Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
In ce cred moldovenii?
Inviato 20 gennaio 2006 - 21:47
Inviato 20 gennaio 2006 - 22:23
Glumesc,miine voi da un raspuns mai adecvat,acuma sa facut tirziu si ma duc la nana.
Inviato 21 gennaio 2006 - 00:51
Inviato 21 gennaio 2006 - 10:58
Inviato 21 gennaio 2006 - 20:09
cred in vointa oamenilor de a creste
cred ca peste 100 de ani vom putea circula in spatiu
Guest_zviozdocika_*
Inviato 21 gennaio 2006 - 20:20
Inviato 21 gennaio 2006 - 20:43
Guest_zviozdocika_*
Inviato 22 gennaio 2006 - 21:58
cred...in toti shi pe toti....mare Bou is
Inviato 22 gennaio 2006 - 22:00
Las' Romashka, nu mult timp vei mai crede
Guest_zviozdocika_*
Inviato 22 gennaio 2006 - 22:03
Vreau sal vad inca o data.. Nivelul apei sa mai ridicat?
Inviato 22 gennaio 2006 - 23:46
dai liuna, la ceea ce a spus Roman..... am putea spune... hai nu retrai nu esti singurulLas' Romashka, nu mult timp vei mai crede
![]()
ai fost la Venezia?.......Ciao liuna,ce mai faci draga?Ce face oraselul meu iubit Venetia?
imagineazati... eu nu am fost inca niciodata, tot spun ca o sa ma duc, am avut ocazii, dar nu am ajuns inca.. sper ca in anul acesta am sa vad Roma si Venezia.
Guest_zviozdocika_*
Inviato 23 gennaio 2006 - 01:16
Inviato 23 gennaio 2006 - 01:24
Ciao liuna,ce mai faci draga?Ce face oraselul meu iubit Venetia?
Ciao Stellina!Ciao Intese!
La mine totu'i bine, merge...
Saptamina trecuta la Venezia a fost o ceatsa ca nu se vedea om cu om la 2 metri...romantika draga nu alta...Sa te pierzi si sa te regasesti in cetasa...
Astazi in schimb, a fost asa o zi frumoasa..cu soare si putin gerishor.. am iesit la o plimbare, si ptru a mia oara m'am REindragostit de Venezia..Dumnezeu-le cit e de superb orashul asta..mereu mereu, cu orice timp, cind e soare, ploua, ninge iarna vara..toamna..mereu...Si de fiecare data cind iesi la o plimbare descoperi lucruri noi, pe care in cele mai stranii locuri, nu le'ai observat, chiar daca ai trecut de mii de ori pe'akolo.
Des, cind dispun de timp, ma opresc pe vre-un pod oarecare, si doar privesc cum se reflecta razele apusului sau a rasaritului in apa..e superb.
Nu poti muri linistit daca nu ai vazut macar o data Venezia...parerea mea
Noapte Buna fetelor
Inviato 23 gennaio 2006 - 09:37
liuna... cand e cel mai bun period de a vizita Venezia?
Inviato 23 gennaio 2006 - 10:19
vezi sa nu cazi in cealalta extrema cand nu mai crezi in nimeni si pe nimeni
Inviato 23 gennaio 2006 - 10:24
ciao Zveozdocika, ciao Liuna... stiu si eu ca Venezia e frumoasa si in primavara cu siguranta o sa ma duc sa o vad.... daca vrei putem sa organizam, zveozdocica asa mergem in 4 si ne si distram.....
liuna... cand e cel mai bun period de a vizita Venezia?
Are Venezia ceva particular p/u voi MEREU! fiecare zi al anului! fiecare sezon, fiecare anotimp, ziua/noaptea...MEREU!
asaq facetsi bagajul si repejor direzione Venezia...Apropos, eu am propus sa facem un Offline la venezia, kiar linga casa mea s-a deschis un restaurant Casa Moldava..zic ca e tare draguts, eu inca n'am fost, dar daca venitsi voi cred ca ar fi un bun motiv, nu?
Inviato 23 gennaio 2006 - 10:43
Inviato 23 gennaio 2006 - 10:45
..eu cred in mine insumi si in persoanele care imi vor bine cu adevarat...
Da cum faci sa fii sigura ca persoanele "celea" iti vor binele cu adevarat?Doar daca merge vorba de parintsi si rude..da asa..nu stiu eu daca poti fi sigur 100%
Inviato 23 gennaio 2006 - 10:52
Va urez o buna zi la toate.
Desigur, persoanele care imi vor bine sunt familia mea, prietenul meu si o singura prietena cu care prietenim de o viata. Si eu cred cu toata fiinta mea in aceste persoane. Nu-s multe, dar imi ajung. Important e sa nu schimbe ideea in privinta mea.
Inviato 23 gennaio 2006 - 14:09
am putea organiza o intalnire....in primavara poate....
Zveozdocica cu sotul, Palma cu pritenul, eu cu al meu... si Liuna sa speram ca pana in primavara.....