Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Ce Pot Face Eu Pentru Moldova?

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
116 risposte a questa discussione

#61 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 14 ottobre 2005 - 19:00

Lilian, nu am inteles intrebarea-Cine te-a ajutat? Unde, la ce anume?

Bre, Romane, tu ce nu vezi ca aici sunt ganduri marete, zboruri abisale, pirueturi filosofice, reflectii profunde, iar tu!!!, ai "stricat toata mura de padure" (ai c...t malina) :roflmao:

"JOS ELEMENTE NEFASTE DIN SOCIETATE" :roflmao:

#62 lilian

lilian

Member

• 90 messaggi

Inviato 15 ottobre 2005 - 10:47

Salut Edmond Dantess,
Ma refeream la succesele tale din Romania si la succesele vietii tale,cine te-a ajutat si te ajuta in continuare sa te descurci atat de bine?

O zi buna!

#63 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 15 ottobre 2005 - 14:22

Daca treci pe la Lavis (langa Trento), esti invitatul meu la un "pahar de vorba".

Mai omule, mai ... ce n-ai spus mai inainte ca traieshti la Lavis, eu is din Pergine ... karoci daca vrei putem shi sa ne intilnim ... chiar shi in Trento ... Vad ca te duci shi pe la biserica, eu nu prea am timp sa vin duminica la Trento, ca-mi fac probleme ai mei... Dar daca vrei, doar spune-mi ;)

Madonna, sa fi shtiut ca eshti din Lavis ... shtii de cite ori am fost eu prin Lavis, avem nishte prieteni acolo ...

Vezi, unul destept raspunde prompt, fara timp de gandire, in timp ce eu...

din contra sunt mai deshtepti acei care se gindesc prima di a spune ceva ;)

Daca eram destept , eram in alta parte acum....

nu spune asha ca oricum ne va veni shi timpul nostro ;) Shi nu te gindi ca doar pentru ca nu eshti deshtept eshti in alta parte, dipinde shi de noroc :( purtroppo :(

будит и на нашей улицэ празник !!! ;) Ciao

eu cind ma imbatam akasa ...asta pin clasa 5:)
apu kintam kiteku ista
Fie piinea ,fie piinea kit de rea
tot mai bine ..tot mai bine n Tara Ta
.....shi shi intelegeam eu atunic in kuvintili estea un biet aurolac al strazii.... :)

... idem ... shtii ca aici, fiind departe de casa, intelegi mult mai bine lucrurile, care acasa iti pareau una cavolata ... Acum v naturi stau shi pling ca o nebuna cind ajung la Craciun ori di Pashti, numai ca nu sunt acasa, in tara ... linga ai mei ... Pentru mini orishice sarbatoare in It, nu-i sarbatoare dar din contra, o zi foarte trista, ca sa nu zic un chin ... Dar ce sa-i faci?!!? La toti li-i greu :(

#64 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 15 ottobre 2005 - 22:01

apu dara de pasti sau di alti sarbatori sy ma kemi pi mini sy pastim ferishitz impreuna:)
iaka ai sa vedzi ca nar sa shie skucina:)

#65 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 16 ottobre 2005 - 00:20

apu dara de pasti sau di alti sarbatori sy ma kemi pi mini sy pastim ferishitz impreuna:)

Madoooooonna! (cum zice Ana :lol3: ) da Rosa si saarmala oare ce inteleg din vorba asta? :hmm:

#66 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 16 ottobre 2005 - 08:29

Inafara de "skucina" am inteles, si totusi poate n-ar fi rau sa cream o rubrica speciala pentru de-alde Roman: "Slava lu´ tatuca Stalin, povestiri in moldorusa", ei, ce ziceti?

#67 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 16 ottobre 2005 - 11:50

Inafara de "skucina" am inteles, si totusi poate n-ar fi rau sa cream o rubrica speciala pentru de-alde Roman: "Slava lu´ tatuca Stalin, povestiri in moldorusa", ei, ce ziceti?

Pe timpul universitatii vorbeam si noi colegii, folosind rusisme, dar era un mod ironic si distractiv. Cred ca si Romcik scrie asa ca sa ne distreze. Sigur ca tie si Rosei va este complicat sa le intelegeti sensul si ironia, dar pe mine ma distreaza. Si modul de a scrie al Anei la fel. Important e sa stie a vorbi corect cand e vorba de terminat glumele. ;)
Scucina inseamna plictisitor. ;)

#68 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 16 ottobre 2005 - 15:44

:lol: si pe mine ma distreaza Cris...nu-ti face probleme...cand ceva ma intereseaza ma straduiesc sa inteleg...
si-apoi,vorebele voastre imi amintesc de Basarabia...asa ca nu ma deranjeaza prea mult...

daca ar fi fost asa,stateam mai mult pe forumul romanilor din Italia...dar acolo nu se vorbeste de Moldova,iar eu vreau sa stau "intre moldoveni"...intelegi?

Calde salutari! :)

#69 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 16 ottobre 2005 - 17:49

iaka asa imi place.....vorba asta NI PLAshi:)
INTRE MOLDOVENI.....
P.S: da voobsheta su dzishi MALDAVENI:)))
hai cred ca nu va suparati daca vb asa . :sorry: .....ntelegeti..nu.... :smiley31
de nu ma supar ...shi pling.....shi ma duk akasaa la Maama;) :bebe:

#70 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 16 ottobre 2005 - 20:01

:lol: si pe mine ma distreaza Cris...nu-ti face probleme...cand ceva ma intereseaza ma straduiesc sa inteleg...
si-apoi,vorebele voastre imi amintesc de Basarabia...asa ca nu ma deranjeaza prea mult...

daca ar fi fost asa,stateam mai mult pe forumul romanilor din Italia...dar acolo nu se vorbeste de Moldova,iar eu vreau sa stau "intre moldoveni"...intelegi?

Calde salutari! :)

Ciao, Rosa, sper doar sa nu te simti straina printre noi :please:
Am facut tiramisu-ul, adica l-au facut fetele, eu le-am aratat si ele l-au facut cu manutele lor. Le-a lacut si s-au distrat. Le place sa faca ceva de folos. Mai tarziu dupa ce se inmoaie bine il infulecam ;) Daca nu au minic contra iti vi trimite o felie din el. ;)
Un pupic :smiley31:

#71 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 16 ottobre 2005 - 20:46

Am facut tiramisu-ul, adica l-au facut fetele, eu le-am aratat si ele l-au facut cu manutele lor. Le-a lacut si s-au distrat. Le place sa faca ceva de folos. Mai tarziu dupa ce se inmoaie bine il infulecam ;) Daca nu au minic contra iti vi trimite o felie din el. ;)

Cris confeseaza ,era mai bun decit luni sau nu?? :)

Rosa stii ca inainte d a arunca capika ta am mincat tiramisù(iaka si acela ti l-am inclus in pret) :boxed2: .

#72 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 16 ottobre 2005 - 21:50

Cum adica Lilia,ati mancat voi si mi l-ati inclus in pret? http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif
Auzi,dar cine va invata pe voi sa faceti afaceri?
Pai cu voi eu ajung in sapa de lemn mai mama...

In fine,sunt "straniera"si n-am cu cine sa ma cert... :lol: :lol:

#73 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 16 ottobre 2005 - 22:03

Cum Cris?Eu straina?Printre voi?Tu glumesti?

Pai am fost pe forumul romanesc si m-am simtit mai straina ca printre italieni,intelegi?

Nu Cris,eu sunt prea atasata sufleteste de Moldova ca sa ma simt straina aici...

Ma bucur ca ati avut o ocupatie atat de frumoasa,aceea de a face ceva dulce...eu nu ma pricep la dulciuri(sa le fac)dar le mananc fara sa respir... :lol3: asa ca...mai astept inca portia mea http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif

O saptamana frumoasa la toti!

