COMUNICAZIONE INTERNA
Nu va suparati, dar parerea mea e ca calitatea discutiilor a scazut semnificativ si nu din cauza membrilor noi, dimpotriva, sunt idei noi, discutii, dar problema e in INTERFERENTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Membri mai vechi ma cunosc destul de bine, NU-I PROBLEMA SA INTRETIN O DISCUTIE, DAR SA DECURGA FARA ABATERI DE 2 PAGINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNII DIN MEMBRII FORUMULUI DAU DOVADA DE LIPSA CULTURII COMUNICARII
daca aveti de intrebat pe 12 pagine cand o fatat vaca Ileanei, cand o sa trageti o betie sau de unde de cumparat coltuni DE CE NU VA DUCETI PE PRIVAT??????
CITITI ATENT TEMA DISCUTIILOR SI INCERCATI SA NU VA ABATETI...
p.s. inainte aveam o placere sa ma regasesc intr-o tema, acum totul a devenit un bazar...idei frumoase, invartituri splendite, dar sustineri precare si ca rezultat moartea geniului nenascut....
Draga Dantes,
Eu iti dau mare dreptate !!!
Si eu asteptam sa vad pana cand vor mai scrie fetele problemele " importante" ale lor , la acesta tema de discutii , dar nu uita ca suntem moldoveni...
Eu le inteleg , dar nu le dau dreptate. Ar trebui sa puneti in discutie o noua tema: De ex: Intrebari , raspunsuri , diverse ... sau... mai stiu eu ce...
Ca poate cineva vrea sa discute pe tema respectiva, dar cand deschide si vede ce se discuta... adio si urmeaza....."si ca rezultat moartea geniului nenascut...."
Numai bine!