Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

- - - - -

Proteste De Amploare La Chişinău

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
203 risposte a questa discussione

#61 VLADIC

VLADIC

Member

• 75 messaggi

Inviato 17 gennaio 2008 - 23:20

Adio si va las la "reflexiunele VOASTRE profunde" Immagine Postata,"profesorilor"!

Iar voua nu va ramine decit sa va scrieti unul la altul topicuri cu sens unic si sa va complimentati.Iar de intervine cineva cu alte idei,solutia e cunoscuta-insulte gratuite si gogomanii de tot felul.

Ortografie pentru agramati:
Reflexiunile, nu REFLEXIUNELE!!! :graduated:

Sa ne "COMPLIMENTAM"?!?

Sa ne scriem unul la altul(forse unul altuia??):)

#62 irina0103

irina0103

Advanced Member

• 395 messaggi

Inviato 18 gennaio 2008 - 15:16

Sa ne "COMPLIMENTAM"?!?

Sa ne scriem unul la altul(forse unul altuia??) :)

Bre da tu esti un invatat, nu saga... :roflmao:

Messaggio modificato da irina0103 il 18 gennaio 2008 - 15:17

#63 anisoara

anisoara

Advanced Member

• 129 messaggi

Inviato 18 gennaio 2008 - 17:32

Sa ne "COMPLIMENTAM"?!?

Sa ne scriem unul la altul(forse unul altuia??) :)

Sa ne scriem unul la altul(forse :boxed2: Immagine Postataunul altuia??)

Messaggio modificato da anisoara il 18 gennaio 2008 - 17:33

#64 liliana07

liliana07

Advanced Member

• 3656 messaggi

Inviato 18 gennaio 2008 - 18:48

Om cu carte in cap

sau mai bine spus om batut cu cartea in cap???
:lol: :lol: :lol:

#65 Guest_St3f4n_*

Guest_St3f4n_*

Inviato 18 gennaio 2008 - 23:02

Om cu carte in cap

:) ))))

Este o vorba: Daca taceai te faceam mai desteapta.

Messaggio modificato da St3f4n il 18 gennaio 2008 - 23:03

#66 liliana07

liliana07

Advanced Member

• 3656 messaggi

Inviato 18 gennaio 2008 - 23:05

:) ))))

Este o vorba: Daca taceai te faceam mai desteapta.

da tu cind nu deschizi gura toti sunt mai fericiti :lol3: :lol3: :lol3:

#67 Guest_St3f4n_*

Guest_St3f4n_*

Inviato 18 gennaio 2008 - 23:09

Sa ne scriem unul la altul(forse :boxed2: Immagine Postataunul altuia??)

te pominesti ca acum vrei sa sari omului in cap pentru ca a scris un cuvant in italiana.

:))))))))))))))

da parca numai postai pe aici.

#68 anisoara

anisoara

Advanced Member

• 129 messaggi

Inviato 19 gennaio 2008 - 16:14

te pominesti ca acum vrei sa sari omului in cap pentru ca a scris un cuvant in italiana.
Pai,VOI,sariti pentru lucruri si mai minore.De exemplu pentru o virgula sau pentru o litera.
Si nu i-am sarit in cap,pur si simplu i-am aratat "birna din ochi".Asa ca nu va mai iesiti din ape ca sinteti cei mai invatati.Cu toate ca la aprecierea unei persoane nu conteaza DOAR cite scoli sau universitati a absolvit.
:) )))))))))))))
Stefane,dar ce ti s-a blocat tastul de )? :tongue2:
da parca numai postai pe aici.(?)
Ti-ar placea,nu? :lol3:

#69 Guest_St3f4n_*

Guest_St3f4n_*

Inviato 20 gennaio 2008 - 10:06

Ti-ar placea,nu?

Pai vezi ca zici una si dupa faci alta...

n-ai cuvant.

#70 anisoara

anisoara

Advanced Member

• 129 messaggi

Inviato 20 gennaio 2008 - 21:37

Pai vezi ca zici una si dupa faci alta...

n-ai cuvant.

Deoarece pos-ul era pentru mine,i-am raspuns.Iar tu la ce te-ai "introdus"?Sau iti lipseam?Cu toate ca nu ma consideri si ti-e greu sa-mi citesti post-urile? :boxed2: Asa ca nu-mi fa intrebari. :nono2:

Messaggio modificato da anisoara il 20 gennaio 2008 - 21:42

#71 VLADIC

VLADIC

Member

• 75 messaggi

Inviato 22 gennaio 2008 - 18:37

Om cu carte in cap

:1a: :bangin:

NON COMMENT....

Messaggio modificato da VLADIC il 01 febbraio 2008 - 17:40

#72 liliana07

liliana07

Advanced Member

• 3656 messaggi

Inviato 22 gennaio 2008 - 18:45

:1a: :bangin:

NON COMMENT....

