Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Bine Ati Venit!!!

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
161 risposte a questa discussione

#1 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 13 agosto 2005 - 23:33

Avand in vedere ca ma aflu aici de una singura...am deschis aceasta discutie pentru a da un:

BINE ATI VENIT IN ACEST MINUNAT FORUM!!!

...va doresc sedere lunga si placuta...si...discutii cat mai interesante! :groupwave:

:welcome:

#2 Emma

Emma

Newbie

• 3 messaggi

Inviato 15 agosto 2005 - 19:45

Bine "te"-am gasit!!! :) deocamdata:)
Dar n-am inteles,de ce aceasta schimbare????
:question: :question:
Oricum e nou si-mi place!!
Bun venit tuturor :welcome:

#3 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 15 agosto 2005 - 21:29

Ciao Emma!

Ma bucur ca a sosit in sfarsit cineva!
Te referi la scimbarea forumului???
Pai e simplu...cel vechi era lent si administratorii nostri :flowers2: s-au gandit sa ne faca o surpriza placuta deschizand-ul pe acesta care este oricum mai rapid...

E frumos aici,nu?Mie i-mi place la nebunie,iar faccinele... :lol3:

Sper sa intervii mai des in forum!
Ciao...

#4 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 16 agosto 2005 - 10:56

Ciao Rosa si Emma! Suntem printre primele pe-aici. Sper sa ajunga si alti forumisti de-ai nostri. Pe curand.
Cris

#5 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 16 agosto 2005 - 11:06

Ciao Cristal!
Ce-ai facut in aceste zile de mai lasat singura?Macar ai reusit sa te relaxazi un pic?

Si eu sper sa vina toti cat mai curand...si altii noi...

O zi buna!

#6 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 16 agosto 2005 - 11:51

Ciao Cristal!
Ce-ai facut in aceste zile de mai lasat singura?Macar ai reusit sa te relaxazi un pic?

Si eu sper sa vina toti cat mai curand...si altii noi...

O zi buna!

<{POST_SNAPBACK}>

:sorry: imi pare rau ca te-am facut sa astepti..
S, s, am reusit sa ma odihnesc, doar ca a fost putintel de tot :boxed2:
Si tu ce-ai mai facut? Sper ca si tu te-ai odihnit putin ;)

#7 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 16 agosto 2005 - 17:43

privet!!!! sunt fericita ca a aparut noul forum si chiar functioneaza foarte bine, salut fetelor sper ca din septembrie o sa se intoarca lumea din vacanta si aici in forum o sa fin mai multi.
multi pupici tuturor celor care au ramas si celor care sunt inca in vacanta. :flowers2:

#8 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 16 agosto 2005 - 19:52

limba noastra-i o comoara, in adancuri infundata...si io cum imi pot pune iar poza, ma rog? Bona zioa!

#9 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 16 agosto 2005 - 20:08

na c-am reusit. Buna sara!

#10 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 16 agosto 2005 - 21:24

Ciao saarmala...ciao intense!!!

Saarmala...ne-ai gasit pana la urma? :lol3:

Stii ca am ramas surprinsa cand,citind unele discutii mai vechi(din celalalt forum),am aflat ca esti din Barlad?Eu mai mergeam uneori la Husi.Am niste prieteni minunati acolo...

Parca spune-ai odata ca doreai sa te transferi in Italia...de ce n-ai facut-o pana la urma?

Sper ca nu uiti sa mai treci pe aici!
PS.Iti place noul forum?Dar facinele? :lol3:

O seara buna la toti!

#11 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 16 agosto 2005 - 21:44

Cristal...n-am facut mare lucru in aceste zile...am avut o vreme...capricioasa de tot.De aceea,am stat mai mult in casa...in fata computerului,desigur. :lol3:
M-am inscris aici cam cu greu,nu intelegeam engleza,si cate lucruri nu stiam sa fac...si stand ore in sir aici,am reusit :lol3:

De odihnit ...da m-am odihnit,dar tot in fata computerului... :lol3:

Ciao Cris...

#12 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 17 agosto 2005 - 07:38

:huh: beh, deja m-am obishnuit cu acelalt forum

Scuzati-ma, noroashi la toti, in sfirshit shi eu m-am inscris. Sper shi cred din suflet ca in septembrie sa apara toti ex forumishtii vechi in asta nou :)

Ciao, shi o zi buna la toti ... ;)

#13 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 17 agosto 2005 - 20:07

Si io am fost la husi. ba cu flori, ba cu rosii sau castraveti... ;) Si nici vinul de-acolo nu-i rau... In Italia n-am mai venit pt. ca era planul B, care se punea in aplicare daca nu mergea planul A. Prefer sa raman in germania daca se poate. Pt. mine italia e numai o romanie unde sunt mai multi bani...stiu ca nu intelegeti dar e adevarat... ;)

#14 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 17 agosto 2005 - 21:44

Saarmala...imi place semnatura ta,cum de ti-a trcut prin cap s-o introduci aici?

Spune drept...tu mergi la biserica?Eu da!

In ceea ce priveste Italia...inteleg ce vrei sa spui,dar nu a spus nimeni ca ar fi inaintea Germaniei...

E clar ca Germania e mai dezvoltata si chiar mai curata decat Italia...dar din cate am inteles,lumea e mult mai rece,mai distanta...iata,din aceasta cauza...as prefera mai mult Italia...

Dar de cati ani esti in Germania?

Ciao!

#15 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 18 agosto 2005 - 10:42

:huh: beh, deja m-am obishnuit cu acelalt forum

Scuzati-ma, noroashi la toti, in sfirshit shi eu m-am inscris. Sper shi cred din suflet ca in septembrie sa apara toti ex forumishtii vechi in asta nou :)

Ciao, shi o zi buna la toti ... ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Privet delfina_ana, ce mai faci? si eu abia astept sa se intorca toti forumianii, caci m-am c-am plictisit, suntem asa in putini.....
tu ce mai faci? cum cu viata?e frig prin Nord?cum te mai distrezi? sper ca nu inveti si acum.... :lol3:

#16 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 18 agosto 2005 - 11:59

Chestia cu semnatura mi-a venit dupa discutia cu delfina anei cand am vazut cum amesteca mai multe limbi..... Stiam ca e ceva de genul asta prin biblie, am cautat si gata. asa bisericos nu-s ca nu stiu daca e mai bine pe vechi sau pe nou ;)
" din cate am inteles,lumea e mult mai rece,mai distanta...iata,din aceasta cauza...as prefera mai mult Italia..." Io ce zic, exact ca-n romania! Lumea e mai calda dar patesti si o groaza de mizerii care-ti aduc aminte de unde ai plecat. Ce m-a socat pe mine la italieni e cat de xenofobi pot fi! :hmm: In germania sunt de 5 ani si n-am auzit spunandu-se despre nici o natie ce se spune in italia despre romani...

#17 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 18 agosto 2005 - 13:22

Ciao Saarmala!
Iti explic eu un pic despre chestia asta cu limbile...Ana e din Basarabia ca de altfel toti moldovenii din forum...Eu si cu tine suntem moldoveni din Romania,atat.

Ei,in Basarabia scrisul latin si limba romana s-au "oficializat"doar din august'89.De aceea si exista aceasta sarbatoare in Moldova,"Limba noastra"care e la 31august si la care eu am fost prezenta de cateva ori,mereu cu :flowers2: :flowers2: :flowers2: Intre timp,ziua de 31august a devenit foarte importanta pentru mine!

Acum moldovenilor nu le este chiar atat de usor sa scrie si sa vorbeasca corect romaneste...desi trebuie sa-ti spun ca intr-un timp atat de scurt, rezultatele sunt destul de mari...

Despre stilul vechi si nou...ma surprinde faptul ca ai adus vorba!Eu sunt pe stil vechi,avem si o biserica in Barlad,unde face slujbele chiar un preot din comuna mea...

