...si cu asta n.ai ce face,nu ma poti alunga de aici,chiar si daca va trebui sa te improsc cu gunoi si pe tine ,n.ai nici un drept...trebuie sa ma rabzi,arata la lume ca esti Tare ;)
oricum Merci...
finish ,basta ,khandown......

#84 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 07 febbraio 2006 - 19:26

Vad Romcik ca nu ai inteles prea bine ceea ce am scris mai sus, dar imi dau seama ca poate nu am explicat suficient de clar.
Nu am de gand sa rabd chiar deloc gunoiul tau, nici cel adresat mie si nici cel adresat altora. Aici nu e doar un loc public, e forumul nostru, unde nu permitem ca lumea sa fie batjocurita cu cuvinte necenzurate in halul in care o faci tu. Da cine esti tu sa ti se permita? Hai si-om face-o cu totii si transformam forumul intr-un bordel. Ce frumos, atunci da, orgoglioso di essere moldavane!! Vom avea cu ce ne mandri, cum sa nu?
Chestiile tale, ca esti nervos sau nu, daca vrei sa le pui in evidenta, fa-o untr-un mod civilizat, dar daca nu poti atunci abtine-te. Poate n-ai inteles dar de aici poti shi sa zbori daca continui tot asa. Eu ti-am vorbit prieteneste, ca sa intelegi, dar nu am nici o intentie sa te educ, ca ma ocup destul de educatie, imi ajunge.
Esti liber de a te comporta cum vrei, dar in afara acestui spatiu. Aici insa te invit sa ai respect pentru alte persoane. Daca te mai intereseaza sa stai cu noi.
O seara placuta.

#85 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 07 febbraio 2006 - 19:48

nu e vorba de Dragoste Cris..e vorba de nervi ...cineva e mai slab cineva e mai tare....is debil,bolnav de cap, (kynd ieram mititel nio kikat mototzykla Lu TAta pisti mini)...si cu asta n.ai ce face,nu ma poti alunga de aici,chiar si daca va trebui sa te improsc cu gunoi si pe tine ,n.ai nici un drept...trebuie sa ma rabzi,arata la lume ca esti Tare ;)
oricum Merci...
finish ,basta ,khandown......

http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley11.gif http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley11.gif
si inca o data citind asa perle...imi dau seama ca aparentele inseala, ca sub stratul de miere de care pomeneai se afla ceva foarte urat mirositor, ca un ambalaj frumos si atractiv ascunde ceva putred... http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley11.gif

pacat...mare pacat ;(

nu e mai simplu sa lasi FRUSTRAREA si NEIMPLINIREA PERSONALA la o parte si sa te deschizi, DAR civilizat, asa cum a spus si Cristal?!

incearca doar...nu te costa nimic ;)

si vei vedea ca vei fi ascultat, sfatuit, chiar si criticat... dar pana la urma te vei simti mai usor, mai liber si nu vei mai simti povara motocicletei cazute in copilarie peste tine ;)

#86 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 08 febbraio 2006 - 10:06

n-atzi inshercat nishi-odata sa va punetzi in locul altrei persoane ?!!? sa intratzi nella sua testa shi sa vezi cum gindeshti , sa-i shtii orishice pas, orishice vointza ... macar sa intzelegi de ce face asha ?!!?

Roma nu ofensa la Cristal ori Muza, ca de nu divento una aiena ...

Tzi-adushi aminti di femea sheea di anul trecut, cind i-o spus lu Cristal di site, shi tu l'hai difesa, apoi undi-i Roma, care tzine cu cristal ?!!?

Ie shi ti pricaleshti da fara maturi, shi gata nimi n-a sa-ti spuna nimic http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

#87 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 08 febbraio 2006 - 12:20

Ie shi ti pricaleshti da fara maturi, shi gata nimi n-a sa-ti spuna nimic http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

Brava! Majoritatea persoanel de aici, moldoveni, romani sau italieni, intra pe forum ca sa petreaca ceva timp in mod placut, dar cand se transforma in nu se stie ce bataie de joc, nu prea cred ca e o placere sa mai vii pe-aici. Avem toti o sumedenie de probleme in viata noastra din afara forumului. Cand intru pe-aici o fac sa ma mai relaxez si sa-mi fac due risate cand e posibil. Cineva poate intra sa-si descarce tensiunile acumulate. Va bene shi asta, dar sa nu shi le descarce in capul altcuiva, ca aici nu vine nimeni sa stee pentru dorul de ceva gunoi peste el. Oare e chiar asa de imposibil de a discuta fara "parolacce"? Ca vor fi oricum sterse, atunci ce rost are sa mai scrii daca se sterge totul?
Suntem marisori shi hai sa nu ne comportam ca la gradinita. Problemele interpersonale pot fi rezolvate, daca sunt discutate calm shi fara exagerari.

