Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto

Devicinik del 19-02-2006

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
47 risposte a questa discussione

#21 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 20 febbraio 2006 - 10:15

fetelor mai puneti foto..... :am4:

#22 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 20 febbraio 2006 - 11:11

fetelor mai puneti foto..... :am4:

Apu eu nu mai pot pune foto, ca este muza peste tot shi nu vrea s-o aratam :lol3:

#23 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 20 febbraio 2006 - 11:17

dai cristal tu esti bravo con Photoshop.... pui si tu o floare deasupra sau altceva... :) ca sa nu se vada Muza si gata.

#24 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 20 febbraio 2006 - 11:25

Immagine PostataImmagine Postata

Immagine PostataImmagine Postata

#25 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 20 febbraio 2006 - 12:19

Salut la toate fetele :am2:

Am vazut si filminili si fotografiile am pus miinili in cap...Ce fete brave mai suntem am facut di tati celea... Si vaashe eu data viitoare "eu la pachet acasa" :hahahah: ca iac ma uit si ini curg sliunikili...Si ni-a minca di doamni fereste ieri era prea mult si azi nika :( Dar eu nici dolcele nu am mincat ca nu mai incape macar ghini ca am infulicat nisti blinciki cu crema multaaaaa neam-neam.. :porco_balla:

Da ce Lilica mai vrei o festa??? :hmm:
Nu uitati ca vine 8 Martie :fior: daca ni mai primesti noi mai vinim dac nu, gasim ceva la roma...Da iaca cu dansuri moldovenesti nustiu dac gasim :hmm:
Sa-p eu mai am o butilka in frigider vad ca face efect bun :ubri:

Intradevar am stat foarte bine si ii multumesc mult Lilei pentru ospitalitate :smiley31:

http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

#26 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 20 febbraio 2006 - 13:20

Muza, cu tine am un filmino, crutoi de doamne fereste :lol3: ba chiar doua am. Da cel mai crutoi e cu oxana :hahahah: chi cu perizoma :lol3:

#27 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 20 febbraio 2006 - 13:27

Salut la toate fetele :am2:
Da ce Lilica mai vrei o festa??? :hmm:
Nu uitati ca vine 8 Martie :fior: daca ni mai primesti noi mai vinim dac nu, gasim ceva la roma...Da iaca cu dansuri moldovenesti nustiu dac gasim :hmm:
Sa-p eu mai am o butilka in frigider vad ca face efect bun :ubri:

:incazzati: Hai s-o lasam pe Lilica in pace si mergem sa ne facem de cap in alta parte.

:hmm: Cit se poate?..........

#28 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 20 febbraio 2006 - 13:41

:incazzati: Hai s-o lasam pe Lilica in pace si mergem sa ne facem de cap in alta parte.

da, haidem la Castel Madama! :lol3:

#29 Guest_svetlana_*

Guest_svetlana_*

Inviato 20 febbraio 2006 - 14:56

Ciaooo !!!
Mda.. :hahahah: ce bine a fost eri mincare ca la mama acasa , fetelor dar voi sti ca era tot bun .

A fost "otlicino" :am4: :am4: :am4: :am4:

Tin sa-i multumesc din suflet Liliei si lui Luciano pentru ospitalitate si pentru generozitatea cu care ne-au gazduit :grazie: .

De altfel mi-a parut bine s-o cunosc personal pe Muza si Oxana, sunteti un "amore" :am2: .

Muza ai deplina dreptate ceea ce priveste urmatoarea noastra intilnire ca ar fi bine s-o organizam in alta parte , nu de alta dar Lilica macar odata ar trebui sa se odihneasca dupa "guleai".

Va salut pe toate fetelele :am2: :am2:

#30 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 20 febbraio 2006 - 16:59

ia mancacioase mai sunteti! :lol3: :lol3:

6 fete in cruce si mancare cat pt un batalion! :hahahah:

azi sunteti toate bine?? n-aveti probleme cu digestia???

http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif la toate, ca tare mumoase mai sunteti :)

p.s. 1 > Sveta, care esti tu in poze???

p.s. 2 > nu'j cum voi, da io pe Muza n-o vazui ;) unde ati ascuns-o bre'????

#31 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 20 febbraio 2006 - 17:33

ciao Danza Muza nu vrea sa se arate.... e o fata tare frumusica dar se ascunde mereu.... cine stie de ce..... :) :am4:

#32 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 20 febbraio 2006 - 20:15

Muza, cu tine am un filmino, crutoi de doamne fereste :lol3: ba chiar doua am. Da cel mai crutoi e cu oxana :hahahah: chi cu perizoma :lol3:

Iaca deamu ai luat si ai spus la tati di perizomele mele offf eu matinca am sa-ni cumpar chiloti concretnie pt data viitoare :hahahah: :hahahah: "glumesc"

Da chiar-ca asa si Lilica schimba ambientul si as propuni eu di 8 martie sa facem o cina unde sunt lezghinsi si dam din calcaie pin sa rup tokurile lui Cristi ;) :porco_balla:

Ciaooo !!!

De altfel mi-a parut bine s-o cunosc personal pe Muza si Oxana, sunteti un "amore" :am2: .

Si mie tot imi pare bine ca ne-am cunosc ci ha voluto un po di tempo si m-am si indragostit di Max matinca il fur di niri ;) ca tarei bun patanu sa nu fie di ochi :smiley31: un amore vero :am3:

Si mi pare bine ca si Liuda so veselit drept ca ii so sculat nasgtroenia cind trebuia sa plecam acasa da data viitoare deamu stiu eu ce sa fac :ubri: nu scachi padruga ;)

#33 Guest_svetlana_*

Guest_svetlana_*

Inviato 21 febbraio 2006 - 10:43

:( .....si pe mine :hmm: Asa-i tot timpul cind sint prea multe bunatatzuri si jinika din beshi dela Oxi. http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

Lilica, grazie pentru tot!!! :am2:

Muza eu i frigider am 4 litri vin de casa asa ca hotaritiva cind ii dam cep :lol3: :lol3: :lol3: , ca a meu tot imi zice da ce sta jinu ista aici, tu ai sa -l bei????

http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif la toate, ca tare mumoase mai sunteti :)
p.s. 1 > Sveta, care esti tu in poze???

p.s. 2 > nu'j cum voi, da io pe Muza n-o vazui ;) unde ati ascuns-o bre'????

Mincare era tare multa Daniela dar noi nu am prea mincat , cel putin am vazut eu, pentru ca am dansat putin , pe urma am vorbit si mincare nu mai mergea.
Nu-ti spun care-s eu pentru ca am iesit intraiurea ca intotdeauna :malato: :malato:

#34 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 21 febbraio 2006 - 12:55

:fior: ...................nu 6 da 8 am fost si mincare a ramas da cu bautura o fost probleme. :hmm: S-o dus Luciano di corsa in beshi la dinsu si o mai adus jinica ca ni se usca in git dupa atitea dansuri.http://forum.moldweb.eu/public/style_emoticons/default/bacio.gif (po sekretu va spun c-am dansat si basmalutza, asa fara baeti :lol3: )

#35 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 21 febbraio 2006 - 14:35

(po sekretu va spun c-am dansat si basmalutza, asa fara baeti :lol3: )

:lol3: ahahahaha, atunci o fo' lesbos party :lol3: brava fetele!!! distrati-va!!!!

bine macar ca erati cu pereche :lol3:

#36 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 21 febbraio 2006 - 20:47

tot spuneti ca ati dansat.... si fotografiile unde sunt??? :) vrem sa vedem cum ati dansat s cine cu cine a jucat basmaluta :lol3: ..... cea care a dansat cu lilia a pupat si un baietel.... :) doi intrun foc..... :)

#37 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 24 febbraio 2006 - 14:53

Si mi pare bine ca si Liuda so veselit drept ca ii so sculat nasgtroenia cind trebuia sa plecam acasa da data viitoare deamu stiu eu ce sa fac :ubri: nu scachi padruga ;)

Ciao,ciao mai imbatat bine ca nici cena nu am facut pentru sotiorul meu :lol3: . Nici nu am povestit cum era (sa zicem 2 cuvinte), imi zicea ca nu te inteleg ce spui. Tu Oxana esti usoara la mina CU BAUTURA. Data viitoare prima mininc si dupa beau :ubri: ,am visat devishnicu si mai vreau .. neam-neam :1: .

6 fete in cruce si mancare cat pt un batalion!

la toate, ca tare mumoase mai sunteti :)

Nu stiu-nu stiu nu tin minte sa mininc, recordo ca Oxana imi statea alaturi si numai imi turna. Dupa 3 gitituri nici nu putem minca. :wacko: .Oxiiii un bacio grande
pentru tine. Daaa tak ne cestno unde foto cu dansurii .Vreeeaauu fotoooo. Ciaoooo.

#38 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 24 febbraio 2006 - 22:45

Immagine Postata

#39 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 24 febbraio 2006 - 23:10

Immagine Postata

Se vede burtica lu' Lilia, che carinoooo http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bravo.gif

#40 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 25 febbraio 2006 - 02:23

Iak Ludocika in exlusiva pentru tine ;)
Un pupic si tie si sa imi dai vreo adressa ca mai am eu acolo ceva sa-ti arat :ubri:

Immagine Postata

Immagine Postata