Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto

oare numai mie mi-i dor de casa

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
265 risposte a questa discussione

#101 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 22 novembre 2005 - 20:16

Delfi veramente explicatia asi dao mai detailat dar mai astept putin :) .

Sarmale ziceti??? Fetelor eu nu am facut mincare de 5 ani,va pare straniu??? apu iaka am cumnata ce face bucatareasa in restaurant si al meu tot pregateste asa ca nu am pus mina pe o tigaie nu stiu de cind,mi-i cam rusine dar ce sa fac ,e adevarul. Dar ceva de acasa mi-a ramas,fac niste blinciki de te lingi pe degete. am si un borcan cu visine in socul lor de acasa,poate è ocazia sa-l desfac?? dar nu am smintinika noastra cea buna si acrisoara. :o

Atunci rimandam pe saptamina viitoare,managgia,si daca ninge???

Fetelor cum am zis nu am probleme asa ca decideti voi!!! :prrrt:

#102 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 22 novembre 2005 - 23:00

Sarmale ziceti??? Fetelor eu nu am facut mincare de 5 ani,va pare straniu??? apu iaka am cumnata ce face bucatareasa in restaurant si al meu tot pregateste asa ca nu am pus mina pe o tigaie nu stiu de cind,mi-i cam rusine dar ce sa fac ,e adevarul. Dar ceva de acasa mi-a ramas,fac niste blinciki de te lingi pe degete. am si un borcan cu visine in socul lor de acasa,poate è ocazia sa-l desfac?? dar nu am smintinika noastra cea buna si acrisoara. :o

Atunci rimandam pe saptamina viitoare,managgia,si daca ninge???

Fetelor cum am zis nu am probleme asa ca decideti voi!!! :prrrt:

Lilika nu te rusina ca nici eu nu fac mincare de trei anni numai caffeaua imi fac shi atit :roflmao: asa ca nu esti singura ;)
Deci riminem asa pe duminica viitoare 4.12.2005 in trastevere ok!!! :ubri:

#103 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 22 novembre 2005 - 23:22

Lilika nu te rusina ca nici eu nu fac mincare de trei anni numai caffeaua imi fac shi atit :roflmao: asa ca nu esti singura ;)
Deci riminem asa pe duminica viitoare 4.12.2005 in trastevere ok!!! :ubri:

a deci si tu lucrezi in restaurant? :lol3:

#104 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 23 novembre 2005 - 10:04

te-i suparat asha-i ... asha shi am crezut ... :(

#105 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 23 novembre 2005 - 12:51

te-i suparat asha-i ... asha shi am crezut ... :(

:roflmao: :roflmao: Si de ce sa ma supar??? :hmm:

#106 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 23 novembre 2005 - 13:38

:roflmao: :roflmao: Si de ce sa ma supar??? :hmm:

maladetz ... pentru asta shi te rispect mult http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

#107 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 23 novembre 2005 - 13:40

maladetz ... pentru asta shi te rispect mult http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

Da ce suntem in lumea suparaciosilor?

#108 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 23 novembre 2005 - 13:41

Da ce suntem in lumea suparaciosilor?

Prosta i-am spus kestii care shi fost o alta persoana, putea sa-mi spuna ... "fatti cavili tuoi" ;)

#109 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 23 novembre 2005 - 14:04

Prosta i-am spus kestii care shi fost o alta persoana, putea sa-mi spuna ... "fatti cavili tuoi" ;)

Nu stiu, poate ai dreptate, da eu nu am citit aici nici un fel de chestii asa grave! :hmm:

#110 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 23 novembre 2005 - 14:08

Nu stiu, poate ai dreptate, da eu nu am citit aici nici un fel de chestii asa grave! :hmm:

