Dunque, Nikita
la puttana che fa la badante in Italia è moldava, ridiamoci un po' sopra (pausa)
è una dura realtà e sono d'accordo,
manca di raffinatezza però nonché di sana obiettività, professionalità da parte tua
quella donna se si fa sbattere da un altro è perché è una sua scelta incontestabile, io direi anche comprensibile che non andrebbe nemmeno discussa se non si conosce il soggetto
e tu quando vuoi mettere in evidenza il problema delle badanti puttane moldave che lasciano figli e mariti
non metti in evidenza il fenomeno in sé dell'immigrazione e le reali conseguenze che comporta non imputabili ai singoli soggetti, ma ...
badanti puttane moldave, mariti soli per forza puttanieri, figli dalle tendenze suicide e zero futuro
grazie per l'incoraggiamento, non c'avrei mai indovinato a dipingere un quadro più grottesco di questo
è una visione sfuocata e sfuocate vengono anche le risposte con le polemiche
Eccoti ottenuto "din cacat bomboama", per te
visto il cinismo per cui vieni apprezzato
Quello che scrivi attribuendomi giudizi negativi e offensivi sulle moldave migranti sono palesi falsità. Mi sembra di aver spiegato con dovizia di particolari che NON ho mai scritto che le donne moldave migranti sono puttane. E' falso ed anche offensivo!
Nel mio intervento ho scritto ben altro! Seppur con un linguaggio diretto.
Tanto per confutare i tuoi deliri e quelli di altri, riporto qui di seguito una pagina del mio libro "Un anno in Moldova". Riporto il brano tradotto per evitare fraintendimenti.
Chişinău (03.02.2011)Elogiu doamnelor moldaveDe multe ori, ba chiar prea multe a fost scris şi s-au spus lucruri neplăcute despre femeile din Moldova; cel mai mult în Italia, din cauza presei, s-a acreditat ideea că femeile moldave şi toate femeile din est în general, sunt rele şi întotdeauna gata a captiva tipul de italian naiv. Ca dovadă este un articol recent de Mario Giordano în ziarul „Il giornale” care descrie moldoveanca ca un exemplu negativ al virtuţii după căsătorie.Cum nu aș dori să sfinţesc pe nimeni si nici sa generalizez, vreau să confirm cu convingere totală că moldovencele sunt nişte femei extraordinare, dotate cu un spirit de abnegaţie, de o disponibilitate şi umanism greu de întâlnit la femei de altă provenienţă.Recent am avut probleme grave de sănătate, fără soţia mea moldoveancă n-aş fi reuşit să rămân în viaţă, m-a asistat cu generozitate până la epuizare fizică, cu un spirit de abnegaţie ieşit din comun.Mi-a fost permanent alături, împotriva legilor rigide din secţia unde eram internat, a corupt şi intrigat în tot felul pentru a nu mă lăsa singur nici un moment, mi-a dat acea forţă de a învinge care uneori mă părăsea.- Tu trebuie să trăieşti, eu nu pot trăi fără tine – îmi repeta printre lacrimi –
luptă, învinge, nu te lăsa, vei vedea ca împreuna vom reuşi! - Am suferit şi am învins împreună, zi de zi s-a sacrificat până la limitele puterilor sale fizice, mi-a fost alături nopţi întregi, pentru a nu mă lăsa singur nici pentru o clipă. Mi-a dat de mâncare cu lingura, m-a spălat, cu mâinile sale practic m-a smuls din ghearele morţii, mi-a redat optimism şi forţă pentru a trăi. Mulţumesc Domnului Atotputernic că mi-a oferit posibilitatea să o întâlnesc zece ani în urmă, o femeie dintr-un mic şi necunoscut sat dintr-o mică ţară, dar capabilă de a creşte şi a dezvolta giganţi autentici într-o lume populata de pitici.Vreau sa-mi amintesc ceea ce-mi spusese prietenul meu Maurizio, şi el căsătorit cu o moldoveancă, într-o convorbire telefonică pe care am avut-o puţine zile înainte ca el să moară, mi-a zis printre lacrimi că trebuia să mulţumească Bunului Dumnezeu că avea alături, în acele momente, pe soţia sa Elena, draga Elena care nu-l lăsa singur nici pentru o clipă, care-l îngrijea în toate, care se sacrifica pentru el cu o dragoste infinită. Femei extraordinare!Femei moldave.E un chiaro elogio delle donne moldave.
