Jump to content

Moldweb
Moldova Community Italia uses cookies. Read the Regole privacy for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies
  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

•  

Benvenuto su Moldweb

Posted Image Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Posted Image
Se poi hai un account Posted Image, Posted Image, Posted Imageo Posted Image è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Posted Image
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

AMORE

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
198 replies to this topic

#141 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 posts

Posted 17 February 2006 - 15:30

sunt barbatzi shi mai discretzi da prosta asta o invatza cu virsta ... ;)

Amazza la ce discutie am ajuns... Da recunosc ca "am greshit" cand m-am exprimat (asta ce priveste la mine) Ca daca nu am stiut sa folosesc discrestia la momentul potrivit si voi deja incepiti sa faceti discutii de tipu "invatza cu virsta" + "Discrestia nici'odata n'a fost puncul forte al barbastilor " si etc.
Credca ajunge.... Ca dupa cate vad unele din voi se socot prea mature aici. Si chiar daca este asa atunci incercati un al mod de exprimarea sau faceti finta ca nu ati observat. Asa faza ma irita. (basta)

#142 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 posts

Posted 17 February 2006 - 16:33

Amazza la ce discutie am ajuns... Da recunosc ca "am greshit" cand m-am exprimat (asta ce priveste la mine) Ca daca nu am stiut sa folosesc discrestia la momentul potrivit si voi deja incepiti sa faceti discutii de tipu "invatza cu virsta" + "Discrestia nici'odata n'a fost puncul forte al barbastilor " si etc.
Credca ajunge.... Ca dupa cate vad unele din voi se socot prea mature aici. Si chiar daca este asa atunci incercati un al mod de exprimarea sau faceti finta ca nu ati observat. Asa faza ma irita. (basta)

Amu vorbesc eu
1. In primul rind, despre discrestia barbatesca, am scris inainte ca tu sa'ti ceri scuze, asa ca nici un fel de "deja incepetsi sa facets discutsii"
2. De ce sa ne exprimam alt fel? Doar din cauza ca tie nu'ti place, sau te "irita" faza? Adevarul doare..stim
3. Si mai bine, De ce sa facem finta ca nu am observat?!?!?!? Asta kiar e buna? Pai daca faceam finta di "niente" iti mai dadeai tu seama, ca ai gresit?!
4. Unele din noi, aici nu doar se socot prea mature, DAR si sunt mai mature (si aici nu vorbesc de mine)

#143 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 posts

Posted 17 February 2006 - 16:43

Amu vorbesc eu
1. In primul rind, despre discrestia barbatesca, am scris inainte ca tu sa'ti ceri scuze, asa ca nici un fel de "deja incepetsi sa facets discutsii"
2. De ce sa ne exprimam alt fel? Doar din cauza ca tie nu'ti place, sau te "irita" faza? Adevarul doare..stim
3. Si mai bine, De ce sa facem finta ca nu am observat?!?!?!? Asta kiar e buna? Pai daca faceam finta di "niente" iti mai dadeai tu seama, ca ai gresit?!
4. Unele din noi, aici nu doar se socot prea mature, DAR si sunt mai mature (si aidi nu vorbesc de mine)

OK ca sa nu facem multa discutie ;) Ce am avut de spus ti-am spus in privat !

#144 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Posted 18 February 2006 - 22:17

Iubire
Iubesti - când ulciorul de-aramă
se umple pe rând, de la sine
aproape, de flori si de toamnă,
de foc, de-anotimpul din vine.

Iubesti - când suavă icoana
ce-ti faci în durere prin veac
o tii înrămată ca-n rana
străvechiului verde copac.

Iubesti - când sub timpuri prin sumbre
vâltori, unde nu ajung sorii,
te-avânti să culegi printre umbre
bălaiul surâs al comorii.

Iubesti - când simtiri se desteaptă
că-n lume doar inima este,
că-n drumuri la capăt te-asteaptă
nu moartea, ci altă poveste.

Iubesti - când întreaga făptură,
cu schimbul, odihnă, furtună
îti este-n aceeasi măsură
si lavă pătrunsă de lună.

Lucian Blaga.

