Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
oare numai mie mi-i dor de casa
Guest_zviozdocika_*
Inviato 26 novembre 2005 - 16:20
Inviato 26 novembre 2005 - 16:20
Daca facem cunostinta atunci deplinEu in Natale sunt in Italia,la Anul Nou vin in Moldova.Daca ai placere putem sa ne intilnim,scuza cum te numesti?Suntem cunoscuti,dar nu stiu cum te numesti.
Guest_zviozdocika_*
Inviato 26 novembre 2005 - 16:24
In privinta itilnirii in Roma pe 4.12 nu pot sa zic acum nimic concret.Dar ma mai ghindesc.
Inviato 26 novembre 2005 - 16:27
ce coincidenta si sotul meu are 28 si e balanta 20 octombrie eu is capricorn sunt mai batrina decit vio cu 10 luni, eu traiesc la Calarasi dar am si la Chisinau apartament bunica mea traieste la chisinau la Schinoasa ,Si eu am 28 ani.Sunt zodia Balanta.Parintii traiesc la Chishinau.
Pe 4 12 eu stiu precis ca nu vin l;a Roma
Guest_zviozdocika_*
Inviato 26 novembre 2005 - 16:33
Inviato 26 novembre 2005 - 19:47
ce coincidenta si sotul meu are 28 si e balanta 20 octombrie eu is capricorn sunt mai batrina decit vio cu 10 luni, eu traiesc la Calarasi dar am si la Chisinau apartament bunica mea traieste la chisinau la Schinoasa ,
Pe 4 12 eu stiu precis ca nu vin l;a Roma
Ciao,zici ca esti din Calarasi?? Si eu m-am nascut in Calarasi,Saseni dar am locuit acolo pina la virsta de 5 ani.
Inviato 26 novembre 2005 - 19:56
ciao Lilia come va????Ciao,zici ca esti din Calarasi?? Si eu m-am nascut in Calarasi,Saseni dar am locuit acolo pina la virsta de 5 ani.
![]()
voi fetelor unde v-ati nascut si unde ati crescut?
Inviato 26 novembre 2005 - 20:07
Eu in afara de lucrul de acasa stau acum mai mult la computator si tv.Cam sa racorit afara si ma incalzesc in casa.Cum e tmpul in md?
Salut Ludmila, eu credeam ca esti in moldova??? Nu stiu de ce???
Daca nu ai ce face duminica....imbarca suba si vina la intalnire
ciao Lilia come va????
eu m-am nascut la Vulcanesti.....
foarte in sud.....
dar am locuit in zona numai pana la 3 ani. apoi ne-am mutat langa Chisinau.
Privetik Intense
Inviato 26 novembre 2005 - 20:22
Ciao,zici ca esti din Calarasi?? Si eu m-am nascut in Calarasi,Saseni dar am locuit acolo pina la virsta de 5 ani.
![]()
Da Tibirica o cunosti? Prima dragoste mi-i de-acolo....
Guest_svetlana_*
Inviato 26 novembre 2005 - 21:00
ei daca-i vorba de plata anticipata....atunci facem!
![]()
uite citeste mai jos, Ludmila, si daca te hotarasti, intalnire poate fi nu "a voastra" dar "a noastra"![]()
Zicea si Svetlana ca vine....?
sper sa nu ne trezim cu oaspeti nepoftiti, ma refer la genul masculin.
Cris vrei sa zici de mine?????
[b][color=#333399]
Dar è successo un guai........duminica viitoare avem mai multe evenimente.....mi dispiace di dirlo http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif perchè sono molto interessata a conoscere nuove persone e rivedere le vecchie amiche.
Fetelor imi cer scuze de disdeto dar poate ne intilnim alta duminica( daca cineva doreste).
Pentru Crissssss sper ca cu ocazia sarbatorilor de iarna sa ne vizitezi mai des dat fiind faptul ca e vacanta asa o sa ne vezi odorasul cit a crescut.
Lilia padruga, atzavisi, tu vobshe eshti ocupata?
eu sunt online i messenger te astept
o seara buna tutturor
Inviato 26 novembre 2005 - 21:07
Da, Svetik, la tine ma refeream...
![]()
, eu baietii ii las acasa cind am nevoie de ceva.
Pentru Crissssss sper ca cu ocazia sarbatorilor de iarna sa ne vizitezi mai des dat fiind faptul ca e vacanta asa o sa ne vezi odorasul cit a crescut.
Voi incerca neaparat sa va fac o vizita inainte de a trece in noul an, sa va vad puiu'![]()
cu toate ca pentru mine nu exista vacanze. La servici tre' sa fim prezenti ca si in tot restul anului.
Svetic, da cu mine nu vrei sa bazaresti pe messenger, ca mi l-am instalat acu' de vreo 2 zile![]()
Inviato 27 novembre 2005 - 00:02
Da Tibirica o cunosti? Prima dragoste mi-i de-acolo....
Cris no mi dire,certo ca cunoc Tibirica,am si cunoscuti acolo.
Dar de unde pin undi???
Crissssssssss ai messenger si nu zici nika padruga???
Astept sa ma vad in lista ta de contacte sa bazarim.
Inviato 27 novembre 2005 - 00:22
Cris no mi dire,certo ca cunoc Tibirica,am si cunoscuti acolo.
![]()
Dar de unde pin undi???![]()
Pai....am avut si eu rude indepartate pe-acolo, am fost odata sa sarbatorim Pastele si uite ca mi-o picat tronc la imima flacau'......cum s-ar spune: colpo di fulmine.....intelegi? Se ma intampla.....
Crissssssssss ai messenger si nu zici nika padruga???![]()
Astept sa ma vad in lista ta de contacte sa bazarim.![]()
Padruga, contacteazama pe accountul: mondodeicolori@yahoo.it
si bazarim cand ni chica
Inviato 27 novembre 2005 - 12:38
Inviato 27 novembre 2005 - 15:33
Noooooooo,de ce nu ai mesengeru de pe hotmail???????? va be il am si pe asta dar nu-l folosesc niciodata.
![]()
Messengeru' il am pe msn, dar deoarece e posibil de a te inscrie cu orice mail, am folosit adresa care o am deja, pentru a evita o inscriere inutila.
Va bene, hai da-mi account-ul tau ca te contactez eu
Inviato 28 novembre 2005 - 11:54
[b]![]()
, eu baietii ii las acasa cind am nevoie de ceva.
Dar è successo un guai........duminica viitoare avem mai multe evenimente.....mi dispiace di dirlo http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif perchè sono molto interessata a conoscere nuove persone e rivedere le vecchie amiche.
Fetelor imi cer scuze de disdeto dar poate ne intilnim alta duminica( daca cineva doreste).
[color=#FF0000]Devcionki otzovitesi???? Cine vine duminica la intilnire la Roma si cine nu dai facem un gudej conkrentnii
Rosa tu???
Guest_sashok50_*
Inviato 28 novembre 2005 - 12:14
Miroase a mult alcool aici! E o srbatoare ceva? o venit 8 martie?Devcionki otzovitesi???? Cine vine duminica la intilnire la Roma si cine nu dai facem un gudej conkrentnii
..... Veronica, Aliona, Ludmila voi ce facezi???
Rosa tu???
Inviato 28 novembre 2005 - 12:25
Sasa era o gluma dar aici la baetei ca tine e interzisa intrarea si daca ai citit bine intilnirea e numai intre fete.
Inviato 28 novembre 2005 - 12:38
ciao Lilia come va????
eu m-am nascut la Vulcanesti.....
foarte in sud.....
dar am locuit in zona numai pana la 3 ani. apoi ne-am mutat langa Chisinau.
Chisinau, Chisinau, Chisinau!
Hatea cele mai mari gudiozhuri tot prin provincie le-am tras. E mai vesel, fara pathos..asa printre oameni simpli..
..vreau acasa mai repede ..
Inviato 28 novembre 2005 - 12:41
Miroase a mult alcool aici! E o srbatoare ceva? o venit 8 martie?
Tak!................ Tu daca vrei sa vii, aduci un poloboc cu vin, faci placinte cu marar, un borcan cu muraturi.......................si te ocupi de securitatea noastra. Daca esti de acord, mai vorbim!...................................