Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

In ce cred moldovenii?

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
74 risposte a questa discussione

#41 lilian

lilian

Member

• 90 messaggi

Inviato 28 gennaio 2006 - 11:56

COMUNICAZIONE INTERNA

Nu va suparati, dar parerea mea e ca calitatea discutiilor a scazut semnificativ si nu din cauza membrilor noi, dimpotriva, sunt idei noi, discutii, dar problema e in INTERFERENTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Membri mai vechi ma cunosc destul de bine, NU-I PROBLEMA SA INTRETIN O DISCUTIE, DAR SA DECURGA FARA ABATERI DE 2 PAGINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNII DIN MEMBRII FORUMULUI DAU DOVADA DE LIPSA CULTURII COMUNICARII
daca aveti de intrebat pe 12 pagine cand o fatat vaca Ileanei, cand o sa trageti o betie sau de unde de cumparat coltuni DE CE NU VA DUCETI PE PRIVAT??????
CITITI ATENT TEMA DISCUTIILOR SI INCERCATI SA NU VA ABATETI...

p.s. inainte aveam o placere sa ma regasesc intr-o tema, acum totul a devenit un bazar...idei frumoase, invartituri splendite, dar sustineri precare si ca rezultat moartea geniului nenascut....

Draga Dantes,

Eu iti dau mare dreptate !!!
Si eu asteptam sa vad pana cand vor mai scrie fetele problemele " importante" ale lor , la acesta tema de discutii , dar nu uita ca suntem moldoveni...
Eu le inteleg , dar nu le dau dreptate. Ar trebui sa puneti in discutie o noua tema: De ex: Intrebari , raspunsuri , diverse ... sau... mai stiu eu ce...
Ca poate cineva vrea sa discute pe tema respectiva, dar cand deschide si vede ce se discuta... adio si urmeaza....."si ca rezultat moartea geniului nenascut...."
Numai bine!

#42 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 28 gennaio 2006 - 12:57

Multumesc Danza pentru raspuns !!!! :)

Cum e la Chsinau,e frig tare??? :P

#43 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 28 gennaio 2006 - 21:45

Cu parere de rau, Lilian, suntem in minoritate si fetele ne vor manca cu majoranta lor...caci puterea o au acei care-s multi...vorba lui Lapusneanu...cred ca m-ai inteles...

#44 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 28 gennaio 2006 - 22:35

Cu parere de rau, Lilian, suntem in minoritate si fetele ne vor manca cu majoranta lor...caci puterea o au acei care-s multi...vorba lui Lapusneanu...cred ca m-ai inteles...

Mai grijuliu, cu aluziile, puiule. Nu te gurgutza prea tare ca daca ai sa cazi, iti faci bua! Shi-apoi, cine se tzine tare destept, chiar nu mai e asa destept. ;)

#45 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 28 gennaio 2006 - 22:48

Lapusneanu mai zicea: De ma voi scula,pe multi am sa popesc eu!!!

Ian vedeti ,dumitale Dantess sa nu fac ca Lapusneanu. :roflmao:

#46 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 29 gennaio 2006 - 10:53

Cine ca cine, vechile mele amici, dar precis nu voua m-am adresat, dar vad ca au aparut noi coalitii, iar ceea ce a fost candva frumos, devine palid si nesemnificativ....
Imi pare rau ca v-ati simtit cu musculita::::))))N-ati fi trebuit...::)))

Va parasesc cu ale voastre ramanand doar un observator modest... Astept timpurile cele bune, daca vor mai fi...
Ma scuzati ca am intervenit, a fost inoportun...Nu aici, nu acum...cel putin...

#47 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 29 gennaio 2006 - 12:40

Cine ca cine, vechile mele amici, dar precis nu voua m-am adresat,

Te-ai adresat fetelor, nu? Celor care sunt multe shi in majoranta, shi noi ce suntem?

#48 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 29 gennaio 2006 - 13:23

Cine ca cine, vechile mele amici, dar precis nu voua m-am adresat, dar vad ca au aparut noi coalitii, iar ceea ce a fost candva frumos, devine palid si nesemnificativ....
Imi pare rau ca v-ati simtit cu musculita::: :) )))N-ati fi trebuit...: :) ))

Va parasesc cu ale voastre ramanand doar un observator modest... Astept timpurile cele bune, daca vor mai fi...

Dantess eu daca am obiectat ceva,a fost sub forma de gluma dar tu ei prea in serios si glumele. Relaxseaza-te!!!

