... dupa parerea mea, numai ai ce spune ... orice ai spune ar fi inutile, al meno x me ... ciaoDeamu si sa mai spun...
Da Cris ... pi linga universitate mai shi lucrez, fac chelnerita in un restoarant ... Deamu ii al doilea an ca lucrez sempre la' ... Ma simt bine, shi capo se compoarta bine cu mine, m-am obishnuit deja ...Brava, Anutza!
![]()
![]()
Tu de cand esti in Italia? Am inteles ca mai si muncesti pe langa studii, brava! Bine ca reusesti. Un pupic.![]()
Iaca iar am deviat tema discutiei.............
Sunt in Italia de 2 ani deamu, astai al 3 inceput ... Cind am ajuns deodata am inceput shi sa invat, caci in primul shi-n pirmul rind am venit aici doar pentru facultate ... Vazind ca nu-mi recunosc nici-un examen de acasa, caci eu acasa am facut un an la Creanga(tot informatica) ... am inceput totul de la inceput... Dar nici nu se compara ceea ce am facut noi la Creanga, cu aceasta universitate ... De la inceput am suferit, foarte ... apparte limba ca n-o shtiam,s-apoi alte chestii di familie ... Dar a trebuit sa le infrunt pe toate pentru a ajunge la acest livel, shi in plus am shi o sora mai mica (19 ani)... care sa-ti spun sincer, trebuie s-o "educ" shi pe dinsa, mai ales ca suntem aici in tara straina ... N-as vrea sa prinda vre-o satrada greshita, come certe volte lo fatta anke io
Mama, cit am scris
Bun ma duc sa ma apuc de invatat, ne mai auzim ... durante il giorno ...