Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

cum e pe la Roma?

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
72 risposte a questa discussione

#21 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 03 ottobre 2005 - 07:55

Deamu si sa mai spun...

... dupa parerea mea, numai ai ce spune ... orice ai spune ar fi inutile, al meno x me ... ciao

Brava, Anutza! :thumbup: ;)
Tu de cand esti in Italia? Am inteles ca mai si muncesti pe langa studii, brava! Bine ca reusesti. Un pupic. :)
Iaca iar am deviat tema discutiei.............

Da Cris ... pi linga universitate mai shi lucrez, fac chelnerita in un restoarant ... Deamu ii al doilea an ca lucrez sempre la' ... Ma simt bine, shi capo se compoarta bine cu mine, m-am obishnuit deja ...
Sunt in Italia de 2 ani deamu, astai al 3 inceput ... Cind am ajuns deodata am inceput shi sa invat, caci in primul shi-n pirmul rind am venit aici doar pentru facultate ... Vazind ca nu-mi recunosc nici-un examen de acasa, caci eu acasa am facut un an la Creanga(tot informatica) ... am inceput totul de la inceput... Dar nici nu se compara ceea ce am facut noi la Creanga, cu aceasta universitate ... De la inceput am suferit, foarte ... apparte limba ca n-o shtiam,s-apoi alte chestii di familie ... Dar a trebuit sa le infrunt pe toate pentru a ajunge la acest livel, shi in plus am shi o sora mai mica (19 ani)... care sa-ti spun sincer, trebuie s-o "educ" shi pe dinsa, mai ales ca suntem aici in tara straina ... N-as vrea sa prinda vre-o satrada greshita, come certe volte lo fatta anke io :(

Mama, cit am scris :)

Bun ma duc sa ma apuc de invatat, ne mai auzim ... durante il giorno ... ;)

#22 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 03 ottobre 2005 - 11:20

... dupa parerea mea, numai ai ce spune ... orice ai spune ar fi inutile, al meno x me ... ciao
Da Cris ... pi linga universitate mai shi lucrez, fac chelnerita in un restoarant ... Deamu ii al doilea an ca lucrez sempre la' ... Ma simt bine, shi capo se compoarta bine cu mine, m-am obishnuit deja ...
Sunt in Italia de 2 ani deamu, astai al 3 inceput ... Cind am ajuns deodata am inceput shi sa invat, caci in primul shi-n pirmul rind am venit aici doar pentru facultate ... Vazind ca nu-mi recunosc nici-un examen de acasa, caci eu acasa am facut un an la Creanga(tot informatica) ... am inceput totul de la inceput... Dar nici nu se compara ceea ce am facut noi la Creanga, cu aceasta universitate ... De la inceput am suferit, foarte ... apparte limba ca n-o shtiam,s-apoi alte chestii di familie ... Dar a trebuit sa le infrunt pe toate pentru a ajunge la acest livel, shi in plus am shi o sora mai mica (19 ani)... care sa-ti spun sincer, trebuie s-o "educ" shi pe dinsa, mai ales ca suntem aici in tara straina ... N-as vrea sa prinda vre-o satrada greshita, come certe volte lo fatta anke io :(

Pentru toti e greu la inceput, oricare ar fi varsta, dar evident pentru o fata tinerica e si mai complicat. Bravo ca te descurci si ca reusesti sa studiezi si sa lucrezi. Pe cat priveste sora, e clar ca vrei s-o ajuti, dar parerea mea e ca ai putea s-o ajuti cu adevarat doar daca ti-ai rezolvat ale tale probleme. E asa, o parere generala, nu-ti cunosc toata situatia si nu cred ca-i cazul sa-mi bag nasul in chestiile tale personale. Dar tu vei sti cum e mai bine.
Bacione!

#23 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 03 ottobre 2005 - 12:51

Iti multumesc mult Cris ... deobicei nustiu ce sa zic in aceste cazuri, dar sa shtii ca-i din inima ... ;)

#24 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 03 ottobre 2005 - 12:54

Referitor la chestia cu facultatea ma regasesc si eu in povestirea ta.Am avut si eu aceleasi probleme ca si tine problema cu linba italiana dar cred ca am avut o alta problema pe care sper ca tu nu ai avuto:Invidea colegilor.
Asta cred ca e o chestie care face rau...

ladna mo apucat olleaca de jale ascult un cintec de "Cristina Aguilera" in limba spaniola!Torba

"Hai capul sus"

#25 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 03 ottobre 2005 - 13:16

Invidia ... ehi caro, cit am avut-o in primu an, ujasna ...

Ma ki se ne frega ... Tu, adica eu, am mers cu capul in sus ... Shtii cite ivorbe imi scoteau prin facultatem shi citi ma vorbeau cind treceam prin colidor, Madonna ... Dar sa-ti spun sincer, prietenii care ma cunosteau asha cum sunt, au avut incredere pina la urma in mine ... shi sunt foarte bucuorasa ... ;)

Fiind intr-o universitate plina di baieti (majoritatea) ... sunt mult mai rispectata ca persoanele care prima ma judecau ... S-apoi sunt o persoana ca nu perd timpul pentru a asculta ceea ce zic altii ... Eu am drumul meu, shi mesiunea mea, cere tre s-o duc pina la capat, demna ...
Mult succes shi tie ;)

P.S: Aguilera, nu-mi place ... :P

#26 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 03 ottobre 2005 - 16:42

Cris, dificultatea aflarii tale in Italia (se vorbeste de fete), e direct proportionala cu frumuseta fetei si direct proportionala cu principiile ei morale.
Deci, daca o fata e foarte frumoasa (tinde spre infinit), iar principiile ei morale tind la 0, probabilitatea ca ea va avea o viata usoara in Italia e fooooaaaarte mare.
Deci, reisind din formula data (foarte simpla)
VIATA USOARA=ATRACTIVITATEA/PRINCIPII MORALE, e usor de dedus ca daca esti uratel si plus moralist inversunat, viata ta poate deveni ceva complicata, dar nu inseamna ca fara success!!!!!!!!!!!!!!! ANZI....
ASTFEL, EU ASTEPT COMENTARIILE VOASTRE LA CELE EXPUSE MAI SUS :smiley31:

#27 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 03 ottobre 2005 - 16:50

allora sa incep eu cu comentariile de mai sus ...
Ce sa-ti spun, ai perfecta dreptate ... chiar shi cu formula is deacord ... Ci voleva qualcuno ke parla cosi ;) indeosebi un moldovan ... Sunt bucuroasa ca mai sunt perosane pi lumea asta care mai shi gindesc un pic ...

#28 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 04 ottobre 2005 - 11:44

Cum ce sa mai spui?Adevarul!Pe unde ai fost,de ce n-ai sunat-o pe Ana,daca ai avut vreun concert...ehehe,n-ai ce spune? :lol:

Am avut avut 4 concerte in 7 zile si cu repetitii cu tot nu am avut cind sa merg la trento pentru-ca eram in munti la bolzano in "RENON" apoi am mers la Roma,si acolo tot nu eram chiar in oras eram la
"Campagnano di roma"
Ei mai inscurt niste viagiuri torba!!!
Si tu Ana nu te supara ca o sa mai avem ocazia sa ne vedem

De exemplu Millano 18 decembrie!!!

Cris, dificultatea aflarii tale in Italia (se vorbeste de fete), e direct proportionala cu frumuseta fetei si direct proportionala cu principiile ei morale.
Deci, daca o fata e foarte frumoasa (tinde spre infinit), iar principiile ei morale tind la 0, probabilitatea ca ea va avea o viata usoara in Italia e fooooaaaarte mare.
Deci, reisind din formula data (foarte simpla)
VIATA USOARA=ATRACTIVITATEA/PRINCIPII MORALE, e usor de dedus ca daca esti uratel si plus moralist inversunat, viata ta poate deveni ceva complicata, dar nu inseamna ca fara success!!!!!!!!!!!!!!! ANZI....
ASTFEL, EU ASTEPT COMENTARIILE VOASTRE LA CELE EXPUSE MAI SUS :smiley31:

si vorbind de baieti?
functioneaza teorema asta sau nu? :pc:

#29 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 04 ottobre 2005 - 12:47

Si tu Ana nu te supara ca o sa mai avem ocazia sa ne vedem

Nu-i problema in suparat ... prosta tari nu-mi plac persoanele care nu se tin de cuvint ... Macar pute-i sa-mi transmiti un mesaj ca sa-mi spui, uiti ca nu pot sa vin ... ori ceva di genul ista ... Da asha nn mi hai cagato ne anke .....

Asta mi da fastidio ... nu ti-am cerut nici-o explicatie, prosta ni krasiva ...

#30 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 04 ottobre 2005 - 16:21

Nu-i problema in suparat ... prosta tari nu-mi plac persoanele care nu se tin de cuvint ... Macar pute-i sa-mi transmiti un mesaj ca sa-mi spui, uiti ca nu pot sa vin ... ori ceva di genul ista ... Da asha nn mi hai cagato ne anke .....

Bazar nui...

#31 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 04 ottobre 2005 - 18:01

Rebyata da voi ganiti, Stinol? Delfincik? Hai ca pentru voi o sa deschid o discutie noua: Delfina&Stinol-premizele celui de-al III razboi mondial :roflmao:

Voi mai bine reflectati la tema care v-am propus-o, tema vesnic actuala, printre altele.
Stinol as spune ca formula data nu chiar merge la baieti, pentru ca de obicei "osoby jenskogo pola" cauta in barbati asa calitati ca: creier, spete mari dupa care poti sa te simti protejata in sens psihologic, dar de ce nu si fizic; perseverenta,etc, de aceea e foarte greu de stabilit formula la baieti, inca din cauza care predomina pe tot globul: CINE STIE CE VREA PANA LA URMA FEMEIA???????????????????,doar Dumnezeu, dar si El se mira uneori :)

#32 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 04 ottobre 2005 - 21:26

Rebyata da voi ganiti, Stinol? Delfincik? Hai ca pentru voi o sa deschid o discutie noua: Delfina&Stinol-premizele celui de-al III razboi mondial :roflmao:

Voi mai bine reflectati la tema care v-am propus-o, tema vesnic actuala, printre altele.
Stinol as spune ca formula data nu chiar merge la baieti, pentru ca de obicei "osoby jenskogo pola" cauta in barbati asa calitati ca: creier, spete mari dupa care poti sa te simti protejata in sens psihologic, dar de ce nu si fizic; perseverenta,etc, de aceea e foarte greu de stabilit formula la baieti, inca din cauza care predomina pe tot globul: CINE STIE CE VREA PANA LA URMA FEMEIA???????????????????,doar Dumnezeu, dar si El se mira uneori :)

femeia poate sa vrea pin la urma multe dar posibilitatile barbatilor sunt deseori ori mici si cred ca in acest caz femeia trebuie sa se adecveze la situatia creata....din intrebarea pe care ai puso cu multe semne de ???????????ar parea ca femea sta la baza omenirii?? :boxed2:

#33 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 05 ottobre 2005 - 16:07

Eu nu ma vrubesc, da unde-s toti, unde-i Lilia, Cris, pe Roman am inteles ca tziganii l-au folosit la racituri, Delfina si multi multi altii????
Eu cam ultimul timp fac mai mult monologuri, dar asta-i de-amu hrenova:: :( ((
De cand in cand Stinol m-ai arunca cate un os, dar nu are carne :roflmao:

#34 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 05 ottobre 2005 - 16:54

:thumbup: :smiley32: Bravo, Ana, sa previi nu costa nimic, dar demonstreaza respect!

