...iar persoane ca tine vor deveni ceva de strain acestei tari care mie imi place s-o chem A DOUA ROMANIE.
Ce stii tu despre persoane ca mine?
Esti intr-atat de orbit de extremismul tau, incat nu mai reusesti sa distingi nuantele.
Eu nu am probleme cu identitatea mea, si daca ati citi mesajele inainte de a va varsa veninul, poate ca ti-ai fi dat seama ca nu vorbeam despre mine. Eu am sora casatorita in Romania si un nepotel, nascut la Bucuresti. Asa ca nu am cum sa urasc Romania si realitatea romana o cunosc mai bine ca tine. Dar in acelasi timp am o multime de rude, prieteni in Rep. Moldova, oameni de treaba, care muncesc, cresc copii, vorbesc limba romana, dar nu se considera romani. Si nu o sa incep sa-i urasc, pentru ca asa vrei tu. Fiindca mi-s dragi asa cum sunt si ii inteleg. Tu, mare patriot, esti in Italia, dar ei sunt acolo. Asa ca nu se stie cine e mai patriot. Si nu sunt cu nimic mai putin inteligenti decat tine, ori decat Ilinca, care m-a numit proasta de mai multe ori, fara a incerca macar sa inteleaga ce vreau sa zic. Si voi ati vrea sa-mi spuneti ca toti oamenii ceia nu exista?
Am mai zis-o, voi, prin comportamentul vostru, plin de aroganta, gata mereu sa numiti idioti si prosti pe toti cei care nu simt ca voi, indepartati cel mai mult oamenii de anumite adevaruri pe care voi insisi sustineti ca le promovati.