Ho combattuto per anni contro i "trombatori in trasferta" ed ho sempre difeso le donne moldave dagli attacchi di ogni genere. Quello che ho sempre scritto per anni parla per me. Ho scritto anche che alle donne moldave bisognerebbe erigere un monumento da affiancare a quello di SCM.
Ancora dal mio libro.
Chișinău (08.03.2011)Trăiască Doamnele!Felicitări tuturor doamnelor din oricare parte a lumii. Felicitări în particular doamnelor din Moldova, autentice eroine moderne, mereu constrânse cu mari sacrificii să abandoneze propriile afecţiuni pentru a emigra, pentru a oferi un viitor mai bun propriilor fii. Femei moldave, femei extraordinare, dotate cu mare sens al sacrificiului şi al abnegaţiei.Nu mă voi opri în a mulţumi celui care de sus supraveghează dezastrele umane de a-mi oferi posibilitatea de a întâlni, o femeie moldavă, o mică mare femeie. Fără de ea, poate, nu aş fi fost aici a scrie aceste rânduri.Chiar aici în Moldova ar fi trebuit să se înalţe un monument în piaţa centrală alături de statuia lui Ştefan cel Mare: marele erou al trecutului alături de eroina prezentului. În calitate de model pentru statuie aş fi luat o femeie oarecare, din oricare sat, una dintre multele: cu mâinile distruse de muncă în câmp şi cu părul îngrijit, prematur adunat sub tradiţionala basma. Femeilor moldave le plac mult florile, invit cu amabilitate, soţii, logodnicii, amanţii, prietenii acestor extraordinare doamne să le dăruiască o floare.Vă asigur că va fi suficient.Felicitări și doamnelor italiene, acele ”de cândva”, femei care se machiau doar cu o singură linioară de ruj, un firicel de pulbere și se trezeau dimineaţa devreme pentru a găti bucate.Felicitări şi lor, admiţând că cineva le-ar putea găsi.Questo è il mio pensiero a proposito delle donne moldave! Scritto e certificato in un libro.
Mi ritrovo a dover spiegare ad un tale con chiari problemi esistenziali e altri un mio scritto che è stato proditoriamente e ruffianamente mal interpretato a bella posta per buttare fango e discredito sulla mia persona.
Sono sinceramente stufo, la misura è colma!
Esigo e pretendo le scuse di chi mi ha screditato scrivendo palesi falsità.
Nel frattempo caro Vincent, se permetti, vorrei mandarti cordialmente al diavolo a te e a chi ha scritto stronzate buoniste sulla Moldova in stato di ebrietà con il solo obiettivo di apparire simpatico a qualche fessacchiotto che ancora lo sta a sentire.
Si vuole "rinnovare" il forum organizzando una campagna denigratoria pensata ad arte contro Nikita da parte di "moldavi per caso" e pseudo buonisti al grido di "I like Moldova"? OK, ma non c'è bisogno di scrivere falsità e buttare fango per costringere Nikita a abbandonare. Bastava dirlo.
Non è così?
E allora io non scriverò mai più una parola su questo forum fino a quando non riceverò pubbliche scuse da chi mi ha offeso attribuendomi giudizi chiaramente falsi.
Adesso mi sono rotto proprio i coglioni!
Per quanto mi riguarda chiudo qui il mio diario.
Messaggio modificato da nikita il 11 ottobre 2012 - 04:57