Jump to content

Moldweb
Moldova Community Italia uses cookies. Read the Regole privacy for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies
  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

•  

Benvenuto su Moldweb

Posted Image Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Posted Image
Se poi hai un account Posted Image, Posted Image, Posted Imageo Posted Image è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Posted Image
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Pamint Moldovenesc

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
150 replies to this topic

#81 Guest_St3f4n_*

Guest_St3f4n_*

Posted 21 November 2007 - 15:50

Italieni lipsiti de respect shi lipsiti de luciditate, ati venit intr-o tara straina, faceti afaceri va casatoriti cu femeile, care sunt mult mai de treaba decat ale voastre, traiti lunar cu 200-300 euro, dar stiti voi ca atunci cand te apuci de afaceri intzu-un stat strain, te asezi cu traiul in acel stat, sau mai mult...te casatoresti cu un locuitor al acelui stat, ar trebuioe sa-i cunosti macar putin din isorie , limba shi cultura? Si voi ce faceti...nu cunoasteti nimic din istorie, stalciti o limba pe care o numiti ,,moldoveneasca,, shi nu respectati cultura unui popor care a aparut de mii de ani. Nustiu care e problema, poate lipsa de cultura a sotiilor voastre rusofone, sau prostia lor, sau simplul fapt k dak le-ati asigurat o situatie materiala buna ele si-au uitat( dak si-au cunoscut-o vreodata) istoria si cultura. Eu mai mult nu o sa scriu pe acest forum, pt k vad k oamenii de aici vorbesc doar de dragul vorbitului, niciodata nu aduc argumente viabile, iar atunci cand le aduci argumente ei te numesc nazist, sau fascist. Fascismul s-a nascut in tara voastra...dar la cata incultra aveti, probabil nici asta nu stiti.

E gresit sa generalizam toti italienii cu acesti indivizi, deoarece sunt si persoane de treaba care sunt intradevar curioase sa cunoasca adevarata noastra cultura, eu cunosc unii. Rick si nikita sunt un caz fara speranta, mai bolsevici ca ei nu cred ca exista persoane pe acest pamant :))))))

Edited by St3f4n, 21 November 2007 - 15:52.

#82 Guest_St3f4n_*

Guest_St3f4n_*

Posted 21 November 2007 - 15:58

Alfredito...pt me nu conteaza culoarea pasaportului, eu nu sunt la munca in Italia, eu studiez, Republica Moldova e un stat suveran, iar primul stat care a recunoscut suveranitatea si independenta Republicii Moldova a fost chiar Romania. Sa revenim la culoarea pasaportului...e adevarat k sunt sute de mii de basarabeni care vor sa aiba cetatenie romana doar pentru simplul fapt de a pleca in strainatate pt a munci, e adevarat ca unii din acestia nu stiu o boaba de romana, dar....au pasaport romanesc, ei bine, eu nu ma numar printre acei oameni, eu nu vorbesc 2 zile dupa ce echipa nationala de fotbal a Romaniei rateaza calificarea la un turneu final, eu dau petreceri atunci cand un roman devine campion mondial, imi creste inima atunci cand vad k un roman, fi el din stanga sau dreapta prutului este apreciat in lume, Brancusi, Eugene Ionescu, Henry Coanda, Ion Tiriac, Gheorghe Hagi, Collin Coles, Lucian Bute, Mihai Razvan Ungureanu...etc. Eu ma simt roman, pt k asta sunt, ma simt roman pt k am avut privilegiul de a fi educat, de a invata istoria statului in care traiesc(adevarata istorie), k am privilegiul de a-mi cunoaste limba, iar prin acest fapt ma respect pe mine insumi shi imi respect poporul. E adevarat k multi ,,moldoveni,, nu vor unire cu Romania in lipsa lor de educatie, pt k nu-si cunosc istoria, pt k nu-si cunosc cultura sau din motive financiare. Alfredito dak ai merge intr-un liceu din Chisinau shi ai face un sondaj printre profesori cel putin http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/mega_shok.gif% ar spune k sunt romani, iar 98% ar spune k vb limba romana, Dak ai face un sondaj printre elevi, 60-70% ar spune k sunt romani, iar 95 % k vorbesc limba romana. Alfredito cei care se duc in Italia la munca, lumea pe care o cunoshti tu reprezinta in Mare Parte, o lume ce a studiat Istoria Uniunii Sovietice, a invatat in scoala ,,LIMBA MOLDOVENEASCA,, , iar niciodata nu s-au interesat de adevar, ei bine eu niciodata nu am vaut mai jos de nota 9 la ISTORIA ROMANILOR, iar examenul de bac stinut la LIMBA ROMANA l-am dat cel mai bine din liceul meu unde erau aproximativ 100 de elvei care au sustinut acelashi examen. Alfredito, eu imi cunosc istoria, cultura si limba, ma doare foarte mult cand oameni care o cunosc mult mai putin decat mine se pronunta si se pronunta gresit, eu incerc sa scot la iveala adevarul, ma enervez foarte tare cand vad ce raspunsuri prostesti imi dati, pentruca nu aveti dreptate. Alfredito, Republica Moldova e plina de oamnei inculti, a-ti mai venit shi voi , locuitori ai Uniunii europene pentru ai sustine?

