Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Devicinik del 19-02-2006
Inviato 20 febbraio 2006 - 10:15
Inviato 20 febbraio 2006 - 11:11
fetelor mai puneti foto..... :am4:
Apu eu nu mai pot pune foto, ca este muza peste tot shi nu vrea s-o aratam
Inviato 20 febbraio 2006 - 11:17
Inviato 20 febbraio 2006 - 11:25

Inviato 20 febbraio 2006 - 12:19
Am vazut si filminili si fotografiile am pus miinili in cap...Ce fete brave mai suntem am facut di tati celea... Si vaashe eu data viitoare "eu la pachet acasa" :hahahah: ca iac ma uit si ini curg sliunikili...Si ni-a minca di doamni fereste ieri era prea mult si azi nika
Da ce Lilica mai vrei o festa???
Nu uitati ca vine 8 Martie
Sa-p eu mai am o butilka in frigider vad ca face efect bun
Intradevar am stat foarte bine si ii multumesc mult Lilei pentru ospitalitate
http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif
Inviato 20 febbraio 2006 - 13:20
Inviato 20 febbraio 2006 - 13:27
Salut la toate fetele :am2:
Da ce Lilica mai vrei o festa???![]()
Nu uitati ca vine 8 Martiedaca ni mai primesti noi mai vinim dac nu, gasim ceva la roma...Da iaca cu dansuri moldovenesti nustiu dac gasim
![]()
Sa-p eu mai am o butilka in frigider vad ca face efect bun![]()
:incazzati: Hai s-o lasam pe Lilica in pace si mergem sa ne facem de cap in alta parte.
Inviato 20 febbraio 2006 - 13:41
:incazzati: Hai s-o lasam pe Lilica in pace si mergem sa ne facem de cap in alta parte.Cit se poate?..........
da, haidem la Castel Madama!
Guest_svetlana_*
Inviato 20 febbraio 2006 - 14:56
Mda.. :hahahah: ce bine a fost eri mincare ca la mama acasa , fetelor dar voi sti ca era tot bun .
A fost "otlicino" :am4: :am4: :am4: :am4:
Tin sa-i multumesc din suflet Liliei si lui Luciano pentru ospitalitate si pentru generozitatea cu care ne-au gazduit
De altfel mi-a parut bine s-o cunosc personal pe Muza si Oxana, sunteti un "amore" :am2: .
Muza ai deplina dreptate ceea ce priveste urmatoarea noastra intilnire ca ar fi bine s-o organizam in alta parte , nu de alta dar Lilica macar odata ar trebui sa se odihneasca dupa "guleai".
Va salut pe toate fetelele :am2: :am2:
Inviato 20 febbraio 2006 - 16:59
6 fete in cruce si mancare cat pt un batalion! :hahahah:
azi sunteti toate bine?? n-aveti probleme cu digestia???
http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif la toate, ca tare mumoase mai sunteti
p.s. 1 > Sveta, care esti tu in poze???
p.s. 2 > nu'j cum voi, da io pe Muza n-o vazui
Inviato 20 febbraio 2006 - 17:33
Inviato 20 febbraio 2006 - 20:15
Muza, cu tine am un filmino, crutoi de doamne fereste
ba chiar doua am. Da cel mai crutoi e cu oxana :hahahah: chi cu perizoma
Iaca deamu ai luat si ai spus la tati di perizomele mele offf eu matinca am sa-ni cumpar chiloti concretnie pt data viitoare :hahahah: :hahahah: "glumesc"
:incazzati: Hai s-o lasam pe Lilica in pace si mergem sa ne facem de cap in alta parte.Cit se poate?..........
Da chiar-ca asa si Lilica schimba ambientul si as propuni eu di 8 martie sa facem o cina unde sunt lezghinsi si dam din calcaie pin sa rup tokurile lui Cristi
Ciaooo !!!
De altfel mi-a parut bine s-o cunosc personal pe Muza si Oxana, sunteti un "amore" :am2: .
Si mie tot imi pare bine ca ne-am cunosc ci ha voluto un po di tempo si m-am si indragostit di Max matinca il fur di niri
Si mi pare bine ca si Liuda so veselit drept ca ii so sculat nasgtroenia cind trebuia sa plecam acasa da data viitoare deamu stiu eu ce sa fac
Guest_svetlana_*
Inviato 21 febbraio 2006 - 10:43
Muza eu i frigider am 4 litri vin de casa asa ca hotaritiva cind ii dam cep
.....si pe mine
Asa-i tot timpul cind sint prea multe bunatatzuri si jinika din beshi dela Oxi. http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif
Lilica, grazie pentru tot!!! :am2:
Mincare era tare multa Daniela dar noi nu am prea mincat , cel putin am vazut eu, pentru ca am dansat putin , pe urma am vorbit si mincare nu mai mergea.ia mancacioase mai sunteti!
![]()
http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif la toate, ca tare mumoase mai sunteti
p.s. 1 > Sveta, care esti tu in poze???
p.s. 2 > nu'j cum voi, da io pe Muza n-o vazuiunde ati ascuns-o bre'????
Nu-ti spun care-s eu pentru ca am iesit intraiurea ca intotdeauna :malato: :malato:
Inviato 21 febbraio 2006 - 12:55
ia mancacioase mai sunteti!
![]()
Inviato 21 febbraio 2006 - 14:35
(po sekretu va spun c-am dansat si basmalutza, asa fara baeti)
bine macar ca erati cu pereche
Inviato 21 febbraio 2006 - 20:47
Guest_zviozdocika_*
Inviato 24 febbraio 2006 - 14:53
Si mi pare bine ca si Liuda so veselit drept ca ii so sculat nasgtroenia cind trebuia sa plecam acasa da data viitoare deamu stiu eu ce sa fac
nu scachi padruga
![]()
Ciao,ciao mai imbatat bine ca nici cena nu am facut pentru sotiorul meu
ia mancacioase mai sunteti!
![]()
6 fete in cruce si mancare cat pt un batalion!
la toate, ca tare mumoase mai sunteti
Nu stiu-nu stiu nu tin minte sa mininc, recordo ca Oxana imi statea alaturi si numai imi turna. Dupa 3 gitituri nici nu putem minca.
pentru tine. Daaa tak ne cestno unde foto cu dansurii .Vreeeaauu fotoooo. Ciaoooo.
Inviato 24 febbraio 2006 - 22:45

Inviato 24 febbraio 2006 - 23:10
Inviato 25 febbraio 2006 - 02:23
Un pupic si tie si sa imi dai vreo adressa ca mai am eu acolo ceva sa-ti arat