Ati fost in wee-kend,acum ce mai vreti...la munca! :lol3:

#74 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 17 ottobre 2005 - 02:10

Ati fost in wee-kend,acum ce mai vreti...la munca! :lol3:

De fapt eu weekendul tot la munca l-am petrecut. E trecut de trei si-s tot in picioare da merg acushica la nani. S saptamana care venie e incarcata rau de tot :boxed2: Ei bine da ma descurc eu. Am pus la punct forumu' si acum ma odihnesc pe o perioada :lol3: Da' pacat ca intense s-a suparat pe asa o "stupidaggine" :hmm:
Pe cat privesc afacerile, draga Rosa, lasa palavrageala de pe forum si punete serios pe munca da nu-i de glumit! :lol3:
Tiramisu.....hmmmmm :hmm: hai mai bine iti trimit din cel pe care il voi face acasa....cine stie cand va fi. :hmm: da tu fii rabdatoare ;) c rabdarea treci si marea!

#75 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 17 ottobre 2005 - 07:52

pai eu cu cea mai mare placere ... iaca anu ista deamu am cu shini sa fac Anul Nou (daca nu lucrez :hmm: )

:P

Cred ca si Romcik scrie asa ca sa ne distreze. Sigur ca tie si Rosei va este complicat sa le intelegeti sensul si ironia, dar pe mine ma distreaza. Si modul de a scrie al Anei la fel.

shi-i drept ii oleaca greu a intelege ironia di o alta nationalitate(nu cred ca-i problema rosei ori al sarmalei -> unica problema ar fi rusismele), va dau un ex: mie ni-o trebuit vre-o citeva luni ca sa inteleg toati batutile italienilor, shi toat glumili lor ... Shi nici nu ma amuza tare http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/happy.gif

ii clar ca in modul asta ni distram shi in plus (vorbesc pentru mini) ca ma simt libera a scrie asha ...

Important e sa stie a vorbi corect cand e vorba de terminat glumele. ;)

fara doar shi poate ;)

#76 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 17 ottobre 2005 - 08:04

iar eu vreau sa stau "intre moldoveni"...intelegi?

grande ...
Nu tre sa te simti absolut "straina" printre noi, anzi ... noi ti stimam foarte mult !!! http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

#77 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 17 ottobre 2005 - 12:56

Scurt biografic:
M-am nascut in capitala neproclamata a Republicii Moldova-orasul Ungheni (fara dubii cel mai stilinyi din RM-tipa Firenza a Moldovei:))

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

#78 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 17 ottobre 2005 - 19:27

Bre, "people" dar aici nu se "filtruieste" "bazaru" deloc.
Hai, va rog, sa nu mai "bazariti" asa burianos, si cu rusizmele "levyie", caci este lume care nu inteleg "panyatiili" noastre, astfel lumina in care ne prezentam este necuvinita, bizara si neculta.
In mod special pentru Romcik:Tu shi, vaashe ai poterit strahu in fatza la shei mai mari? Ian vargheste rezko in maldaveneshte, ca tu aishi, "herovo znaet" si ramsy ai pustit...Ie exemplu di la mine, vezi ce tzivilina scriu eu
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Lilian, la tine cred ca s-au ofelit urechile, de fapt, mai degraba, ti s-au uscat ochii :boxed2:
Privitor la intrebarea de mai sus: In calea mea am intalnit oameni care m-au invatat sa lupt, acestia insa nu mi-au creat strada
Und am ajuns datorez doar parintilor si antrenorului meu, ei m-au invatat pana la 18 ani cum e sa dai din coate, restul am facut eu de unul singur...
O zi buna tuturor!!!

#79 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 18 ottobre 2005 - 09:14

Din stejar, stejar rasare.

;) :smiley32:

#80 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi