Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
oare numai mie mi-i dor de casa
Inviato 19 novembre 2005 - 12:54
Inviato 19 novembre 2005 - 20:44
Eiii ,vad ca citeva din noi a aprovat ideia mea,ma bucur
Atunci cind ne vedem???? Certo cu cit mai repede cu atit mai bine ca vad ca vine frigul
.
Crisssss,unde esti??? Ali tu nu vii?? Ludmila????
Eu cu Cris stim un locusor unde ne intilnim noi de obicei...Gnam-gnam si mincam tiramisù.
Aaaah, iata unde-mi erati!
Ciao la toate, buna idee, Lili, dar locsorul de care vorbesti e bun pentru intalniri intime, adica intre patru ochi. Eu as zice sa mergem undeva unde sa ne putem ODIHNI ca lumea. Ce ziceti sa mergem sa fumam narghile, cand am fost cu grupa de la cursul de grafica ne-am distrat de-a binelea. Se servesc si bauturi de tot felul. alcoolice si nealcoolice. Hai ca am chiar nevoie de un raslabon cancretnyi!
Inviato 19 novembre 2005 - 21:18
Inviato 19 novembre 2005 - 21:30
Inviato 19 novembre 2005 - 21:36
Ei Cristaluccio a uitat sa-ti spun ca mi-am luat si eu simbata tacika,dar daca tineti la viata voastra mai bine nu ma rugati sa vin cu masina la Roma
. daca vine Muza cu tacika mi fido. Narghlee zici???? Hei,mica male,ia sa vezi ca cind fetele o sa citeasca au sa creada ca sintem niste narkoshka
. ragazze eu nu fumez si nu am mai fumat nicidata in viata mea si nici Cris nu fmeaza dar pentru raslabon ce ziceti????
Acceptati, fetelor, nu-i nici un fel de narcoshca, nu contine nicotina, doar aroma care o alegem, dar va spun drept ca ne-am distrat de mama focului!!! Numai sy shiti padruji di guleai cand ii vorba di guleai!
Inviato 19 novembre 2005 - 21:42
Inviato 19 novembre 2005 - 21:56
Padrugi facem un guleai moldavskii cum scrie cartea,ii chemam si pe cei de la rai care au facut reportajul despre Moldova,asa ca nu o sa mai vorbeasca numai despre femei ce se vind si traficanti de copii dar si despre fete ce se distreaza la Roma in mod democratic
.
Ecco appunto!
Inviato 20 novembre 2005 - 14:27
Inviato 20 novembre 2005 - 16:21
Eu tot sunt libera duminica viitoare si ma voi uni cu placere!
Decidem ora si locul?
Ali
Inviato 20 novembre 2005 - 18:27
Salut!
Eu tot sunt libera duminica viitoare si ma voi uni cu placere!
Decidem ora si locul?
Ali
eu cred ....la ora 10 ori 2 după masă... ce ziceţi voi ??? am înţeles că ne îtîlnim la P.zz de spagna..
Inviato 20 novembre 2005 - 18:33
Inviato 20 novembre 2005 - 19:19
ufaaaaaa
![]()
![]()
![]()
dar ce sa întîmplat??? * ţe-am zis vină şi tu * care e problema ta că nu vii?
Inviato 20 novembre 2005 - 19:19
Eu vin cu o prietena moldoveanca si deci facem calcurile:
Eu
Prietena mea Sveta
Cris
Muza
Oxana http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/mega_shok.gif
Veronica
Ali
Ce bineeeee.
Intense tu sei sempre benvenuta
Inviato 20 novembre 2005 - 19:31
Inviato 20 novembre 2005 - 20:40
Sveta cea care stiu eu?Ciao fetelor,ce bine,vad ca sintem citeva adunate
.
Eu vin cu o prietena moldoveanca si deci facem calcurile:
Eu
Prietena mea Sveta
Cris
Muza
Oxana http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/mega_shok.gif
Veronica
Ali
![]()
![]()
![]()
![]()
Ce bineeeee.
Intense tu sei sempre benvenuta.
si Cristal nu vine?
mama naibii sunteti asa in multe aproape de Roma... si aici la Milano nu e nici una...sincer mi-ar placea si mie sa vin.. cine stie.dar probabiltatile sunt mici.vreau si eu
Inviato 20 novembre 2005 - 21:07
Inviato 20 novembre 2005 - 21:11
si pe Vica o lasati acasa?Da Intense,cred ca o cunosti de pe poza,e sora Vicai. Sper sa vie si Svetulea noastra de pe forum daca poate sa-l lase pe Maximka cu Aless.
![]()
de ce nu se inscriu si ele in forum?
Inviato 20 novembre 2005 - 21:31
Inviato 20 novembre 2005 - 21:42
Da Vica din cind in cind da cite o occhiata dar stii cum fiecare se gindeste in felul lui. Eu o sa-i zic si Vicai ovviamente dar stiu ca nu o sa vie,visto ca are burtica mare deja
.
fetele aşa şi nu am înţeles orariu pe duminică....
Inviato 20 novembre 2005 - 22:22
ce ziceti???