Da,in Italia nu exista pareri prea bune despre Romania...dar crezi ca daca am pleca toti de aici s-ar schimba ceva???Sora mea are trei copii aici dintre care doi la scoala.Sunt printre primii in clasa...au si multi prieteni buni,dar la inceput erau indepartati de colegi nu din cauza lor(a colegilor)ci din cauza parintilor colegilor.
A trebuit sa treaca ceva timp pana sa-si dea seama ca sunt copii bine educati chiar daca sunt romani...Iata,cu timpul probabil viitoarea generatie de romani,va reusi sa schimbe imaginea italienilor despre Romania...dar pentru asta trebuie sa trecem noi printr-o astfel de perioada...mai neplacuta,ca sa spun asa...

Salutari!!!

#18 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 18 agosto 2005 - 13:42

Privet delfina_ana, ce mai faci? si eu abia astept sa se intorca toti forumianii, caci m-am c-am plictisit, suntem asa in putini.....

<{POST_SNAPBACK}>

Asha-i :( Uite shi in forum-u ista nou suntem doar 4 ori 5 numai multi. Ei da lasa ca vor veni ei, n-o mai ramas mult pina ce se temina vara ;)

tu ce mai faci? cum cu viata?e frig prin Nord?cum te mai distrezi? sper ca nu inveti si acum.... :lol3:

<{POST_SNAPBACK}>

Ce vrei sa fac? Invat!!! Stiu ca de cind ma cunoasteti, adica de cind am intrat in forum, ma auzitszi ca numai invatz, ei da ce sa fac daca tre sa termin cit mai repede, shi mai citeva examene in urma. Prosta aishi intr-un an tre sa faci 10 examini, shi poti sa le dai cind vrai,asha ca eu pi vara mi-am lasta vre-o 2 shi in plus sunt cele mai grele. Uffa :unsure:
Daca ii frg?! Ii c-am frig dimineatza , da pisti zi se face cald. Asha nu-mi place timpul asta, ca nici nu stii in ce sa te imbraci dimineataz ca sa ieshi din casa ...

Cind sa ma distrez, puiule :) (magari) s-apoi unde sa te duci, apparte in club-uri.Trento ii un orash pustiu din punctul ista di vedere :(

P.S. Ai nishti trandafiri foarte frumoshi ;) Acum toti si-au schimbat avatar-urile shi imi vine greu sa-mi aduc aminte cine-i shi de unde-i :) Mai bine era cind aveti fotshili, chiar shi lilia ,ahsa mai avem impresia cu cine stau di vorba :) Ehi, da nu-i pi asta ...

#19 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 18 agosto 2005 - 13:51

Chestia cu semnatura mi-a venit dupa discutia cu delfina anei cand am vazut cum amesteca mai multe limbi.....

<{POST_SNAPBACK}>

:) asha shi am crezut ca era ceva legat cu mine, cind am citit shi eu semnatura ta. Ei da ne-am clarificat noi, nu-i asha ;)

#20 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 18 agosto 2005 - 13:54

Ciao Saarmala!
Iti explic eu un pic despre chestia asta cu limbile...Ana e din Basarabia ca de altfel toti moldovenii din forum...Eu si cu tine suntem moldoveni din Romania,atat.

Ei,in Basarabia scrisul latin si limba romana s-au "oficializat"doar din august'89.De aceea si exista aceasta sarbatoare in Moldova,"Limba noastra"care e la 31august si la care eu am fost prezenta de cateva ori,mereu cu :flowers2: :flowers2: :flowers2: Intre timp,ziua de 31august a devenit foarte importanta pentru mine!

Acum moldovenilor nu le este chiar atat de usor sa scrie si sa vorbeasca corect romaneste...desi trebuie sa-ti spun ca intr-un timp atat de scurt, rezultatele sunt destul de mari...

<{POST_SNAPBACK}>

Multzumesc mult !!! :) http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif