Bre, Romane, tu ce nu vezi ca aici sunt ganduri marete, zboruri abisale, pirueturi filosofice, reflectii profunde, iar tu!!!, ai "stricat toata mura de padure" (ai c...t malina)
"JOS ELEMENTE NEFASTE DIN SOCIETATE"
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Inviato 14 ottobre 2005 - 19:00
Inviato 15 ottobre 2005 - 10:47
Inviato 15 ottobre 2005 - 14:22
Mai omule, mai ... ce n-ai spus mai inainte ca traieshti la Lavis, eu is din Pergine ... karoci daca vrei putem shi sa ne intilnim ... chiar shi in Trento ... Vad ca te duci shi pe la biserica, eu nu prea am timp sa vin duminica la Trento, ca-mi fac probleme ai mei... Dar daca vrei, doar spune-miDaca treci pe la Lavis (langa Trento), esti invitatul meu la un "pahar de vorba".
din contra sunt mai deshtepti acei care se gindesc prima di a spune cevaVezi, unul destept raspunde prompt, fara timp de gandire, in timp ce eu...
nu spune asha ca oricum ne va veni shi timpul nostroDaca eram destept , eram in alta parte acum....
... idem ... shtii ca aici, fiind departe de casa, intelegi mult mai bine lucrurile, care acasa iti pareau una cavolata ... Acum v naturi stau shi pling ca o nebuna cind ajung la Craciun ori di Pashti, numai ca nu sunt acasa, in tara ... linga ai mei ... Pentru mini orishice sarbatoare in It, nu-i sarbatoare dar din contra, o zi foarte trista, ca sa nu zic un chin ... Dar ce sa-i faci?!!? La toti li-i greueu cind ma imbatam akasa ...asta pin clasa 5:)
apu kintam kiteku ista
Fie piinea ,fie piinea kit de rea
tot mai bine ..tot mai bine n Tara Ta
.....shi shi intelegeam eu atunic in kuvintili estea un biet aurolac al strazii....
Inviato 15 ottobre 2005 - 22:01
Inviato 16 ottobre 2005 - 00:20
Madoooooonna! (cum zice Anaapu dara de pasti sau di alti sarbatori sy ma kemi pi mini sy pastim ferishitz impreuna:)
iaka ai sa vedzi ca nar sa shie skucina:)
Inviato 16 ottobre 2005 - 08:29
Inviato 16 ottobre 2005 - 11:50
Inafara de "skucina" am inteles, si totusi poate n-ar fi rau sa cream o rubrica speciala pentru de-alde Roman: "Slava lu´ tatuca Stalin, povestiri in moldorusa", ei, ce ziceti?
Inviato 16 ottobre 2005 - 15:44
Inviato 16 ottobre 2005 - 17:49
Inviato 16 ottobre 2005 - 20:01
si pe mine ma distreaza Cris...nu-ti face probleme...cand ceva ma intereseaza ma straduiesc sa inteleg...
si-apoi,vorebele voastre imi amintesc de Basarabia...asa ca nu ma deranjeaza prea mult...
daca ar fi fost asa,stateam mai mult pe forumul romanilor din Italia...dar acolo nu se vorbeste de Moldova,iar eu vreau sa stau "intre moldoveni"...intelegi?
Calde salutari!
Inviato 16 ottobre 2005 - 20:46
Ciao, Rosa, sper doar sa nu te simti straina printre noi
![]()
Am facut tiramisu-ul, adica l-au facut fetele, eu le-am aratat si ele l-au facut cu manutele lor. Le-a lacut si s-au distrat. Le place sa faca ceva de folos. Mai tarziu dupa ce se inmoaie bine il infulecamDaca nu au minic contra iti vi trimite o felie din el.
![]()
Un pupic
Inviato 16 ottobre 2005 - 21:50
Inviato 16 ottobre 2005 - 22:03
Ciao, Rosa, sper doar sa nu te simti straina printre noi
![]()
Am facut tiramisu-ul, adica l-au facut fetele, eu le-am aratat si ele l-au facut cu manutele lor. Le-a lacut si s-au distrat. Le place sa faca ceva de folos. Mai tarziu dupa ce se inmoaie bine il infulecamDaca nu au minic contra iti vi trimite o felie din el.
![]()
Un pupic
Inviato 17 ottobre 2005 - 02:10
Ati fost in wee-kend,acum ce mai vreti...la munca!
Inviato 17 ottobre 2005 - 07:52
pai eu cu cea mai mare placere ... iaca anu ista deamu am cu shini sa fac Anul Nou (daca nu lucrezapu dara de pasti sau di alti sarbatori sy ma kemi pi mini sy pastim ferishitz impreuna:)
iaka ai sa vedzi ca nar sa shie skucina:)
shi-i drept ii oleaca greu a intelege ironia di o alta nationalitate(nu cred ca-i problema rosei ori al sarmalei -> unica problema ar fi rusismele), va dau un ex: mie ni-o trebuit vre-o citeva luni ca sa inteleg toati batutile italienilor, shi toat glumili lor ... Shi nici nu ma amuza tare http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/happy.gifCred ca si Romcik scrie asa ca sa ne distreze. Sigur ca tie si Rosei va este complicat sa le intelegeti sensul si ironia, dar pe mine ma distreaza. Si modul de a scrie al Anei la fel.
fara doar shi poateImportant e sa stie a vorbi corect cand e vorba de terminat glumele.
Inviato 17 ottobre 2005 - 08:04
grande ...iar eu vreau sa stau "intre moldoveni"...intelegi?
Inviato 17 ottobre 2005 - 12:56
Scurt biografic:
M-am nascut in capitala neproclamata a Republicii Moldova-orasul Ungheni (fara dubii cel mai stilinyi din RM-tipa Firenza a Moldovei:))
Inviato 17 ottobre 2005 - 19:27
Inviato 18 ottobre 2005 - 09:14
Inviato 18 ottobre 2005 - 10:43