Si nu cred ca sintem prosti si multi (casomai al contrario :roflmao: ).

#49 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 29 gennaio 2006 - 14:40

Imi pare rau ca v-ati simtit cu musculita::::))))N-ati fi trebuit...::)))

:hmm: Mai intra nu te rushina :) Timpurile cele mai bune nu stiu daca vor mai fi... :) Te scuzam ca ai intervenit :)

Ciao belle? Come va? :smiley31: Scuzati daca intervin cu aceste intrebari.

#50 milka

milka

Advanced Member

• 118 messaggi

Inviato 29 gennaio 2006 - 15:38

Un calorozo salut la toate fetele di forum.
Is foarte bucuroasa ca vam gasit.
Pentru mine moldweb ii cum:un vinticel de la moldova
Cum:o jucarica pretioasa pentru un copil.
Va admir fetilor
:smiley31:

#51 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 29 gennaio 2006 - 16:07

Un calorozo salut la toate fetele di forum.
Is foarte bucuroasa ca vam gasit.
Pentru mine moldweb ii cum:un vinticel de la moldova
Cum:o jucarica pretioasa pentru un copil.
Va admir fetilor
:smiley31:

De-acu' ne admiri? Pentru care merite? :lol3:
Imi face placere oricum ca te simti bine aici. ;)

#52 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 30 gennaio 2006 - 10:30

INTERFERENTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e allora cambia la frequenza ... :P

eu cu plàcere ma-shi duce ìn privat da uite cà de la GENOVA pìnà la ROMA ìi cam dipàrtishor

O avut invedere ca sa scrim in privat (PM) :)

#53 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 30 gennaio 2006 - 10:31

e allora cambia la frequenza ... :P

:oops: Delfina, nu glumi asa ca sparii baetii. Si asa avem putini. ;)

#54 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 30 gennaio 2006 - 10:35

Ca poate cineva vrea sa discute pe tema respectiva, dar cand deschide si vede ce se discuta... adio si urmeaza.

Basta continuare, sai ... Eu di cite ori am vazut "abateri di la tema", dar faceam quota shi continuam cu gindul meu ...

#55 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 30 gennaio 2006 - 10:43

relelor!!! i-ati luat baietelului lopatica si galetusa, in plus l-ati alungat de la groapa cu nisip :lol3: :lol3:

Dantess, poti sa te intorci la nisip, Cristal o deschis una special pt noi

sa continue: "in ce cred moldovenii"

#56 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 30 gennaio 2006 - 11:46

pozno, m-am suparat deja...
imi iau papusele si ma duc la alta "mojilica" de nisip...:::)))

#57 Floriana

Floriana

Member

• 46 messaggi

Inviato 30 gennaio 2006 - 15:26

O avut invedere ca sa scrim in privat (PM) :)

ANA....o mìngìere pe cap shi un pupic pe frunte,caneshna virtualinìi!

#58 lilian

lilian

Member

• 90 messaggi

Inviato 30 gennaio 2006 - 17:15

....................
"Eu sunt moldoveanca si in asta cred..da asa..moldovenii in general sunt destul de credincioshi si cred in Dumnezeu."..........

A VENIT VARA! A VENIT VARA! A VENIT VARA!
MA CREDE CINEVA?

#59 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 30 gennaio 2006 - 17:43

Eu cred in steaua/ingerul meu pazitor/ arhangel ce n'ar fi..este ceva sus care ma ajuta si ma pezeste. Eu sunt moldoveanca si in asta cred..da asa..moldovenii in general sunt destul de credincioshi si cred in Dumnezeu :hmm:

:lol3: :lol3: :lol3: Daca moldovenii sint credinciosi cred ca ai dedus faptul acesta din vorbele lui Gheorghe Urschii care zicea: Popor mai credincios ca moldovenii nu exista! De dimineata pin sara tot auzi: Biserica masii, D............... masii etc.

#60 lilian

lilian

Member

• 90 messaggi

Inviato 30 gennaio 2006 - 18:00

:lol3: :lol3: :lol3: Daca moldovenii sint credinciosi cred ca ai dedus faptul acesta din vorbele lui Gheorghe Urschii care zicea: Popor mai credincios ca moldovenii nu exista! De dimineata pin sara tot auzi: Biserica masii, D............... masii etc.

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

Vezi, Urschi a demonstrat , dar tu , cum argumentezi ca noi suntem credinciosi, ca popor? :smiley31: