Auzi fa duduie daca as avea posibilitatea sa ma intorc la mine in tara, stai linistita ca as face-o deoarece tara mea e cu 10 clase deasupra in multe domenii si in toti ani care am stat in tara asta a broastelor am avut timp sa constatez.
Auzi fa duduie inca un lucru, muncitori romani tin in PICIOARE, si nu exagerez de loc, ECONOMIA ITALIEI, sistemul pensiunilor in italia af fi cazut in ruina daca n-ar fi cei peste 500.000 de muncitori romani care platesc in mod legal contribute la stat, Italia are in momentul de fata mai mult BATRANI decat MUNCITORI. Muncitori romani au o medie de a educatie cu mult superioara celor italieni, aici chiar statisticile italiene zic asta, si ca sa completez opera, Broscarii ca imprenditori sunt comunitatea cea mai numeroasa din Romania care in mod indirect cu salariile lor de 2 lei alimenteaza emigrarea romanilor in afara!
Drept rasplatam romanasii ce au in schimb? Vin confundati cu tiganii. De ce? Pentru ca sunt PROSTI! Pentru ca pt ei Straniero e Straniero si ii mai si aud tipand Italia Agli Italiani ... MA CHI SE LA FILA L'ITALIA! Vostra rimarrà...perchè ha qualcuno intenzione di prendersela???
Che sei un povero imbecille non avevo dubbi
ma arrivare a questo punto proprio no....
Se non ti piace stare in ITALIA vai acasa tua nessuno ti tratiene con la forza qui....
pke sei immigrato dal tuo paese .....??Per non muorire di fame
quindi adesso se sei qui è hai ben o male un soldo e un piatto di spaghetti al dente con il pomodoro
e grazie a questo paese che cosi com'è ti ha accolto
QUINDI STEFAN CERCA DI NON FARE LO STRONZZO......
STATE BONO E ZITTO....PKE NELLA VTA BISOGNA ANCHE ABBOZZARE..SCEMOOO
Messaggio modificato da liliana07 il 21 giugno 2008 - 18:35