Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Povestiri Din Moldova
Posted 23 August 2005 - 22:32
Ca sa-i raspund si lui victorcom: n-am reusit pana acum sa trec prutul, desi imi doresc asta de cand am fost la podul de flori. Cumva a lipsit ocazia cat eram in romania desi traiam la nici o suta de km de granita. Apoi s-a schimbat situatia si distanta s-a marit. Desi au fost niste basarabeni pe la noi pe-acasa le-am pierdut incet-incet urma si nu s-a mai ajuns la o contra-vizita. Iar sa ma duc asa sa bat chietroaiele prin chisinau iarasi nu-mi vine...Acu, c-au iesit iar comunistii in alegeri chiar nu-mi vine deloc.
Posted 23 August 2005 - 23:43
Ia spune,cand ai fost la podul de flori?In'90 sau '91?Si unde?
Eu am fost in '91 la Albita...am ajuns printre primii si am plecat printre ultimii...am petrecut o duminica extraordinara...
Si tocmai la sase ani dupa,am ajuns la Chisinau!Dar...mai bine mai tarziu decat niciodata,nu?
Posted 24 August 2005 - 00:05
Posted 24 August 2005 - 00:20
Hai ca discutia ta se transforma incetisor in"povestiri din Germania".
Ma mir uneori ca ai intrat pe forumul asta si ai ramas...am citit discutia "in trei limbi"
Noapte buna saarmaluta!
Ciao
Posted 24 August 2005 - 11:28
Posted 24 August 2005 - 12:02
Posted 24 August 2005 - 12:33
Eu sper oricum ca intr-o zi sa se deschida si o parte a forumului dedicata celor care vorbesc rusa...dar cu litere chirilice...ca sa o pot invata si eu...
Ai dreptate,o buna parte a italienilor au muncit si ei prin toate partile,nu zic nu...dar macar au stiut sa-si "gospodareasca"banii.In schimb romanii,ce fac?Isi cumpara cea mai buna masina,vine cu ea in tara,dupa doua,trei plimbari intra cu ea intr-un gard si gata banii...lasa ca vine strainul sa investeasca in industrie,agricultura,etc...nu?Si apoi,nu mai esti argat in alta tara...esti in tara ta dar tot la straini...
Spune-mi ca nu-i asa...
Ciao Saarmala!
Posted 24 August 2005 - 14:54
Asa-i cum zici cu compatrihotii nostri
Posted 24 August 2005 - 16:59
Buna ideie, dar cred ca va vom ashtepta cam mutishor ca sa faca lucru ista ,Eu sper oricum ca intr-o zi sa se deschida si o parte a forumului dedicata celor care vorbesc rusa...dar cu litere chirilice...ca sa o pot invata si eu...
![]()
Posted 24 August 2005 - 17:05
Chiar azi trebuia sa se duca in gita in Innsbruck, Austria shi nu s-au mai dus din cauza inundatiilor ...
Astept noutati !!!
Posted 24 August 2005 - 21:18
Posted 24 August 2005 - 21:36
Buna ideie, dar cred ca va vom ashtepta cam mutishor ca sa faca lucru ista ,
dar poate daca cineva ii da idea asta lui Dominico, poate va reushi sa faca sheva ... Incercati voi cei mai mare (Cristal, Rosa ... ) !!!
Ana...dar Domenico are deja ideea asta de ceva timp,insa nu e usor de gasit solutii rapide...mai ales cu scrisul chirilic...
...dar sa speram!
Posted 25 August 2005 - 13:59
S-apoi in chiar shi traducerea in rusa e mult mai complicata. Madonna, tre sa te dai cu capu di pareti ...
Posted 25 August 2005 - 14:10
Astept raspuns, ciao grazie :smiley9:
Posted 25 August 2005 - 22:12
Pe cine sa intrebi?Pe Domenico,desigur!
Posted 25 August 2005 - 22:15
Posted 25 August 2005 - 22:17
Se traduce strictul necesar,ex:"introdu parola","cauta in discutie"."ai gresit parola!...si lista ar putea continua...
Posted 26 August 2005 - 08:45
Ei da nu-i pi asta !!! Viata merge inainte !!!
Aaaaa, da eu credeam ca se traduc toate mess. Ei atunci nu-i asha de mult. Cred ca-l vor termina in curind
Mersi rosa .. http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif
Posted 31 August 2005 - 19:28
Posted 10 September 2005 - 21:56