Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Bine Ati Venit!!!

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
161 risposte a questa discussione

#21 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 18 agosto 2005 - 13:59

Ah, da am vrut sa va spun, ca sa nu mai avetzi probleme cu numele meu, poate ca e prea lung ori din cauza altor fleacuri, putetzi sa ma chemati ori delfina ori ana(numele meu adevarat) ,ok .

Ciao,la toti !!! :)

#22 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 18 agosto 2005 - 20:18

Asha-i :( Uite shi in forum-u ista nou suntem doar 4 ori 5 numai multi. Ei da lasa ca vor veni ei, n-o mai ramas mult pina ce se temina vara ;)

Ce vrei sa fac? Invat!!! Stiu ca de cind ma cunoasteti, adica de cind am intrat in forum, ma auzitszi ca numai invatz, ei da ce sa fac daca tre sa termin cit mai repede, shi mai citeva examene in urma. Prosta aishi intr-un an tre sa faci 10 examini, shi poti sa le dai cind vrai,asha ca eu pi vara mi-am lasta vre-o 2 shi in plus sunt cele  mai grele. Uffa  :unsure:
Daca ii frg?! Ii c-am frig dimineatza , da pisti zi se face cald. Asha  nu-mi place timpul asta, ca nici nu stii in ce sa te imbraci dimineataz ca sa ieshi din casa ...

Cind sa ma distrez, puiule :) (magari) s-apoi unde sa te duci, apparte in club-uri.Trento ii un orash pustiu din punctul ista di vedere :(

P.S. Ai nishti trandafiri foarte frumoshi ;) Acum toti si-au schimbat avatar-urile shi imi vine greu sa-mi aduc aminte cine-i shi de unde-i :) Mai bine era cind aveti fotshili, chiar shi lilia ,ahsa mai avem impresia cu cine stau di vorba :) Ehi, da nu-i pi asta ...

<{POST_SNAPBACK}>

Da, da, da, sper sa se termine cat mai repede vacantele. Apropo di asta.... ce timp urat in toata italia in august.... din cate imi aduc aminte si anul trecut cam asa era.... imi pare rau ptr aceia care sau dus la mare si au avut timp urat...iulie a fost mult mai frumos si chiar si iunie...
pe aici e totul pustiu.... Milano e destul de gol.....ma cam plictisesc si eu...
si tu.... inveti..... si iar inveti.... :lol3: saracuta de tine..... :bebe:

#23 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 19 agosto 2005 - 10:46

Da, da, da, sper sa se termine cat mai repede vacantele. Apropo di asta.... ce timp urat in toata italia in august.... din cate imi aduc aminte si anul trecut cam asa era.... imi pare rau ptr aceia care sau dus la mare si au avut timp urat...iulie a fost mult mai frumos si chiar si iunie...

<{POST_SNAPBACK}>

Uite ca acum incepe sa faca timp frumos :) Numai ca dimineata e c-am frigushor, dar dupa masa se poate de stat shi la soare :)

pe aici e totul pustiu.... Milano e destul de gol.....ma cam plictisesc si eu...
si tu.... inveti..... si iar inveti.... :lol3: saracuta de tine..... :bebe:

<{POST_SNAPBACK}>

Pai nu era Milano cel mai plin di tineret shi di distractzie ?!!? :unsure:
... Nu ti mai pricali shi tu di mini ca invatz, imi ajung toti prietenii mei de aici :)

#24 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 20 agosto 2005 - 14:05

La Trento ploua :unsure: shi in forum nu-i nimeni :unsure:
Da sa ma apuc oliaca de lucru, intre timp poate v-a aparea cineva :)

#25 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 20 agosto 2005 - 21:51

Ana,acum nu e nimeni,dar stai sa vina iarna...sa vezi cum se ingramadesc toti la caldura,in fata computerelor...n-o sa mai avem noi loc atunci. :lol3: :lol3: :lol3:

#26 VICTORCOM

VICTORCOM

Member

• 29 messaggi

Inviato 22 agosto 2005 - 12:23

CIAO.
DE RECENT M-AM REGISTRAT SI EU LA ACEST FORUM , PANA ACUM NU AM AVUT TIMP SA CONVERSEZ CU CINEVA DINTRE VOI. HAI NOROC SI BINE V-AM GASIT.

#27 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 22 agosto 2005 - 12:35

CIAO.
DE RECENT M-AM REGISTRAT SI EU LA ACEST FORUM , PANA ACUM NU AM AVUT TIMP SA CONVERSEZ CU CINEVA DINTRE VOI. HAI NOROC SI  BINE V-AM GASIT.

<{POST_SNAPBACK}>

bine ai venit intre noi :flowers2:

#28 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 22 agosto 2005 - 14:04

Ana,acum nu e nimeni,dar stai sa vina iarna...sa vezi cum se ingramadesc toti la caldura,in fata computerelor...n-o sa mai avem noi loc atunci. :lol3:   :lol3:   :lol3:

<{POST_SNAPBACK}>

Ii drept, ii drept, iaca vezi ca a venit shi victoras :)

Oricum, ma tem, doar ca cind vom fi mai multi, sa nu faca alt forum :lol3:

#29 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 22 agosto 2005 - 14:07

CIAO.
DE RECENT M-AM REGISTRAT SI EU LA ACEST FORUM , PANA ACUM NU AM AVUT TIMP SA CONVERSEZ CU CINEVA DINTRE VOI. HAI NOROC SI  BINE V-AM GASIT.

<{POST_SNAPBACK}>

Bine ne-ai gasit :) Noi suntem toti bine shi sanatoshi, c-am dipartishori unul di altul, dar ne intilnim aici in forum, ca-i mai calda amosfera ;) shi vorbim de toate.Sper ca iti vei gasi timp ca sa mai conversez cu noi. Iti doresc sa fii activ (in discutiile din forum) ;)

#30 VICTORCOM

VICTORCOM

Member

• 29 messaggi

Inviato 22 agosto 2005 - 16:47

AM INSERCAT SA MA UIT PI PROFILURILI VOASTRI DAR NU AM GASAT UNDI-I SCRIS DI UNDI SANTETI , IN ITALIA AM IN VIDERI. NUSTIU DACA IN PROFILU PERSONAL SA POATI INSCRII SA DATI DI TIPU ISTA. :huh: java script:emoticon(' :huh: ')
smilie
ORICUM VA MULTUMESC MULT PINTRU ATENTIA ACORDATA, NU MA ASTEPTAM.
TREBUI SA VA LAS CA EU IS LA LUCRU SI NACHIALNICUI-I PE ISI SA DACA MA VEDI MA SPANZURA.java script:emoticon(' :unsure: ')
smilie

#31 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 22 agosto 2005 - 16:57

AM INSERCAT SA MA UIT PI PROFILURILI VOASTRI DAR NU AM GASAT UNDI-I SCRIS DI UNDI SANTETI , IN ITALIA AM IN VIDERI. NUSTIU DACA IN PROFILU PERSONAL SA POATI INSCRII SA DATI DI TIPU ISTA. :huh: java script:emoticon(' :huh: ')
smilie

<{POST_SNAPBACK}>

n-am inteles eu pre bine shei vrut sa spui, dar daca vrei sa-ti schimbi profilul tre sa te duci la "Opzioni Profile" shi schimbi tot ceea shi vrai ...
Da di undi suntem, vezi scris, sub avatar-le noatstre, cine-l are , cine nu-l are ... :huh:

ORICUM VA MULTUMESC MULT PINTRU ATENTIA ACORDATA, NU MA ASTEPTAM.
TREBUI SA VA LAS CA EU IS LA LUCRU SI NACHIALNICUI-I PE ISI SA DACA MA VEDI MA SPANZURA

<{POST_SNAPBACK}>

Of, nu vorbi asha ca ma doare inima ... Daca vei continua asha nu vei mai avea atentie acordata ... ;)

#32 VICTORCOM

VICTORCOM

Member

• 29 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 10:22

n-am inteles eu pre bine shei vrut sa spui, dar daca vrei sa-ti schimbi profilul tre sa te duci la "Opzioni Profile" shi schimbi tot ceea  shi vrai ...
Da di undi suntem, vezi scris, sub avatar-le noatstre, cine-l are , cine nu-l are ...  :huh:

Of, nu vorbi asha ca ma doare inima ... Daca vei continua asha nu vei mai avea atentie acordata ... ;)

<{POST_SNAPBACK}>

SCUZAMA ANA , DAR NU AM AVUT IN VIDERI PARTEA NEGATIVA A SITUATIEI, AM VRUT SA FIU MAI IRONIC, N-AM SA-O MAI FAC. PROMESSO!

#33 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 10:30

SCUZAMA ANA , DAR NU AM AVUT IN VIDERI PARTEA NEGATIVA A SITUATIEI, AM VRUT SA FIU MAI IRONIC, N-AM SA-O MAI FAC.  PROMESSO!

<{POST_SNAPBACK}>

;) Maladetz!!! :)

#34 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 10:35

Privet Delfina....... cum cu viata? ce mai faci? ai luat o pauza??????? lumea asta prin forum vad multi colegati dar nimeni nu vorbeste...... nu spune nimic..... tu ce mia spui....
apropo, tu stii sa schiezi nu?cand invatam sa schiez prima oara... instructorul " Curva a destra.....Curva a sinistraaaaaaaa "cand iam explicat ce inseamna ce ridere........ :lol3: :lol3: :lol3:
http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

#35 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 10:58

Nu, din pacate nu pot schia, mi-ar placea nespus de mult, caci imi place iarna, dar cel mai mult ZAPADA :)
As vrea cel putin sa shtiu sa patinez, dar :unsure: nici asta nu pot sa fac, era mio ex, care mereu imi zicea " Dai provaci, provaci ...." Dar cred ca de frica n-am mai incercat ... De fapt nu era frica cit, dorinta putina ... Oricum, voi avea timp sa le incerc pe toate in viata :)
Ciao puiule.
Amu ma duc sa maninc shi dupa asta sa invat. Poate nu ne vom auzi pina joi dupa masa,ok.
Stammi bene !!! Un baccio ...

#36 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 11:10

Nu, din pacate nu pot schia, mi-ar placea nespus de mult, caci imi place iarna, dar cel mai mult ZAPADA :)
As vrea cel putin sa shtiu sa patinez, dar  :unsure: nici asta nu pot sa fac, era mio ex, care mereu imi zicea " Dai provaci, provaci ...." Dar cred ca de frica n-am mai incercat  ... De fapt nu era frica cit, dorinta putina ... Oricum, voi avea timp sa le incerc pe toate in viata :)
Ciao puiule.
Amu ma duc sa maninc shi dupa asta sa invat. Poate nu ne vom auzi pina joi dupa masa,ok.
Stammi bene !!! Un baccio ...

<{POST_SNAPBACK}>

Ciao. bine, bine.... pofta buna. si spor la invatat.
sper sa inveti sa schiezi ca asa poate ne vedem si ne ducem impreuna sa schiem, iti garantez ca e super. la inceput e greu... caci cazi de mii de ori.... :lol3: :lol3: :lol3: dar merita.... sau... mie imi place f mult.....

#37 VICTORCOM

VICTORCOM

Member

• 29 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 13:19

;) Maladetz!!!  :)

<{POST_SNAPBACK}>

.........NU PREA ITI PLAC ITALIENII, SAU SEFII? :lol3: IN LUMEA CAPITALISTA SOCIETATEA SE IMPARTE IN SARACI SI BOGATI. DOAR CEI CURAJOSI REUSESC SA SE INCADRESE IN CLASA SOCIALA DENUMITA "OM" :huh:

#38 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 13:29

.........NU PREA ITI PLAC ITALIENII, SAU SEFII?  :lol3:

<{POST_SNAPBACK}>

Sunt care shi-mi plac ca persoane, dar sunt shi unii care imi "stau sulle scatole" ... Nu-i padure fara uscaturi !!!

IN LUMEA CAPITALISTA SOCIETATEA SE IMPARTE IN SARACI SI BOGATI. DOAR CEI CURAJOSI REUSESC SA SE INCADRESE IN CLASA SOCIALA DENUMITA "OM" :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

:thumbup: :)

#39 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 13:33

Ciao. bine, bine.... pofta buna. si spor la invatat.
sper sa inveti sa schiezi ca asa poate ne vedem si ne ducem impreuna sa schiem, iti garantez ca e super.

<{POST_SNAPBACK}>

Grazie, cara !!! Daca-i vorba di asha , apai, cu prima zi di zapada, ma voi apuca sa invat a scia , asha vom scia impreuna ;)

#40 Exelex

Exelex

Member

• 40 messaggi

Inviato 23 agosto 2005 - 21:08

Salut tuturor. Sunt nou pe acest forum si asi dori in primul rand sa salut pe toti de pe Moldweb.it

Immagine Postata560) {this.resized=true; this.width=560; this.alt='Click here to open new window';}" onmouseover="if(this.resized) this.style.cursor='hand';" onclick="if(this.resized) {window.open('http://server2.uploadit.org/files/exelex-salut.jpg');}" />
.