Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

cum e pe la Roma?

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
72 risposte a questa discussione

#1 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 29 settembre 2005 - 14:30

Buna ziua tuturor!!!
Vad ca toti s-au facut "gospodari", cu poze frumoase, au mii de mesaje, doar eu is "cimyrit"-fara poza, cu 3 mesaje :( .
Nu am vrut sa intervin in discutiile voastre de jale, caci sunt prea emotiv, am frica ca o sa ud claviatura :pc:
Mai degraba m-as adresa la cei din capitala si sa-i intreb: Ce se mai face preapotenta Ambasada a RM in Roma? Sunt randuri, prenotari? Caci noi, cei din provincie suntem salbaticuti un pic, in afara de baliga de vaci nu prea vedem multe.
Merci anticipat pentru "patzani si padruji" din capitala.
Al vostru vecinik tanar si felice Dantes... :please:

#2 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 29 settembre 2005 - 15:17

Nu am vrut sa intervin in discutiile voastre de jale, caci sunt prea emotiv, am frica ca o sa ud claviatura :pc:

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

#3 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 29 settembre 2005 - 17:42

Madonna ... in sfirshit ai aparut dantes ... ne lipseai, parlo anke x me ;)

Shi mai faci?!!? Tot normal ?

#4 gangusica

gangusica

Member

• 15 messaggi

Inviato 29 settembre 2005 - 18:35

buna, tuturor!
am auzit ca nu se mai fac rinduri la ambasada.... tre sa suni la 899700021 si ti se dau toate informatiile necesare, inclusiv iti prenotezi si vizita....incerca!
bafta!

#5 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 29 settembre 2005 - 19:04

Multumesc mult! Si voi mi-ati lipsit, dar sunteti jushi, ati plecat toti pe acasa, dar proletariatul adevarat a ramas, caci de altfel, cine o sa mai sustina economia italiana daca nu noi extracomunitarii??? :P

#6 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 30 settembre 2005 - 09:10

.. cine o sa mai sustina economia italiana daca nu noi extracomunitarii??? :P

:) cum di nu ... :)

#7 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 30 settembre 2005 - 10:06

Ciao Dantess,
Bine ai revenit! :welcome:

Cum a fost in vacanta?Cu cine ai fost in vacanta?Ce-ai facut in vacanta?Cat a durat vacanta? :lol: :lol:

Hai ca nu trebuie sa fii prea emotiv sa raspunzi la aceste intrebari :lol:
O zi buna la toti!

Bun venit si gangusicai :)

#8 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 30 settembre 2005 - 12:22

Cum a fost in vacanta?Cu cine ai fost in vacanta?Ce-ai facut in vacanta?Cat a durat vacanta? :lol: :lol:

Blin shi repede m-ati luat in "abarot", m-am simtit in KGB :roflmao: , m-am fysticit ujasno :boxed2:

Deci, vacanta a durat de la 6,22 dimineata pana la 8,35 seara.(Trebuie sa fiu exact, caci treaba e serioasa aici la noi pe forum, ceva n-ai raspuns corect-ti-o mancat cu tot cu... :roflmao: )
Am fost cu o persoana. Inaltimea-180, greutatea-60, par dechis, privire sexuala, buze bombate, umede, figura toata curve, fund rotunjor, pacat doar ca e ... baiat:))) cam slabutz pritom:: :) )))
Intrebari mai sunt? Raspund cu placere...

#9 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 30 settembre 2005 - 13:36

dara sa inteleg ca din asheea ce-ai scris .. n-ai mai avut cine shtie ce vacanza :)

Ei da nu-i pia asta ...
Da shi-i cu descrierea sheea ... "cu shini ai fost in vacanza" ... n-ai nici-o padruga ca shini sa te pricaleshti :o

4to mne ni veritza !!! :hmm:

rosa, iaca bine ca te-am gasit ... da sa ma jalui ... iaca ii 30-09 shi stinol nu m-o mai sunat ... Parca trebuia sa faca concertu ieri ...

Intr-adevar s-o dat cu fundul la gard ... Lasca ii arat eu cind se intoarce prin forum ... :)

#10 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 30 settembre 2005 - 14:47

Dantes...fii multumit,eu am avut vacanta mai scurta ca a ta... :roflmao:
Dar...unde ai fost?

Ana...nu stiu ce sa spun de Stinol...el pe langa concerte mai are si repetitti...si de invatat...toate astea i-au timp banuiesc...
Daca nu te-a sunat inseamna ca a uitat...stii tu,emotiile de dinaintea concertului... :lol:

Speram sa se faca viu in curand...daca nu,il dam la"chi l'ha visto"... :lol:

#11 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 30 settembre 2005 - 15:19

nustiu nustiu ... oricum e foarte straniu ... Caci shi eu invat, dar daca vreau gasesc o ora ca sa vad o persoana, daca ma intereseaza ;)

#12 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 30 settembre 2005 - 19:36

Blin shi repede m-ati luat in "abarot", m-am simtit in KGB :roflmao: , m-am fysticit ujasno :boxed2:
Deci, vacanta a durat de la 6,22 dimineata pana la 8,35 seara.(Trebuie sa fiu exact, caci treaba e serioasa aici la noi pe forum, ceva n-ai raspuns corect-ti-o mancat cu tot cu... :roflmao: )
Am fost cu o persoana. Inaltimea-180, greutatea-60, par dechis, privire sexuala, buze bombate, umede, figura toata curve, fund rotunjor, pacat doar ca e ... baiat:))) cam slabutz pritom:: :) )))
Intrebari mai sunt? Raspund cu placere...

Dantess bine ai venit,ai dublat su s-ul :smiley31: .
Am inteles ca ai avut o vacanta scurta dar intensa :P cred ,,che è valsa la pena,, :) .
Hai ,te mai asteptam pe la noi :)

#13 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 30 settembre 2005 - 21:45

Lilia, buna sa-ti fie inima...
E valsa la pena,e come!!!
de sigur, am fost la mare si m-a atacat o hurta de meduze din primele minute, ca sa scap de ele am inceput sa inot mai repede si am iesit in largul marii si stiti cine m-a atacat? Rechin?-nu! Bagnolo cu vasla, idiotul, imi spunea ca inca oleaca si ajung in Albania
:roflmao:

#14 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 30 settembre 2005 - 21:53

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

#15 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 01 ottobre 2005 - 11:55

Ana...nu stiu ce sa spun de Stinol...el pe langa concerte mai are si repetitti...si de invatat...toate astea i-au timp banuiesc...
Daca nu te-a sunat inseamna ca a uitat...stii tu,emotiile de dinaintea concertului... :lol:

Da eu cred ca "fa il prezioso", da si tu Ana, nu te lasa! "Tieni duro!" :lol3:

#16 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 01 ottobre 2005 - 12:53

Da eu cred ca "fa il prezioso", da si tu Ana, nu te lasa! "Tieni duro!" :lol3:

sa fiu sincere asha m-am gindit shi eu ... dar fidati tengo duro, shi m faccio i cavoli miei ...

#17 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 01 ottobre 2005 - 19:54

sa fiu sincere asha m-am gindit shi eu ... dar fidati tengo duro, shi m faccio i cavoli miei ...

Brava, Anutza! :thumbup: ;)
Tu de cand esti in Italia? Am inteles ca mai si muncesti pe langa studii, brava! Bine ca reusesti. Un pupic. :)
Iaca iar am deviat tema discutiei.............

#18 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 01 ottobre 2005 - 23:32

Nu-ti face probleme Cris de devierea discutiei...n-ai vazut cum"deviaza"discutiile in forumul italian? :lol: A devenit de-acum regula... :lol:

#19 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 02 ottobre 2005 - 16:24

dara sa inteleg ca din asheea ce-ai scris .. n-ai mai avut cine shtie ce vacanza :)

Ei da nu-i pia asta ...
Da shi-i cu descrierea sheea ... "cu shini ai fost in vacanza" ... n-ai nici-o padruga ca shini sa te pricaleshti :o

4to mne ni veritza !!! :hmm:

rosa, iaca bine ca te-am gasit ... da sa ma jalui ... iaca ii 30-09 shi stinol nu m-o mai sunat ... Parca trebuia sa faca concertu ieri ...
Intr-adevar s-o dat cu fundul la gard ... Lasca ii arat eu cind se intoarce prin forum ... :)

Deamu si sa mai spun...

#20 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 02 ottobre 2005 - 20:26

Cum ce sa mai spui?Adevarul!Pe unde ai fost,de ce n-ai sunat-o pe Ana,daca ai avut vreun concert...ehehe,n-ai ce spune? :lol: