Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Lacrimi Amare

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
63 risposte a questa discussione

#41 Veronica

Veronica

Member

• 77 messaggi

Inviato 19 ottobre 2005 - 20:10

Veronica, tu stai prin partile FROSINONE, LATINA asa-i? :hmm: Am ghicit sau nu??? :P

salut muza eu mă găsesc a Circeo... dar tu te trovi bene a Roma???(în general)

intense în primul rînd trebue să fie deacord părinţii cu copii... părinţii nu trebue să le cumpere totul ce vreau acopielor, că cît de puţin au pe urmă vreau mai mult, şi trebue să fie rispect între toţi ... că nu toţi părinţii au la posibilita per dare totul şi toţi vano avante, că am trecut şi noi prin această situaţie şi am înţeles părinţii că nu aveau la posibilitate şi nu am zis nimic (eu am zis de mine)

#42 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 24 ottobre 2005 - 12:35

salut muza eu mă găsesc a Circeo... dar tu te trovi bene a Roma???(în general)

Ahaaaaaaaaaa, :) vezi cà nu am gresit. Nu stai departe se Latina.......... Ma mir singurà de mine :lol3: , chiar dacà in acest caz nu a fost greu de intuit din felul tau de a te exprima "da coatta". :P Ciociaria ti-a pus improntà. :lol3: (bineinteles, glumesc)

De Roma ce sa-ti spun?... Iti zic mai bine cà inima mea a ramas in Moldova, asa o sa intelegi mai bine. :) :P

#43 Veronica

Veronica

Member

• 77 messaggi

Inviato 25 ottobre 2005 - 16:34

Aaaaaaa...... dar puţin timp stau a Circeo... :P :) mai mult stau în Napoli....

#44 lilian

lilian

Member

• 90 messaggi

Inviato 31 ottobre 2005 - 18:15

Salutare tuturor!

Stie careva care e procedura de a se transfera un student :graduated: din Moldova in Italia? Care sunt pasii de parcurs, posibilitati, etc....
Este printre noi vre-un student transferat? Care a inceput acolo o Facultate...
Va multumesc....

#45 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 31 ottobre 2005 - 18:31

iti spun eu, ca am vrut sa ma transfer ... shi nu-mi recunoshteau nici-un examen ... Numai BAC-u, asha ca am inceput tot de la inceput ...

#46 lilian

lilian

Member

• 90 messaggi

Inviato 02 novembre 2005 - 17:59

iti spun eu, ca am vrut sa ma transfer ... shi nu-mi recunoshteau nici-un examen ... Numai BAC-u, asha ca am inceput tot de la inceput ...

Buna Ana,
Deci, unde e bine sa ma adresez acolo in Moldova pentru inceput? de unde incep?
Si aici in Italia , unde ma adresez pentru informatii , la Universitatea care o aleg?
Ce acte trebuie sa aiba cel ce vrea sa se transfere?
Cam atat te intreb pentru inceput...
Multumesc!

#47 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 02 novembre 2005 - 18:04

Karoci toate raspunsurile estea, ti le dau in secreteria de la facultatea care o alegi ... Eu ash putea sa-ti spun tot, dar sicuramente s-a schimbat totul ... Shi in plus tre sa imi mai aduc aminte ce documente imi trebuiau ... Oricum tre sa fie toate legalizate, la ambasada din Bucureshti, ori chiar shi acasa ... nu-mi mai aduc aminte ... Tre s-o intreb pi mama ...

#48 Veronica

Veronica

Member

• 77 messaggi

Inviato 04 novembre 2005 - 11:39

Ciao Rosa :P cum la tine ? cum nepoţii tăi la şcoală :) :)

#49 Veronica

Veronica

Member

• 77 messaggi

Inviato 04 novembre 2005 - 11:49

da.... trebue să fie legalizate ( traduse în limba italiană ) în Moldova şi apoi legalizate la ambasada italiană în Bucureşti...

#50 lilian

lilian

Member

• 90 messaggi

Inviato 04 novembre 2005 - 12:10

da.... trebue să fie legalizate ( traduse în limba italiană ) în Moldova şi apoi legalizate la ambasada italiană în Bucureşti...

Multumesc Ana, multumesc Veronica,
Dar sunt sanse , sa treaca din anul 2 , 3 de acolo, in acelasi an aici...?
:hmm:

#51 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 04 novembre 2005 - 13:13

Ciao Rosa :P cum la tine ? cum nepoţii tăi la şcoală :) :)

Veronica depinde ce vrei sa stii...

nepotii mei sunt in clasa lll si lV la scoala elementara...sunt printre primii in clasa pentru ca romanul e obisnuit sa invete :lol3: iar aici se invata, dar mai lejer asa...

ieri au fost in excursie,prin padure...pe la rau...au iesit la aer ca au invatat prea mult... :lol3: Daca ma pun sa-ti povestesc ce au facut de hallween...s-au mascat toti in diavoli si vampiri...urat mod de a se distra...sora mea nu a vrut sa le cumpere astfel de costume si nici nu le-a permis sa se vopseasca in asa hal...

spre bucuria noastra ei inteleg ca nu e crestineste a face asa ceva...

#52 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 04 novembre 2005 - 14:13

Dar sunt sanse , sa treaca din anul 2 , 3 de acolo, in acelasi an aici...?
:hmm:

secondo me no, ti lo dico x propria esperienza ... dar daca vrei intreb eu aici in secretarie, ca am o cunoscuta ... shi dupa asta iti voi spune mai precis, ok ;)

#53 Veronica

Veronica

Member

• 77 messaggi

Inviato 04 novembre 2005 - 16:53

eu nu cred.... trebue să cepi totul de lanceput :hmm: :hmm:

#54 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 04 novembre 2005 - 18:16

apoi di atita shi am spus, dupa propria esperienza, deatita am venit dupa un an de universitate de acasa , din tara, shi am inceput totul de la inceput aici ... Da ti-am spus Lilian, cum aflu ceva, iti scriu, ok ;)

#55 lilian

lilian

Member

• 90 messaggi

Inviato 04 novembre 2005 - 18:46

apoi di atita shi am spus, dupa propria esperienza, deatita am venit dupa un an de universitate de acasa , din tara, shi am inceput totul de la inceput aici ... Da ti-am spus Lilian, cum aflu ceva, iti scriu, ok ;)

Multumesc Ana,
Sunt sigur ca cel care a avut niste experiente va putea cel mai bine sa-l intelega pe altul si va incerca sa-l ajute.
Astept informatii de la tine.
Multumesc mult!

#56 Palma

Palma

Advanced Member

• 152 messaggi

Inviato 04 novembre 2005 - 18:48

Bună fetelor.
Vă rog să mă ajutaţi dacă puteţi. Eu am terminal un liceu în Moldova în 99 cum e la noi cu examenul de bacalaureat, acuma că sunt de aproape 5 ani în Italia aş dori să-mi continui studiile posibil la vreo Universitate din apropiere. Îmi puteţi spune dacă trebuie să fac cursuri şi ce documente sunt necesare?
Vă mulţumesc.

#57 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 05 novembre 2005 - 17:40

shi eu am facut BAC-u la noi ... ti primeshte fara nici-o problema, doar tre sa le ai traduse shi autentificate la notar ... Dupa asta tre sa ai autentificatia de la Ambasada Italiano din Bucureshti ...

Tre sa umbli oleaca pi drumuri ca sa faci documentele estea, dar la universitate te primesc ;)

#58 Veronica

Veronica

Member

• 77 messaggi

Inviato 05 novembre 2005 - 18:07

bravo că sint prin primii ..... dar de cît timp sînt aicea?
a fost o festă pentru loro .... că am văzut şi aicea la mine că toţi copiii se măscau :o :o

#59 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 06 novembre 2005 - 17:17

Nu,Halloween e' o "sarbatoare"a americanilor...preluata de italieni si in ultimii ani si de romani...
In Italia se mai numeste si "la notte delle streghe"...
Nu e tocmai pentru copii...cel putin noi asa consideram,tocmai de aceea nu l-i sa permis nepotilor mei sa se mascheze astfel...
Cand e carnaval,in februarie e altceva...copiii se pot imbraca in diferite personaje istorice,din povesti,desene animate,etc...
E oricum mai frumos...

Ah,am uitat sa-ti spun...suntem aici din 2002.

#60 Veronica

Veronica

Member

• 77 messaggi

Inviato 06 novembre 2005 - 19:03

bine ..... inportant că stau bine , şi se divertî , dar prima e învaţatul..sînt venită şi eu din 2002. :) :P