Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto

oare numai mie mi-i dor de casa

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
265 risposte a questa discussione

#21 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 09 novembre 2005 - 16:43

mie cel mai mult cum am spus si prima imi lipsesc prietenii, si cel mai mult prietenele cu care ieseam la o cafea si vorbeam cu orele....

acuma ca sunt aici si eu ca si sveta am vazut schimbarea a unor amici de acasa.... pare ca se uita... isi gasesc si ne inlocuiesc cu alti prieteni.asta e... si acuma gandiduma imi pare rau, dar racirea relatiilor intra in joc atunci cand este distanta prea mare si trece prea mult timp.

Eu cred că prietenii adevaraţi plîng cind mie mi-i rău si se bucură impreună cu mine cind mi-i bine. Nu am mulţi prieteni adevăraţi si din păcate nu ne vedem des, unii sint plecaţi peste hotare, cineva a rămas in ţară, dar eu cred in prietenie adevărată. :hmm:

Este o vorbă: Prietenul la nevoie se cunoaste. Eu, din fericire am avut confirmaţie la acest lucru nu numai o singură dată si am inteles cine sint prietenii mei adevăraţi. Imi dă foarte mare susţinere faptul că persoanele pe care le cunosc din copilărie si cu care am mers la şcoală continuă să creadă in aceste valori.
:) :) :)

#22 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 10 novembre 2005 - 00:55

Bravo Muza...waw ce frumos gandesti...:-)

Prietenul la nevoie se cunoaste... pentru mine e inca foarte valabil...

si inca ceva...cred ca cel mai mult m-au ajutat prietenii de departe,decat cei de aproape...

ciao...

#23 Guest_svetlana_*

Guest_svetlana_*

Inviato 10 novembre 2005 - 13:42

Pentru Ana : E u vin dintr-o famile normala , vreau sa spun ca am ajuns aici doar pentru ca am intilnit sotul meu in moldova si impreuna cu el am venit incoace, de altfel nu veneam, moldova imi place si-mi va placea , deseori vorbim ca daca el isi gaseste ceva de lucru acolo, o situatie financiara buna lasam totul si plecam incolo pe de alta parte mie la inceput nu-mi placea aici, vroiam acasa , eram disperata acum eu m-am deprins , mi-am facut prieteni , parintii mei pot veni in orice moment la mine, nu demult a fost tata peste o saptamina trebuie sa vina mama, poate la vara putem sa-i aducem si pe fratii mei aici, oricum situatia s-a schimbat.
Cit privesc prietenii si guliaiurile acestea nu le putem intoarce inapoi, imi pare rau, aici este o alta veata, italienii au un alt mod de trai ce sa-i fac? in cazul asta traiesc dupa legile si traditiile lor chiar daca imi par putin intortocheate, poate ei zic de noi ca suntem stranii.
Oricum eu cind am avut nevoie de ajutor prietenii nu mi-au venit in ajutor,nu pot sa zic ca astea erau prietenii, acestea erau persoane de companie si nimic mai mult.
Asta vara cind ne-am intors pentru o luna " prietenele mele de la universitate nu si-au gasit timp sa ma vada, acest lucru explica totul.
Cer scuze de greseli sunt super ocupata de aceea nu scriu in forum mai frecvent.

o zi buna si un weekend placut chiar daca e anticipat

PS: pentru lilia si intense: si parte ragazzeeeeeeeeeee, ciao fino a lunedi
:lol3:

#24 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 10 novembre 2005 - 13:55

SVETA

eu ta inteleg toate chestiile estea ... da sa-ti spun o chestie ... tu il ai pe barbatul tau, ca shi intense, ca shi lilea, ok ... n-o sa intelegeti nici-odata lucrurile care le vede o fata care si fa un cullo x ottenere tutto cio' ke vuole ottenere ... shi nici n-am nevoie di nici-un prieten, din tara, care cind ii suni apoi numai ti intreaba ... "shi tza-i gasit vre-un italian ... shi fa eshti proasta ca nu-ti gaseshti vre-un italian " ... m fanno ca***e quando li sento, a dirti la verita ... Amu nish nu le mai sun, nici nu ne mai auzim, prosta ii inutile a schimba parerile la nishte persoane care nici nu se staruie sa te inteleaga ...

shi merg inainte ;)

#25 Guest_svetlana_*

Guest_svetlana_*

Inviato 10 novembre 2005 - 14:27

Ana nici mie nu mii usor, trebuie sa invat de la capat, diploma din moldova non vale qui, trebuie sa-mi convertesc toate examenele, acum eu cu un copil de 6 luni, invat pentru patente guida, fac cursuri de informatica si engleza, pe urma lucrul cel mai trist ca trebuie sa -l las pe massimo cu fata care am angajato, e foarte greu sa ma despart de el in fiece zi de la 3 dupa masa si sa ma intorc acasa la 9 cind el deja doarme, fiecare din noi are durerea sa.
Sotul ma ajuta cei drept dar si eu ma spetesc sa fac fata, cu o familie si trebuie sa studiez...sa studiez si sa studiez

#26 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 10 novembre 2005 - 15:43

fiecare din noi are durerea sa.

appunto ...

Asculta puiule, dara de ce te ascunzi dupa toata "suferinza" (am luat-o intre ghilimele, ca nushtiu cit e pentru tine suferintza ceea prin ce treci) ... in sens ca vii aici pi forum shi sembri a tutti (shel putin pentru mini) la piu' incavolata e nervosa ... xo' dentro dentro sofri anke tu ...

Nu zic ca tre sa te deschizi, absolut di loc ... forum ii ultimu post care ti l-ash consiglia, xo' nn essere cosi dura ...

Massimo, dara ii baietelul tau ?

#27 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 10 novembre 2005 - 20:03

Nu zic ca tre sa te deschizi, absolut di loc ... forum ii ultimu post care ti l-ash consiglia, xo' nn essere cosi dura ...

eu cred ca Svetlana nu e dura, dar directa, spune ceea ce gandeste fara prea multe intortocheli.
un pupic

#28 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 10 novembre 2005 - 21:48

Buna fetelor,ce discutie aprinsa.... :o :)

Fetelor fiecare cu gindul si parerea lor. Va dau,,raggione ,,la toate. :smiley31:

Cris si Sveta imi lipsiti,nu vreti sa veniti sa locuiti la Formello?? Eu asa ma pricolesc cu voi :prrrt:

#29 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 11 novembre 2005 - 00:01

o zi buna si un weekend placut chiar daca e anticipat

PS: pentru lilia si intense: si parte ragazzeeeeeeeeeee, ciao fino a lunedi
:lol3:

:smiley31: :bounce: :bounce: :bounce: :smiley31:
distrezate....si sa faci foto, ca te bat.... :) lasa ca o sa ma duc si eu... caci mi-ar placea mult... mi-a promis Luca ca o sa ne ducem si noi :P
te pupic si sa aveti grija de voi... plecati maine corect? drum bun http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif
ti voglio tanto bene.... :smiley31: sa va distrati...

#30 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 11 novembre 2005 - 13:31

Va salut pe toti sunt aici noua m-am inscris astazi, cea ce priveste dorul de casa shi de prieteni?...Da mie mi-e dor de casa de prieteni de parinti shi indeopste di tot shi de toti pentru ca acolo ma-m nascut shi am crescut shi intradevar aici e foarte greu ca sa te obishnuesti. La noi acasa se gindesc la lucruri diferite shi duc un alt trai lumea lucreasa shi se veseleste ca la noi moldoveni shi cred ca sunt shi mai fericizi, dar aici mamma mia che noia totii numai dupa bani shi bani cene si pranzuri cu pasta loro ca iti esa de pe ochi, dar ce sa va spun ca toate ne ajunsurile shi cu dorul di moldova mea am sa ramin aici pentru ca italia este viitorul meu :)

#31 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 11 novembre 2005 - 14:35

Madonna shi avatar carino ke hai ... Privet oxanacika :)
bine ai venit printre noi ;)

#32 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 11 novembre 2005 - 14:41

Va salut pe toti sunt aici noua m-am inscris astazi, cea ce priveste dorul de casa shi de prieteni?... :)

:smiley31: :smiley31: :smiley31: Bine ai venit. :) Cum ai gasit acest syte? ;)

#33 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 11 novembre 2005 - 15:47

:smiley31: :smiley31: :smiley31: Bine ai venit. :) Cum ai gasit acest syte? ;)

Multumesc :smiley31: Guarda sono senza parole mi ha fatto tanto piace mi sembra di aver scoperto l'america e meraviglioso... Sa fiu sincera m-am simtit acasa :)

Madonna shi avatar carino ke hai ... Privet oxanacika :)
bine ai venit printre noi ;)

Iti multumesc frumos :smiley31: Si bine vam gasit

#34 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 11 novembre 2005 - 16:43

Multumesc :smiley31: Guarda sono senza parole mi ha fatto tanto piace mi sembra di aver scoperto l'america e meraviglioso... Sa fiu sincera m-am simtit acasa :)
Iti multumesc frumos :smiley31: Si bine vam gasit

ciao... si bine ai venit printre noi. din cate vad... si tu locuiesti in sud... aproape de Roma.... :( va bene.. pana la sfarsit va aparea careva care traieste si aici la Milano :prrrt:
sunt fericita ca iti place forumul si sper sa te mai auzim pe aici... sa inteleg ca oxana e numele tau? :P si esti di http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/mega_shok.gif ? :) ..... ok... te pupic si sper sa ne mai auzim.

#35 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 11 novembre 2005 - 16:55

ciao... si bine ai venit printre noi. din cate vad... si tu locuiesti in sud... aproape de Roma.... :( va bene.. pana la sfarsit va aparea careva care traieste si aici la Milano :prrrt:
sunt fericita ca iti place forumul si sper sa te mai auzim pe aici... sa inteleg ca oxana e numele tau? :P si esti di http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/mega_shok.gif ? :) ..... ok... te pupic si sper sa ne mai auzim.

Bine vam gasit sunt Oxana si sunt din 1980 si ne vom auzi Bye :smiley31:

#36 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 11 novembre 2005 - 19:40

Vad ca se inmulteste lumea pe-aici vazand cu ochii! Ce biiineee! Bine ai venit Oxana si salut toate fetele care s-au inrtegistrat in ultimul timp.
Un salut si Ludmilei = zviozdochka, sotia lui Piecny = Roberto! :smiley31: In sfarsit te-ai hotarat sa scrii ;)
Bine, fetelor, sper sa va simtiti bine aici, sa impartasiti experientele voastre, ganduri, pareri, opinii, in orice moment ar putea prinde bine cuiva. Dar ceea ce e important, sa avem mereu respect unul fata de altul ;)
:smiley31: :smiley31: :smiley31:

#37 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 11 novembre 2005 - 21:04

Ciao fetelor!!!!!!!!!!!!!! Ce bine ca cercul nostru se mareste cu persoane asa interesante. Ei Oxanocica si eu sint di http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/mega_shok.gif :) .

#38 Guest_svetlana_*

Guest_svetlana_*

Inviato 15 novembre 2005 - 11:40

[b la piu' incavolata e nervosa ...
Massimo, dara ii baietelul tau ?[/b]

nu-mi zice puiule ca nu-s pui, certo che certe persone in questo forum sparano "cazzate" , spre exmplu eu sunt facuta asa, persoanele de acest gen imi sunt antipatice,

multi din forum ma cunosc de persoana , ele pot sa-si spuna cit sunt eu de nervoasa :roflmao:

altceva: nu toti pot ""sparare balle in giro", cineva mai vorbeste si de realitate nu de fantasticie, asa cum a spus cris eu sunt foarte directa si spun in fata ceea ce gindesc

da massimo e baietelul meu!!!!

Vad ca se inmulteste lumea pe-aici vazand cu ochii! Ce biiineee! Bine ai venit Oxana si salut toate fetele care s-au inrtegistrat in ultimul timp.
Un salut si Ludmilei = zviozdochka, sotia lui Piecny = Roberto! :smiley31: In sfarsit te-ai hotarat sa scrii ;)
Bine, fetelor, sper sa va simtiti bine aici, sa impartasiti experientele voastre, ganduri, pareri, opinii, in orice moment ar putea prinde bine cuiva. Dar ceea ce e important, sa avem mereu respect unul fata de altul ;)
:smiley31: :smiley31: :smiley31:

Ciao Ludmila!!!!
Ce bine ca ai venit printre noi! Buona permanenza! :newyear:

#39 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 15 novembre 2005 - 12:23

nu-mi zice puiule ca nu-s pui ...

ok, scusa ...

#40 Veronica

Veronica

Member

• 77 messaggi

Inviato 17 novembre 2005 - 17:46

salut Oxana astăzi am intrat sul form (că nu intru prea des )şi am văzut că eşti intrată de puţin timp sul form :P îmi face plăcere că ai întrat între noi :lol3: şi sper că vei găsi cîte ceva interesant :P am înţeles că sîntem aproape una de alta eu stau a Teracina :smiley31: