Jump to content

Moldweb
Moldova Community Italia uses cookies. Read the Regole privacy for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies
  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

•  

Benvenuto su Moldweb

Posted Image Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Posted Image
Se poi hai un account Posted Image, Posted Image, Posted Imageo Posted Image è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Posted Image
Guest Message by DevFuse

Photo

Tanti Auguri A Tutte Le Donne....

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
47 replies to this topic

#21 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3,982 posts

Posted 08 January 2007 - 16:01

Intense spune-i ca daca mai continua sa faca pipi in casa nu-l mai lasi la desene animate :lol:

#22 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2,332 posts

Posted 09 January 2007 - 08:47

Intense spune-i ca daca mai continua sa faca pipi in casa nu-l mai lasi la desene animate :lol:

aha.... ar fi bine daca ar asculta

stii il duc afara ca sa isi faca nevoiele stau cu el mult timp afara... nu face nimic ajung acasa... 5 min nu mai mult si o face in casa..... e .... nu stiu ce sa ma mai fac.... l-am certat dar nimic.....

#23 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3,982 posts

Posted 09 January 2007 - 10:24

Ok,mai exista o solutie...he he...pampers-ul :lol: :lol: :lol:

#24 Lina

Lina

Advanced Member

• 204 posts

Posted 09 January 2007 - 21:22

Rosa, da noi fata am fost intrun gind cu colinda... pai tu zici cum.. iaca asa.... tu ai scriso prima, dar si eu mi-am amintit tocmai tot de aceasta colinda si am scriso si eu... imi place mult si mie o tin minte decind eram mica.. eu nu sarbatoresc Craciunul pe 7 , dar stiu ca multi sarbatoresc inca... Un an bun fetelor...

______________________LINA.

#25 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3,982 posts

Posted 09 January 2007 - 21:46

Cum adica???Eu romanca,ma aflu printre moldoveni si tot eu sunt acea care sarbatoreste pe 7 ianuarie???? :lol:

Lina in ceea ce priveste colindul...stii cum se spune? Gand in gand cu bucurie :)
Sa ai si tu parte numai de realizari frumoase si liniste sufleteasca in familie pe tot parcursul anului si dupa!
LA MULTI ANI! :)

#26 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1,176 posts

Posted 09 January 2007 - 22:50

Nu ma pricep, ceva nu mi se primeste mie, uffff. Nu reusesc sa quotez si nu imi da faccinele.
Nu era horror, Mia, nu mai privisem nimic atunci.Filmul l-am privit aseara, mi-a placut mult, cu toate ca sunt doar femei in el, dar e frumos.
Ieri si azi am avut niste ture cam complicate la servici, cu probleme si tensiune. Azi ne-a venit o copila noua, e singura care nu e romanca, asa ca se vor incepe alt gen de probleme.
Ieri am avut si un fel de cearta cu responsabila, asta chiar intrece toate limitele. De cand am scos toate prostiile ei la lumina zilei si au aflat cei de sus cum lucreaza, ne-ar manca de vii pe toti.
Ei da noi, am mai vazut de astia ca ea ahahahaha, nu ne mai lasam cu una cu doua!
O seara buna!
PS: ce bine, in sfarsit au trecut toate sarbatorile, ca m-am cam saturat sa lucrez in timp ce altii sarbatoresc :)))))

#27 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3,982 posts

Posted 10 January 2007 - 00:53

Cris,i-am semnalat problema ta lui Domenico...ca n-am avut incotro...
Sper ca pana la urma sa se rezolve :)

Dar de ce nationalitate e fata noua care a venit?Stie italiana?Imi pare rau ca aveti o astfel de responsabila...Si sora mea are un responsabil...ca-ti vine sa-l bati si ziua si noaptea :lol: Dar asta e...mai intalnim si astfel de oameni...

Sarbatorile la mine inca nu au trecut...asa ca...o sa mai lucrezi in timp ce altii sarbatoresc :lol:

Sa-mi spui daca s-au rezolvat problemele cu forumul,ok?
Te pup,noapte buna Cris http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

#28 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4,420 posts

Posted 10 January 2007 - 09:08

Nu ma pricep, ceva nu mi se primeste mie, uffff. Nu reusesc sa quotez si nu imi da faccinele.

heiiii, ferice de ochii care te vad! :arf2:

ri-velcome fato :smiley31: shi de data asta nu mai disparè ashè ;)

#29 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2,332 posts

Posted 10 January 2007 - 17:41

hei ciao danza cum mai stai? ce frumos ai iesit in foto avatar :arf2: direi che molto bella.... :bleh:
te pupic.

#30 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1,176 posts

Posted 10 January 2007 - 22:06

Iaca ni-o iesit shi facinele! Shi ghiiiiiniiiiii! :ubri: Amu bem!
Ei, Stii cum, Dana, nimic nu-i vesnic si nici static, totul se misca, se schimba, se modifica, ecc....
:kissing:

#31 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3,982 posts

Posted 11 January 2007 - 03:16

O noutate!!!!!Am conexiune cu ADSL :)
Stiu ca nu e de mirare pentru voi...dar pentru mine e...
Cu celularul nu am reusit sa descarc nici macar un mp3...asa ca acum...sunt SUPERFERICITA!!!!! :groupwave: :groupwave:

Edited by rosa 47, 11 January 2007 - 03:16.

