Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Cuvinte Pompoase..dar p/u ce!?
Inviato 08 dicembre 2005 - 12:33
" Un pensierino per la mia Dolce Liuna. Un omaggio alla sua isuperabile classe,alla sua straodrinaria eleganza, alla sua disarmante intelligenza, alla sua contagiosa simpatiae ..last but not the least..alla sua folgorante bellezza coronata dalla grazia delle sinuose forme di quel grazioso involucro che tutto ciò racchiude. Vibro al cospetto tuo"
Ce credetsi?Cum poate fi o presoana care scrie asa ceva? Mie daca sincer asa cuvinte pompoase si cu zurzurele, imi provaca greatsa..
Inviato 08 dicembre 2005 - 13:11
Inviato 09 dicembre 2005 - 09:48
IDEM ...Mie daca sincer asa cuvinte pompoase si cu zurzurele, imi provaca greatsa..
Inviato 09 dicembre 2005 - 09:50
Cite mai putine clipe triste iti doresc!
Inviato 09 dicembre 2005 - 09:55
Iaka am primit un mesaj aseara..
" Un pensierino per la mia Dolce Liuna. Un omaggio alla sua isuperabile classe,alla sua straodrinaria eleganza, alla sua disarmante intelligenza, alla sua contagiosa simpatiae ..last but not the least..alla sua folgorante bellezza coronata dalla grazia delle sinuose forme di quel grazioso involucro che tutto ciò racchiude. Vibro al cospetto tuo"
Ce credetsi?Cum poate fi o presoana care scrie asa ceva? Mie daca sincer asa cuvinte pompoase si cu zurzurele, imi provaca greatsa..
Inviato 09 dicembre 2005 - 12:16
![]()
![]()
Daca-i din forum nu trebuie sa pun fantezia in miscare ca sa-mi imaginez cine ti-a scris.
![]()
Eu cam tot imaginez daca este de pe forum
P.S. Spero che nn resti male per la battuta
Inviato 12 dicembre 2005 - 15:19
La multi ani Anishoara!
multzumesc liuna ...
Da mie nu mi se pare ca-i din forum ...
![]()
![]()
Daca-i din forum nu trebuie sa pun fantezia in miscare ca sa-mi imaginez cine ti-a scris.
![]()
Inviato 12 dicembre 2005 - 19:34
Inviato 14 dicembre 2005 - 13:26
Am vrut sa te rog sheva, pa hodu tu ai scris undeva ca ti-o ajutat Stinol ca sa intri in forum, ori sheva di genu ista, ca-l shtii, shi ca traitzi aproape ... Karoci am vrut sa terog sa-i transmitzi saluturile mele
ciao
Inviato 14 dicembre 2005 - 21:31
Maladetz liuna, eu tot asha gindesc ...
Am vrut sa te rog sheva, pa hodu tu ai scris undeva ca ti-o ajutat Stinol ca sa intri in forum, ori sheva di genu ista, ca-l shtii, shi ca traitzi aproape ... Karoci am vrut sa terog sa-i transmitzi saluturile meleShi spune sa mai apara prin forum ...
ciao
OK, nici o problema, chiar simbata asta il vad, caci are un concert, si m-a invitat si pe mine.
Il voi saluta neaparat de la Delfina_Ana
Inviato 16 dicembre 2005 - 09:59
Di la Ana, cii mai simpluIl voi saluta neaparat de la Delfina_Ana
![]()
Shi spune-i sa mai intri prin forum, sa nu fie asha mindru
Inviato 16 dicembre 2005 - 10:05
Di la Ana, cii mai simplu
![]()
Shi spune-i sa mai intri prin forum, sa nu fie asha mindru![]()
![]()
![]()
Da nu poate saracu, e plin de concerte si repetitsii. E mereu mereu ocupat..Paganini Moldovenesc..
Da tu de unde il cunosti? Ian kalis'!
Inviato 16 dicembre 2005 - 15:02
Pentru cît priveşte mesajul de prima, mie îmi pare că e o persoană inteligentă (sigur dacă nu l-a copiat de pe undeva). Sincer să vă spun nu toţi au imaginaţia atît de dezvoltată. Eu i-aş fi răspuns cu un simplu mulţumesc (numai în cazul dacă îl cunoşti).
Ciao la toate.
Inviato 16 dicembre 2005 - 15:10
Il cunosc doar din forum ... Da iaca mi-i in plan sa vin la Venetzia asha ca daca vretzi putem sa ne vedem
Da tu de unde il cunosti? Ian kalis'!![]()
Eu tot asha , un fredo GRAZIE shi atit ...Eu i-aş fi răspuns cu un simplu mulţumesc (numai în cazul dacă îl cunoşti).
Inviato 16 dicembre 2005 - 17:15
Il cunosc doar din forum ... Da iaca mi-i in plan sa vin la Venetzia asha ca daca vretzi putem sa ne vedem
DA!!!
Absolut!
Spune cind vii si pe cit timp! Si vashe spune tat!
[quote name='Palma' post='19116' date='16 Dec 2005 15:02 Fri']
Salut fetelor.
Pentru cît priveşte mesajul de prima, mie îmi pare că e o persoană inteligentă (sigur dacă nu l-a copiat de pe undeva). Sincer să vă spun nu toţi au imaginaţia atît de dezvoltată. Eu i-aş fi răspuns cu un simplu mulţumesc (numai în cazul dacă îl cunoşti).
Ciao la toate.
[/quote]
Eu asa si i'am raspuns..dar s'anfirnat ca nu am folosit si eu cuvinte la fel de ''gonfiate''
Ei si norok bun..ce sa'i fac..
Inviato 16 dicembre 2005 - 17:20
Zurzurele sau nu important cum e mitentul,daca e un ocikaric cu lente groase si parul lins pe cap si carare la mijloc lascia perdere dar daca e unul simpatic e vale la pena perche no??? Niente di male anzi...
![]()
Inviato 19 dicembre 2005 - 10:04
Ma certo ... mi-i in plan sa vin ori cu sora ori cu alta persona, karoci vei vedeaSpune cind vii si pe cit timp! Si vashe spune tat!
![]()
Shi clar ca te voi contacta, xke' poi io nn conosco la Venezia.. asha ca imi va trebui cineva sa-mi arate toate barurili unde se beau cele mai bune APERITIVE a Venezia
skerzo dai, ma descurc shi singura, da prosta asha sa ne mai intilnim, poate ve veni shi Stinol
pup, ciao