Buon Natale e Buon anno.
Poi venite a dirmi che non penso a voi.
Guardate un po’ da chi vi faccio fare gli auguri di Buon Anno!!!!!
BACI BACI BACI
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Inviato 24 dicembre 2006 - 19:51
Inviato 06 gennaio 2007 - 18:00
Inviato 06 gennaio 2007 - 19:05
Da chiar shi esti di draguta!! Nie nish nu ni incapi in compik capu' lu frumosu ista!
)))
Iaca azi ii ultima sarbatoare shi s-a terminat cu felicitarile)
Va salut pe toate!
Cristal
PS: da, am intrat cu nickul surorii ca iar nu imi amintesc parola, asa-s eu cam cu capu-n nouri, ce sa fac?))
Inviato 06 gennaio 2007 - 22:37
Inviato 07 gennaio 2007 - 08:58
Inviato 07 gennaio 2007 - 09:11
Inviato 07 gennaio 2007 - 09:18
Inviato 07 gennaio 2007 - 09:30
Inviato 07 gennaio 2007 - 09:35
nu nu nu..... numai unu am.... imi e de ajuns.... vrea sa stea in pat cu mine..... deja ma strseaza....Adica cum? Ai 2 gemeni?
![]()
Ap shi? Tanti auguri!!!
Inviato 07 gennaio 2007 - 10:01
nu nu nu..... numai unu am.... imi e de ajuns.... vrea sa stea in pat cu mine..... deja ma strseaza....
Inviato 07 gennaio 2007 - 13:58
Cia RODYNu inteleg o boaba! Mia, tu imi incurci toate itele!
![]()
Pai in Romania nu se sarbatoreste Craciunul pe 25??
Frumoasa colinda, multumesc mult, dulceato!![]()
Da eu oare ce sa-ti dau? am niste copturele facute de mama, bune tare![]()
Bine, Craciun fericit celor ce sarbatoresc pe 7, ca eu lucrez azi toata ziuade o sa-mi iasa pe ochi
![]()
si o duminica frumoasa!
Inviato 07 gennaio 2007 - 17:34
aha.... problema e ca ziua nu plange.... e jucaus... problema e noaptea ca vrea sa vina in pat cu noiCia RODY
![]()
Pai ai uitat mama ca si anul trecut am colindat tot pe stil vechi,in forumul limba noastra?Eu tin stilul vechi de cand m-am nascut.Foarte multe familii din Moldova noastra sunt pe stil vechi.Multi preoti de-ai nostri au facut facultatea de teologie la Chisinau![]()
Da-mi ce te lasa inima ca eu nu refuz![]()
Iar daca mai sunt facute de mama...he he,cu atat mai bine![]()
Multumesc pentru urari Cris si Intense![]()
Ps.Intense daca urla catelusul prea tare adu-l la mine ca eu sunt obisnuita cu galagia![]()
Mmm dar ce frumusel e!!![]()
O duminica frumoasa fetelor!
Inviato 07 gennaio 2007 - 20:31
Inviato 07 gennaio 2007 - 22:03
aha.... problema e ca ziua nu plange.... e jucaus... problema e noaptea ca vrea sa vina in pat cu noi si eu nu vreau.....atat cat ii dai atentie nu plange...altfel... mamma mia
Inviato 07 gennaio 2007 - 22:37
Inviato 07 gennaio 2007 - 23:51
Inviato 08 gennaio 2007 - 00:27
Messaggio modificato da rosa 47 il 08 gennaio 2007 - 00:29
Inviato 08 gennaio 2007 - 01:37
Sa te dezholbez?
Pai mama eu nu cunosc partea tehnica...Domenico mai are inca de lucru si din cauza asta mai apar blocari sau mai stiu eu ce...
Ieri nici eu nu puteam posta intr-o sectiune si i-am spus lui Domenico...si azi am reusit.
Sper ca o sa reusesti pana la urma ca tu oricum esti muuuuult mai indemanatica decat mine![]()
Dar ai vazut filmul?E de dragoste?
Inviato 08 gennaio 2007 - 09:46
Inviato 08 gennaio 2007 - 15:53
baiat....Dar...e fata sau baiat?
ma che.....no no quello non mancheraJust, nu-l invata cu narav, ca daca da de nada la patuc, adio noptile fierbinti! a
ahahahahah