#32 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1,176 posts

Posted 11 January 2007 - 11:23

Cu celularul nu am reusit sa descarc nici macar un mp3...asa ca acum...sunt SUPERFERICITA!!!!! :groupwave: :groupwave:

Falicitari, Mia, acum ai sa zbori prin net ca o racheta!
iar mi-ai disparut faccinele, daca ma gandesc mai bine le vazusem ieri, ca eram la munca, dar de acasa asa si nu mi-au aparut...boooh

#33 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4,420 posts

Posted 11 January 2007 - 11:37

hei ciao danza cum mai stai? ce frumos ai iesit in foto avatar :arf2: direi che molto bella.... :bleh:
te pupic.

ei cum sa stau...ca de obicei...in koooor in fata pc-ului :lol3:

mercic pt compliment :kissing:

--------------------------------------------------------

MIA in internet :lol3: :lol3:

Immagine Postata

-------------------------------------------------------

iar mi-ai disparut faccinele, daca ma gandesc mai bine le vazusem ieri, ca eram la munca, dar de acasa asa si nu mi-au aparut...boooh

Da' matalutza pe unde le cautzi? ca ele si-au schimbat locul obisnuit, nu mai stau in panou separat in stanga mesajului

iote aci:

Immagine Postata

daca iti bagi nasu' pe acolo vezi ca sunt cateva si daca mai si apesi pe Show All apu' ti se deschid chiar toate

Immagine Postata

ia vezi acum, reusesti?

#34 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1,176 posts

Posted 11 January 2007 - 13:20

Da' matalutza pe unde le cautzi? ca ele si-au schimbat locul obisnuit, nu mai stau in panou separat in stanga mesajului

iote aci:

Da tu shi, ma crezi asa durik? :D La mine nu apare nici unul din strumentele alea, doar de la pc-ul de la servici le pot vizualiza, de aici nu stiu de ce da' nu-mi apar....

Fetelor, cam acum 2 ani Romcik ne trimisese o carte prin net: "Sungure in fata sortii" de Stela Enachi, cine o mai are ca vrea sa o citeasca o prietena de-a mea?

#35 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4,420 posts

Posted 11 January 2007 - 13:31

Da tu shi, ma crezi asa durik? :D La mine nu apare nici unul din strumentele alea, doar de la pc-ul de la servici le pot vizualiza, de aici nu stiu de ce da' nu-mi apar....

Fetelor, cam acum 2 ani Romcik ne trimisese o carte prin net: "Sungure in fata sortii" de Stela Enachi, cine o mai are ca vrea sa o citeasca o prietena de-a mea?

1. Verifica nivelul de siguranta impostat in calc. tau
am avut si eu asa probleme cand nu vedeam nici faccinele, nici culori si de fapt nimic
si stiu ca la mine o fo' problema ca era nivelul de siguranta prea inalt

2. Cartea o poti descarca de aici: Singure in fata sortii.doc - 0.34MB

#36 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1,176 posts

Posted 11 January 2007 - 14:37

1. Verifica nivelul de siguranta impostat in calc. tau
am avut si eu asa probleme cand nu vedeam nici faccinele, nici culori si de fapt nimic
si stiu ca la mine o fo' problema ca era nivelul de siguranta prea inalt
2. Cartea o poti descarca de aici: Singure in fata sortii.doc - 0.34MB

Multumesc mult pentru carte!!
Da cu faccinele si strumentele voi vedea
ca tre sa ma belesc binisor :D

#37 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3,982 posts

Posted 14 January 2007 - 00:44

Falicitari, Mia, acum ai sa zbori prin net ca o racheta!
iar mi-ai disparut faccinele, daca ma gandesc mai bine le vazusem ieri, ca eram la munca.

Vezi Cris?Daca vedeai faccinele doar cand erai la munca...atunci iti este dat numai sa muncesti,pentru ca daca stai acasa nu vezi faccinele :lol3: :lol3: :lol3: Deci SPOR la munca :lol3:

Din nefericire am probleme cu noua conexiune :( si m-am intors din nou la cea veche...
Cei de la Telecom spun ca e o defectiune de la ei si luni dimineata va fi rezolvata...Sper!
Activarea acestei conexiuni e gratis pentru primele doua luni...dar sunt hoti.Fac in asa fel sai ai probleme si numai conexiune gratis nu e! :(
Nu inteleg de ce nu au pus in plata si primele doua luni si sa nu-mi mai faca atatea probleme!!!

Cum ar spune Minghi: "Incommentibile" :lol3:

Edited by rosa 47, 14 January 2007 - 00:53.

#38 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3,982 posts

Posted 14 January 2007 - 00:52

MIA in internet :lol3: :lol3:

Immagine Postata

:lol3: Dana,din pacate am avut tabla aia cu rotile,ca nu stiu cum se cheama :lol3: numai o seara...apoi am ramas desculta...Poate mi-o dau inapoi cei de la telecom :lol3:

ps.Cris,cartea lui Stella Enachii va deveni film in vara :)

#39 Vaniglia

Vaniglia

Advanced Member

• 292 posts

Posted 14 January 2007 - 01:42

ei cum sa stau...ca de obicei...in koooor in fata pc-ului :lol3:

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

#40 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1,176 posts

Posted 14 January 2007 - 16:15

:lol3: Dana,din pacate am avut tabla aia cu rotile,ca nu stiu cum se cheama :lol3: numai o seara...apoi am ramas desculta...Poate mi-o dau inapoi cei de la telecom :lol3:

ps.Cris,cartea lui Stella Enachii va deveni film in vara :)

Si cine face filmul? Moldova? Romania?
Da ce ti-a dat in gand sa-ti faci adsl-ul cu telecomul? Astia-s cei mai hoti dintre toti hotii! Hai sper sa-ti rezolve problema cat mai curand, sa ti se intorca tabla cu roti :D
O zi buna, ca eu degraba tre s-o sterg la munca......
Pe curand la toate :)

Iata am rezolvat problema cu faccinele, acum e ok. :kissing: :smiley31: