Ciao saarmaluta si fa-ti mai mult timp si pentru noi,auzi? http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif
Noapte buna din Italia!
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Inviato 10 settembre 2005 - 22:13
Inviato 16 settembre 2005 - 15:23
Inviato 16 settembre 2005 - 18:28
Salut!
Ma gindesc ca suntem toti tineri, frumosi, plini de viata, fiecare cu viata lui , cu viitorul in fata si astfel TRAIM.
Dar am putea face ceva mai mult , pentru cei de linga noi, care au nevoie? Am vazut descrieiri ale deplasarilor cu ajutor umanitar in Mldova. E minunat , ca sunt oameni care fac bine. Dumnezeu sa-i miluiasca pe toti!
Eu, in fiecare zi, ma tot intreb , ce asi putea face pentru o tinara de 23 de ani, studenta anul 3 la Medicina, Chisinau, bolnava de cancer, care se lupta zi de zi cu gandurile si cu durerea ei. Parintii ei nu stiu, caci, sarmanii , doar ar suferi, neavand cu ce sa o ajute. Cunosc cazul doar cateva persoane dragi, 1-2 prieteni si cativa medici.
Ma gandesc cu ce asi putea s-o ajut eu, caci zilnic, in camera mea e mesajul scris pe o foaie mare, pe perete: Ea are CANCER.
Poate ma ajutati cu o idee, cu un sfat, cu ceva, ce ar putea sa o ajute, caci ... zilele trec si daca noi nu facem nimic...
Imi cer scuze pentru mesaj, nu se incadreaza la nici o tema de discutii, poate la cea medicala, dar nu am gasit de cuviinta sa-l scriu acolo.
Numai bine!
Inviato 18 settembre 2005 - 15:13
..... in camera mea e mesajul scris pe o foaie mare, pe perete: Ea are CANCER.
Inviato 18 settembre 2005 - 17:37
Inviato 19 settembre 2005 - 10:28
Inviato 19 settembre 2005 - 12:57
Inviato 19 settembre 2005 - 13:11
Deseori in viatà se intimplà si miracole. Cite cazuri au fost scris eprin ziare?.......Salut!
Ma gindesc ca suntem toti tineri, frumosi, plini de viata, fiecare cu viata lui , cu viitorul in fata si astfel TRAIM.
Dar am putea face ceva mai mult , pentru cei de linga noi, care au nevoie? Am vazut descrieiri ale deplasarilor cu ajutor umanitar in Mldova. E minunat , ca sunt oameni care fac bine. Dumnezeu sa-i miluiasca pe toti!
Eu, in fiecare zi, ma tot intreb , ce asi putea face pentru o tinara de 23 de ani, studenta anul 3 la Medicina, Chisinau, bolnava de cancer, care se lupta zi de zi cu gandurile si cu durerea ei. Parintii ei nu stiu, caci, sarmanii , doar ar suferi, neavand cu ce sa o ajute. Cunosc cazul doar cateva persoane dragi, 1-2 prieteni si cativa medici.
Ma gandesc cu ce asi putea s-o ajut eu, caci zilnic, in camera mea e mesajul scris pe o foaie mare, pe perete: Ea are CANCER.
Poate ma ajutati cu o idee, cu un sfat, cu ceva, ce ar putea sa o ajute, caci ... zilele trec si daca noi nu facem nimic...
Imi cer scuze pentru mesaj, nu se incadreaza la nici o tema de discutii, poate la cea medicala, dar nu am gasit de cuviinta sa-l scriu acolo.
Numai bine!
Inviato 20 settembre 2005 - 09:52
Imi plac in special cintecele in Napoletana.D'alessio cred ca unul din cei mai buni aici in Italia.Iti place muzica lui D'alessio,Stinol?Si mie,dar in ultimul an...prea sunt asemanatoare cantecele lui...
![]()
Inviato 20 settembre 2005 - 18:44
Inviato 20 settembre 2005 - 20:35
Inviato 22 settembre 2005 - 07:40
cuvinte frumoase.....Va multumesc inca odata! Viata e frumoasa, nu-i asa?
"Esti invins numai atunci cand renunti la lupta",
"Ai reusit- continua!, n-ai reusit- continua!"
![]()
Inviato 22 settembre 2005 - 08:24
Inviato 22 settembre 2005 - 16:58
Inviato 22 settembre 2005 - 17:16
Eu cred ca domnisoara cu cancer cred ca are tot sprijinul din partea la neamuri....
Pai matinca am vazut ca parintii ei nu stiu!e adevarat lilian?
Da chesti e ca atit spijinul la cei apropiati cit si starea ei psicologica conteaza.Ca-ci daca ea decide sa nu mai lupte"possiamo dire che e finita"
Lilian confermi ca parintii ei nu stiu nimic?
Inviato 23 settembre 2005 - 13:45
Inviato 31 marzo 2006 - 06:17
Inviato 31 marzo 2006 - 08:21
Inviato 31 marzo 2006 - 12:41
Inviato 31 marzo 2006 - 12:53