Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

- - - - -

Special for moldavians!:)

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
72 risposte a questa discussione

#21 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 18 dicembre 2005 - 15:19

Tu crezi ca asa de usor si pentru donne aici? :hmm: Nu as zice.Traiesc bine acei care au rude,frati,surori,nanasi.Kind esti de putin timp aici si una...vai de capul donnei.Da perechea italiana mult mai puternica,dar stiu multi perechi ital. in care donna minceste acasa ca moldava.In fine suntem in situatie egala cu baeti. :)

#22 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 19 dicembre 2005 - 09:37

Sorry - dar cunosc cel putin 2 cazuri cind moldovence casatorite cu italieni, lucreaza din greu si practic ii intretin pe soti, in timp ce ei isi "cauta de lucru". :o

Nu mai tre sa-tzi cer scuze, daca asta-i realitatea ;)

Shtiu shi eu cazuri del genere ... Dar ce sa le faci, femeili noatrea se multzumesc shi cu ceea ce au, numai cauta aur, shi unele chiar uita ca sunt doamne, ca tre sa se mai uite la frumusetze shi la sanatatea lor ... shi vapshe sa se mai gindeasca la dinsele, sa steie bine sufleteshte ...

Mi fanno arrabbiare questi casi ...
:angry2:

#23 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 19 dicembre 2005 - 12:41

Shtiu shi eu cazuri del genere ... Dar ce sa le faci, femeili noatrea se multzumesc shi cu ceea ce au, numai cauta aur, shi unele chiar uita ca sunt doamne, ca tre sa se mai uite la frumusetze shi la sanatatea lor ... shi vapshe sa se mai gindeasca la dinsele, sa steie bine sufleteshte ...

Intradevar e asa,kind stii ca in tara ta a ramas persoane iubite faci totul ca sa fie bine aici,dar cu ce pret...Eu nu ma jalui dar oarecum fiecare se simte straniu aici. :unsure: :newyear:

#24 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 28 dicembre 2005 - 21:34

Noroc la toti. :smiley31: Ce-i de bine acasa, si merele au gust de mere si mamaliga are gust de porumb si kefir este................. :ubri: si............................de toate.............
Pentru cei care au de gind sa zboare cu Blue Air va previn sa stati atenti ca romanul roman ramine. Am crezut ca nu mai zbor cu toate ca aveam bilet si toate actele in regula, dar o sa va povestesc istoria alta data. Numai bine.
;)

#25 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 01 gennaio 2006 - 02:48

Pentru cei care au de gind sa zboare cu Blue Air va previn sa stati atenti ca romanul roman ramine

Hai sa fim seriosi Muza...faptul ca ai avut o problema de infruntat nu inseamna deloc sfarsitul lumii...insa faptul ca generalizezi mi se pare destul de incorect...daca romanii nu sunt corecti,atunci fii tu si critica DOAR pe cel ce ti-a facut probleme...restul romanilor lasa-i in pace...nu face si tu cum a facut o noua forumista spunand despre italieni ca sunt prosti...

Si sa nu crezi ca in Moldova toata lumea e corecta...faptul ca mie imi place sa vad partea frumoasa a lucrurilor,nu inseamna ca moldovenii nu mi-au facut probleme...

Singura diferenta este ca eu iubesc Moldova din toata inima dar tu urasti Romania...dar daca tu te simti bine asa,eu nu pot face nimic...

dar nu generaliza...nu are rost...

Distractie placuta si un an nou fericit! :newyear:

#26 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 01 gennaio 2006 - 12:30

crezi ca romanii au o parere mai buna de blue air? Si ei zic cateodata cu obida "romanul, tot roman", numai ca io m-as uita mai bine sa vaz cine e de fapt blue air...Daca ai zis asta ca romanca, nu-i bai; ca "maldavianca" m-as abtine insa de la generalizari la adresa romanilor...

#27 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 01 gennaio 2006 - 14:10

In sfarsit.....ai aparut saarmaluta....LA MULTI ANI!Cum ai petrecut azi-noapte???Te-ai distrat si tu un pic dupa atata munca?Ai fost acasa?

Iti doresc un an mai bun dar e bine sa fim pregatiti si pentru ce e mai rau... :lol:

#28 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 01 gennaio 2006 - 23:59

Hai sa fim seriosi Muza...faptul ca ai avut o problema de infruntat nu inseamna deloc sfarsitul lumii...insa faptul ca generalizezi mi se pare destul de incorect...daca romanii nu sunt corecti,atunci fii tu si critica DOAR pe cel ce ti-a facut probleme...restul romanilor lasa-i in pace...nu face si tu cum a facut o noua forumista spunand despre italieni ca sunt prosti...

Distractie placuta si un an nou fericit! :newyear:

:sorry: :sorry: :sorry:

:newyear: La Bucuresti nu-i zapada :hmm: si miine ne ducem sa cautam poate gasim pe undeva.................. Pin la Craciun cred ca ajung si la Moldova ;) :ubri: ...............................

#29 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 02 gennaio 2006 - 00:49

ok,dar tu ai stat doar in Bucuresti Muza?De ce nu ai tras o fuga pana la Sinaia...aveai ocazia sa-l intalnesti si pe Fabrizio cu iubita lui...faceati "un incontro moldweb"si in Romania... :P

Dar tu sarbatoresti Craciunul tot pe 7 ianuarie?

De ce spui pana la Craciun "crezi"sa ajungi si in Moldova?Nu esti sigura?Eu o faceam in primul rand... :P

La multi ani Muza! :newyear: :smiley31:

#30 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 02 gennaio 2006 - 09:41

De ce spui pana la Craciun "crezi"sa ajungi si in Moldova? Nu esti sigura?Eu o faceam in primul rand... :P

:P cred ca-i place mai mult in RO ;)

Muza, mi manchi tanto tanto tanto ...

#31 Guest_sashok50_*

Guest_sashok50_*

Inviato 04 gennaio 2006 - 12:38

La Multi Ani fetelor! :newyear:
Va doresc un 2006 fericit, plin numai de bucurii!
Tac shi! Kind se namiceste pianka ceea cu flacaii?! :)

#32 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 04 gennaio 2006 - 15:05

:prrrt: :ubri: :newyear:

#33 Guest_sashok50_*

Guest_sashok50_*

Inviato 04 gennaio 2006 - 15:08

:prrrt: :ubri: :newyear:

Caroce muza nu mai are cuvinte! :roflmao:
Inseamna ca prazdnik udalsea! :ubri:

#34 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 04 gennaio 2006 - 15:16

:newyear: SUPER!!!!!!! :newyear:

#35 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 04 gennaio 2006 - 16:26

Cu anul nou si la multi ani tutturor moldovenilor.
va doresc un an nou plin de bucurii si fie ca visele voastre sa se realizeze.
Multa fericire, multa sanatate si multi bani :)
La multi ani!

#36 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 12 gennaio 2006 - 12:16

Muza,mai mare nu se poate?Cine sunt ?

Hai,spune-mi daca ti-a placut acasa de Sarbatori...

Cum ai intrat in 2006,cu stangul sau cu dreptul?

#37 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 12 gennaio 2006 - 13:15

Hai,spune-mi daca ti-a placut acasa de Sarbatori...

:lol3: :lol3: Cred ca mi-a placut, da nu tin minte. :roflmao: Nu reuseam sa ma trezesc si turnau iarasi!!! :ubri: Ma uit si eu la poze ca sa inteleg daca mi-a placut sau nu. :prrrt: :roflmao:

Cum ai intrat in 2006,cu stangul sau cu dreptul?

Pai, iti zic ca nu ma tineam pe picioare. :lol3: Anul Nou se intilneste in 4 labe si atunci iti merge bine tot anul. :roflmao: :ubri:

#38 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 12 gennaio 2006 - 14:18

:lol3: Cred ca mi-a placut, da nu tin minte. :roflmao: Nu reuseam sa ma trezesc si turnau iarasi!!! :ubri: Ma uit si eu la poze ca sa inteleg daca mi-a placut sau nu. :roflmao:

Pai, iti zic ca nu ma tineam pe picioare. Anul Nou se intilneste in 4 labe si atunci iti merge bine tot anul. :roflmao:

Eiiiii fata tu te-i distrat cancretno ian sa ei si sa te duci mai des acasa :prrrt: (dar singura :P )

Salut Sashica La multi ani :smiley31:

#39 Guest_sashok50_*

Guest_sashok50_*

Inviato 12 gennaio 2006 - 14:26

Eiiiii fata tu te-i distrat cancretno ian sa ei si sa te duci mai des acasa :prrrt: (dar singura :P )

Salut Sashica La multi ani :smiley31:

Privet Oxana, LA MULTI ANI si tie.
Uite am intrat sa vad cum se atirvesc fetele noastre, si vad ca nu rau!
Bravo! Va doresc ca in 2006 visurile voastre sa fie doar 10% din realizari pe care o sa le aveti ! :newyear:

#40 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 12 gennaio 2006 - 14:37

Privet Oxana, LA MULTI ANI si tie.
Uite am intrat sa vad cum se atirvesc fetele noastre, si vad ca nu rau!
Bravo! Va doresc ca in 2006 visurile voastre sa fie doar 10% din realizari pe care o sa le aveti ! :newyear:

Da iaca multumim mult pentru 10% eu as vrea ce va mai mult dar am inteles ai facut si tu de la mine mai putin de la dumnezeu mai mult :(