Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Despre Muzica...

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
204 risposte a questa discussione

#81 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 12 gennaio 2006 - 15:38

da iaka s s ma laud ca maine ma duk .ca mau kemat sa fac o proba la astia de la New faces Milano (www.newfaces.it)...
am auzit ca yi lahatronie ...da daca ma kiama ma duk
nish nu dzy Roma NOstru ,fotka lui pe vreun paket de Prezervative sau lapte de la tetrapak....
ma duk maine s va povestesc ...
gata p azi cu laudatu..
acuma muzika..
am intrat intro grupa Rock in milano....debut...la Rock Haose di Milano...
am s cint in exclusiva ,,Dragostea din Tei,, in guitar live....
cu dan nam bazarit..da shini ar s shtie...
shiao:)

#82 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 12 gennaio 2006 - 16:02

da iaka s s ma laud ca maine ma duk .ca mau kemat sa fac o proba la astia de la New faces Milano (www.newfaces.it)...

Se vede ca vre-un talentscout a vazut avatarul tau "krutoi"... :roflmao: :roflmao: :roflmao: Hai sa ne tii informati si pe noi, o sa ne mindrim cu primul model moldovan.

Hai Romcik, dezvalueste fascinul barbatilor moldoveni. :smiley31:

#83 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 12 gennaio 2006 - 17:20

Cineva stie de cineva moldoveni care se ocupa de muzica Hip Hop (in special la Roma) Sau macar cina care lucreaza la Vri'o Studio si etc ?

#84 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 13 gennaio 2006 - 12:26

nici azi nu a ajuns emaiul acela mult descutat !

data viitoare va fi promesso, e nn sara' un e-mail da un link ... M-am munshit pina amu sa-l fac, da tzi-l pun data viitoare, ca tre sa ma plec amu, ok ;)

Cit priveshti di studiouri, am sa intreb o prietena de a mea, care cunoashte toate chestiile estea ... Problema ca eshti la Roma, shi fost pi aishi era mai ushor, chiar shi sa te contactez cu dinshii ... Karoci daca shtie pi shineva din Roma, ieu numirili di telefon shi te interesezi tu, ok ;)

#85 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 13 gennaio 2006 - 12:37

ca mau kemat sa fac o proba la astia de la New faces Milano (www.newfaces.it)...

Newfaces model agency

Mi-am adus aminte ca anul trecut am vazut emisiunea "Mi manda Rai 3" si vorbeau anume de agenzia asta. Multi tineri cu visuri si speranze au trimis poze si dupa ce au fost chemati li s-a propus sa faca un curs de citeva luni si un album cu foto profesionale dupa care le asigurau un contract de munca. Bineinteles agentia pentru asta cerea bani multi si dupa asta uita de promisiune.

#86 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 14 gennaio 2006 - 20:11

Newfaces model agency

Bineinteles agentia pentru asta cerea bani multi si dupa asta uita de promisiune.

Lohotronie!!!
agenzia clar ca e mare ....dar ma puneau sa fac niste lucruri,de exemplu sa fac fatza seriosa,da eu nu puteam fiindca turbam de ris...nika seriozitatea in mine era atunci...da de unde seriozitate
mau pus sa fac o publicitate la niste aqua frizante...sa le povestesc asta in diferite tonuri..mai in scurt...
luni marti ma suna sa spuna rezultatu..dac ma ie s fac niste fotshi pentru Jurnalu ,,For Women''
:clown:

Se vede ca vre-un talentscout a vazut avatarul tau "krutoi"... :roflmao: :roflmao: :roflmao: Hai sa ne tii informati si pe noi, o sa ne mindrim cu primul model moldovan.

Hai Romcik, dezvalueste fascinul barbatilor moldoveni. :smiley31:

nare de unde sa fiu primu Moldovan Model...cunosc multi numai ca s la Roma...
http://www.yes.md/Pe....aspx?pid=15045

#87 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 15 gennaio 2006 - 14:33

Da Romik daca acela esti tu dar tre-s te eie numai decit daca nu te eu apui o chemi pe Lelea ca ma razberesc eu cu dinsii :boxed2:

#88 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 15 gennaio 2006 - 16:35

data viitoare va fi promesso, e nn sara' un e-mail da un link ... M-am munshit pina amu sa-l fac, da tzi-l pun data viitoare, ca tre sa ma plec amu, ok ;)
Cit priveshti di studiouri, am sa intreb o prietena de a mea, care cunoashte toate chestiile estea ... Problema ca eshti la Roma, shi fost pi aishi era mai ushor, chiar shi sa te contactez cu dinshii ... Karoci daca shtie pi shineva din Roma, ieu numirili di telefon shi te interesezi tu, ok ;)

OK merci mult !

#89 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 16 gennaio 2006 - 09:44

nish nu dzy Roma NOstru ,fotka lui pe vreun paket de Prezervative sau lapte de la tetrapak....

Immagine Postata

:smiley31: Au ce plinge teenagers italiane dupa tine, da tu nu te da la ele tine onoarea la fetele nostre!!! Si nu uita sa-ti faci si un tatuaj pe piept cu "Made in Moldova" ;)

Immagine Postata

Si acuma te declaram oficial " Personal Trainer" di Moldweb!!! Care-i secretul la "Tartaruga" ta: Kagorul, Cabernetul, mamaliga, muraturile, seliodka??? :lol3: Sau aerul din " Dolina Roz" ti-a facut asa de bine? Vrem sa stim tot si tare amanuntit!!!

:graduated:

#90 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 16 gennaio 2006 - 12:10

Mai shi baiet frumos ari mama! :lol3: Demult Romcik nu ni-ai mai cantat la chitara...sper ca n-ai uitat sa canti...

#91 Guest_svetlana_*

Guest_svetlana_*

Inviato 16 gennaio 2006 - 22:53

Mai shi baiet frumos ari mama! :lol3: Demult Romcik nu ni-ai mai cantat la chitara...sper ca n-ai uitat sa canti...

Intradevar baiat frumos,, romcik dar tu de ce nu faci pe modelul?

#92 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 17 gennaio 2006 - 12:51

Bine,bine,dar un link despre Pavel Stratan cine se pricepe sa mi-l ofere?
Ca eu nu...ma pricep...
Multumeeeeeesc!

:smiley31: Rosa, trimite-mi PM cu e-mailul tău că am o surpriză pentru tine!!!

#93 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 17 gennaio 2006 - 13:43

am s cint in exclusiva ,,Dragostea din Tei,, in guitar live....
cu dan nam bazarit..da shini ar s shtie...
shiao:)

Tanti Ludmila (mama lui Dan) a fost arestata cu acusa: TRAFIC DE MINORI. Nu stiu nimic mai amanuntit dar cred ca-i incurca cuiva si au hotarit in asa mod s-o scoata dina cale.
:(

#94 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 17 gennaio 2006 - 15:26

Immagine Postata

Nelly Ciobanu a nascut o fetita

#95 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 17 gennaio 2006 - 20:12

Tanti Ludmila (mama lui Dan) a fost arestata cu acusa: TRAFIC DE MINORI. Nu stiu nimic mai amanuntit dar cred ca-i incurca cuiva si au hotarit in asa mod s-o scoata dina cale.
:(

Mdaaaaa, asta-i chiar prea de tot!

Bine,bine,dar un link despre Pavel Stratan cine se pricepe sa mi-l ofere?
Ca eu nu...ma pricep...
Multumeeeeeesc!

Roza, da ce, iti place Pavel Stratan?? :lol3: Chiar azi am dus cd-ul la lucru, ca una din fete mi-a cerut niste muzica......romaneasca a zis, dar i-am dus si moldoveneasca :lol3: si l-a recunoscut pe Stratan, am auzit ca are succes prin Romania....

#96 badica

badica

L'addetto stampa

• 7637 messaggi

Inviato 17 gennaio 2006 - 20:31

Cine cunosc "Visul", canzone ca o fost dedicata in memorialui tata? Eu am pe mp3 dac place la cineva pot trimit.....

#97 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 18 gennaio 2006 - 08:45

Roza, da ce, iti place Pavel Stratan?? :lol3: Chiar azi am dus cd-ul la lucru, ca una din fete mi-a cerut niste muzica......romaneasca a zis, dar i-am dus si moldoveneasca :lol3: si l-a recunoscut pe Stratan, am auzit ca are succes prin Romania....

Stratan are mai mult succes in Romania decit in Moldova fiindca se diferenţiază prin accentul de moldovean basarabian.

Mare mi-a fost uimirea sa aud in unul din localurile "alla moda" din Bucuresti un cintec vechi de tot:

Ioane, Ioane........toată lumea doarme.............Numai eu nu pot să dorm..........

Cred că este de Mirabela Dauer si acuma cineva la remixat. In Moldova mai exsista si vesiunea lui Cepraga, dacă nu greşesc.
Imi face placere că se revalutează muzica noastră veche. Imi amintesc primele cintece a lui Anatol Dumitraş si Angela Bucko. Frumoase!!! Dar după ce-a plecat Bucko in CANADA, Dumitraş a inceput să facă muzică comercială.:)

#98 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 18 gennaio 2006 - 09:27

Immagine Postata

Cind vad fotografia ta imi aduc aminte ca iar am uitat ... shi ieri seara am vrut sa eu CD, shi ma uit amu in geanta ... l-am uitat ... Karoci ni-am stricat riputatzia :sorry:

:)

#99 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 18 gennaio 2006 - 10:23

Stratan, Mirabela Dauer,Cepraga, Anatol Dumitraş si Angela Bucko.

Madonna Muza, ti credeam mai maladiojnaia ... :roflmao:

http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

#100 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 18 gennaio 2006 - 10:38

Madonna Muza, ti credeam mai maladiojnaia ... :roflmao:
http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

:roflmao: :roflmao: :roflmao: Gata!!!!!!!!!! S-o dus tinereţea, am stins deja 50 de lumnari pe tortă si acuma pot să es la pensie si să-mi cumpăr un CD cu Ion Suruceanu..........................