Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

cum e pe la Roma?

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
72 risposte a questa discussione

#41 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 07 ottobre 2005 - 15:39

Sper ca nici mesajul acesta al meu no sa fie pus in discutie...

aishi di la orishice melaci si inshepe a discuta ... asha ca ai grija de ceea ce zici, in sens di cose private ... Mai ales daca nu-ti place ... asha eviti certurile ;)

pup... :)

#42 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 07 ottobre 2005 - 23:17

Asa e interesant viata mea personala ca pe dantess(sarmanu ) non l'o caga nessuno e?

:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Lasa nu-l mai jeli pe Dantess, lui am sa-i pregatesc un referat cand voi avea ceva timp. Da tu, daca nu vrei sa fii discutat, tine-ti "viata personala" la dos ;)
Pe cat priveste gelosia, nu ma refeream la tine si nici nu te-am discutat :P am zis si eu ce cred.

Cu formula matematica a lui Dantess cu trei necunoscute care se numesc frumusete, suferinta si inteligenta nu sunt prea deacord. Indipendent de frumusete si inteligenta o persoana cand isi lasa tara si pleaca pe lume sufera oricum, oricat de urata ar fi. Fie barbat sau femee. Intensitatea si durata acestei stari depinde atat de capacitatea persoanei de a se adapta la noile conditii, de a resolva situatiile problematice care se creaza in mod inevitabil, si de ce nu - de noroc.

#43 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 08 ottobre 2005 - 10:04

Cris, eu am dat o formula cea mai simpla, care bineinteles are multe exceptii, iar daca includem mai multi factori deja va semana o formula din fizica (forta de accelerare-forta de frecare, componenta fortei de reactiune-forta de greutate, etc; :) ))sper ca ati inteles pricolul) si deci asistam la un sistem, care este complicat de explicat si rezolvat...
eu insa am vrut sa va ofer o formula simpla matematica, cum ar fi d=v*t, formula bazica, generica care, dupa cum stiti nu este perfecta (d=(v1-v0)(t1-t0)), dar necatand la imperfectiunea ei, totusi se aplica aceea de baza...
Ma scuzati ca v-am bagat in termeni matematici si fizici, dar e o nostalgie de profil :graduated:

#44 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 08 ottobre 2005 - 14:32

Cris, eu am dat o formula cea mai simpla, care bineinteles are multe exceptii, iar daca includem mai multi factori deja va semana o formula din fizica (forta de accelerare-forta de frecare, componenta fortei de reactiune-forta de greutate, etc; :) ))sper ca ati inteles pricolul) si deci asistam la un sistem, care este complicat de explicat si rezolvat...
eu insa am vrut sa va ofer o formula simpla matematica, cum ar fi d=v*t, formula bazica, generica care, dupa cum stiti nu este perfecta (d=(v1-v0)(t1-t0)), dar necatand la imperfectiunea ei, totusi se aplica aceea de baza...
Ma scuzati ca v-am bagat in termeni matematici si fizici, dar e o nostalgie de profil :graduated:

Pricolul cu forzele ( :lol3: )se potriveste mult mai bine decat raportul suferinta-frumusete. Dar e doar un punct al meu de vedere, nu e neaparat coresct sau incorect. :P

#45 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 08 ottobre 2005 - 15:07

waw complimenti ...

#46 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 08 ottobre 2005 - 22:25

Nu stiu de ce nu e posibil sa continui discutia "Ce pot face pt Moldova", dar aprofit de dicutia data si sper ca Lilian va privi un pic si pe aici.
Unicul lucru care as vrea sa-ti spun, draga Liliane, la tot comentariul de mai sus:
RELAXEAZA-TE !!!!
Nu suntem la dezbateri ONU, Nato, Unesco, nu participam la competitii sa luam vreun premiu, sau sa castigam vreun proiect sau investitii.
Suntem toti aici pentru a ne simti liberi, pentru a ne relaxa, ceea ce-ti propun sa faci si tu.
Dar daca asta e modul tau de a te relaxa...hmm imi pare rau pt tine-esti adanc nefericit (poate nici nu banuiesti de asta) (parerea mea modesta, desigur)
Ceea ce vezi tu pe aici-sunt stiluri de vorba, daca tu esti cetatean al Romaniei (roman pur) atunci e normal sa ai pretentii privitor la grai, de altfel...
Eu sunt moldovean cu toate repercusiunile rezultante, adica rusificarea, italienizarea si americanizarea tarii ne-a atins pe toti, si , fara doar si poate, la nivelul conducerii trebuie sa se vorbeasca o limba pura, dar intre noi tineri...da-mi voie sa ma relaxezi...eu am crescut cu povesti kazace, ruse (pana la 12 ani nu am stiut o boaba in romana), prietenii mei sunt rusi curati plecati in Rusia,etc
Este inca asa notiune de stil, pai iaca, cineva poate sa aplice careva expresii dintr-o limba, din alta, astfel se creeaza un stil, argou, jargon al tinerilor care este mult mai bogat si amuzant decat doar o limba...
De aceea, draga amice, te suplic :worthy: , te implor :worthy: , te rog :worthy: , permite-mi SA MA RELAXEZ SI SA-MI EXPUN REFLECTIILE IN TOATE SUBCULORILE VOCABULARULUI MEU MODEST... :please:

P.S. Ti-am scris tot in limba romana pura, fara greseli gramaticale!, ca dovada a cunostintei adecvate a limbii de stat a RM.
P.S.1 Sper ca nu te-ai suparat...

#47 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 28 ottobre 2005 - 13:46

di graba o sa-l dam in rozisc shi pi dantess ...

mai shi mai lucreaza baietzii noshtri ;)

#48 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 28 ottobre 2005 - 15:15

di graba o sa-l dam in rozisc shi pi dantess ...
mai shi mai lucreaza baietzii noshtri ;)

:oops: Dantess, e plecat acasa la Moldova.
Nu ii rău deloc, cred. :P Mai rău de noi ca ducem dorul la zamă si murături. :P

#49 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 28 ottobre 2005 - 15:30

ah, ok ... oricum nu se face asha ... Macar sa avize lumea, nu si poati ?!!?

Beh, sper sa se odihneasca oliaca, ca 4to in ultima vreme si jalue ca-i obosit shi ca vrea acasa ;)

ciao muza, shi mersi di tot ;)

#50 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 28 ottobre 2005 - 17:35

Narod, voi nu va temeti, eu urmaresc tot ce se intampla, doar ca nu prea mai am timp sa bag a mele 3 capiishi.

Vreau sa va spun doar ca am plecat acasa dupa 2 ani de bludnicie prin Italia. (cu autorizare de la dicretul flussi). Credeam ca o sa ma intorc rapid inapoi, dar mi-au tras italienii o teapa zdravana, ca de ieri ii simt efectul.
Toti imi spuneau ca programarea la Ambasada nu dureaza mai mult de 1, hai 2 sapt, la maxim 1 luna, mie insa mi-au dat-o peste 2 luni, m-au facut varza.
Nu m-a scapat nici rugamintele convingatoare, nici cele logice, sau mai putin logice. Era un burocrat spurcat italian, pe care nu-l freaca nishi un c..zzo...
http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif Karoce gruz pod samye gogoshary... http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif

#51 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 28 ottobre 2005 - 19:11

b..ia n.am inteles...tu shi esti acasa?moldova??

#52 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 29 ottobre 2005 - 07:41

amuia da,ii acasa (Md, ungheni matinca ... ) ... shi pa hodu o sa steie inca 2 saptamini, daca nu mai mult ...

#53 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 29 ottobre 2005 - 15:02

am un drug din Macaresti....am invatat impreuna ....familia avea Covrig.....grisha..asa nii dor de dinsu...
of iaka mo apukat jalia

#54 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 29 ottobre 2005 - 23:09

Lasa Roman,nu mai plange ca o sa vina si ziua cand o sa-l intalnesti... :bebe:

Salut pe toata lumea :smiley31:

#55 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 31 ottobre 2005 - 09:34

Romcik is acasa bre!!!!!!- in Ungheni
Si o sa stau pa hodu vreo 3 luni.

Da voi principalu sa nu va gruziti si sa shitzi sanatosi.
dar eu intre timp o sa :ubri:

#56 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 31 ottobre 2005 - 10:55

Da voi principalu sa nu va gruziti si sa shitzi sanatosi.
dar eu intre timp o sa :ubri:

da iaca eu amu, v naturi is gruzita p***** ...

nici nushtiu in ce parte s-o apuc ...

da tu be, dantess ... iaca taman o ascult pi Zемфира
shi lasca o sa fie totul ghini, asha-i ;)

#57 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 31 ottobre 2005 - 11:12

привет, малыш ;)

http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

#58 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 31 ottobre 2005 - 15:50

:crybaby: :crybaby: Vad ca toti cu jelea pe aici da si eu cu a me :crybaby: dar nici la mine situatia in prezent nu-i chiar stralucitoare :( ...vreu acasa... :crybaby:

#59 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 31 ottobre 2005 - 16:18

De ce asa se-ntampla-n viata asta...
Eu o sa vreau in Italia(cam peste vreo luna cred ca o sa ma apuce o jele capitala), dar cand is in Italia vreau acasa...
Unde-i casa noastra???????????????????????????
Intrebare de 10 milioane...

#60 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 31 ottobre 2005 - 16:26

De ce asa se-ntampla-n viata asta...
Eu o sa vreau in Italia(cam peste vreo luna cred ca o sa ma apuce o jele capitala), dar cand is in Italia vreau acasa...
Unde-i casa noastra???????????????????????????
Intrebare de 10 milioane...

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: