3. Atunci cind omul lasa tot: si casa, si masa, si copii si fuge in straini pentru a face bani ca sa-si ridice nivelul de trai - asta nu e oare saracie?! Stiu care e situatia in Moldova de peste Prut, sunt des pe acolo. Aceeasi ca in Republica Moldova (poate un pic mai buna) - ori prea saraci, ori prea bogati - inca se mai lucreaza la formarea paturii de mijloc, care intr-o tara civilizata, trebuie sa existe.
Personal, nu vad viitorul Moldovei ca stat independent, asa va fi si mai departe- saracie si fuga peste hotare. Romania merge inainte cu pasi mari, iar noi batem pasul pe loc (sau inapoi??? spre limba rusa si alte idiotii de genul asta).M-am nascut in Moldova, vorbesc limba mamei mele in tara mea si is nevoita sa suport privirile holbate ale domnitelor de la locuri calde in spatele vitrinelor ca nu inteleg ce le cer...Mda progrese am facut, nu saga, dupa 89 incoace...Apropo, nu si-a pus nimeni intrebarea- de ce in Moldova is mai saraci si fug afara moldovenii, ca de rusi n-am prea auzit ...au ramas in fotolii de directori ...etc...