Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Noi Vorbeste Corect Romanesc

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
221 risposte a questa discussione

#21 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 21 agosto 2005 - 15:15

Da, Roza, am lucrat si sambata si azi, duminica tre' sa merg la munca. Am schimbul de noapte care duminica incepe la 6 seara. Peste cateva min tre' sa ies.
Sper ca petreceti o zi frumoasa. Aici ploua sa si-i cam racorel.
Aseara internetul mi-a aratat mofturi si n-am reusit sa citesc forumul :frusty:
Pe curand!
Cris :flowers2:

#22 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 21 agosto 2005 - 16:09

nu ti-a aratat, ti-a facut mofturi... :P

#23 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 22 agosto 2005 - 11:38

nu ti-a aratat, ti-a facut mofturi... :P

<{POST_SNAPBACK}>

Multumesc.
Da limba mamei mele asa, de mica tin minte ca-mi zicea:"nu-mi arata mofturi ca te ia naiba!" :lol3:

#24 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 22 agosto 2005 - 14:41

CIAO.
DE RECENT M-AM REGISTRAT SI EU LA ACEST FORUM , PANA ACUM NU AM AVUT TIMP SA CONVERSEZ CU CINEVA DINTRE VOI. HAI NOROC SI  BINE V-AM GASIT.

<{POST_SNAPBACK}>

recent sau de curand nu de recent; asta pt victoras
ana, oricat zici ca de-acu nu mai are importanta cum vorbesti sunt niste chestii care suna foarte urat:
Oricum, ma tem, doar ca cind vom fi mai multi.[COLOR=red]
Ia incearca sa zici repede ca cind si vezi ce iese... :hmm:

#25 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 22 agosto 2005 - 16:02

Uffa ... stiu ca e o cacofonie shi nu suna frumos,ok ... am scris-o fara ca sa-mi dau seama !!!
:dunno:

#26 VICTORCOM

VICTORCOM

Member

• 29 messaggi

Inviato 22 agosto 2005 - 17:07

recent sau de curand nu de recent; asta pt victoras
ana, oricat zici ca de-acu nu mai are importanta cum vorbesti sunt niste chestii care suna foarte urat:
Oricum, ma tem, doar ca cind vom fi mai multi.[COLOR=red]
Ia incearca sa zici repede ca cind si vezi ce iese... :hmm:

<{POST_SNAPBACK}>

AM SCRIS DIN GRABA SI PROBABIL AM TRADUS DIN ITALIANA "DI RECENTE" , DAR NU-I NIMIC DE ASTA M-AM INSCRIS LA RUBRICA "LIMBA NOASTRA" PINTRU CA ASTA-I LIMBA NOASTRA DIN PACATI AMESTECATA CU ALTE LINGHI. SPER CA AM MOTIVAT DISTUL DI GHINI GRESALA GRAMATICALA ....... SI II VALIDA SI PINTRU URMATOARILI CARI AU SA HII. (APROPO EU IS DI LA SUDU MOLDOVII , DI ASTA AM SCRIS AU SA HII[B] ) :sorry:

#27 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 22 agosto 2005 - 17:19

:) tu nu ti deranja, scrie cum poti ca este saarmala ca ne corecteaza :) principalul sa ne intelegem unul cu altul (cum spunea rosa)

Atentione !!! Saarmala, n-am spus-o cu rau, ok ;)

#28 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 22 agosto 2005 - 19:59

si la noi se spune hii, hin la vin, si sa va fii di ghini! :P

#29 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 22 agosto 2005 - 22:31

Salutari la toata lumea si bine ai venit VICTORCOM!

Cris... http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif dar ce faci?Treci numai asa in fuga pe aici?Nu mi-ai spus daca ai auzit de formatia"Doina Armatei"din Chisinau! :crybaby:

Saarmalaaaaaa,cate greseli am facut? :lol3:
Ia spune-mi...cum de ti-ai pus acest avatar...esti cumva pentru Romania mare?
Nu vorbesc de partid(oricum eu simpatizez partidul)...ci de tara!

Ea sau nain? :lol3: Am zis bine?

Noapte buna copii!

Ps.Lilia,daca mai traiesti... :lol3: treci pe aici macar pentru un salut!

Ciao

#30 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 06:32

Io nu simpatizez partidul dar as vrea ca moldovenii de pe ambele maluri ale prutului sa se reuneasca, chiar si numai in UE...
Inc-o greseala de topica: "Primul portal italian n ntregime dedicat
Republicii Moldova" ar suna in mod normal asa: primul portal italian dedicat in intregime republicii Moldova.

#31 VICTORCOM

VICTORCOM

Member

• 29 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 09:49

Io nu simpatizez partidul dar as vrea ca moldovenii de pe ambele maluri ale prutului sa se reuneasca, chiar si numai in UE...
Republicii Moldova" ar suna in mod normal asa: primul portal italian dedicat in intregime republicii Moldova.

<{POST_SNAPBACK}>

MAI SARMALA, IA ASCULTA, DACA TOT ITI PLACE GRAMATICA , ATUNCI CONTROLEAZA TRADUCEREA SITE-ULUI MOLDWEB . PROBABIL VEI GASI O SUMEDENIE DE GRESELI.
EU AM O IDEE: PUTINELE PAGINI PE CARE LE-AM TRADUS SANT ACTUALELE PAGINI AL SITE-ULUI MOLDWEB, DAR NE AVAND TIMP LA DISPOZITIE AM LASAT. AR FI MINUNAT DACA ACEST SITE AR FI COMPLET SI IN ROMANESTE. TI-AS RUGA FRUMOS SA EI LEGATURA CU DOMENICO SI SA INCEPETI TRADUCERILE SI INSERIRILE PE WEB.
SI ZISHI? ;) PROBABIL CA NICI TU NU AI TIMP, DAR CATE O PAGINA , CATE O PAGINA SE VA PUTEA FACE. EU CAND AM TRADUS ANUL TRECUT ERAM IN VACANTA DUPA CARE S-A INCEPUT SCOALA SI A TREBUIT SA SACRIFIC TRADUCERILE.
CURAJ! DAI CHE C'E' LA FAI! :graduated:

#32 VICTORCOM

VICTORCOM

Member

• 29 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 09:57

<{POST_SNAPBACK}>

APROPO DE "Primul portal italian n ntregime dedicat
Republicii Moldova" , M-AM GANDIT SI EU LA ASTA VREO JUMATE DE ORA SI MAI MULTE ZILE DAR PANA LA URMA MI SAU INCALCIT MINTILE SI M-AM LEHAMITIT. :lol3:

#33 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 11:30

<{POST_SNAPBACK}>

Hai sa fim seriosi,asta nu e o greseala...fiecare are modul sau de a se exprima...

Si apoi,tu de ce spui IO in loc de EU...si de ce IOTI in loc de IATA sau UITE????
Saarmala,Emil Constaninescu e rector si Doamne cat mai greseste uneori...asta ca sa-ti dau doar un nume...
Mi se pare ca tu cauti perfectiunea in limba romana si nu corectitudinea...si asta e mai greu de gasit... ;)

Ma bucur ca vrei unite cele doaua Moldove...dar tu ai fost vreodata in Basarabia?
Merita sa incerci macar odata in viata... ;)

#34 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 11:39

Cris... http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif dar ce faci?Treci numai asa in fuga pe aici?Nu mi-ai spus daca ai auzit de formatia"Doina Armatei"din Chisinau! :crybaby:

Cam asa este, rosa, trec in graba pe aici. Sa zicem ca si pentru aceste cateva minute tre' sa fac minuni ca sa le dedic forumului. Mdaaaaaa, grele vremuri am ajuns! :lol3:
Formatia de care ai vorbit nu o cunosc, n-am auzit niciodata de ea :hmm:
Salutari tuturor si pe curand! :smiley31:

#35 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 11:41

APROPO DE  "Primul portal italian n ntregime dedicat
Republicii Moldova"  , M-AM GANDIT SI EU LA ASTA VREO JUMATE DE ORA SI MAI MULTE ZILE  DAR PANA LA URMA MI SAU INCALCIT MINTILE SI M-AM LEHAMITIT. :lol3:

<{POST_SNAPBACK}>

De fapt fraza de care vorbiti am tradus-o eu asa, intortocheat. Dar cea de mai inainte era si mai deocheata :lol3:

#36 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 12:10

De fapt fraza de care vorbiti am tradus-o eu asa, intortocheat. Dar cea de mai inainte era si mai deocheata :lol3:

<{POST_SNAPBACK}>

Nu-ti face probleme Cris...FRAZA NU E GRESITA!

Ps.multumesc pentru raspuns! :flowers2:

#37 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 12:12

Iktami-s mai baieti cucuieti si fete mari!!! :flowers2:
Buna la toti moldovenii de pe forumul moldweb.info.
Stiti vorba lui Urschi sau a lui Bechet ,,tot mai ghini era atunci,,-bineinteles cu forumu vechi dar aci sint ca boul la poarta noua...tag pe ici ,tag pe cole....CAROCEEE.. :furious:
Ei lasa ca o sa treaca si asta,,IL MONDO TUTTO IN EVOLUZONE e noi andiamo dietro...
Rosa dar aveai dubii ca m-am dus in lumea celor drepti ........nuuuuuuuuu,tot cu strimbii am ramas :roflmao:

#38 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 12:19

Ciao Lilia,
pai de atata timp...ma gandeam si eu... :lol3:
Dar cum de nu a venit si Stinol la intalnirea voastra?Curios...
Spune-mi Lilia care a fost cea mai frumoasa zi din toate cele petrecute in Moldova?Stiu ca toate,dar trebuie sa fi fost UNA cea mai speciala,care ti-a ramas in inima...care????

#39 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 12:39

Ai dreptate,toate au fost frumoase in felul lor dar potae cea mai interesanta a fost cind m-am dus la tara si m-am intilnit cu prietenele mele,vecinii si toti ceilalti. A fost interesant.. :P

#40 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 14:00

Ei,vezi Lilia putem avea aur aici...dar ca "aurul"din locul nostru natal nu e nimic mai valoros...chiar daca avem si acum carute :lol3: care unii nu le suporta...

Ma bucur ca ai reusit sa-ti faci o vacanta frumoasa!
Dar nici eu si nici Cristal nu am stat prea rau...cum am spus in vechiul forum...ne-am petrecut vacanta aici... :lol3:

Si eu cum reusesc sa vad fotografiile? :crybaby:

Ciao Lilia...