Gresesc toti dar totusi toti speram sa gasim sa avem o dragoste adevarata. Bafta la toti. ;)

#145 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3,982 posts

Posted 19 February 2006 - 01:24

Brava Ludmila,sa traiesti...frumoasa poezie! :)

I-ai citit-o lui Piekny?Citeste-i mai multe poezii de dragoste,ca e prea dur pe forum... :lol: :P

poate reusesti sa-l faci sa devina mai dulce,ok?

O duminica frumoasa!

#146 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4,420 posts

Posted 19 February 2006 - 22:51

Ca dupa cate vad unele din voi se socot prea mature aici. Si chiar daca este asa atunci incercati un al mod de exprimarea sau faceti finta ca nu ati observat. Asa faza ma irita. (basta)

Hai, TRE, te enervezi aiurea in tramvai! maturitatea nu vine cu varsta (daca la asta te refereai), dar cu experienta...

este si asa numitul fenomen, care se numeste maturitate precoce, cauzat cel mai des de anumite fapte, intamplari mai putin frumoase, nefaste chiar...ce isi pun amprenta asupra sufletului, a comportamentulu si a modului de gandire a unei persoane...

si acum hai sa fim seriosi....un pic de discretie si modestie, fie ca vine din partea unui barbat sau a unei femei, nu strica niciodata...

discretia tine de educatie...si de caracterul fiecarei persoane
asta nu inseamna ca tre' musai sa tii tot in tine, doamne fereste, ca risti sa explodezi...doar ca anumtie lucruri nu se spun...din respect pt. persoana cu care ai fost /esti si nu in ultimul rand din respect pt. tine

:smiley31: bafta multa!

#147 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 posts

Posted 20 February 2006 - 00:48

Hai, TRE, te enervezi aiurea in tramvai! maturitatea nu vine cu varsta (daca la asta te refereai), dar cu experienta...

este si asa numitul fenomen, care se numeste maturitate precoce, cauzat cel mai des de anumite fapte, intamplari mai putin frumoase, nefaste chiar...ce isi pun amprenta asupra sufletului, a comportamentulu si a modului de gandire a unei persoane...

si acum hai sa fim seriosi....un pic de discretie si modestie, fie ca vine din partea unui barbat sau a unei femei, nu strica niciodata...

asta nu inseamna ca tre' musai sa tii tot in tine, doamne fereste, ca risti sa explodezi...doar ca anumtie lucruri nu se spun...din respect pt. persoana cu care ai fost /esti si nu in ultimul rand din respect pt. tine

Sunt dacord cu tine, dar cum deja am scris ca am inteles gresheala dupa ce am facuto + mi-am cerut scuze ! Dar am crezut ca sa terminat acolo descutia, dar a aparut o alta "replica" la care nu am rezistat ;) In fine nimeni nu este perfect.

Va multumesc si va iubesc !
:am2:

#148 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 posts

Posted 20 February 2006 - 01:50

Cuvinte de aur :smiley32:
Da ma bucur ca TRE a fost destul de corect si curajos sa'si recunoasca greseala
si toti vom trai fericiti si iubiti pina la adinci batrinetse :fior:

#149 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1,032 posts

Posted 20 February 2006 - 10:11

este si asa numitul fenomen, care se numeste maturitate precoce , cauzat cel mai des de anumite fapte, intamplari mai putin frumoase, nefaste chiar...ce isi pun amprenta asupra sufletului, a comportamentulu si a modului de gandire a unei persoane...

:smiley32: :smiley32: :smiley32:

:smiley20:

:)

Da recunosc ca "am greshit" cand m-am exprimat ...

Nu se gresheshte nici-odata cind scrii ceea ce gindeshti ... imi pare rau ca te-am ofensat, nn era affatto la mia intenzione ...
Da parte mia potzi sa scrii ceea ce simtzi shi ce vrei, prosta su certe cose ti contrazic shi gata ... Eshti poate la persoana cea mai sincera din acest forum, asha ca fa shi scrie ceea ce simtzi, doar asha vei fi sigur de tine insutzi ...

http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

#150 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 posts

Posted 20 February 2006 - 12:42

As vrea sa scriu aici ca la momet dat va simt mai aproape de mine... Dar nu vreau sa exagerez sau sa ma inteleaga cineva greshit. Dar asta e... am fost sincer.
Va multumesc din nou !

Baci e Abbracci !!!

#151 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4,420 posts

Posted 20 February 2006 - 13:06

As vrea sa scriu aici ca la momet dat va simt mai aproape de mine... Dar nu vreau sa exagerez sau sa ma inteleaga cineva greshit. Dar asta e... am fost sincer.
Va multumesc din nou !

Baci e Abbracci !!!

multam...pt doza de "baci si abbracci" (mai las si la altele, nu-s egoista :) )

la cuvintele Anisoarei despre sinceritatea ta, as mai adauga ca esti o persoana extrem de sensibila...

pastreaza-ti intacte aceste doua calitati, nu permite ca ele sa fie ucise de intamplarile mai putin fericite din viata ta...

nu plange si nu regreta niciodata ceea ce ai pierdut, din contra, gandeste-te ca tot ce a fost rau, ce te-a facut sa suferi, este intr-o oarecare masura pretul pe care trebuie sa-l platesti pt. clipele minunate si fericite care vor urma...

eu mi-am impus acest gand, mai greu la inceput, apoi..m-am obisnuit
si imi e mai usor asa, mai ales ca stiu sigur ca si pe strada mea va aparea soarele intr-o buna zi...

carpe diem :smiley31:

#152 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 posts

Posted 20 February 2006 - 13:16

multam...pt doza de "baci si abbracci" (mai las si la altele, nu-s egoista :) )

la cuvintele Anisoarei despre sinceritatea ta, as mai adauga ca esti o persoana extrem de sensibila...

pastreaza-ti intacte aceste doua calitati, nu permite ca ele sa fie ucise de intamplarile mai putin fericite din viata ta...

nu plange si nu regreta niciodata ceea ce ai pierdut, din contra, gandeste-te ca tot ce a fost rau, ce te-a facut sa suferi, este intr-o oarecare masura pretul pe care trebuie sa-l platesti pt. clipele minunate si fericite care vor urma...

eu mi-am impus acest gand, mai greu la inceput, apoi..m-am obisnuit
si imi e mai usor asa, mai ales ca stiu sigur ca si pe strada mea va aparea soarele intr-o buna zi...

carpe diem :smiley31:

Da... si recunosc ca sunt sensibel... Dar stii nu mereu sunt. Adica as putea sa imi curga o lacrima cand ma uit la un film particular si sunt momente cand "Non guardo in facia a nessuno" adica facio pure il duro ;)
dar la faza "nu plange si nu regreta niciodata ceea ce ai pierdut" ce priveste la "lowe" sigur ca am plans si ca am regritat. Dar cum deja am povestit ca am avut o lovitura care ma razbatut si acum daca ceva nu a mers... atunci eu sunt acela primo care merge inainte si lupta pentru a optine ceea ce este pentru el. ehh... sto amore :)

P.S. Orice schimbare e mereu pentru binele nostru...
Atata timp cat accepti schimbarea aceasta !!!

#153 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1,032 posts

Posted 20 February 2006 - 14:43

Mda, am notata shi eu ca-i o persoana foarte sensibila, ce e foarte rara sa intilneshti in baietzii de azi ...

Vreau sa-ti spun ceva tzie TRE, amu nish eu nu trec un period foarte dulce, da cind citesc mess tali, uneori, ma simt mai bine :) giuro ... almeno mi tiri un po' su ... :)

Sei molto bravo ;)

#154 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 posts

Posted 20 February 2006 - 17:37

To ANA

O persoana foarte sensibila, ce e foarte rara sa intilneshti in baietzii de azi ...

In ulene cazuri pierd chiar controlul cand e vorba de emotii !

Sunt un scriitor ce plange atunci cand emotiile ish strange.... Si este una asa zisa "EA" din cele mai multe care inca azi ma atinge si poi ma inpinge dea a descrie ceea ce port in mine.

(Poate nu ma crezi dar asta chiar acum.)

Vreau sa-ti spun ceva tzie TRE, amu nish eu nu trec un period foarte dulce, da cind citesc mess tali, uneori, ma simt mai bine giuro ... almeno mi tiri un po' su ...