beh ... poate hai raggione

#111 ali

ali

Member

• 21 messaggi

Inviato 23 novembre 2005 - 14:54

Salut, fetelor!
Vad ca se incep variante italienesti - cine poate veni, cine nu si atunci pentru o persoana sau doua se amina tot. Imi pare straniu ca nimeni nu s-a gindit ca putem organiza si duminica aceasta si cea viitoare, in asa fel cred ca la o intilnire sau alta vor putea participa practic toti doritorii. Caci veti vedea ca peste o saptamina iarasi cineva va avea probleme si nu va putea veni - si atunci ce facem, aminam iarasi? Deja de 2 saptamini incercam sa ne organizam si am ajuns la propunerea sa ne intilnim pe 4 decembrie... Beh, trebuie sa ajungem dintii pina atunci. S tem je uspehom putem sa o organizam si pentru 21 ianuarie!
Iar in privinta localului - stiu eu un restaurant mexican "Charreada" in piazzale dei Quiriti, unde se maninca bine, dar dupa 22.00 - 23.00 se si danseaza. E unicul local unde eu intr-adevar am dansat in Italia si m-am distrat (in afara de o discoteca facuta de ucraineni toata vara 2003 cu muzica ruseaseca!).
Clar lucru ca nu putem merge la intilnirea noastra in acest local, dar vi-l semnalez pentru cine vrea sa se distreze!!!
Spero che riusciremo a organizzare finalmente questo incontro!!! E visto che è di domenica, facciamo in modo di poter dormire fino a tardi e quindi incontriamoci non prima delle 13.00!!!
Ba mai mult, eu asi zice sa-l facem chiar dupa prinz (pe la vreo 15 -16), caci nu mi-i deloc a minca intr-un restaurant italian (iarasi pasta sau pizza), mai bine imi fac un bors acasa!
A presto,
Ali

#112 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 23 novembre 2005 - 15:12

mdaaaaaa.....iaca eu am primit vestea ca....voi fi ocupata duminica viitoare :hmm: Ap shi fashim? Ori se fac 2 intilniri, ori hai s-o mutam pe duminica cealalta, ce ziceti?

Imi pare straniu ca nimeni nu s-a gindit ca putem organiza si duminica aceasta si cea viitoare,
Iar in privinta localului - stiu eu un restaurant mexican "Charreada" in piazzale dei Quiriti, unde se maninca bine, dar dupa 22.00 - 23.00 se si danseaza.

Ora imi pare cam tarzioara, daca sa tinem cont ca cineva tre' sa se intoarca acasa si locuieste in afara Romei.

Ba mai mult, eu asi zice sa-l facem chiar dupa prinz (pe la vreo 15 -16),

la 16 incepe a se intuneca, as vrea cel putin sa ne cunoastem la fata, inainte de betie :lol3:

caci nu mi-i deloc a minca intr-un restaurant italian (iarasi pasta sau pizza), mai bine imi fac un bors acasa!

In asa caz ai putea sa vii mai tarziu, te anuntam unde. Iar celor carora mancarea italiana non gli fa schifo, ne intalnim mai devremior.

#113 ali

ali

Member

• 21 messaggi

Inviato 23 novembre 2005 - 15:35

Sory, dar nu erai tu aceea care a zis ca nu poate veni aceasta duminica?
Deci in privinta orarului sau locului ai in vedere pentru eventuala intilnire de pe 4/12?
Iar despre Charreada, unde vale la pena di andarci la sera ziceam pentru a informa alte persoane despre acest local.
In privinta orei. Poate ca ne vom distra da morire duminica, dar nu cred ca vom sta mai mult de 5 ore impreuna, nu? si atunci de la 15 la 20 mi se pare un orar decent, mai ales ca cineva zicea ca prefera coctailuri alcolice, ecc si imi pare straniu daca se va bea de la 10 dimineata...
In privinta prinzului - non mi fa schifo la cucina italiana, solo che la trovo un pò pesante, visto che a pranzo devo magiare fuori e cmq quasi sempre pizza o pasta, vorrei un pò di cibo più genuino, non parlando della nostalgia dei cibi moldavi. Dar daca toti sunt de acord sa mergem la prinz impreuna... (locul unde se fumeaza credeam ca e mai mult adatto perntu un dopo pranzo che per un pranzo. Mie m-i indiferent, important e sa decidem odata si odata ziua, locul si ora.
Ca sa nu mai intindem mult eu propun
1 intilnire aceasta duminica (27/11) la Trastevere (localul unde se fumeaza) la ora 15.00.
Astept raspunsurile voastre!!!
Aliona
PS: oricum sper ca se va face si o a doua intilnire pe 4 decembrie, la care voi participa cu placere.

#114 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 23 novembre 2005 - 15:46

Sory, dar nu erai tu aceea care a zis ca nu poate veni aceasta duminica?
Deci in privinta orarului sau locului ai in vedere pentru eventuala intilnire de pe 4/12?

Eu ma refer la intalnirea de pe 4. Deoarece nu pot veni duminica asta e clar ca nu ma apuc sa stabilesc locuri si oraruri ;) Da, eram si sunt eu cea care nu poate veni, si mai sunt alte 2 persoane care au probleme, dar nu am nimic contra daca fetele vor sa se intalneasca si duminica asta.

Iar despre Charreada, unde vale la pena di andarci la sera ziceam pentru a informa alte persoane despre acest local.
In privinta orei. Poate ca ne vom distra da morire duminica, dar nu cred ca vom sta mai mult de 5 ore impreuna, nu? si atunci de la 15 la 20 mi se pare un orar decent, mai ales ca cineva zicea ca prefera coctailuri alcolice, ecc si imi pare straniu daca se va bea de la 10 dimineata...

Am propus ora 12, ramane sa ne intelegem toate pentru ora care convine mai bine, tinind cont de exigentele tuturor si de faptul ca unele fete locuiesc departe si a doua zi se merge la munca si lunea e o zi cam grea....

In privinta prinzului - non mi fa schifo la cucina italiana, solo che la trovo un pò pesante, visto che a pranzo devo magiare fuori e cmq quasi sempre pizza o pasta, vorrei un pò di cibo più genuino, non parlando della nostalgia dei cibi moldavi. Dar daca toti sunt de acord sa mergem la prinz impreuna... (locul unde se fumeaza credeam ca e mai mult adatto perntu un dopo pranzo che per un pranzo.

exact, asta si aveam in vedere, sa mergem acolo mai spre inserate.

Mie m-i indiferent, important e sa decidem odata si odata ziua, locul si ora.

La drept vorbind am stiut de planuirea intalnirii doar de cateva zile si o propunere am dat-o :P

Ca sa nu mai intindem mult eu propun
1 intilnire aceasta duminica (27/11) la Trastevere (localul unde se fumeaza) la ora 15.00.

Aaaah, adica vrei sa mergi la locul unde se fumeaza, care l-am propus eu dar fara mine! :lol3: Bine bine, si adresa cine v-o da? :lol3: :lol3: :lol3:

Astept raspunsurile voastre!!!
Aliona
PS: oricum sper ca se va face si o a doua intilnire pe 4 decembrie, la care voi participa cu placere.

Ramane sa o decideti voi, cele care nu aveti nici o piedica. ;)

#115 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 23 novembre 2005 - 16:51

Fetelor fara sa facem polemica eu vreau sa va cunosc pe toate,de aceasta sint elastica si zic ca cind e mai bine pentru toate putem sa ne intilnim chiar daca nu neg faptul ca mi-ar fi placut sa ma intilnesc saptamina asta cu voi.

Eu nu pot sa vin 2 duminici la rind ca lucrez in restaurant asa ca am un po di impegni dar pentru o duminica non fa niente si maxim pot sa stau pina la 19.00 de acesta mai intii am propus sa ne intilnim mai devreme.

Dar daca voi vreti si lupul satul si oaia intraga nu cred ca o sa fie posibil,quindi dobbiamo scendere tutte a compromessi. Eu de exemplu nu am nici o zi libera in saptamina dar nici nu pretind sa dorm mai mult cind stiu ca am placerea sa va cunosc pe toate. :)

Asa ca eu am propus ideia restul las la decizia voasta. Pentru mine (no problem) :P orice moment.

In ceia ce priveste localul putem sa decidem si la moment ,

#116 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 24 novembre 2005 - 20:18

Fetelor unde ati disparut?? Unde a disparut entuziazmul de a ne intilni la Roma???

Nu faceti pe niznaiul si scrieti mai repede cind ne vedem??? :)

#117 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 24 novembre 2005 - 22:17

Fetelor unde ati disparut?? Unde a disparut entuziazmul de a ne intilni la Roma???

Nu faceti pe niznaiul si scrieti mai repede cind ne vedem??? :)

Daca e vorba de duminica asta, dupa cum am spus, nu pot veni si deci n-am treaba cu organizarea, depinde de voi, restul.
Daca reusim sa ne intelegem intr-un sfarsit pe cealalta duminica, 4/12, ar fi bine, ca dupa cum se vede trage fiecare carul la el. Asa cum se intampla de fiecare data cand se organizeaza ceva de felul asta.

Propun:
Duminica 4/12, ora 12:00, la Trastevere.Daca sunt propuneri pentru modificarea zilei, orei si locului, "prego, a voi la parola" :)

#118 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 24 novembre 2005 - 22:50

Pentru mine e bine ,important sa nu ne prezentam la 13.30 - 14.00 ca deja se face noaptea si eu ma tem de intuneric :roflmao: . Fetelor de dormit este timp toata viata anzi la batrinete :lol3: asa ca ia sculati-va mai devreme.

#119 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 24 novembre 2005 - 23:14

Fetelor de dormit este timp toata viata anzi la batrinete :lol3: asa ca ia sculati-va mai devreme.

Pai eu cam la batranete am ajuns, e timpul sa mai si dorm! :lol3:

#120 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 25 novembre 2005 - 01:28

Te plangi tu de batranete Cris?Si atunci eu ce sa mai zic?Sunt mai baba decat tine...:-))))))