Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Despre Muzica...

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
204 risposte a questa discussione

#41 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 02 novembre 2005 - 14:07

io direi, ca ati inceput-o prea devreme cu haiturile ... mai este inca o luna ... :)

#42 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 03 novembre 2005 - 01:48

Muza iti multumesc mult pentru vestile despre Pavel Stratan!!!Mi-ai facut o mare surpriza!

Sa vin sa-ti spun plugusorul sub fereastra?Da,cum sa nu,cu placere...dar imi dai eueo si nuci de cocos ok?Doar suntem in Italia :lol:

Vin si cu colindatul ca stiu...uite...

Afara ninge linstit si-n casa arde focul
Iar noi pe langa mama stam,demult uitaram jocul.
In casa patul e facut dar cine sa se culce
Cand mama spune de Iisus cu glasul ei cel dulce!

Ei,ce spui Muza?Am sansa sa adun bani in iarna asta?
Dar vreau sa stiu daca ma primeste si Cristal cu colindatul!si Lilia...doar n-o sa bat drumul pana la Roma degeaba,nu?

Bine,pana atunci ma pregatesc puternic... :lol:

#43 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 03 novembre 2005 - 09:54

Ei,ce spui Muza?Am sansa sa adun bani in iarna asta?
Dar vreau sa stiu daca ma primeste si Cristal cu colindatul!si Lilia...doar n-o sa bat drumul pana la Roma degeaba,nu?

Bine,pana atunci ma pregatesc puternic... :lol:

:P Fara glumà, te asteptam la Roma. Dacà te gatesti sà vii, scrie in privat data precizà si anticipàm sarbàtorile ;) cà de Anul Nou cred c-o sa fiu pe undeva prin zapadà la sànius. :)

#44 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 03 novembre 2005 - 10:11

Muza,dar eu n-am fost la Roma niciodata...crezi ca e usor sa i-au o astfel de decizie?As vrea eu!

Am glumit Muza...nu pot sa vin la Roma... :crybaby:

Dar iti multumesc mult!!! :smiley31: :smiley31: :smiley31: Esti o comoara!

O zi frumoasa...misterioaso! :)

#45 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 03 novembre 2005 - 10:19

Muza,dar eu n-am fost la Roma niciodata...crezi ca e usor sa i-au o astfel de decizie?As vrea eu!
:)

Cind te decizi, spunene cu puţin timp inainte. ;) Am sa gàsesc si piine romanescà pentru tine, chiar eri am cumpàrat. E mai moale, nici nu-mi mai aminteam.......Si fac si sarmale dacà vrei!!! :lol3: :lol3: :lol3:

#46 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 03 novembre 2005 - 10:34

:lol: :lol: :lol: faci sarmale?Mama ce pierd!

oricum,anul acesta nu cred...poate la anul,daca nu uiti sa faci sarmale... :lol:

Ciao Muza!Acum ies cu adevatat din forum...ca am treaba... :P

#47 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 25 novembre 2005 - 17:35

Zdubii in turneu… o Moldova mare cat lumea.

In perioada 10-17 noiembrie Zdubii au colindat prin Portugalia si Germania, unde au sustinut primele, din istoria formatiei, concerte independente pe teritoriu vest-european. Incepand cu primul concert si pana la sfarsitul turneului, Zdubii au intalnit pe tarimurile Europei o multime de vechi cunostinte: de la colegi de gradinita, scoala pana la vecini si rude. Se pare ca toata lumea este o mare Moldova, iar ai nostri sunt peste tot – posibil chiar si in insulele Bora Bora

Zdob & Zdub

#48 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 02 dicembre 2005 - 17:15

Sper sa nu plectisesc pe nimeni cu piesa mea !
Adica sunt mindru de ea + este prima (Registrata DogmaStudio Chisinau Noiembrie 2005)

TRE Feat Irina - Anteprima

Grazie e Scusa !

Buon Natale a Tutti ! :newyear:

#49 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 04 dicembre 2005 - 00:48

Ciao TRE,eu am spus deja in forumul italian ca nu e genul meu...dar iti fac complimente pentru munca depusa!E bine facuta piesa,dar cine a scris versurile?

Cand o sa mai ai si altele,le poti face cunoscute si aici...
chiar daca nu ascultam toti acelasi stil de muzica,o parere putem sa ne-o dam...macar cu privire la munca depusa...imi imaginez ca nu e usor...

Multe succese pe viitor!!!

#50 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 04 dicembre 2005 - 16:58

Ciao TRE,eu am spus deja in forumul italian ca nu e genul meu...dar iti fac complimente pentru munca depusa!E bine facuta piesa,dar cine a scris versurile?

Cand o sa mai ai si altele,le poti face cunoscute si aici...
chiar daca nu ascultam toti acelasi stil de muzica,o parere putem sa ne-o dam...macar cu privire la munca depusa...imi imaginez ca nu e usor...

Multe succese pe viitor!!!

Salut !

