Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Este nevoie de un bazin de inot semiolimpic in Chisinau?
Inviato 24 agosto 2012 - 16:26
Stiu ca sunt bazine in Chisinau, dar livelul lor este sau stil sovietic si nu prea ingrijite sau bazine in cadrul centrilor sportive foarte scump unde bineinteles doar cine ar bani isi permite sa se duca sa inoate sau sa duca copii la cursuri de inot.
As vrea sa stiu daca sunteti interesati ca si Chisinau, capitala Moldovei sa aiba un bazin de inot semiolimpic in stil european
daca mai puteti sa imi acordati 2 minute si sa imi raspundeti la aceste cateva intrebari
http://www.surveymonkey.com/s/SKNQGZV
multumesc mult tuturor si astept cat mai multe raspunsuri.
Inviato 26 agosto 2012 - 09:39
Daca se poate sa va fur 5 minute din timpul vostru va multumesc anticipat ptr. atentie.
Stiu ca sunt bazine in Chisinau, dar livelul lor este sau stil sovietic si nu prea ingrijite sau bazine in cadrul centrilor sportive foarte scump unde bineinteles doar cine ar bani isi permite sa se duca sa inoate sau sa duca copii la cursuri de inot.
As vrea sa stiu daca sunteti interesati ca si Chisinau, capitala Moldovei sa aiba un bazin de inot semiolimpic in stil european
daca mai puteti sa imi acordati 2 minute si sa imi raspundeti la aceste cateva intrebari
http://www.surveymonkey.com/s/SKNQGZV
multumesc mult tuturor si astept cat mai multe raspunsuri.
Salut Tatiana,
nu s-a concretizat inca nimic cu acel proiect despre care am vorbit cu sotul tau 1 an in urma (sau poate mai mult) ???
APROPO, ref la intrebarea ta:
D E S I G U R !!!
dar pt asta trebuie vointa si o gramada de bani
Messaggio modificato da badica il 26 agosto 2012 - 09:43
Inviato 31 agosto 2012 - 16:38
Salut Tatiana,
nu s-a concretizat inca nimic cu acel proiect despre care am vorbit cu sotul tau 1 an in urma (sau poate mai mult) ???
D E S I G U R !!!
Il terreno è il problemaSalut Tatiana,
D E S I G U R !!!
Messaggio modificato da Esterofilo il 31 agosto 2012 - 16:41