Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

In ce cred moldovenii?

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
74 risposte a questa discussione

#21 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 23 gennaio 2006 - 14:25

vad ca sunt multe fete care nu au vazut Venezia inca.....
am putea organiza o intalnire....in primavara poate....
Zveozdocica cu sotul, Palma cu pritenul, eu cu al meu... si Liuna sa speram ca pana in primavara..... :prrrt: cine stie.. si chiar daca nu.. singura. poate vine si Delfina_Ana......cine ar mai vrea..... ne intalnim de sambata dimineata si ramanem pana duminica seara... asa ca sa avem timp sa vizitam Venezia....

Eu cred ca-i o idee SUPER PUPER!
:ubri:
Chiar tare fine ar fi sa veniti o data sa vedetsi orashul pe apa, sincer e superb.
Primele luni l-am urit, p-u ca il asociam la cavarul prin care treceam atunci..dar apoi..am inceput sa-l privesc cu altsi ochi..si amu il iubesc cu toata fiintsa mea.
Primavara..in aprilie, cind soarele e deja cald si nu mai mushka, terasele isi deschid umbrelutsele, tare fine! Venitsi, Intese cu Luca, Zviozdo4ka cu Roby, Palma cu amorele sau, dar de mine nu retraitsi eu singura nu voi fi :prrrt:
puuuuuuuuuuuuuuuuuuup pe toate :smiley31:

#22 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 23 gennaio 2006 - 14:34

Eu cred ca-i o idee SUPER PUPER!
:ubri:
Chiar tare fine ar fi sa veniti o data sa vedetsi orashul pe apa, sincer e superb.
Primele luni l-am urit, p-u ca il asociam la cavarul prin care treceam atunci..dar apoi..am inceput sa-l privesc cu altsi ochi..si amu il iubesc cu toata fiintsa mea.
Primavara..in aprilie, cind soarele e deja cald si nu mai mushka, terasele isi deschid umbrelutsele, tare fine! Venitsi, Intese cu Luca, Zviozdo4ka cu Roby, Palma cu amorele sau, dar de mine nu retraitsi eu singura nu voi fi :prrrt:
puuuuuuuuuuuuuuuuuuup pe toate :smiley31:

ok... atunci spui ca in primavara e perioada buna ptr vizitat orasul?....
hai mai vedem, ar fi super daca organizam....

#23 Ica

Ica

Advanced Member

• 235 messaggi

Inviato 23 gennaio 2006 - 14:51

Eu cred in fapte si nu cred in cuvinte
cred in intrebari si nu cred in raspunsuri
cred ca exista un sens in toate, numai ca trebuie sa-l gasim.

#24 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 23 gennaio 2006 - 15:11

cred ca exista un sens in toate, numai ca trebuie sa-l gasim.

In asta cred si eu 1000000%

Mai cred ca tot ceea ce se face se face spre bine, p/u ca anume TOTUL are un sens
Cred in destin.

#25 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 24 gennaio 2006 - 12:07

...eu cred in mine insumi, cred ca tata meu sta shi se uita la mine di sus shi ma ajuta mereu... cred ca-i mindru, foarte mindru di mini, pastaiana am fost "fata tatei" ...

...cred in persoanele care arata ceea ce simt pentru mine shi ma accepta asha cum sint ...

...cred in fapte, ca vorbele imi intra pi o ureke shi iesa pi shealalta ...

...cred ca voi ajunge unde vreau eu ...

poate vine si Delfina_Ana ...

Ma certo ca vin ... d'ora in poi am sa ma gindesc shi la mini, basta ca nu lucrez, da tre sa ma anuntz di-nainti, ca asha imi iau giorno libero ... Dar daca ve intilnitz seara(22-pina cind vretzi ... ), ca-i mai comod pintru mini, vin shi c-o prietena de-a mea, ok ...

#26 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 24 gennaio 2006 - 12:12

Ma certo ca vin ... d'ora in poi am sa ma gindesc shi la mini, basta ca nu lucrez, da tre sa ma anuntz di-nainti, ca asha imi iau giorno libero ... Dar daca ve intilnitz seara(22-pina cind vretzi ... ), ca-i mai comod pintru mini, vin shi c-o prietena de-a mea, ok ...
[/quote]

ok! Mega Festa a Venezia allora!
shapoi tu, Anishoara,nu esti asa departe..ai putea veni mai des..sa ne vizitez, pe mine si pe Stinol :welcome:

#27 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 24 gennaio 2006 - 12:44

ok! Mega Festa a Venezia allora!
shapoi tu, Anishoara,nu esti asa departe..ai putea veni mai des..sa ne vizitez, pe mine si pe Stinol :welcome:

Ok, da tre sa organizatzi voi sheava, ca eu nushtiu nica la venetzia, oppure venitzi voi la TN, da defapt nu, ca nu-i nica, shi tre tre plecam spre Bolzano incolo ...

stinol shi mai fashi ?!!? i-ai transmis salutarili meli ...

#28 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 24 gennaio 2006 - 12:44

cred in intrebari si nu cred in raspunsuri

Asta s-a vazut! :lol3: :lol3:

#29 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 24 gennaio 2006 - 21:26

Ok, da tre sa organizatzi voi sheava, ca eu nushtiu nica la venetzia, oppure venitzi voi la TN, da defapt nu, ca nu-i nica, shi tre tre plecam spre Bolzano incolo ...

stinol shi mai fashi ?!!? i-ai transmis salutarili meli ...

Hai ca stiu eu niste localuri bunicele la venezia :ubri:
Pe Stinol, nu l'am vazut de pe 17 dicembrie, cind ultima data m'a invitat la concertutl sau..are fidanzata cam geloasa, ma priveste straniu, cu toate ca n'are motive, boh. Salutarile i le'am transmis ;) Dupa cite am intseles v'ati vazut deja :P

#30 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 13:50

...are fidanzata cam geloasa, ma priveste straniu, cu toate ca n'are motive, boh.

Da ni-o spus shi nie di fidantzata lui, ca-i geloasa, da eu nu intzeleg gelozia asta, macar nushtiu ... B*** daca ti fidi di una persona, apoi ti fidi shi gata ... sh-apoi a me nn dice niente, asha ca poate sa steie tranquilla fidanzata sheea a lui ... Gia' o vrut sa ma ammazze, stinol, intr-o zi, ca ziceam sheva di padrugsa ... Madonna, da Dumezeu cu dinshii ... Is pre fixsatzi moldovenii nostri ;)

... Dupa cite am intseles v'ati vazut deja :P

Nu ne-am mai vazut, m-o sunat sa-mi spuna ca-i la TN pintru un concert, pi la vreo 11 di noapti ... Shi cum eu traiesc aproapi di Tn, i-an spus sa vina el, shi n-o vrut, apoi dara shi mai vre ...

Ciao liuna, apoi dara ti faccio sapere io cind vin la Venezia ... ok ;)

http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

#31 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 14:28

Nu ne-am mai vazut, m-o sunat sa-mi spuna ca-i la TN pintru un concert, pi la vreo 11 di noapti ... Shi cum eu traiesc aproapi di Tn, i-an spus sa vina el, shi n-o vrut, apoi dara shi mai vre ...

[/quote]

Iaka kiar ieri am vorbit cu el, da putin, eu obosita dupa servici si studiu, el dupa concert si repetitii..I-am spus de mini OFFline-ul care vrem sa-l facem la Venezia, in primavara, si mi-a spus ca daca reusheste vine si el...
I-am spus ca-i tai gitu daca nu vine :bangin:
Salutik ;)

#32 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 09:55

OFFline-ul

Shi-i asta :hmm:

#33 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 10:14

Shi-i asta :hmm:

intalneala in afara forumului, to bish "live in Venezia" :)

#34 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 10:42

intalneala in afara forumului

Nish nu mi-o dat prin cap ... apoi daca era OFF line, sy intzelegi ... :P

#35 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 27 gennaio 2006 - 15:52

Iaka kiar ieri am vorbit cu el, da putin, eu obosita dupa servici si studiu, el dupa concert si repetitii..I-am spus de mini OFFline-ul care vrem sa-l facem la Venezia, in primavara, si mi-a spus ca daca reusheste vine si el...
I-am spus ca-i tai gitu daca nu vine :bangin:
Salutik ;)

Ciao Liuna! :) Cui nu am inteles ca i tai gatul? :o Liuuuna sunt preocupata,nu ai inghetat in nord,stiu ca foarte frig,o zapada groaznica.Oarecum na intilnim la vara, ti prego.Eu trebuie sa vad Venetia. :P
Fetelor ce faceti cum o duceti?Ce noutati? Un :smiley31: la toti.

#36 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 19:30

COMUNICAZIONE INTERNA

Nu va suparati, dar parerea mea e ca calitatea discutiilor a scazut semnificativ si nu din cauza membrilor noi, dimpotriva, sunt idei noi, discutii, dar problema e in INTERFERENTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Membri mai vechi ma cunosc destul de bine, NU-I PROBLEMA SA INTRETIN O DISCUTIE, DAR SA DECURGA FARA ABATERI DE 2 PAGINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNII DIN MEMBRII FORUMULUI DAU DOVADA DE LIPSA CULTURII COMUNICARII
daca aveti de intrebat pe 12 pagine cand o fatat vaca Ileanei, cand o sa trageti o betie sau de unde de cumparat coltuni DE CE NU VA DUCETI PE PRIVAT??????
CITITI ATENT TEMA DISCUTIILOR SI INCERCATI SA NU VA ABATETI...

p.s. inainte aveam o placere sa ma regasesc intr-o tema, acum totul a devenit un bazar...idei frumoase, invartituri splendite, dar sustineri precare si ca rezultat moartea geniului nenascut....

#37 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 20:54

Scuzati ca ma abat de la tema da am nevoie de o info:cine stie legenda stegului si a stemei Moldovei??

Daca aveti vre-un link sau o mica povestire astept raspunsurile voastre.

Multumesc!!! :)

#38 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 27 gennaio 2006 - 21:51

COMUNICAZIONE INTERNA

Nu va suparati, dar parerea mea e ca calitatea discutiilor a scazut semnificativ si nu din cauza membrilor noi, dimpotriva, sunt idei noi, discutii, dar problema e in INTERFERENTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Membri mai vechi ma cunosc destul de bine, NU-I PROBLEMA SA INTRETIN O DISCUTIE, DAR SA DECURGA FARA ABATERI DE 2 PAGINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNII DIN MEMBRII FORUMULUI DAU DOVADA DE LIPSA CULTURII COMUNICARII
daca aveti de intrebat pe 12 pagine cand o fatat vaca Ileanei, cand o sa trageti o betie sau de unde de cumparat coltuni DE CE NU VA DUCETI PE PRIVAT??????

p.s. inainte aveam o placere sa ma regasesc intr-o tema, acum totul a devenit un bazar...idei frumoase, invartituri splendite, dar sustineri precare si ca rezultat moartea geniului nenascut....

Scuza,dar cum crezi tu? Cat timp se poate de vorbit la o tema? dupa parerea ta trebuie de asteptat timp in care toti moldoveni vechi si acei noi sa exprime parerea,asta o sa dureze mai mult de 3 ani,si alta cauza ca nu suntem deputati sa vorbim in mod corespunzator,adica de raspuns la anumite intrebari fara abbateri.
:) scuza asa parerea mea. ;)

#39 Floriana

Floriana

Member

• 46 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 23:30

COMUNICAZIONE INTERNA

Scuzà Dantess,dar orice pàrere sau discutie trebuie respectatà,ìi shi aceasta o culturà a comunicàrii e problema cà tu nu o ìntelegi si pe tine tare te deranjeazà,
eu cu plàcere ma-shi duce ìn privat da uite cà de la GENOVA pìnà la ROMA ìi cam dipàrtishor.
Mio consiglio: fai finta di niente,guarda che aiuta!
p.s. aaaa.... cìteodatà deputatii se mai abtin

Scuzati ca ma abat de la tema da am nevoie de o info:cine stie legenda stegului si a stemei Moldovei??

STIMATà LILIA UITE Cà CHESTIA CU STEAGUL SI ALTE ATRIBUTE NATIONALE TREBUIE LUATE CU SERIOZITATEA CEA MAI MARE,ASACà ESTE O PROBLEMà CE URMEAZà DISCUTATà PE FORUM?
Cto pervìi? :dots:

#40 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 28 gennaio 2006 - 09:06

pt. stemă:
http://ro.wikipedia....ublicii_Moldova

http://www.chamber.m...l?rmoldova/stem

pt. drapel:
http://ro.wikipedia....ublicii_Moldova

http://www.chamber.m...l?rmoldova/flag

acolo găseşti şi imaginile (eu încă nu m-am învăţat să le inserez în corpul mesajului ;) )