#35 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 05 ottobre 2005 - 17:26

Delfincik?

iaca asta ni-o placut ...

Eu nu ma vrubesc, da unde-s toti, unde-i Lilia, Cris, pe Roman am inteles ca tziganii l-au folosit la racituri, Delfina si multi multi altii????

prosta cind eu sunt tu nu esti, iaca toata explicatia ... :D shutka ;)

Eu cam ultimul timp fac mai mult monologuri, dar asta-i de-amu hrenova:: :( ((

ii hrenova, inca cum ... ti inteleg perfect :)

De cand in cand Stinol m-ai arunca cate un os, dar nu are carne :roflmao:

:roflmao: maladetz ... ;)

:thumbup: :smiley32: Bravo, Ana, sa previi nu costa nimic, dar demonstreaza respect!

oooo, ciao Cris, shtii ca te ashteptam sa vad parerea ta pi tema asta ... Intr-adevar eu nu i-am cerut absolut nimic, inafara decit putea sa ma averteze ... Nu ca l-am ashteptat asha de mult, dar oricum, blin, cind o persoana iti spune ca vine apai vine ... Shapoi, chiar daca era uno skerzo ... daca intri in joc, tre sa dansezi pina la urma ;)

Da gata, am pus capat la discutia asta, ca este la sua fidanzata, ca dupa cite spune el e geloasa ... si-mi pare rau daca i-am facut probleme ... dar putea sa zica di la inceput, ca are prietena ... ori sa ramina indiferent la tot ceea ce scriam ...

#36 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 06 ottobre 2005 - 15:49

Delfina, blin iarasi voi cu fidantati, gelozie, taietul vinelor, boticuri pe dos, scene de scoatere de ochi, proiecte de razbunare...
Numai kum incerci sa bagi ceva interesant, HOP SI BUNA ZIUA....(stiti bancul?)

#37 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 06 ottobre 2005 - 16:46

Da gata, am pus capat la discutia asta, ca este la sua fidanzata, ca dupa cite spune el e geloasa ...

Mai rau de el daca-i geloasa, tare-i antipatic sa ai pe cineva mereu dupa gat care te apasa.....si-ti sufla-n ceafa:lol3: . Mie-mi spre exemplu-mi place sa respir :lol3:

#38 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 06 ottobre 2005 - 22:13

Eu am impresia ca ceea ce scriu nici nu se vede :pc: :please: :sorry:
Ei, people, nu accelerati!!! Let's talk about peace!!!
(traduc pentru elemente franatoare-rebyata ne ganite!!!)

#39 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 07 ottobre 2005 - 13:04

Delfina, blin iarasi voi cu fidantati, gelozie, taietul vinelor, boticuri pe dos, scene de scoatere de ochi, proiecte de razbunare...
Numai kum incerci sa bagi ceva interesant, HOP SI BUNA ZIUA....(stiti bancul?)

dantes, tu 4ota na-i inteles nica ... mica eu sunt geloasa, eu sunt prima care da libertatea shi cea mai mare incredere in el (daca ii prietenu meu ;) )
Shi n-am mai facut niciodata scene de gelozie,basta ke sia incredere reciproca pentru ca shtie daca vad ceva storto, apoi "adio amore mio" ...

Stinol a zis ca la sua fidanzata e gelosa, mica io ... Shi vap4e gata pi tema asta !!!

Let's talk about peace!!!

So, let's get it started ...

#40 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 07 ottobre 2005 - 15:16

heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lumeeeeeeeeeeeeee!!!!!!Da de cid aici se discuta viata privata a persoanelor..Ia va rog frumos...parerile voastre referitor la viata mea personala le tine-ti va rog frumos pentru voi...Sau vi le scrieti in privat ca mie nu-mi place de loc situatie care sa creat...Asa e interesant viata mea personala ca pe dantess(sarmanu ) non l'o caga nessuno e?

Hai va rog frumos basta!!!

Sper ca nici mesajul acesta al meu no sa fie pus in discutie...