Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto

oare numai mie mi-i dor de casa

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
265 risposte a questa discussione

#221 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 20:48

Cavolo si rusiniiiii :sorry:
Lasa ca daca facem maliga cu lezghinka apui i sun lui tata si ni trimite si capcionka si jinica di casa....iaca numai cu smintinica ii cam greu sa nu se strise si sa ne apuce subtirica :roflmao: :roflmao:

Pun pun :prrrt: :ubri:

Caree subtitica..cu frigu ista te apuca grosu,nu subtirica ca ajunge ghiata :o

#222 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 21:10

Caree subtitica..cu frigu ista te apuca grosu,nu subtirica ca ajunge ghiata :o

:roflmao: :roflmao:
Mamy da tu unde te-ai pierdut azi? Ca am putut sa bazarim in 4 pe msn.....da nu erai...... :(

#223 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 27 gennaio 2006 - 16:44

:crybaby: http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley19.gif Voi numai ma zadariti. D ce nu facemmamaliguta cu brinza, danzam hora,bem vin moldovinesc,ascultam musica moldoveneasca si aceasta totul in ROMA (ITALIA)..... Faciamo,facem,facem.... :hmm: Vreau,vreau,vreau,aaaaaaa Trebuie sa ma ghindesc bine la acest punct..
http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley2.gif

#224 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 16:52

Cavolo si rusiniiiii :sorry:
Lasa ca daca facem maliga cu lezghinka apui i sun lui tata si ni trimite si capcionka si jinica di casa....

Pun pun :prrrt: :ubri:

Cum ne-am inteles :smiley31: pe 15, asa?

Vezi spunei lui taticu sa nu intirzie cu capcionka ca pe urma se incepe postul!!! :lol3:

#225 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:08

Pe 15? In mijlocul saptamanii? Da ce poate lasi si lucru shi tot, pentru capcionka? Ghini!

#226 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:15

Cum ne-am inteles :smiley31: pe 15, asa?

Vezi spunei lui taticu sa nu intirzie cu capcionka ca pe urma se incepe postul!!! :lol3:

Pi care 15 :o :o
Si eu nu stiu nica....Dapui si tii postu tu :roflmao: :roflmao:

Ma fami il piacere :prrrt:

P.S Dapui voi spuneti ceva nu taceti toate daca taceti eu capcionka in ultima zi di undi sa va eu??? :sorry:

:crybaby: http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley19.gif Voi numai ma zadariti. D ce nu facemmamaliguta cu brinza, danzam hora,bem vin moldovinesc,ascultam musica moldoveneasca si aceasta totul in ROMA (ITALIA)..... Faciamo,facem,facem.... :hmm: Vreau,vreau,vreau,aaaaaaa Trebuie sa ma ghindesc bine la acest punct..

Da la si vrei sa te gindesti asa de mult ma rog :hmm:
Iaca tre sa ne gindim chiar unde facem maliga si di unde luam smintina??? :P

#227 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:15

Pe 15? In mijlocul saptamanii? Da ce poate lasi si lucru shi tot, pentru capcionka? Ghini!

Eu vreau capcionka,lasati o bucatika daca nu :bicycle: .Las tot si vin daca ma invitati . :oops:

#228 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:19

Cat te gandesti tu, noi terminam shi maliga, shi jin. :lol3:

Eu vreau capcionka,lasati o bucatika daca nu :bicycle: .Las tot si vin daca ma invitati . :oops:

Ei care invitatie? Poate si colaci vrei :lol3:
Ti-am zis ca esti binevenita! Shi data trecuta creadeam ca vii, da asa si n-am inteles din care motiv nu ai venit.
Da pe data viitoare nu ai scuze, capito? Si fara prea multe invitatii ;) Noi ne adunam, nu ne invitam! :P

#229 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:23

Nuuuuu la asa ceva ma duc si in gura lupului,numai lupul sa nu fie strimb. :lol3:
Smintina gasim daca trebuie, :hmm: undeeee? Sa ma fereasca Dumnezeu, undeeee smintina? aaaaa :hmm:

Ei care invitatie? Poate si colaci vrei :lol3:
Ti-am zis ca esti binevenita! Shi data trecuta creadeam ca vii, da asa si n-am inteles din care motiv nu ai venit.
Da pe data viitoare nu ai scuze, capito? Si fara prea multe invitatii ;) Noi ne adunam, nu ne invitam! :P

Vreau colaci,vreau vreau. :lol3: V-ati distrat bine a? Motivul ca nu am venit barbatul era bolnav,saracutul a cazut jos si a fracturat mina dreapta.
Acum e bine.Sper sa fie mai bine. La colaci vin,si la vin vin,si la brinza vin. :lol3:

#230 Floriana

Floriana

Member

• 46 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:24

IA SHI VìI GHINI CAPCIONCà,JIN,MàLIGà....
EU NUMAI Sà MI-O ìNCHIPUI VIRTUALINA..... :1:

#231 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:30

Vreau colaci,vreau vreau. :lol3: V-ati distrat bine a? Motivul ca nu am venit barbatul era bolnav,saracutul a cazut jos si a fracturat mina dreapta.
Acum e bine.Sper sa fie mai bine. La colaci vin,si la vin vin,si la brinza vin. :lol3:

Ghini, amu data viitoare daca nu esti cu noi in patreturi, apu nu mai ai iertare! Gata!
Eu ma refeream la cealalta data, de toamna, tii minte? Ei da hai sa nu ne uitam in urma, numai inainte, in svetloe buduscee! :lol3:

IA SHI VìI GHINI CAPCIONCà,JIN,MàLIGà....
EU NUMAI Sà MI-O ìNCHIPUI VIRTUALINA..... :1:

Ei, da poate intr-o zi din virtualinaia se transforma in realinaia ;)
Dar intr-o zi poate vii shi tu la Roma, e un oras care nu poti sa nu-l vezi, stii asta? ;)

#232 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:34

Ghini, amu data viitoare daca nu esti cu noi in patreturi, apu nu mai ai iertare! Gata!
Eu ma refeream la cealalta data, de toamna, tii minte? Ei da hai sa nu ne uitam in urma, numai inainte, in svetloe buduscee! :lol3:
Dar intr-o zi poate vii shi tu la Roma, e un oras care nu poti sa nu-l vezi, stii asta? ;)

Bine bine,vin vin cum e pentru noi svetloie budushee? :P Dar vreau si m-iati facut pofta marrreeeee de mamaliga si brinza si... Ehhhh, :hmm:

#233 Floriana

Floriana

Member

• 46 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:37

Sà te audà Dumnezeu! :worthy:

#234 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:38

Pi care 15 :o :o
Si eu nu stiu nica....Dapui si tii postu tu :roflmao: :roflmao:

Ma fami il piacere :prrrt:

P.S Dapui voi spuneti ceva nu taceti toate daca taceti eu capcionka in ultima zi di undi sa va eu??? :sorry:

Da la si vrei sa te gindesti asa de mult ma rog :hmm:
Iaca tre sa ne gindim chiar unde facem maliga si di unde luam smintina??? :P

Immagine Postata

#235 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:39

Iiii, Liudocika vrei poate inca colaci calzi :prrrt: noi facem toate impreuna daca vrei sa participi vii fara invitatie noi ni intilnim pentru ca avem placere sa ne vedem cine poate vine, vine cine nu poate pazzienza nu este obligat nimeni aici la dorinta nu la invitazie :smiley31:

#236 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:44

Iiii, Liudocika vrei poate inca colaci calzi :prrrt: noi facem toate impreuna daca vrei sa participi vii fara invitatie noi ni intilnim pentru ca avem placere sa ne vedem cine poate vine, vine cine nu poate pazzienza nu este obligat nimeni aici la dorinta nu la invitazie :smiley31:

Vreau vreau colaci dar deja Cristal m-a intrebat daca vreau :lol3: :lol3:
Va bene particip fara invitatie, daca am dorinta si o am vin,multuuuumesc. :smiley31:

#237 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:45

Immagine Postata

:lol3: Mamaliga e gata!!! :smiley31: Oxana, vezi tu cu izvaru................

Cristal, tu aduci lapte de pasare!!! :roflmao:

#238 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 17:58

:lol3: Mamaliga e gata!!! :smiley31: Oxana, vezi tu cu izvaru................

Cristal, tu aduci lapte de pasare!!! :roflmao:

Nu stiu, muza, da mamaliga asta a ta parca nu-i moldoveneasca. Seamana cu o mutrisoara de nu stiu ce. :hmm:
Pentru latte di uccello ok, am doua cutii, tre' numai sa vad cand expira. ;)

#239 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 27 gennaio 2006 - 18:03

:boxed2: Nu vreau asa maliguta,vreau de a noastra,vrau vin.Priveste bine Cristal scadenta,ca :stretcher: :lol3: .Va :smiley31: tutte.

#240 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 18:26

Eiiii da si aista ii maliga mai :o
Dup stati fetele voi... Maliga si smintina nu-i problema da unde o facem noi si voobse sabantuiu iasta unde va avea loc...Ca tre sa facem si mojdei si ursuleti si destili sa ni li ling ghini sa nu se uite la mini cineva straniu :prrrt: