Da recunosc ca Iurie Leanca a fost un priministru foarte bun, si un fost ministru de externe foarte bun, doamna Gherman la fel, Maia sandu un ministru bun, care cu adevarat a facut reforme.
Nu este doar Leanca si nu sunt doar Gherman si Maia.
Ai exprimat un coment cinstit si asta iti face onoare, dar totusi cred ca ar trebui de mentionat
multe alte persoane care au suportat echipa de guvern,
si aici nu ma refer doar la membri pldm-ul.
Ce tine de realizari, cred ca doar un chior nu vede cite imbunatatiri au fost materializate in mai multe sate
unde au fost construite drumuri noi, unde infrastructura legata cu apa si gaz a fost sau reparata sau construita de la zero
unde au fost reparate mai multe scoli, care in acelasi timp au fost dotate
cu echipamente necesare pentru un modern sistem de educare.
Guvern a lucrat foarte mult pentru a suporta agricultura si infrastructura pentru irigare
si pentru a ajuta oameni sa isi gaseasca un loc pe pietiile straine (asta nu doar pt vin sau mere).
Cred ca daca ai calatorit recent in Tara ta ai observat cum cele mai importante artere de comunicare
sunt sau un santier sau deja finisate. La fel cred ca si in Capitala poti observa mai multe ameliorari.
Pina acum nici nu am mentionat tot ce este legat de politica externa
(spre exemplu liberalizarea regimul de vize cu uniunea euroepana sau faptul ca chiar astazi
Parlamentul European va ratifica Acordul de Asociere dintre Uniunea Europeană şi Republica Moldova)
sau acele zeci de acorduri intre Republica Moldova si mai multe Tarii straine (inclusiv cu Italia)
in mai multe sectoare de interes si pentru Diaspora.
Da Vasia, sa poate de facut inca mai mult si inca mai bine
dar eu consider ca Moldova a inceput, in anul 2009, un drum corect
un drum care sunt sigur ca va aduce un viitor european, de pace, solidaritate si prosperitate pentru oamenii din Moldova.
Messaggio modificato da badica il 13 novembre 2014 - 10:31