hai noroc!
Ce liceu ai facut?

Edited by St3f4n, 21 November 2007 - 16:00.

#83 alexutzu

alexutzu

Member

• 53 posts

Posted 21 November 2007 - 16:48

hai noroc!
Ce liceu ai facut?

Am facut A.I.Cuza

#84 Alfredo Ferrari

Alfredo Ferrari

Advanced Member

• 5,887 posts

Posted 22 November 2007 - 01:11

Alfredito...pt me nu conteaza culoarea pasaportului, eu nu sunt la munca in Italia, eu studiez, Republica Moldova e un stat suveran, iar primul stat care a recunoscut suveranitatea si independenta Republicii Moldova a fost chiar Romania. Sa revenim la culoarea pasaportului...e adevarat k sunt sute de mii de basarabeni care vor sa aiba cetatenie romana doar pentru simplul fapt de a pleca in strainatate pt a munci, e adevarat ca unii din acestia nu stiu o boaba de romana, dar....au pasaport romanesc, ei bine, eu nu ma numar printre acei oameni, eu nu vorbesc 2 zile dupa ce echipa nationala de fotbal a Romaniei rateaza calificarea la un turneu final, eu dau petreceri atunci cand un roman devine campion mondial, imi creste inima atunci cand vad k un roman, fi el din stanga sau dreapta prutului este apreciat in lume, Brancusi, Eugene Ionescu, Henry Coanda, Ion Tiriac, Gheorghe Hagi, Collin Coles, Lucian Bute, Mihai Razvan Ungureanu...etc. Eu ma simt roman, pt k asta sunt, ma simt roman pt k am avut privilegiul de a fi educat, de a invata istoria statului in care traiesc(adevarata istorie), k am privilegiul de a-mi cunoaste limba, iar prin acest fapt ma respect pe mine insumi shi imi respect poporul. E adevarat k multi ,,moldoveni,, nu vor unire cu Romania in lipsa lor de educatie, pt k nu-si cunosc istoria, pt k nu-si cunosc cultura sau din motive financiare. Alfredito dak ai merge intr-un liceu din Chisinau shi ai face un sondaj printre profesori cel putin http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/mega_shok.gif% ar spune k sunt romani, iar 98% ar spune k vb limba romana, Dak ai face un sondaj printre elevi, 60-70% ar spune k sunt romani, iar 95 % k vorbesc limba romana. Alfredito cei care se duc in Italia la munca, lumea pe care o cunoshti tu reprezinta in Mare Parte, o lume ce a studiat Istoria Uniunii Sovietice, a invatat in scoala ,,LIMBA MOLDOVENEASCA,, , iar niciodata nu s-au interesat de adevar, ei bine eu niciodata nu am vaut mai jos de nota 9 la ISTORIA ROMANILOR, iar examenul de bac stinut la LIMBA ROMANA l-am dat cel mai bine din liceul meu unde erau aproximativ 100 de elvei care au sustinut acelashi examen. Alfredito, eu imi cunosc istoria, cultura si limba, ma doare foarte mult cand oameni care o cunosc mult mai putin decat mine se pronunta si se pronunta gresit, eu incerc sa scot la iveala adevarul, ma enervez foarte tare cand vad ce raspunsuri prostesti imi dati, pentruca nu aveti dreptate. Alfredito, Republica Moldova e plina de oamnei inculti, a-ti mai venit shi voi , locuitori ai Uniunii europene pentru ai sustine?