Intii as vrea sa iti multumesc pentru commentu tau chiar daca nu asculti acest gen de muzica.Versurile au fost scrisa de mine (doar in stfofa a 2-a au fost aranjate de un tovarash) Strofa in italiana adica ideea a ieshit spontan si am facut texte un pic din fuga... Am registrat si a 2-a piesa TRE feat. Halogen si Kronyc - Creatii fara Tema si in zilele urmatoare o sa fie gata 100%

Inca odata Merci !

Buon Natale ! :newyear:

#51 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 07 dicembre 2005 - 00:36

Ok TRE,vad ca te tii de treaba...imi plac persoanele perseverente!

Bafta!!!

#52 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 07 dicembre 2005 - 11:46

TRE Feat Irina - Anteprima

:) ascult cintecu ista a tau :)

Imi aduc aminte di un prieten de-al meu care facea, quasi, asha musica, ca shi tini ...

Italiana, moldoveneasca, shi pure ingleza ... Maladetz ...
Nici nushtiu ce sa spun ... mie imi place ... "ll ragazzo dell'EST ke ci sa fare" ;)

daca itzi place , vap4e stilu , apoi vai avanti ;)
ciao

Tre s-o asculte shi Roma ... :)

#53 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 07 dicembre 2005 - 18:38

Ok TRE,vad ca te tii de treaba...imi plac persoanele perseverente!

Bafta!!!

Merci Mult !

:) ascult cintecu ista a tau :)

Imi aduc aminte di un prieten de-al meu care facea, quasi, asha musica, ca shi tini ...

Italiana, moldoveneasca, shi pure ingleza ... Maladetz ...
Nici nushtiu ce sa spun ... mie imi place ... "ll ragazzo dell'EST ke ci sa fare" ;)

daca itzi place , vap4e stilu , apoi vai avanti ;)
ciao
Tre s-o asculte shi Roma ... :)

Salut !
Daca nu e secret cine este acel amic care face aa ceva...? Caci eu ii cunosc aproximativ pe toti rapperii din MD

Merci..Vreau sa spun ca daca va fi bine poate prin 2007 am sa scot albumul meu T.R.E.zirea si sigur ca vor fi si nistre piesa si in italiana...Vreau sa fac o piesa despre ROMA adica dedicata iei.Caci iubesc orashul acesta (sugur dupa Chisinau) si credca merita sa fac ceva si pentru ea

Roma, in italia e' la cita che porta la corona

sau ceva de ex.

Gia il quinto anno,che represento il moldavo,con il caractere romano

#54 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 09 dicembre 2005 - 09:11

wai prikolnyi kintecu...
shi vashe Myxxa.net saitu ista monvatat multe nebunii..intri p forum apu lesini shi stvareste acolo..shi gruz merji intre Mc
.multumiri..mo prasvishit.... :grazie:

#55 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 09 dicembre 2005 - 16:52

wai prikolnyi kintecu...
shi vashe Myxxa.net saitu ista monvatat multe nebunii..intri p forum apu lesini shi stvareste acolo..shi gruz merji intre Mc
.multumiri..mo prasvishit.... :grazie:

Merci....

Intimplator esti registrat si tu pe MyXxa (forum) ?

#56 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 11 dicembre 2005 - 12:40

NO!!!
eu zavisesc numai in MOldwebu meu IUBITf :)

#57 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 12 dicembre 2005 - 11:35

Caci eu ii cunosc aproximativ pe toti rapperii din MD

Pi Marin nu cred sa-l cunoshti, ca-shi fashi muzica lui la Bucureshti ... cind l-am vazut ultima oara acasa, la Chis,asta 2 ani in urma, asha ca numai shtiu pi undi-i ori in Rom ori in Md ... Da 4ota ni si pari c-o venit shi el prin strainatati ... Da era talentat, ujasna ...

Bei ricordi :(

#58 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 12 dicembre 2005 - 16:30

Pi Marin nu cred sa-l cunoshti, ca-shi fashi muzica lui la Bucureshti ... cind l-am vazut ultima oara acasa, la Chis,asta 2 ani in urma, asha ca numai shtiu pi undi-i ori in Rom ori in Md ... Da 4ota ni si pari c-o venit shi el prin strainatati ... Da era talentat, ujasna ...
Bei ricordi :(

Marin ? Dar cum este numere de arta :) ex. Valeriu (TRE) Eu cunosc unul care a crescut in RO si acuma are de gind sa vie in IT Dar il cunosc sub numele Calauzu'

Intamplator nu ai vrio piesa dea lui ?

#59 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 12 dicembre 2005 - 16:36

Intamplator nu ai vrio piesa dea lui ?

Am sa fac ca s-o ascultzi ... numa ca tre sa ashteptzi oleaca, poate miine poimiine, ok ;)

#60 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 12 dicembre 2005 - 16:41

Am sa fac ca s-o ascultzi ... numa ca tre sa ashteptzi oleaca, poate miine poimiine, ok ;)

Ar fi super Imi poti trimite pe email bosstre@gmail.com Grazie