Sa stii ca ma bucur mult ca am reushit sa iti transit cat de putin dar totushi ceva placut.
Credca nu imi pot permite sa te intreb la faza "amu eu nu trec un period foarte dulce" Dar sa stii ca sunt alaturi de tine (asa zis virtual si sigur daca imi este permis asta, ca mi se pare ca am exagerat acum) :)

#155 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1,032 posts

Posted 21 February 2006 - 09:18

Dar sa stii ca sunt alaturi de tine (asa zis virtual si sigur daca imi este permis asta, ca mi se pare ca am exagerat acum) :)

Ehi TRE, eu deamu is abbituata mai mult virtual decit real ... asha ca nu ti deranja ... Oricum multzumesc di tot ... :smiley31:

#156 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 posts

Posted 23 February 2006 - 00:35

Oggi o scoperto una cosa.
In ultimo tempo io mangio troppo gelato, dolce... ed altro. E non sapevo perche... (un conto che ti po piacere) E un colega mio ha deto che se dice che quando una persona cerca qualcosa di dolce (da mangiare) e' perche' li manca l'Affetto !

Non so s'e vero ma ame certo mi manca sto benedetto affetto !

:am4:

#157 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 posts

Posted 23 February 2006 - 00:45

Oggi o scoperto una cosa.
In ultimo tempo io mangio troppo gelato, dolce... ed altro. E non sapevo perche... (un conto che ti po piacere) E un colega mio ha deto che se dice che quando una persona cerca qualcosa di dolce (da mangiare) e' perche' li manca l'Affetto !

:am4:

Anche me, hanno detto così...ma io ho un'altra teoria, che per me, vale di più..Mangio dolce, quando ho gli esami, e studio tanto..allora sento una forte necessità di consumare zuccheri..e mangio, gelato, cicollata, brioches, pastine etc etc etc tutto quello che ha un gusto dolce insomma :lol3:
Ma penso che per ogniuno sia diverso
E non ti preoccupare, verà il giorno in cui troverai una persona che ti avvolgerà col sua affetto

#158 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 posts

Posted 23 February 2006 - 00:58

Anche me, hanno detto così...ma io ho un'altra teoria, che per me, vale di più..Mangio dolce, quando ho gli esami, e studio tanto..allora sento una forte necessità di consumare zuccheri..e mangio, gelato, cicollata, brioches, pastine etc etc etc tutto quello che ha un gusto dolce insomma :lol3:
Ma penso che per ogniuno sia diverso
E non ti preoccupare, verà il giorno in cui troverai una persona che ti avvolgerà col sua affetto

Ora capisco perche sei cosi brava con gli esami...

Ma non dimenticare che il ciocolato provoca (non so come spegare meglio) quindi provoca i hormi e te tira al sesso :lol3:

vabbe'

Grazie mille !

Sweet Kiss !

P.S Am nevoie de poza noastra facuta la Chisinau cu Anna ! Daca mai ai in PC imi trimiti te rog pe bosstre@gmail.com

#159 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1,032 posts

Posted 23 February 2006 - 17:26

Ma non dimenticare che il ciocolato provoca sesso :lol3:

Ma e' possibile ke tutti gli uomini pensano a sesso ... uffa :(

Ma fregatene Valery ... shi fel di affetto, nu vezi, ca toti vor sa te inc**** in lumea asta ... Tre sa ieie tot un po' piu' alla legera, am vrut sa-ti mai spun sheva, cind ai scris sheava di padruga sheea a ta, la tua EX matinca ... cit faceai tu pentru dinsa, menate varie ...

Cu cit mai putzin dai, cu atit mai mult ai, amu ii asha, fidati ;)

:smiley31:

#160 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1,032 posts

Posted 23 February 2006 - 18:04

..Mangio dolce, quando ho gli esami, e studio tanto..allora sento una forte necessit?i consumare zuccheri..e mangio, gelato, cicollata, brioches, pastine etc etc etc tutto quello che ha un gusto dolce insomma :lol3:

Ehi dapu daca inshepitzi sa va ingrashatzi di atita ciocolata shi dulciuri, i-an sa vezi cum va fermatzi subito :lol3: :lol3: :lol3: