Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Noi Vorbeste Corect Romanesc

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
221 risposte a questa discussione

#181 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 21 settembre 2005 - 16:57

:lol3: :roflmao:

#182 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 21 settembre 2005 - 17:01

shtii shi-am observat eu, ca numai fecete sei capace a inserire, da sa scrii ioc... iaca nu-mi place mai baiete :nono2:

http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

#183 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 21 settembre 2005 - 18:02

shtii shi-am observat eu, ca numai fecete sei capace a inserire, da sa scrii ioc... iaca nu-mi place mai baiete  :nono2:  

http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Ce ai vrea sa-ti povestesc?
In general imi place mai mult sa ma dau cu parerea stii tu...
ciao cioa

#184 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 22 settembre 2005 - 07:31

vad ca erati preocupati ca ati ramas numai voi in forum.... daca ma primiti si pe mine :lol3: in discutia voastra.... :lol3: eu partecip....
sper sa nu fiu in plus :lol3: glumesc....
buna dimineata.... acuma cu siguranta nu e nimeni pe aici.... va doresc o zi placuta tuturor.pupicuri :smiley31: :smiley9:

#185 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 22 settembre 2005 - 07:55

Ei nu-i nimeni:)Bine ai revenit si tu in discutia noastra.
"Haideti cu totii mai vesel oleaca"Am fost saptamaina trecuta la Milano ei si ce sa va spun(astept parerea acelora care traiesc acolo)nu mio placut deloc.Un trafic nebun,o galagie.Non ce un posto tranquillo.Am fost si la Roma torba si di tare nio placut.Centru istoric e e meraviglioso casele pitturate.Ce spuneti?
Haideti sa facem sondaj.Cui si ce oras ai place mai mult.Laqsam intr-o parte discursurile ca sunt diferite un a altra stiti voi :) cioa :dots: cioa

#186 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 22 settembre 2005 - 07:56

aaaaaaaaaaaaa Buna dimineata si tie Intense:)

#187 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 22 settembre 2005 - 08:33

ciao stinol.... conferm.... Milano e un oras uratel foc.....sunt cateva chestii frumoase dar....cu siguranta Roma e frumoasa... chiar daca nu am fost niciodata mi sa spus ca e orasul cel mai frumos din lume si cel mai complet de arta si cultura.... e superb... sper sa ajung si eu o data.... doar ca.... , ca sa vezi Roma ti-ar trebui cred o saptamana cel putin.... nu?
orasul care mi-a ramas in minte ca fiind cel mai frumos... nu e un oras e o localitate....SIRMIONE ... Lago di Garda..... centrul storic... e super.... mie in general orasele mari nu imi plac mult....
un oras mai mare care mi-a placut pot sa spun e Bologna.... e frumusica....

#188 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 22 settembre 2005 - 09:03

Bologna????????????????????si Venezia?
Eu am auzit ca Venezia e cel mai frumos oras din lume...
Da la Verona ai fost?

#189 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 22 settembre 2005 - 09:44

Ma duc eu la repetitie ca maine am concert ca cu voi aici poti sa stai mult si ghini

ciaociao

aaaaaaaaa ian uitativa ce articol fain
http://www.unindustr...Document&Click=

fain articolul ista

#190 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 22 settembre 2005 - 11:42

Cel mai frumos oras din Italia?
Pentru mine cu siguranta a fost,este si va fi VENEZIA...am fost de patru ori...incepand de la intrarea pe pod,totul e extraordinar,mai ales noaptea!!!

Dar daca ar fi sa ma gandesc la general,nu doar la Italia...pentru mine ramane pe primul loc Chisinaul,apoi vine Venezia...si dupa aceea restul Italiei care e destul de frumos...

#191 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 22 settembre 2005 - 11:44

Pentru mine cu siguranta a fost,este si va fi VENEZIA...am fost de patru ori...incepand de la intrarea pe pod,totul e extraordinar,mai ales noaptea!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Rosa ai visitat Roma?
:hmm:

#192 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 22 settembre 2005 - 11:59

Nu Muza...dar am vazut-o aproape toata la televizor :lol3:
Poate peste cativa ani...

De ce?Vrei sa spui ca e mai frumoasa decat Venezia?O fi,dar sunt doua frumuseti diferite...Roma imi place pentru ca e antica,dar Venezia are farmecul ei...

Muza dar unde te ascunzi de nu te vad online? http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif Mesajele vad ca apar aici...dar tu nu! http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif

#193 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 22 settembre 2005 - 12:09

Acum mà vezi? :smiley9:

#194 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 22 settembre 2005 - 22:14

Venezia are farmecul ei, cum spune Rosa si Roma il are pe al ei. Sunt 2 orase foarte diferite dar fiecare de o frumusete unica. Dar cum sa-i vina in cap cuiva sa compare Roma cu Milano?!! :o E cerul si pamantul, in afara de Duomo di Milano nu prea este ce de vazut.... E drept ca MI nu l-am vazut dar nu prea am auzit sa fie vorbit de bine cineva din punct de vedere al frumusetii.
Chisinaul si pentru mine va fi mereu pe primul loc, nu pentru frumusete dar pentru toate amintirile, emotiile, sentimentele, copilaria, adolescenta traite acolo. Si-apoi este orasul MEU, unde sunt acasa. Roma m-a "adoptat", iar Chisinaul m-a "nascut si crescut" :)

#195 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 23 settembre 2005 - 00:35

Ciao Criiiiis!
Ce bine ti-o fi...esti din Chisinau...stai la Roma...iti plac capitalele,nu? :lol3: Dar in provincie nu-ti place?
http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif

La Milano mi-ar place sa vad Teatrul Scala...s-a renovat recent...e o frumusete!

Apoi,mi-ar place sa vad Firenze,Siena,Rimini,Napoli...mai continuuu? :lol3:

#196 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 23 settembre 2005 - 13:06

Dar daca ar fi sa ma gandesc la general,nu doar la Italia...pentru mine ramane pe primul loc Chisinaul,apoi vine Venezia...si dupa aceea restul Italiei care e destul de frumos...

<{POST_SNAPBACK}>

:worthy: :worthy:

#197 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 23 settembre 2005 - 13:50

<{POST_SNAPBACK}>

Incredibile Rosa eu cind o sa fiu presedintele moldovei o sa-ti dau o medalie si dipoma de onoare ok? :graduated:

#198 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 23 settembre 2005 - 14:58

Ciao Criiiiis!
Ce bine ti-o fi...esti din Chisinau...stai la Roma...iti plac capitalele,nu? :lol3: Dar in provincie nu-ti place?
http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Pai nu le-am ales eu capitalele, asa s-a primit :) Dar si cand plecam la bunei in vacanta de vara ma simteam foarte bine, imi lipsesc mult acele vremuri! Si strabunica imi lipseste, cea care-mi povestea in fiecare an aceleasi povesti, si le ascultam de fiecare data de parca le-as fi auzit pentru prima oara....amintiri din copilarie....Tare multe sotii si nazbatii am mai "combinat" prin satul mamei. Nu stiu daa au facut bine sau nu, dar mi-au dat toata libertatea...eeeeeeh...frumoase vremuri, cand esti copil si nu ai grija de nimic!

#199 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 23 settembre 2005 - 22:48

Incredibile Rosa eu cind o sa fiu presedintele moldovei o sa-ti dau o medalie si dipoma de onoare ok? :graduated:

<{POST_SNAPBACK}>

Multumesc Stinol,esti foarte dragut! :P

Dar sa stii ca in ziua inaugurarii "casei limbii romane"la Chisinau...cand s-a taiat banda tricolora,s-a dat cate o parte la scriitori...(a fost taiata de Serafim Urecheanu si Ion Caramitru acesta din urma era pe atunci ministrul culturii in Romania)...am primit si eu din aceasta banda o parte...iar directorul casei Alexandru Bantos mi-a dat un autograf foarte frumos...

Eu consider aceste lucruri frumoase...foarte frumoase...

#200 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 23 settembre 2005 - 22:55

Nu stiu daa au facut bine sau nu, dar mi-au dat toata libertatea...eeeeeeh...frumoase vremuri, cand esti copil si nu ai grija de nimic!

<{POST_SNAPBACK}>

Cris,cred ca au facut bine dandu-ti libertatea...din cate observ,ai stiut s-o folosesti in mod constructiv... :)

Ciao Cris!