Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Bancuri Adevarate Cu Moldoveni In Italia

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
75 risposte a questa discussione

#61 tatiana78

tatiana78

Member

• 38 messaggi

Inviato 12 marzo 2007 - 19:17

va spun si eu una. s-a intimplat c-o femeie care lucra la o familie. au trimis-o la macelarie sa cumpere 1 coniglio. saraca femeie, de putzin timp in italia, nu prea bine cunostea limba. pina ce a ajuns la macelarie, pina ce i-a venit rindul(stitzi cum e la macelarie...) ordineaza: mi date per favore un coglione! pe cyteva secunde liniste in toata macelaria... dupa acea :roflmao: se poate de inchipuit ce s-a petrecut acolo.

ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaa

:lol3 :lol3:
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

asta-i bunaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

#62 piccolo

piccolo

Member

• 13 messaggi

Inviato 20 marzo 2007 - 11:24

poate mai skot vreun zimbet din voi...
de data asta s-a intymplat cu-n barbat. (nu-s minciuni, mi s-a destainuit in secret , dar voi sa nu spuneti la nimeni).
vine ziua de 8 martie, si barbatul se gindeste sa-i faca sotiei un mikutz cadou- un ciondolino a forma di cuore, sa-l atirne sotia la lantzishorul daruit prima. zis si facut. dar cind ajunge la oreficerie ishi da seama ca nu stie cum se numeste in italiana obiectul dorit, stiind doar in rusa ca se cheama kuloncic. face el calcule in mintea lui:" culoncik yi diminuitivul, inseamna ca normal e culon, si mai pun terminatie italiana si s-a rezolvat" fara sa se gindeasca mult yi cere domnishoarei: -- per favore, mi fa vedere un culone a forma di cuore!?
reactia a fost: signiorina roshie si tocmai ragushita- Coosa?
a cumparat el inimioara, dar de atunci pe acolo nu mai calca :D

#63 rosalinda

rosalinda

Fotoreporter di InMoldova Ştiri

• 298 messaggi

Inviato 20 marzo 2007 - 17:19

Mergeam seara pe strada cu iubitul meu in Italia si ne sarutam. Innoptase deja. In itampinarea noastra veneau doi baieti, la care unul zice celuilalt: "Ia la aiestia cum se imbala". Da eu le zic: "Mai baieti, dar nu e frumos sa vorbiti asa". La care ei au bufnit in ras si au luat'o la sanatoasa. Iubitul meu nu a inteles ce s-a intamplat, dar s-a mirat mult ca eu am intrat in vorba cu ei.

#64 gabibbo

gabibbo

Advanced Member

• 347 messaggi

Inviato 20 marzo 2007 - 20:43

Ceva intimplat mie . Nui tare de ris mai mult mistica
Mai pe scurt era o vinere sau simbata, oricum sfirsitu saptaminii si mergem acasa cu tramu. Il luasem linistit de pe Togliati si obosit cum eram nu ma prea uitam prin parti (atunci eram partizanen adica epurashi). La un moment dat apare "canibalu" adica controloru si cere biletu. Eu obosit si somnoros bag mina in buzunar scot vreo zece bilete timbrate minim 3 saptamini in urma, aleg unu si il dau cu gindu ca 50 de euro sau dus. Canibalu il e se uita mil intoarce si inca spune si grazie.

#65 andrew

andrew

Member

• 62 messaggi

Inviato 04 agosto 2007 - 10:26

al meu e un banc din viaţă, care a făcut istorie în Moldova...
e vb de data asta de femeile noastre care muncesc în Italia şi apoi vin pe acasă şi povestesc câte şi mai câte...

deci...femeia venită din Italia tot povesteşte cât e de bine acolo, cât de mult câştigă, cum s-a adaptat ecc. , la un moment dat o rudă o întrerupe şi o întreabă:
- Auzi, fă, da' cu limba cum o fost?
Femeia:
- Ei cum să scii? la început ne-o fost greaţă dar după asta m-am deprins.

HA HA HA HA!!!!!Immagine Postata

#66 anhelitto

anhelitto

Member

• 35 messaggi

Inviato 08 agosto 2007 - 09:23

ciao ragazzi!!

asculatati cum vorbesc moldovenii in bar la ora 6 di dimineata(dupa discoteca)

-(ion)auzì fa, ian dà sà luam nishte jìvaciche...
-(dusea)da.da... hai hai
(barbatul o luat deygum alla fragola)
-(dusea)eii... da shi ai luat di shelea?? e sheva mai bun, mai scump..
-(ion) eii.. dapu vouà và trebu di shelea di bananà!!!! ha ha..
peste 5 minute..

-(dusea) auzì fa, hai sa bem sheva?? hai sà luàm un amaro de shela, cum sà mai chiamà..
_(catiusha) montenegro amaro!!! FA!
-(dusea) da da Fa, di shela di shela..
-(dusea) dai bun fa!!!
-(catiusha) shtiu fa, eu di ista beem la babà!! ìi scump la dracu!!
-(dusea) TAK SHI RIBIATA! POFTORIM??? P O F T O R I M ??

(EU) :lol3:

-(DUSEA) uitanduse la mine: ia uite fa la sheia cum sa uita la noi? poate i sa opri bulacika in git!!!
-(catiusha) ei da uitete shi chilotì are???
-(dusea) da fa, chiar!
-(catiusta): fa! DAI AI MAI FUMAT SHEVA DI STRAN?
-(DUSEA): NU FA
-(CATIUSHA): DA EU DA FA! AM FUMAT DI SHELA.... BURUIAN DI SHELA CARE TE RELAXAZà, FA DAI SHI TìI GHINI PEURMà....
-(DUSEA): DA SHI FA ESTI NEBUNA? DOAMNE FERESHTE, EU BURUIAN DE SHELA SPURCAT NO SA FUMEZ NISHIODATA....

PESTE 10 MINUTI,DUPA CE MI-A, UMPLAT BURTA DE RIS,IESIM DIN BAR,SHI EU LE SPUN:
-(EU) NOAPTE BUNA!!
-(EI TOTI IMPREUNA): NIHUIASIBE, DA EI MOLDOVANCA FA.............. EI NOAPTE BUNA, NOAPTE BUNA!!!!

#67 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 07 dicembre 2007 - 23:41

Eram invitata la prinz la o familie italiana. Stand la masa a ajuns vorba la calatorii si inevitabil s-a atins si tema bucatariei altor tari. Doamna tot continua sa povesteasca despre calatoriile ei comentind:

- La cucina austriaca non mi e piaciuta tanto, ha troppe salse.... La cucina greca mi ha fatto schifo perche usavano una panna che era gia diventata acida..... (smantana) La cucina egiziana non si poteva mangiare, era troppo speziata.....

Oh, sono stata pure in Romania, si mangiava proprio ma-li-ssi-mooo!!!

Aici intervin eu si zic: Ma in Romania sei stata hai tempi di Ceausescu?

Ea: Si si, proprio in quel periodo!!!

Eu: Allora e chiaro che si mangiava male, ora si mangia benissimo in Romania.

Mai trec cateva minute trecusem deja la alt argument si un copilul de 8 ani face: Mmm.....scusate, ma come che si chiamava quel cuoco rumeno di quale parlavate prima!??

#68 lilicic

lilicic

Newbie

• 3 messaggi

Inviato 22 febbraio 2008 - 17:50

salut !
si eu am pe cineva plecat care ma incinta uneori cu cuvinte de astea italiene>:
sinteti uimitori!
degraba italia o sa fie Roma antica cucerita de Daci!

#69 Vaniglia

Vaniglia

Advanced Member

• 292 messaggi

Inviato 22 febbraio 2008 - 20:20

poate mai skot vreun zimbet din voi...
de data asta s-a intymplat cu-n barbat. (nu-s minciuni, mi s-a destainuit in secret , dar voi sa nu spuneti la nimeni).
vine ziua de 8 martie, si barbatul se gindeste sa-i faca sotiei un mikutz cadou- un ciondolino a forma di cuore, sa-l atirne sotia la lantzishorul daruit prima. zis si facut. dar cind ajunge la oreficerie ishi da seama ca nu stie cum se numeste in italiana obiectul dorit, stiind doar in rusa ca se cheama kuloncic. face el calcule in mintea lui:" culoncik yi diminuitivul, inseamna ca normal e culon, si mai pun terminatie italiana si s-a rezolvat" fara sa se gindeasca mult yi cere domnishoarei: -- per favore, mi fa vedere un culone a forma di cuore!?
reactia a fost: signiorina roshie si tocmai ragushita- Coosa?
a cumparat el inimioara, dar de atunci pe acolo nu mai calca :D

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

am ras cu lacrimi
"Culoncik"

#70 Sergiu

Sergiu

Newbie

• 549 messaggi

Inviato 23 febbraio 2008 - 11:01

Ceva intimplat mie . Nui tare de ris mai mult mistica
Mai pe scurt era o vinere sau simbata, oricum sfirsitu saptaminii si mergem acasa cu tramu. Il luasem linistit de pe Togliati si obosit cum eram nu ma prea uitam prin parti (atunci eram partizanen adica epurashi). La un moment dat apare "canibalu" adica controloru si cere biletu. Eu obosit si somnoros bag mina in buzunar scot vreo zece bilete timbrate minim 3 saptamini in urma, aleg unu si il dau cu gindu ca 50 de euro sau dus. Canibalu il e se uita mil intoarce si inca spune si grazie.

MILANO. Ce inseamna de fapt ATM = Azienda Trasporti Milanesi.
Dar marochinii spun asa: "ATM = Algeria, Tunisi, Marocco... non pagano niente"

#71 aniroc

aniroc

Newbie

• 4 messaggi

Inviato 29 marzo 2008 - 19:57

al meu e un banc din viaţă, care a făcut istorie în Moldova...
e vb de data asta de femeile noastre care muncesc în Italia şi apoi vin pe acasă şi povestesc câte şi mai câte...

deci...femeia venită din Italia tot povesteşte cât e de bine acolo, cât de mult câştigă, cum s-a adaptat ecc. , la un moment dat o rudă o întrerupe şi o întreabă:
- Auzi, fă, da' cu limba cum o fost?
Femeia:
- Ei cum să scii? la început ne-o fost greaţă dar după asta m-am deprins.

Dura realitate...

#72 aniroc

aniroc

Newbie

• 4 messaggi

Inviato 29 marzo 2008 - 20:04

Si eu stiu o intamplare frumoasa...O blonda moldoveanca cu un italian merg prin magazin.Italianul vede o palarie(cappello) rosie si ii zice ca i-ar placea sa o vada si pe ea cu asa fel de palarie.A doua zi,domnisoara apare cu parl roscat,sarman a inteles gresit(capello)... :lol3:

#73 Ica

Ica

Advanced Member

• 235 messaggi

Inviato 30 marzo 2008 - 10:29

Mai trec cateva minute trecusem deja la alt argument si un copilul de 8 ani face: [b]Mmm.....scusate, ma come che si chiamava quel cuoco rumeno di quale parlavate prima!??[/b]

:lol3: :lol3: :lol3:

#74 cristianmarina

cristianmarina

Member

• 11 messaggi

Inviato 06 aprile 2008 - 16:35

salut la toti.
e vorba de 2 moldovashi la moscova.merg ele chitite si boite pe strada cind un rus le intreaba
:devcionki,devcionki a vi moscvicichi?
una fara sa se gindeasca raspunde
:Da............
da alta:
da shi?

dar bancuri despre moldoveni in italia ar fi un munte.e destul sa ne aducem aminte de fiecare din noi de cum vorbeam italiana in primele zile...............tare mai rid amu cind imi aduc aminte.............

#75 cristianmarina

cristianmarina

Member

• 11 messaggi

Inviato 06 aprile 2008 - 16:44

stau 2 moldoveni la oprire,shi incep sa vorbeasca de una de alta:ia la esheea shi cur gros are............parcai scroafa inainte di crashiun..............si tot asa mai departe,cind asheea se intoarce si le zice:eu poate si am curu gros da am nascut amu o luna in urma.da tu?ai pincele gros pentru ca ai avut gemeni?

#76 kole@

kole@

Newbie

• 1 messaggi

Inviato 23 febbraio 2012 - 22:15

Anjela! Tu vez stelele? -Daa! -Apu skoala-n dumnezeu mati ka neo furat palatka!