Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Bancuri Adevarate Cu Moldoveni In Italia

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
75 risposte a questa discussione

#21 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 27 giugno 2006 - 14:29

Eu nu prea am ocazia sa adun bancuri live caci din ferecire nu folosesc transport public dar vreau sa povestesc cu niste clienti rushi pe vremea cand lucram intr-un ristorant pe la Pz. Vinezia
Deci cand mi se intampla sa fie ristorantul plin si sigur este mult de alergat si cand vad clienti din Russia ma fac ca nu inteleg caci stiu bine ca daca incep sa ma descopar o sa ma ie'ie la intrebari si etc. Intr-o zi venise un grup de 15 femei (si cum stii femeiele dell'Est vorbesc mult :) ) Luand comanda m-am staurat sa astept decizia de la o feme care de 10 minute tot se uita in menu si nu intelegea. In fine am inceput sa intreb in russa si cand colo GATA toate ca "gainele"
Ti odkuda?
Skolka let zdesi?
U tea krasivie glaza si etc.
Chiar una ma filma cu videcamera si ma ruga "Piredai privet moiei do4eri...po mashi rukoi" :lol3:
In acel moment nu puteam sa sadisfac la toate dorintele caci proprietarul se uita lung la mine. Dar cand am ajuns acasa ma gandeam si rideam de mine insumi... Interesat cine sa uitat la acel video ? :)

Messaggio modificato da TRE il 27 giugno 2006 - 14:30

#22 vale

vale

Advanced Member

• 966 messaggi

Inviato 27 giugno 2006 - 15:24

Chiar una ma filma cu videcamera si ma ruga "Piredai privet moiei do4eri...po mashi rukoi" :lol3:
In acel moment nu puteam sa sadisfac la toate dorintele caci proprietarul se uita lung la mine. Dar cand am ajuns acasa ma gandeam si rideam de mine insumi... Interesat cine sa uitat la acel video ? :)

..saptamaina trecuta la "JDU TEBIA" au aratat cum vre-o 15 femei cu fetele lor deacum mai maricele(toate zzyzza, nu fete ;) ) ierau in studiou si au aratat un filmat cu un tanar cu ochi frumosi care facia cu maina...acum stau toate bolnave si se intreaba unde o fi acel tanar, au trecut ceva timp pe la ristaurantul unde filmase acele momente da nici urma de el. Citind aceste randuri m-am gandit c-as putea fi de ajutor acelor persoane si scris si eu aceste randuri..muntzanim pt ascultari.. :)

#23 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 28 giugno 2006 - 14:32

..saptamaina trecuta la "JDU TEBIA" au aratat cum vre-o 15 femei cu fetele lor deacum mai maricele(toate zzyzza, nu fete ;) ) ierau in studiou si au aratat un filmat cu un tanar cu ochi frumosi care facia cu maina...acum stau toate bolnave si se intreaba unde o fi acel tanar, au trecut ceva timp pe la ristaurantul unde filmase acele momente da nici urma de el. Citind aceste randuri m-am gandit c-as putea fi de ajutor acelor persoane si scris si eu aceste randuri..muntzanim pt ascultari.. :)

Complimenti :)

Apropo am trecut in zilele aceste sa fac o vizita la ristorantul cela unde am lucrat si guarda te era una ragazza cameriere (il primo giorno di lavoro,quidi la proba) e era Russa :) Nustiu dece dar eu ador fetele din Russia ;)

Messaggio modificato da TRE il 28 giugno 2006 - 14:33

#24 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 28 giugno 2006 - 23:26

Complimenti :)
Apropo am trecut in zilele aceste sa fac o vizita la ristorantul cela unde am lucrat si guarda te era una ragazza cameriere (il primo giorno di lavoro,quidi la proba) e era Russa :) Nustiu dece dar eu ador fetele din Russia ;)

tre da ce tu stai la venezia:??

#25 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 07 luglio 2006 - 12:58

va povestesc una numai sa nu credeti ca am fost eu cela exagerat la scris...ok?
mai in scurt eram cu o prietena de a mea intr.un local,faceam aperitivul,la un moment dat,am vrut sa ma duk in wc,intru...amindoua usi si de barbati si de femei inkise..cioe okupate :aspetto: ..stau shi aspetp..mlia....vad din asta de femei iese una..imbracata toata serio.dupa 30sec iese alta numai ca din asta de barbati...eu oleaca am afighiit...da intru...
numa diskid usa la wc....da asta intru.un fel se uita la podrugsa da di aici imi spunea mie....:
-intra ,intra,ca mam kkat,kishat shi beshit acolo de doamne fereste...
in timpul asta eu deskid usa la wc...shiiiiiiiii putoare mai vine di acolo...voi nuaveti idee!!!!....parca minkase kkat jita sheia proasta
ele credeau cas italian....
da eu kind liam luat la Nizduit akolo in wc..ca elle saracele sau facut de toate kulorile pe fatza..ka hamilionu skimba kuloarea...
dzik:
-shei minkat faaaaaaaaaaaaa!!!!nai putut s ti kashi acasa!!!!....in timpul asta intra prietenii la oile estea doua ..tot moldoveni..shi eu kind liam spus ...unu tuhma vroie so plesnesca pi una..shi so baji ku kapu in unitaz..de shiuda...
mie dupa asta nio trecut gustu shi de aperitiv shi de tot...ni so facut greatza...ca de fapt nus asa gretzos...io ling la fi :censored2: a lu podrugmia de aproape un an ....da asa duhoare nam vazut
shiao:)

Messaggio modificato da Roman il 07 luglio 2006 - 13:03

#26 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 07 luglio 2006 - 13:03

mai in scurt eram cu o prietena de a mea intr.un local,faceam aperitivul,la un moment dat,am vrut sa ma duk in wc,intru...amindoua usi si de barbati si de femei inkise..cioe okupate..stau shi aspetp..mlia....vad din asta de femei iese una..imbracata toata serio.dupa 30sec iese alta numai ca din asta de barbati...eu oleaca am afighiit...da intru...
numa diskid usa la wc....da asta intru.un fel se uita la podrugsa da di aici imi spunea mie....:
in timpul asta eu deskid usa la wc...shiiiiiiiii putoare mai vine di acolo...voi nuaveti idee!!!!....parca minkase kkat jita sheia proasta
da eu kind liam luat la Nizduit akolo in wc..ca elle saracele sau facut de toate kulorile pe fatza..ka hamilionu skimba kuloarea...
dzik:
-shei minkat faaaaaaaaaaaaa!!!!nai putut s ti kashi acasa!!!!....in timpul asta intra prietenii la oile estea doua ..tot moldoveni..shi eu kind liam spus ...unu tuhma vroie so plesnesca pi una..shi so baji ku kapu in unitaz..de shiuda...
mie dupa asta nio trecut gustu shi de aperitiv shi de tot...ni so facut greatza...ca de fapt nus asa gretzos...o ling la podrugmia de aproape un an ....da asa duhoare nam vazut

bwwaaaaaaaaaaaaaaaahahhahaaaahhahahaha
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
mai Roma mai, da nebun mai esti..nu am cuvinte.
Stai asa ca amush te cenzureaza pt modul tau direct de ati expune amintirile.

High no rock!
si mult sexsex!

#27 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 07 luglio 2006 - 14:54

tre da ce tu stai la venezia:??

Am lucrat langa Piazza Venezia din Roma ! :)

#28 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 07 luglio 2006 - 19:10

bwwaaaaaaaaaaaaaaaahahhahaaaahhahahaha
si mult sexsex!

iaka asta da...de accord:)

#29 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 07 luglio 2006 - 19:17

mai in scurt eram cu o prietena de a mea intr.un local,faceam aperitivul,la un moment dat,am vrut sa ma duk in wc,intru...amindoua usi si de barbati si de femei inkise..cioe okupate :aspetto: ..stau shi aspetp..mlia....vad din asta de femei iese una..imbracata toata serio.dupa 30sec iese alta numai ca din asta de barbati...eu oleaca am afighiit...da intru...
dzik:
mie dupa asta nio trecut gustu shi de aperitiv shi de tot...ni so facut greatza...ca de fapt nus asa gretzos...io ling la fi :censored2: a lu podrugmia de aproape un an ....da asa duhoare nam vazut

caroce romcik ma doare burta de atata ras..... caroce.... :lol3: :lol3: :lol3:
privet la toti si mult noroc.

#30 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 07 luglio 2006 - 19:18

Hai, ROMCIK, povesteste si tu ceva, vad ca esti online. Noua tare ne plac rascazurile tale cu " Grande fratello". ;)

#31 galatea

galatea

Member

• 20 messaggi

Inviato 08 luglio 2006 - 11:23

:roflmao:
Roma, esti favoritul de pe acest forum ! ramii asa tinar cum esti si vei fi adorat de toti :ubri:

a propos de tinerete, o prietena - profesoara in Moldova - mi-a trimis niste perle de-ale elevilor sai. si dupa asta, sa nu te mindresti ca esti Moldovean?!

1. Marea Neagra este o mare foarte mare care contine mult petrol de unde ii vine numele de marea neagra deoarece petrolul este negru.In marea neagra traiesc multi pesti precum rechinii delfinii i calutii de mare precum si cel mai important peste balena renumit pentru grasimea sa de care se bucura tara noastra pentru ca untura de balena e foarte scumpa si din ea se face renumitul ulei de balena cunoscut pe plan mondial.

2. Orasele din Moldova cea veche sunt foarte numeroase la numar, cum este Iasu si alte orase mari si frumoase care le plac strainilor foarte mult de frumusetile din Moldova, Moldova n trecut era o ruina foarte imensa adica mare care n timpul lui Mircea cel Batrn oamenii ziceau ca apara aceasta ruina si s-au tinut de cuvint care si azi mai exista dar mai putin dar tot mai sunt urme din care se vede ca moldoveni au luptat cu atta eroism pentru pamint unii chiar si-au jertfit viata pentru pamint din cauza aceasta populatia nu era prea mare daca n trecut nu ar fi murit atitea vieti omenesti nseamna ca azi Moldova ar fi foarte mare atit de imensa ca ar ntrece si orasul Bucuresti. In Moldova este o veche populatie ca n trecut. Moldova este foarte veche de sute de ani au fost batalii asa de multe incit nu lasa omul sa traiasca. La 1848 oameni saraci si de tot felul n afara de cei care erau bogati au strigat (vrem pamint). Toate comitetele au inceput sa se retraga atunci ca sa treaca timpul.

3. Poetul canta satul de care nu te mai poti desparti odata ce l-ai parasit.

4. O padure virgina este o padure in care mana omului n-a pus niciodata piciorul. (cata profunzime...)

5. Dupa moartea parintiilor sai, Creanga si-a trait viata in continuare pana in ultimii ani ai vietii lui.

6. Poema "Miorita" circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa din motive tehnice.

7. Stefan cel mare era un barbat bine imbracat la costum venea de la un razboi cu o mana in ghips pentru ca cazuse de pe cal.

8. Profesoara:"Scrieti cu majuscule..". Eleva:"Da daca nu avem majuscule putem sa scriem cu tocu.?.."

9. Haiducii din doine, balade si idile erau liberi si fericiti ca pasarile, animalele si pestii care zburda prin codri. De cum venea primavara, haiducii cei harnici plecau in padure. Acolo ei cintau suflind din frunza si lasindu-i pe boieri cu buza umflata. (voi intelegeti cum vine asta??!!!)

10. Cand eroul muri impuscat de nemti pe campul de batalie, simti miros de marar si de patrunjel.

11. Descoperirea Americii s-a produs intr-un moment de neatentie a pazei de coasta.

12. Nilul este un riu ramas de pe vremea faraonilor.

13. In "Amintiri din copilarie" apare copilaria fericita a puiului de taran Crenguta Ionel.

#32 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 08 luglio 2006 - 11:33

1. Marea Neagra este o mare foarte mare care contine mult petrol de unde ii vine numele de marea neagra deoarece petrolul este negru.In marea neagra traiesc multi pesti precum rechinii delfinii i calutii de mare precum si cel mai important peste balena renumit pentru grasimea sa de care se bucura tara noastra pentru ca untura de balena e foarte scumpa si din ea se face renumitul ulei de balena cunoscut pe plan mondial. :roflmao:

6. Poema "Miorita" circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa din motive tehnice. :roflmao:

7. Stefan cel mare era un barbat bine imbracat la costum venea de la un razboi cu o mana in ghips pentru ca cazuse de pe cal.
:roflmao:

12. Nilul este un riu ramas de pe vremea faraonilor. :o

13. In "Amintiri din copilarie" apare copilaria fericita a puiului de taran Crenguta Ionel. :roflmao:

:ubri:

#33 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 08 luglio 2006 - 21:51

:roflmao: :roflmao:

Colega mea la scoala interogata de profa de rusa:Cum se zice in rusa ,eu m-am nascut in oras?

Colega raspunde:ia rodilasi v ogorode :roflmao: ..

Intrebare la un coleg care parintii erau dezocupati:Gde rabotaiut tvoi roditeli?

Colegul dupa o lunga pauza respunde:moi roditeli rabotaiut v croivati.. :roflmao:

#34 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 09 luglio 2006 - 17:15

perla de-a elevilor italieni in terza media,
-Cum se descifreaza acronimul USA?
-Unione Sovietica Americana

:)

#35 galatea

galatea

Member

• 20 messaggi

Inviato 09 luglio 2006 - 17:33

Un român se plimba prin Chisinau... Opreste un trector si ii zice:
- Nu va suparati..Caut casa copiilor!
- Nu ma supar...Cautats!

#36 galatea

galatea

Member

• 20 messaggi

Inviato 31 luglio 2006 - 17:07

A propos de LIMBA NOASTRA ...

in metroul roman mergeau doi români. Unul zice :" sotia mea si-a gasit in final de lucru la fix. .."

in acest moment m-am intrebat :" De ce oare moldovenii din Italia spun "mi-am gasit de lucru LA FISA" ?" :hmm:

...Fara sa mai amintesc perlele de gen: "da-ni o scuilî"; "ni-o facut o regalî"; sa-ni incarshi scheda"; "nu ni-o dat stipendiu"; "ni-am luat-o di la bancarelî"; "cît platesti afitu?"; "XXX euri"; s.a.m.d.

sau alta :

doua doamne in virsta respectabia discuta modul destul de libertin de a se imbraca a unei tinere moldovence venita sa "ia pachetul " de la rutiera : " Eeei, ianti shi la asta cum s-o imbracat cu tati tsîtsîli afarî !!!" :incazzati:

#37 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 01 agosto 2006 - 08:54

..............
doua doamne in virsta respectabia discuta modul destul de libertin de a se imbraca a unei tinere moldovence venita sa "ia pachetul " de la rutiera : " Eeei, ianti shi la asta cum s-o imbracat cu tati tsîtsîli afarî !!!" :incazzati:

mai stii, poate ave' fatuca mai multe si trebuia musai sa le si arate?! :roflmao: :roflmao:

#38 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 01 agosto 2006 - 15:42

Roma 2003.

Intr-o dimineata intra 6 moldoveni (care lucrau la constructie) si in aceea zi venise randul a unul din iei sa se achite la casa pentru dejun fata de colegii sai. Deci dupa intrebarea caseierii moldoveanul raspunde:
- Sei capucini e sei cornuti !!!

:)

#39 lili

lili

Member

• 16 messaggi

Inviato 03 agosto 2006 - 12:22

aici in Italia vre-o 8-9 ani in urma dupa cum stiti nu pre erau atat multi si romanii stateu la paraseli impreuna cu moldovenii .Moldovenii incercau sa vorbeasca corect romaneste si ceilalti-rusizme.
intr-o zivine sotul la mine (e roman)si-mi zice:
-Azi eram la o bere cu niste moldoveni si cand la un moment dat ,se apuca unul de urlat ca un nebun in toata piata(Prato de la Valle di Padova)-
--Ni-o pi.....t lisapeeeetu!!!!! ni-o pi......t lisapetu!!!!
Imi spui si mie ce-a vrut sa spuna ?
:hmm:

#40 Sergiu

Sergiu

Newbie

• 549 messaggi

Inviato 03 agosto 2006 - 16:32

In rutiera de pe traseul Milano-Chisinau.
Doua moldovence serveau seva de ale gurii.
Una a scapat o bucata de salam pe bratele celeilalte.
Cealalta striga la ea:
- Shiai facut faaaaa!!!!!
Mai sporcato!!!!!!!
Eu vreau sa ma-ntorc acasa "pulita"!!!!