#88 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 08 febbraio 2006 - 19:50

la alta nici nu m.am asteptat ...toti is in capul meu....stiam foarte bine ce scriam..si imi dadeam seama foarte bine unde pot ajunge...daca.s Hu****le tot ceia ce scriu....las sa fie...
succes fetelor....

#89 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 08 febbraio 2006 - 23:06

la alta nici nu m.am asteptat ...toti is in capul meu....stiam foarte bine ce scriam..si imi dadeam seama foarte bine unde pot ajunge...daca.s Hu****le tot ceia ce scriu....las sa fie...
succes fetelor....

Daca nu-mi pasa deloc de tine nici nu mai intindeam prea multa vorba. Nu vreau sa fiu in capul tau, dar alaturi de tine.
Succese si tie! :smiley31:

#90 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 08 febbraio 2006 - 23:51

Ia te uita...o cauti in toata lumea si ea e aici,la locul de munca... :lol:
Cris,dar mai poti?Hai ca-mi place ce scrii...eu le iau ca invatatura...ca stii,imi prinde bine :)
Ce mai faci tu?Cum ai petrecut azi?
Sa-mi fie rusine ca trec atat de rar pe aici,nu-i asa?Vezi ca recunosc?
:lol:
O seara placuta...

si mie la fel :lol:

#91 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 09 febbraio 2006 - 00:24

Ia te uita...o cauti in toata lumea si ea e aici,la locul de munca... :lol:
Cris,dar mai poti?Hai ca-mi place ce scrii...eu le iau ca invatatura...ca stii,imi prinde bine :)
Ce mai faci tu?Cum ai petrecut azi?
Sa-mi fie rusine ca trec atat de rar pe aici,nu-i asa?Vezi ca recunosc?
:lol:
O seara placuta...

si mie la fel :lol:

Da ce sa iei de invatatura, Mihaela? Sunt eu cea care invata de la tine ;)
Ei, eu ce sa fac? Dupa cum ti-am spus saptamana asta e cea mai incarcata shi am multe ore si daca mai punem 2 riuniuni tot in saptamana asta, apoi sunt la lucru 7 zile din 7. Ei da trece.
La servici e interesant, stii toate zilele sunt diferite, pline de emotii. _In fiecare zi se intampla ceva care te pune la incercare si tre sa stii cum sa rezolvi si sa reusesti sa nu lasi sa iasa de sub control situatia. Dar e si placut sa vezi rezultatele eforturilor depuse.
Prima fata care a fost primita la noi, cea care practic a inaugurat centrul nostru, a nascut pe 30 ianuarie. Am auzit-o la telefon, si pe copil l-am auzit, sa stii ce emotii!!!! Mi s-au facut noduri in gat....
Ei va bene, dar imi pare ca tema acestei discutii a fost deviata prea din cale-afara :lol3:
Ia sa mai vorbim despre "AMORE" :lol3:

#92 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 09 febbraio 2006 - 00:47

Ok,hai sa traducem:AMORE-DRAGOSTE...
unde scrie ca dragostea e de un singur fel?Putem vorbi si despre dragostea fata de copii,de prieteni,de locul de munca,de mama,etc...important e sa n-o transformam in ura...
deci,nu vad de ce ar fi deviata discutia...
Si acum unde sta fata respectiva?Are casa?
Stii,mi se pare ca inveti destule lucruri importante prin ceea ce faci tu....obositor dar folositor...daca nu tie,macar altora..
Noapte buna Cris :) :)

#93 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 09 febbraio 2006 - 01:02

Ok,hai sa traducem:AMORE-DRAGOSTE...
unde scrie ca dragostea e de un singur fel?Putem vorbi si despre dragostea fata de copii,de prieteni,de locul de munca,de mama,etc...important e sa n-o transformam in ura...
deci,nu vad de ce ar fi deviata discutia...
Si acum unde sta fata respectiva?Are casa?
Stii,mi se pare ca inveti destule lucruri importante prin ceea ce faci tu....obositor dar folositor...daca nu tie,macar altora..
Noapte buna Cris :) :)

Ehehe, ca sa aiba casa ei mult va mai trebui sa treaca. A plecat intr-un centru pentru mame si copii, dar prin martie se vor muta la un alt centru unde pot sta toti impreuna cu tatal copilului, adica prietenul ei. Are o situatie tare intortocheata, dar are si un caracter puternic, e desteapta si va reusi. Eu cred ca va reusi. Dar multe le-a mai indurat.
Folositor...............e de folos si mie nu numai lor. Daca m-ai lasa as vorbi 24 ore fara opriri, tot povestind despre ceea ce facem. Uneori imi trec prin fata ochilor fetele fetelor care au fost la noi si apoi au fost transferate un a doilea nivel: momente de lacrimi, de bucurie, de furie, de glume, de toate.
Imi place mult sa le vad zimbind, asa-s frumusele fetele noastre si dulcisoare cand zambesc! V-as arata si poze, dar nu am voie. Dar ma puteti crede pe cuvant ;)
Un pup http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif si o :smiley31:

#94 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 09 febbraio 2006 - 01:31

nu,nu,nu arata fotografii,Doamne fereste,asta ar mai trebui...sa-ti pierzi locul de munca...
incepe sa-mi placa locul tau de munca...macar n-ai timp sa te plictisesti...

ciao Cris...pardon,buna dimineata... :P

#95 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 09 febbraio 2006 - 09:46

Daca m-ai lasa as vorbi 24 ore fara opriri, tot povestind despre ceea ce facem. Uneori imi trec prin fata ochilor fetele fetelor care au fost la noi si apoi au fost transferate un a doilea nivel: momente de lacrimi, de bucurie, de furie, de glume, de toate.

uite, eu iti propun sa deschizi un topic nou, numeste-l cum vrei...unde sa poti povesti despre ceea ce faci...

mi-ar place sa stiu mai mult, mai ales ca din cate am mai citit pe aici, mi-am dat seama ca munca ta iese de sub tiparul unui job obisnuit

ce zici???
si ca sa nu semene cu un monolog sau autobiografie, tema topicului poate fi ceva legat de meseria sau hobby-urile fiecaruia din noi, sau cine profeseaza in domeniul in care a studiat si a fost pregatit, cine e multumit de serviciul pe care il are...nu stiu vezi si tu... (bon, nu in forma de test grila evident)

pt. locatie....ma gandeam ca e mai potrivit forumul ns., al fetelor, ca sa mai stergem ecourile ultimelor altercatii, desi mi-ar placea mult sa vad si baietii povestind...

am vazut deja ce face Slacky...frumos, bravo lui si mult succes inainte
cate ceva am citit si despre ocupatiile lui TRE, am ascultat si muzica pe care o compune, iarasi, un mare bravo!

dar restul?!

ar aduce un pic de culoare si diversitate...parerea mea

astept comentariile sau rosiile :lol3:

o zi buna fetelor si baieti :smiley31:

#96 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 09 febbraio 2006 - 13:22

...sau rosiile??? :lol: :lol: :lol:
Danza,dar tu stii romana mai bine ca mine...italiana la fel...he,he ce bine ti-o fi... :P

ce se mai aude prin Chisinau?Inca nu am inteles cine e primar acum...am ramas in urma... :lol:

oops...iar am deviat...o fi si asta vreun talent :lol:

#97 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 09 febbraio 2006 - 14:34

...sau rosiile??? :lol: :lol: :lol:
Danza,dar tu stii romana mai bine ca mine...italiana la fel...he,he ce bine ti-o fi... :P

ce se mai aude prin Chisinau?Inca nu am inteles cine e primar acum...am ramas in urma... :lol:

oops...iar am deviat...o fi si asta vreun talent :lol:

rosiile le asteptam referitor la propunerea mea pt. un nou topic :lol3:

Chisinau...boh....totul pe vechi, stii cum se mai glumeste pe aici "2 morti si 3 raniti si iarasi muzica la radio XXX.fm" :lol3:

acum, capitala ns. infloritoare nu are un primar ca atare
dupa 4 runde esuate de alegeri locale (si asta in mai putin de 6 luni din cauza prezentei scazute la urne - 22.07%), a fost ales un oarecare Vasile Ursu in functia de primar interimar

acum asteptam ca CEC sa stabileasca data pt. noile alegeri locale (cica trebuia deja s-o faca la inceputul acestui an ;) ), dar seful misiunii OSCE in Moldova, William Hill, a recomandat anularea limitei minime de prezenta la alegerile locale, care era de 1/3 din alegatorii cu drept de vot
acum nu stiu daca se va tine cont de asta sau nu...
posibil sa fie dezbateri in parlament

asta a facut parte din capitolul DRAGOSTEA pt orasul in care traim...ca sa fim musai in tema cu titlul topicului :lol3:

#98 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 09 febbraio 2006 - 16:13

Chisinau...boh....totul pe vechi, stii cum se mai glumeste pe aici "2 morti si 3 raniti si iarasi muzica la radio XXX.fm" :lol3:

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

#99 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 09 febbraio 2006 - 17:23

Salut la toti !
Acesta e primul meu mesaj pe aceasta tema... Si ca sa pot sa fiu cat de putin mai la curent despre ce se descuta aici. Poi am deciz sa citesc de la inceput. Sa fiu sincer nu am reushit sa citesc totul... am ajuns circa la 70% :) + tema asta este descusa mai mult de fete ;)
Deci... Este o tema la care se descuta mult si de toate feluri... Dupa cate stiu sar putea intradevar sa scrii o carte referetor l'Amore !
Cineva poate sa scrie mai mult sau deja a scris parerele sale din experienta sa si etc. Eu din pacate nu am avut multe experinte sentemintale + sau terminat cu rau pentru mine. Am citit din paginele precedente ceva despre barbati si comportamentul lor... Eu cred ca orce barbat chiar daca ishi da seama ca in unele cazuri nu trebuie sa faca unele lucruri. Dar cand ajunge momentul cand ishi perde capul dupa o persoana (fata) Adica devine un prigioner... Sau cum deja este o fraza "Dragostea e oarba" La mine personal sa intamplat si sigur nu vreau sa compar altii barbati cu mine dar mai repet sunt sigur ca odata oricum cade. Pe scurt l'amore e ceva de ne controlat. Ok credca va intrebati daca cred eu in dragoste sau nu. Ce sa va scriu... Eu ma consider o persoana destul de simpla si cand apare faza sa iubesc si sa fiu iubit, atunci sunt sigur ca am sa zic ca exista.Dar cand raman o victima si daca mai sufar in acel moment am sa raspund ca nu exista si etc. Dar in fine imi dau seama ca ma mint singur pe mine.
Am mai citi o faza undeva pe o pagina ca tipa barbatul suna pe fata si ajung la un discurs TE IUBESC / TE URASC Ce priveste pe mine... Eu am facut asa ceva si nu pot nega faptul asta. Cai mi sa intamplat cand eram intr-o relatie cu o fata de 2 ani in care duceam in mani (sa zicem asa) Sincer faceam totul. Tin minte si acum cand eu locuiam la Tore Maura (Roma) si dimineata la 06.00 ma trizeam si plecam cu motorino la ea acasa (Monteverde) ca sa facem colazione + sa o companiez la serviciu. In general cred ca am facut destul care in fine m-a lasat... Atentie eu nu ma plang sau ca o urasc acum (Chiar daca ea sa casatorit in acesta vara cu acela cu care ma inshela) Nu a fost "joc" in care am pierdut... A fost o lectie !Si sigur ca cu unele experientze del genere inveti ceva pentru vietor... Unii zic ca sa poti iubi cu adevarat trebuie si sa stii sa suferi. Poate pentru cineva acest descurs care il scriu acum NON CENTRA NIENTE dar m-am exprimat intr-un mod ca sa fiu inteles mai bine. Deci vreau sa zic ca eu cred ca exista Lowe ca oricum e mereu un sens din viata noastra. Probail am putut sa scriu mai mult sau deja am scris destul. Dar sunt sigur ca am sa mai revin cu ceva... (sperand ca nu am plectisit pe nimeni)
Din cate am citit cineva are posibilitatea sa vada marea de la balcon (Canal de la finestra) sau chiar toata Roma. Eu din pacate dal mio terasso vedo solo la tangenziale :( (Locuiesc langa statia Tiburtina).

P.S. Cred ca ar fi mai corect sa crezi in ceva chiar daca e putin... Caci cu credintza asta iti poti permite se margi mai departe !
Va multumesc !
by Valeriu Triboi

#100 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 09 febbraio 2006 - 19:32

Dar cand raman o victima si daca mai sufar in acel moment am sa raspund ca nu exista si etc. Dar in fine imi dau seama ca ma mint singur pe mine.

Daca suferi, cum poti zice ca nu exista? Dragostea nu-i doar bucurie dar si suferinta, si ma refer la sentimentele impartasite, unde se iubesc ambii, nu doar la cele unde unul iubeste si altul se lasa iubit.
E' inutil sa speri ca intr-o zi iti vei gasi dragostea cea mare si nu vei mai suferi. Este o utopie. Asa ceva nu exista. Daca iubesti cu adevarat asteapta-te si la suferinte pentru ca sunt inevitabile.