Linisteste-te Alexutzu, trage aer...
Tu zici ca moldoveni sunt inculti pentru ce au invatat istoria Uniunii Sovietice, pentru ce au invatat limba moldoveneasca...dar...ce au invatat romani in Romania pe timpuri lui Ion Antonescu, Gheorghe Gheorgiu-Dej si Nicolae Ceausescu??????
Vre-un adevar?????
Nu cred...
Schimbam tema... ai mai observat cum va trateazan frati vostri la consulatul si ambasada lor de la Chisinau???
Iarasi schimbam tema...ai mai observat cum vamesi si graniceri romani primesten un moldovan de dupa prutul cind ajunge la vreo vama romaneasca cu pasaport albastru???
A treilea schimbare de tema...ai mai auzit cum (in specific) bucuresteni vorbesten despre moldoveni de dupa prutul???
A patra schimbare de tema...ai mai vazut cum se miscan frati vostri "cu nasuc in sus" prin strazile din Chisinau???
A cincia...
A sasa...
A sapta...
A opta...

Alexutzu !!! inca n-ai obosit???

Edited by Alfredito, 22 November 2007 - 01:12.

#85 nikita

nikita

Advanced Member

• 6,674 posts

Posted 22 November 2007 - 06:11

Questi due ragazzi, St3f4n e Alexutzu, visto quello che scrivono e le loro idee, si possono definire:

"Moldavi per caso"

#86 alexutzu

alexutzu

Member

• 53 posts

Posted 22 November 2007 - 09:29

Questi due ragazzi, St3f4n e Alexutzu, visto quello che scrivono e le loro idee, si possono definire:

"Moldavi per caso"

Nikita, am fost de foarte multe ori in Romania, chiar shi la acel consulat italian, unde absolut toti m-au tratat cu respect,pt k shi eu i-am tratat cu respect, iar cei ce veneau acolo fara programare, care nu ii tratau cu respect, primeau acelashi tratament. Am fost tratat cu respect in taxiuri, nu de toti, am fost tratat cu respect la stadionul Rapid, din Bucuresti. Oamnei itzi raspun cu aceeashi moneda, cum sa raspunda ei cand preshedintele asha zise ,, Moldova,, Vorbeste de romani ca de cei mai mari dushmani, cum sa raspunde cand ministrul de externe, atunci cand statul roman vrea sa ne ajute, ei spun k se baga in treburile externe. Foarte bine raspunde poporul roman, eu nu am fost jignit de cei ce m-au cunoscut, pt-k au vazut ce fel de om sunt shi ce fel de mentalitate am, rusofonii, bolseviici, incultii sa fie jigniti, k asta merita. Apropo, eu am fost mult mai jignit de rusii din Chisinau, cand i-am rugat sa vb romana, pt-k limba de stat e romana, cand le-am spus la Carmez k ma voi plange la ,,Protectia Consumatorului,, pt k denumirea svarietatilor pe care le vand ar trebui sa fie scrisa shi in romana, daca nu doar in romana. Fiecare ishi primeshte tratamentul p care il merita, atunci cand este cunoscut.

#87 Guest_St3f4n_*

Guest_St3f4n_*

Posted 22 November 2007 - 10:15

Linisteste-te Alexutzu, trage aer...
Tu zici ca moldoveni sunt inculti pentru ce au invatat istoria Uniunii Sovietice, pentru ce au invatat limba moldoveneasca...dar...ce au invatat romani in Romania pe timpuri lui Ion Antonescu, Gheorghe Gheorgiu-Dej si Nicolae Ceausescu??????
Vre-un adevar?????
Nu cred...
Schimbam tema... ai mai observat cum va trateazan frati vostri la consulatul si ambasada lor de la Chisinau???
Iarasi schimbam tema...ai mai observat cum vamesi si graniceri romani primesten un moldovan de dupa prutul cind ajunge la vreo vama romaneasca cu pasaport albastru???
A treilea schimbare de tema...ai mai auzit cum (in specific) bucuresteni vorbesten despre moldoveni de dupa prutul???
A patra schimbare de tema...ai mai vazut cum se miscan frati vostri "cu nasuc in sus" prin strazile din Chisinau???
A cincia...
A sasa...
A sapta...
A opta...

Alexutzu !!! inca n-ai obosit???

Alfredito, ai pus-o pe fimei-ta sa scrie in locu tau? sau ai invatat romana peste noapte? da stai asa fratioare ca vad ca stii si istoria Romaniei...ce supriza.

Basarabenii in Romania sunt tratati cu tot respectul, numai ca din cand in cand se mai baga cate un bot de rus in seama cu stiri de genu de mai sus.

si te-as mai invita sa nu generalizezi cum ai facut in prima fraza cu "moldovenii", tu vorbeste pentru tine si atat!

Episoadele de tine elencate mai sus par niste shock-uri post-traumatice din copilarie care dupa ani re-ies la iveala. Identitatea nationala, mandria de a fi roman sunt treburi care trec peste comportamentul idiot a unu-i ambasciator incompetent sau unor vamesi frustrati sau a unor bucuresteni disinformati...pe care tu, pe toti, ai avut norocul sa-i intalnesti.

Edited by St3f4n, 22 November 2007 - 10:21.

#88 Alfredo Ferrari

Alfredo Ferrari

Advanced Member

• 5,887 posts

Posted 22 November 2007 - 10:34

Alfredito, ai pus-o pe fimei-ta sa scrie in locu tau? sau ai invatat romana peste noapte? da stai asa fratioare ca vad ca stii si istoria Romaniei...ce supriza.

Basarabenii in Romania sunt tratati cu tot respectul, numai ca din cand in cand se mai baga cate un bot de rus in seama cu stiri de genu de mai sus.

si te-as mai invita sa nu generalizezi cum ai facut in prima fraza cu "moldovenii", tu vorbeste pentru tine si atat!

Episoadele de tine elencate mai sus par niste shock-uri post-traumatice din copilarie care dupa ani re-ies la iveala. Identitatea nationala, mandria de a fi roman sunt treburi care trec peste comportamentul idiot a unu-i ambasciator incompetent sau unor vamesi frustrati sau a unor bucuresteni disinformati...pe care tu, pe toti, ai avut norocul sa-i intalnesti.

Dragul "St3f4n cel Mic" cu a ta "Campania de DEZinformare 2007" nici macar nu te intra in cap ce un italian ca si mine poate cunoaste limba romana si istoria romaniei...

Hai noroc!

Un italian de dupa Prut

#89 Guest_St3f4n_*

Guest_St3f4n_*

Posted 22 November 2007 - 10:53

Republica Moldova este o tara suverana care este reconoscuta la livel international, poporul are obiceile sale, mod de traiul sau, legaturi cu alte popori vecini pe care romani un au...

asta esplico celor din rep.Moldova care nu si-au uitat identitatea si vor sa se intoarca in Europa acolo unde le este locu, cu Romania, si nu cu rusii si trasnistria lui Voronin si Smirnov

in fine Republica Moldova reprezinta un stat care putin are in comun cu Romania actuala...poate pana 77 ani in urma era ceva mai aproape dar acum nu mai este asa...

Ia zii cand ai trecut Prutul ultima oara? Tu daca vii din fasia de Gaza te cred ca nu vezi nici acumunare intre celor doua tari romanesti.

Iti dau un exemplu care tu, daca traiesti in Italia de un timp, poti stii bine: Canton Ticino! Acolo traiesc chiar ITALIENI dar ei cu tot ca vorbesten LIMBA NOASTRA se simt ELVETIENI si nici de vorba nu vor sa stien despre unirea cu MAMA Italia...

Asta ar fi exemplul pentru afermatia de inainte? e clar atunci, esti pe alta frecventa. Ai gresit asemanarea, nu are nici o treaba situatia din Canton Ticino cu cea din Basarabia

N-are nicAsa se intempla cu majoritatea moldovenii nascuti dupa Prut!
Eu nu stiu cu cine din dupa Prutul tu tii legaturi dar iti pot asigura ca aproape 90% dintre besarabeni care eu cunosc NU VOR unirea asta care tu asa de mult iubesti.

pai e o problema a ta asta, voi italienii aveti defectu de a pune pe toti in aceas oala oriunde v-ati afla.

Relaxare convorbirii intre ambele state asta e chiar de dorit dar pe baza unui RESPECT RECIPROC si fara intrare in chestie de politica interna asa cum face AGRESIV Bucurestul...

N-are Bucurestiul timp de perdut cu Voronin, si daca ai urmari politica cum trebue atunci t-ai da seama.

#90 Alfredo Ferrari

Alfredo Ferrari

Advanced Member

• 5,887 posts

Posted 22 November 2007 - 11:16

asta esplico celor din rep.Moldova care nu si-au uitat identitatea si vor sa se intoarca in Europa acolo unde le este locu, cu Romania, si nu cu rusii si trasnistria lui Voronin si Smirnov

Ia zii cand ai trecut Prutul ultima oara? Tu daca vii din fasia de Gaza te cred ca nu vezi nici acumunare intre celor doua tari romanesti.

Asta ar fi exemplul pentru afermatia de inainte? e clar atunci, esti pe alta frecventa. Ai gresit asemanarea, nu are nici o treaba situatia din Canton Ticino cu cea din Basarabia

pai e o problema a ta asta, voi italienii aveti defectu de a pune pe toti in aceas oala oriunde v-ati afla.

N-are Bucurestiul timp de perdut cu Voronin, si daca ai urmari politica cum trebue atunci t-ai da seama.

Dragul "St3f4n cel Mic" ai devenit portator al cuvant a lui Alexutzu sau Bucurestul t-a ordonat sa scoati unghile???

#91 alexutzu

alexutzu

Member

• 53 posts

Posted 22 November 2007 - 11:19

Dragul "St3f4n cel Mic" cu a ta "Campania de DEZinformare 2007" nici macar nu te intra in cap ce un italian ca si mine poate cunoaste limba romana si istoria romaniei

Hai vad k deja incep a recunoashte limba romana, istoria romanilor, oricum e ceva progres... Iar sotiile lor...St3f4n te asigur k au ajutat mult la aceasta mentalitate, cel putin a unora dintre ei, unul dintre forumishtii noshtri cu gura mare (nu ii spun numele din respect) are o sotie care s-a nascut in Chisinau shi nu shtie o boaba de romana, deci ce poti invata de la o rusofona, in varsta de 50 ani, care dupa 50 ani traiti in Chisinau nu shtie limba statului... Pana la urma nu e numai vina lor, e vina shi a habitatului bolnav in care traiesc.

#92 alexutzu

alexutzu

Member

• 53 posts

Posted 22 November 2007 - 11:22

Dragul "St3f4n cel Mic" ai devenit portator al cuvant a lui Alexutzu sau Bucurestul t-a ordonat sa scoati unghile???

Alfredito eu ti-am raspuns mai sus la capitolul respect, vad k voi aveti mari probleme atunci cand vi se aduc argumente viabile, nu scrieti decat baliverne lipsite de discernamant shi argumentari, noi va aducem argumentari viabile, iar voi continuati cu balivernele. Stiti k e o vb despre italieni...vorbesc mult, fapte nimik.

#93 Alfredo Ferrari

Alfredo Ferrari

Advanced Member

• 5,887 posts

Posted 22 November 2007 - 11:46

Alfredito eu ti-am raspuns mai sus la capitolul respect, vad k voi aveti mari probleme atunci cand vi se aduc argumente viabile, nu scrieti decat baliverne lipsite de discernamant shi argumentari, noi va aducem argumentari viabile, iar voi continuati cu balivernele. Stiti k e o vb despre italieni...vorbesc mult, fapte nimik.

Ce faci tu acum??? Raspundi in locul lui "St3f4n cel Mic" ???

#94 alexutzu

alexutzu

Member

• 53 posts

Posted 22 November 2007 - 11:50

:)) Alfredito tu vb cu ergumente, numa intreba in locu cui raspund, eu ti-am adus argumente. Uita-te aici impreuna cu rick shi nikita shi impreuna cu sotiile voastre.http://www.protv.md/filme/afirmatia-ca-limba-moldoveneasca-exista-sfideaza-adevarul-stiintific.html?id_file=22411#22411

#95 Lina

Lina

Advanced Member

• 204 posts

Posted 22 November 2007 - 12:04

Stiti ce am observat eu in ultemul tim, ca magoritatea italienilor, ( chear si din acest forum) care se muta cu traiul temporal sau permanent in Moldova devin mai moldoveni decit un moldovean....

Si nustiu cum ,dar nu un moldovean nou- modern, democrat..... dar un comunist ''curat''.... Eu nu vorbesc de toti…
Si inca vor sa demonstreze cu orice idee , ca Basarabia e numai '' trandafir in roua ''..... si nici decum '' stir''.... Si nici unul nu si refera la Moldova in general, dar numai la capitala ei….
Chear si pe generatiea noua o acuza fara prilej.... De ce oare ??????????

Si nusi aduce aminte nici unul de bieatul moldovean ( dar ca el sint o magoritate din Moldova ), care a trait cu russul si care ea furat limba materna inlocuindo cu cea ,, moldoveneasca,,.... si care nici pina in ziua de azi chear el insusi moldoveanul nu vrea sa auda/inteleaga ca vorbeste limba romana.... apoi eu zic: pina cind nu o sa moara generatiea veche in Moldova n-o sa se schimbe nimic....
Cine sa voteze ? Atunci cind vin in sate comunistii prima de alegeri cu cartofi si cu vin si cu alte bunuri pentru un sarac, care are o pensie de 200 lei si o cultura de 70 de ani sau luam chear si acelasi tinar fara lucru si fara studii. Sa nu uitam ca Moldova e formata din aproape numai sate. Dintre care multe din ele sint perdute si uitate.

Tinerii nostri (daca ar avea toti posibilitate ) ar pleca pentru un viitor senin pentru ei si copii lor din tara . Si nu e vina lor.....
Dar Moldova ?
Dar Moldova ramine tot a comunistilor inca pe un secol. Asta e tristeta.

#96 alexutzu

alexutzu

Member

• 53 posts

Posted 22 November 2007 - 12:20

Dar Moldova ?

Lina...ai dreptate in mare parte, dar Moldova va ramane a comunistilor ink 2 ani, noi tinerii shi oamneii care au cat de cat simtul responsabilitatii vom avea grija de asta, cat despre italienii bolshevici, am mai spus, nu e numai vina lor,dar e shi vina habitatului bolnav in care se gasesc, sotiile lor rusofone shi lipsite de cultura.

#97 vale

vale

Advanced Member

• 966 posts

Posted 22 November 2007 - 14:52

Stiti ce am observat eu in ultemul tim, ca magoritatea italienilor, ( chear si din acest forum) care se muta cu traiul temporal sau permanent in Moldova devin mai moldoveni decit un moldovean....

Si nustiu cum ,dar nu un moldovean nou- modern, democrat..... dar un comunist ''curat''.... Eu nu vorbesc de toti…
Si inca vor sa demonstreze cu orice idee , ca Basarabia e numai '' trandafir in roua ''..... si nici decum '' stir''.... Si nici unul nu si refera la Moldova in general, dar numai la capitala ei….
Chear si pe generatiea noua o acuza fara prilej.... De ce oare ??????????

Si nusi aduce aminte nici unul de bieatul moldovean ( dar ca el sint o magoritate din Moldova ), care a trait cu russul si care ea furat limba materna inlocuindo cu cea ,, moldoveneasca,,.... si care nici pina in ziua de azi chear el insusi moldoveanul nu vrea sa auda/inteleaga ca vorbeste limba romana.... apoi eu zic: pina cind nu o sa moara generatiea veche in Moldova n-o sa se schimbe nimic....
Cine sa voteze ? Atunci cind vin in sate comunistii prima de alegeri cu cartofi si cu vin si cu alte bunuri pentru un sarac, care are o pensie de 200 lei si o cultura de 70 de ani sau luam chear si acelasi tinar fara lucru si fara studii. Sa nu uitam ca Moldova e formata din aproape numai sate. Dintre care multe din ele sint perdute si uitate.

Tinerii nostri (daca ar avea toti posibilitate ) ar pleca pentru un viitor senin pentru ei si copii lor din tara . Si nu e vina lor.....
Dar Moldova ?

:smiley31:
primul gând care îmi vine este:"alla faccia di tutti quelli che..."

Edited by vale, 22 November 2007 - 14:56.

#98 Alfredo Ferrari

Alfredo Ferrari

Advanced Member

• 5,887 posts

Posted 22 November 2007 - 17:32

Hai davai!!!
Faceti unirea baieti si in timp de 5 ani vom vedea ce veti mai zice...

#99 alexutzu

alexutzu

Member

• 53 posts

Posted 22 November 2007 - 18:31

Hai davai!!!

Ce inseamna ,,hai davai,,? Ai auzit asta de la vreo taranca....? :))

#100 Alfredo Ferrari

Alfredo Ferrari

Advanced Member

• 5,887 posts

Posted 22 November 2007 - 18:47

Ce inseamna ,,hai davai,,? Ai auzit asta de la vreo taranca....? :))

Eu pana acum am fost educat...vrei sa te arat niste ardei iute de ai mei?