Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto

Tanti Auguri A Tutte Le Donne....

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
47 risposte a questa discussione

#41 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 14 gennaio 2007 - 16:31

Si cine face filmul? Moldova? Romania?
Da ce ti-a dat in gand sa-ti faci adsl-ul cu telecomul? Astia-s cei mai hoti dintre toti hotii! Hai sper sa-ti rezolve problema cat mai curand, sa ti se intorca tabla cu roti :D
O zi buna, ca eu degraba tre s-o sterg la munca......
Pe curand la toate :)

Iata am rezolvat problema cu faccinele, acum e ok. :kissing: :smiley31:

Filmul il face Moldova ( si daca nu ma inseala memoria cu un colaborator belgian,cred)

De ce telecom?E Claudiu care a hotarat asa...Are un coleg la fabrica care are tot cu telecom si...i-a bagat si astuia in cap :lol3:

Servici usor si o seara placuta Cris :smiley31:

#42 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 14 gennaio 2007 - 23:07

Servici usor si o seara placuta Cris :smiley31:

Chiar multumesc, scumpete, ca imi pare ca voi avea de scris pana dimineata.... :hmm: Cum zice mama mea: pana voi pica in bot :lol3:

#43 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 14 gennaio 2007 - 23:27

Ei dar aveti de scris asa mult?
Dar ce e acolo mama,scoala? :lol:

Cris,iti pun o intrebare:Te-ai gandit vreodata sa gasesti o modalitate de a-l intalni pe Romano Battaglia?

#44 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 15 gennaio 2007 - 00:50

Ei dar aveti de scris asa mult?
Dar ce e acolo mama,scoala? :lol:

Cris,iti pun o intrebare:Te-ai gandit vreodata sa gasesti o modalitate de a-l intalni pe Romano Battaglia?

In serios nu m-am gandit niciodata.
Eugenio mi-a zis ca l-a intalnit...nu mai tin minte exact cum, daca nu gresesc chiar la el acasa, sper ca n-am scris o magarie :hmm: Si Fla mi-a zis ca as putea sa-i scriu si sa-i "prezint" mondodeicolori si lucrarile alea de grafica cu citari de-ale lui. Dar imi pare asa departe.......nu zic imposibil, dar.....
Tu zici ca sa-l intalnesc, dar ar fi mult chiar shi sa-l contactez prin mail cred. Da' ce? Poate te-ai gandit tu? ;)
Eu cu scrisul is cam la jumatate. Hai ca matinca nu ajung chiar la dimineata :lol3:

#45 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 16 gennaio 2007 - 00:56

Tu zici ca sa-l intalnesc, dar ar fi mult chiar shi sa-l contactez prin mail cred. Da' ce? Poate te-ai gandit tu? ;)
Eu cu scrisul is cam la jumatate. Hai ca matinca nu ajung chiar la dimineata :lol3:

Cris,poate nu e acelasi lucru,dar si mie mi se parea imposibil sa-l intalnesc pe Grigore Vieru...imi doream mult desi eram constienta ca nu-l voi intalni...Dar ma inselasem :) Doamne cate ar mai fi de spus!!!Cand Adrian Paunescu facea emisiuni la Antena 1 ii scriam mereu si-l rugam sa aduca printre invitati pe Vieru si pe Cristi (fiul Doinei si al lui Ion Al.Teodorovici :) )
Intr-o emisiune i-a adus pe amandoi.A citit scrisoarea mea si a spus "iata-i pe amandoi aici".Cat eram de fericita! :)

Aici in schimb i-am scris directorului Franco Nisi de la radio si tv italia "solo musica italiana" I-l rugam sa dea mai multa muzica cu Amedeo Minghi si mai multe noutati.Uneori imi scria ca nu prea avea noutati alteori imi scria "Vei avea ocazia sa-l vezi pe Minghi in emisiunea X la orele Y...
In anul in care a murit Papa,Minghi avea programat un concert la Mestre (VE).Eram decisa sa merg pentru ca-mi doream tare mult sa-l vad in persoana...dar n-a fost sa fie...Papa a murit exact in acea saptamana si Minghi a anulat toate concertele in afara de cel din Roma (care i-a si fost dedicat).

Tu ai avea mult mai multe posibilitati sa-l intalnesti pe Romano Battaglia.Sunt sigura ca uneori face adunari cu cititorii (stiu ca se mai obisnuieste aici)si ai putea face un efort...Intai scrie-i un e-mail (asa cum stii tu s-o faci :) )
Spune-i despre mondo dei colori!
Chiar lasi sa treaca timpul fara sa ai un autograf de la el?
Succes!Astept rezultatele :)

Messaggio modificato da rosa 47 il 16 gennaio 2007 - 00:57

#46 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 16 gennaio 2007 - 08:51

Tu ai avea mult mai multe posibilitati sa-l intalnesti pe Romano Battaglia.Sunt sigura ca uneori face adunari cu cititorii (stiu ca se mai obisnuieste aici)si ai putea face un efort...Intai scrie-i un e-mail (asa cum stii tu s-o faci :) )
Spune-i despre mondo dei colori!
Chiar lasi sa treaca timpul fara sa ai un autograf de la el?
Succes!Astept rezultatele :)

Esti o dulceata, Micuta!
.....sper mult sa te revad in curand :kissing:
O zi buna tie si celor ce mai citesc pe aici.
Sunt la munca si.....abia de tin ochii deschisi am dormit doar 2 ore :eek:

#47 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 16 gennaio 2007 - 09:14

Esti o dulceata, Micuta!
.....sper mult sa te revad in curand :kissing:
O zi buna tie si celor ce mai citesc pe aici.
Sunt la munca si.....abia de tin ochii deschisi am dormit doar 2 ore :eek:

merci o zi buna si tie.....
pai si cat mai ai de lucru? mai e putin si ai terminat nu?

#48 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 16 gennaio 2007 - 20:31

merci o zi buna si tie.....
pai si cat mai ai de lucru? mai e putin si ai terminat nu?

:) nu, azi am fost in tura de dimineata, incepusem la 8. Ce-ti mai face ala micu'?