MA PER PIACERE???? :ciuccio: :close_tema:

PS.si scrive NO COMMENT

Messaggio modificato da liliana07 il 22 gennaio 2008 - 18:47

#73 Guest_marcuzzzo_*

Guest_marcuzzzo_*

Inviato 29 marzo 2008 - 15:43

Fara sa intram in amanunte: explicati-mi si mie care este diferenta printre moldovenii si romanii pentru ca eu nu inteleg....

E din vremea lui Traian ca pe meleagurile romanesti, se vorbeste in continuu o idioma latina. Si pentru cei care nu-si cunosc istoria poporului roman,as vrea sa le mai amintesc ca "neamul" moldovenesc a fost doar o falisficare,atat din punct de vedere istoric, cit si din cel lingvistic; menita sa lipeasca URSS-ului basarabia si bucovina de nord.

In Italia, inainte de unificarea din 1860, teritoriul era subdvizat in mai multe teritorii unde se vorbeau mai multe dialecte..care se desparteau unu de celalalt poate mai mult decat "presupusa" limba moldoveneasca de romana...dar totusi, suntem italieni si gata!

Ori imi mai aduc aminte de povestioarele interesenate pe care ti-le rosteau la facultati in vremea lu' nea Ceasca cind preamari conducatorii nostri afirmau ca si Limba Romana se apropria mai mult cu limbile slave (cu Rusa in particular) decat de latina..

rusine!!

#74 Ica

Ica

Advanced Member

• 235 messaggi

Inviato 30 marzo 2008 - 11:05

Cu tot respectul pentru opiniile voastre St3f4n, Vladic, Vale si Ilinca, am impresia ca daca ati avea posibilitatea si puterea ati crea ghetouri pentru toti cei care au idei deferite de ale voastre. Si de fapt voi negati o realitate - ca in Moldova sunt mai numerosi cetatenii care se autodefinesc ca moldoveni, decat cei care se considera romani. Nu cred ca o persoana e idioata numai pentru ca nu va impartaseste ideile.

#75 Ica

Ica

Advanced Member

• 235 messaggi

Inviato 30 marzo 2008 - 20:01

Strigator la cer ar fi faptul ca idiotii au si ei dreptul la vot,
asta - da - preocupare serioasa.

Si cine ar avea drept la vot, dupa parerea ta, Ilinca? Ar trebui sa instauram o comisie, care sa stabileasca cine e idiot si cine nu e idiot si in dependenta de asta sa se ofere dreptul la vot? Criteriul intuiesc care fi...

Deci, ti-as fi foarte recunoscatoare daca ai face abstractie de mine in continuare, asa precum am facut-

Ilinca, eu reactionez la mesaje, nu la persoane. Fiindca nu ne cunoastem...

Ca sa nu-ti apara ganduri otravitoare cel putin in privinta mea

Citeste mesajele pe care le-ati scris, cred e mai multa otrava acolo. Sau aroganta, ma rog...

Messaggio modificato da Ica il 30 marzo 2008 - 20:02

#76 Guest_marcuzzzo_*

Guest_marcuzzzo_*

Inviato 31 marzo 2008 - 11:33

Cu tot respectul pentru opiniile voastre St3f4n, Vladic, Vale si Ilinca, am impresia ca daca ati avea posibilitatea si puterea ati crea ghetouri pentru toti cei care au idei deferite de ale voastre. Si de fapt voi negati o realitate - ca in Moldova sunt mai numerosi cetatenii care se autodefinesc ca moldoveni, decat cei care se considera romani. Nu cred ca o persoana e idioata numai pentru ca nu va impartaseste ideile.

pot sa stiu de unde dumneavostra ati scos asemenea informatii???
Etnic vorbind, majoritatea moldovenilor precum pretendeti dumneavostra sa-i socotiti au declarat ca se simt etnici romani. Sigur nu le-ar fi de folos ucrainienilor si rusilor sa ne spuna ca nu se simt romani ei vorbiind in moldova introdusi fortat...repet fortat,dupa un plan care apartinea regimului comunist de la moscova, si in ultima instanta a panurilor de slavizare masiva care au existat inca din vremuri cele mai vechi (de pilda,cind slavii au patruns in secolele al XII.lea-al XIII.lea din campia donului spre Europa).
Astia de sigur vor sa fi chemati "moldoveni". Dar daca dumneavoastra pretindeti sa ne dati noua lectii de istorie si antropologie, lasati ca va gresiti enorm!
Repet: etnia moldovena si limba moldoveneasca sunt doar niste invenctii si mai ales: conventii pe care s-au stabilit timp veacul trecut. Dar in ziua de azi, nici un istoric, nici un filolog sau linguist cu capul pe umeri le-ar considera ca adevarate.

#77 Ica

Ica

Advanced Member

• 235 messaggi

Inviato 01 aprile 2008 - 15:33

Dar daca dumneavoastra pretindeti sa ne dati noua lectii de istorie si antropologie, lasati ca va gresiti enorm!
Repet: etnia moldovena si limba moldoveneasca sunt doar niste invenctii si mai ales: conventii pe care s-au stabilit timp veacul trecut. Dar in ziua de azi, nici un istoric, nici un filolog sau linguist cu capul pe umeri le-ar considera ca adevarate.

Multumesc pentru "Dumneavoastra", sunteti exagerat de amabil. E doar un mod de a ascunde lipsa de toleranta?

Nu am incercat sa dau nici o lectie, lectiile aici le dati voi.

Am incercat sa intervin fiindca nu mi-a placut modul in care au fost tratate persoanele care au exprimat opinii diferite de ale domniilor voastre. Daca ati fi citit mesajul meu inainte a raspunde, poate ca era mai corect.

Pentru Ilinca: Inceteaza sa-mi scrii mesaje private, fiindca ai placerea de a ma insulta si inca anuntandu-ma ca nu am dreptul sa-ti raspund. Tu HABAR NU AI CE CRED EU DESPRE IDENTITATEA CETATINILOR MOLDOVEI. Asa ca inceteaza sa ma insulti.

Messaggio modificato da Ica il 01 aprile 2008 - 15:42

#78 liliana07

liliana07

Advanced Member

• 3656 messaggi

Inviato 01 aprile 2008 - 17:07

...ECCHE DIFFERENZA!.. :smiley31:

fa Sfoloci si Negadyai da si nu-i dai pace lui fata aceasta(Ica)

da si nare dreptu sa-ti raspunda si esti buricu pamintului aisia

ma laso mai moale cu mesage private ca nu stii di care parte agiungi cite ceva ;)

Messaggio modificato da liliana07 il 01 aprile 2008 - 17:10

#79 Guest_St3f4n_*

Guest_St3f4n_*

Inviato 01 aprile 2008 - 17:13

Si cine ar avea drept la vot, dupa parerea ta, Ilinca? Ar trebui sa instauram o comisie, care sa stabileasca cine e idiot si cine nu e idiot si in dependenta de asta sa se ofere dreptul la vot? Criteriul intuiesc care fi...

Nu-mi zi ca esti convinsa ca in rep.Moldova au loc alegeri CORECTE?

Eu nu stiu cat tu urmaresti evenimentele din rep.Moldova si nu stiu ce programe de informatii folosesti dar eu pot sa-ti spun ca nominalizarea lui Chirtoaca (primul liberal) intrun rol cheie care e acela de Primar al Capitalei este primul pas spre o justitia politica in rep.Moldova monopolizata de comunisti, rusi si de rusificati. Sunt Desgustat! Manifestatiile in toate colturile rep.Moldovei cu ocazia 90 de ani de la Unire, cresterea exponentiala a partidului liberal si protestele de masa contra comunistilor sunt toate semne ca UNIREA SE APROPIE! ...iar persoane ca tine vor deveni ceva de strain acestei tari care mie imi place s-o chem A DOUA ROMANIE.

Messaggio modificato da St3f4n il 01 aprile 2008 - 17:23

#80 Ica

Ica

Advanced Member

• 235 messaggi

Inviato 01 aprile 2008 - 18:05

...iar persoane ca tine vor deveni ceva de strain acestei tari care mie imi place s-o chem A DOUA ROMANIE.

Ce stii tu despre persoane ca mine?

Esti intr-atat de orbit de extremismul tau, incat nu mai reusesti sa distingi nuantele.

Eu nu am probleme cu identitatea mea, si daca ati citi mesajele inainte de a va varsa veninul, poate ca ti-ai fi dat seama ca nu vorbeam despre mine. Eu am sora casatorita in Romania si un nepotel, nascut la Bucuresti. Asa ca nu am cum sa urasc Romania si realitatea romana o cunosc mai bine ca tine. Dar in acelasi timp am o multime de rude, prieteni in Rep. Moldova, oameni de treaba, care muncesc, cresc copii, vorbesc limba romana, dar nu se considera romani. Si nu o sa incep sa-i urasc, pentru ca asa vrei tu. Fiindca mi-s dragi asa cum sunt si ii inteleg. Tu, mare patriot, esti in Italia, dar ei sunt acolo. Asa ca nu se stie cine e mai patriot. Si nu sunt cu nimic mai putin inteligenti decat tine, ori decat Ilinca, care m-a numit proasta de mai multe ori, fara a incerca macar sa inteleaga ce vreau sa zic. Si voi ati vrea sa-mi spuneti ca toti oamenii ceia nu exista?

Am mai zis-o, voi, prin comportamentul vostru, plin de aroganta, gata mereu sa numiti idioti si prosti pe toti cei care nu simt ca voi, indepartati cel mai mult oamenii de anumite adevaruri pe care voi insisi sustineti ca le promovati.