Da chiar rea mai esti Cris..nu stiu poate asa e moda acum ..boh..
Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
oare numai mie mi-i dor de casa
Posted 05 December 2005 - 18:33
Da chiar rea mai esti Cris..nu stiu poate asa e moda acum ..boh..
Posted 05 December 2005 - 19:15
heeee...ce fete drăguţe
Posted 05 December 2005 - 23:14
In viata de zi cu zi sunt si mai rea, nu-ti convine sa ma cunosti
![]()
Da chiar rea mai esti Cris..nu stiu poate asa e moda acum ..boh..![]()
Da stii, se intampla asa o chestiuta interesanta: pe forum par rea, da in privat imi zic ca-s buna, oare pe cine sa cred?
Ei da nu-i pe asta, cand trebuie, si rautatea prinde bine!
Posted 06 December 2005 - 00:51
![]()
![]()
![]()
Da stii, se intampla asa o chestiuta interesanta: pe forum par rea, da in privat imi zic ca-s buna, oare pe cine sa cred?![]()
Ei da nu-i pe asta, cand trebuie, si rautatea prinde bine!
Depinde cum te comporti, de la persoana la persoana..si eu sunt la piu simpatica p'u unii, si cattiva secololui p'u altsii, ma chi se ne frega! Io ? no
Posted 06 December 2005 - 09:40
ciao Liuna se mai faci? ce ceata e iar la Milano... trebuie sa plec .... si nu am nici un chef.....
Depinde cum te comporti, de la persoana la persoana..si eu sunt la piu simpatica p'u unii, si cattiva secololui p'u altsii, ma chi se ne frega! Io ? no![]()
ce mai faceti fetelor?
ati inceput sa faceti bradul? ati inceput sa cumparati caduorile?
Posted 06 December 2005 - 09:50
ciao Liuna se mai faci? ce ceata e iar la Milano... trebuie sa plec .... si nu am nici un chef.....
![]()
ce mai faceti fetelor?
ati inceput sa faceti bradul? ati inceput sa cumparati caduorile?
Na bine..numai m-am sculat, tre s yes si eu caci am trei perechi, prima ok, a 2'a ok, a 3 c'un timpit de prof!!!! Ca cel mai probabil e ca voi adormi la ore..
Bradul nu l-am facut si nici nu cred ca-l voi face..
Posted 06 December 2005 - 10:27
ufaaaaaaaaa..... te inteleg....
Na bine..numai m-am sculat, tre s yes si eu caci am trei perechi, prima ok, a 2'a ok, a 3 c'un timpit de prof!!!! Ca cel mai probabil e ca voi adormi la ore..![]()
Bradul nu l-am facut si nici nu cred ca-l voi face....da iaka cadouri tre deam sa cumpar la vre-o 943752769874369574398 persoane . Aiuto!
![]()
cu cadourile nici eu nu stiu cum am sa ma descurc.... caci sunt multe si nu stiu nici ce sa fac..... voi vedea....
Posted 06 December 2005 - 12:27
aaaa vroiam sa intreb.... cine e fata cu parul blond si curt in ultima fotografie???
fata cu parul blond sunt eu. :smiley9:
Posted 06 December 2005 - 12:33
Posted 06 December 2005 - 13:09
Pai daca fotografiile de grup le-ati facut sau cind eu nu eram, sau le-am facut eu, asa ca cu greu se vor gasi mai mult de 2 fotografii cu toate voi, unde sunt si eu. Ma non mi lamento. Voi invece come state?Dupa cum vezi, Ali, te-am privilegiat
numai tu esti de una singura si intr-un prim plan mashcatzel
Ali
Posted 06 December 2005 - 13:17
Pai daca fotografiile de grup le-ati facut sau cind eu nu eram, sau le-am facut eu, asa ca cu greu se vor gasi mai mult de 2 fotografii cu toate voi, unde sunt si eu. Ma non mi lamento. Voi invece come state?
Ali
Daca-mi dai mailul tau ti le trimit pe toate, ma sunt si altele unde esti, da asta e mai carina, asa mi-a parut mie.
Eu m-am sculat cu noaptea-n cap azi, nici 6 nu era, am fost la facultate si dupa masa merg la munca. Mai intru seara poate, cu toate ca ar trebui sa mia si pun maina pe carte
Shi bradul asteapta sa fie impodobit, da-i vine randul si lui, ca am 2 zile libere. In schimb vineri, sambata si duminica iar la munca. Eeeeeh, e o perioada destul de movimentata la mine.
Pofta buna pentru cine merge la neam-neam.
Guest_zviozdocika_*
Posted 08 December 2005 - 14:27
Posted 09 December 2005 - 09:44
Iaca poate azi ma voi distra oleaca, pa hodu sormia mi-a pregatit o festa, da asha n-am ahoti, ma simt foarte rau ...
karoci s-a vide pina diseara...
Guest_zviozdocika_*
Posted 09 December 2005 - 16:00
Posted 12 December 2005 - 15:23
Ma ke zile minunati ... M-am mai distrat oleaca vineri, pi 9... shi m-am bucurat ca era linga mine persoana iubita, shi dupa asta ajunge duminica ori luni, shi iara ma gruzesc, el pleaca ca suntem diparti unu di altu... shi ma inec in lucru shi in toate problemili di zi cu zi ... Da sa nu mai am shi nici o activitate, sa stau toata ziua acasa, innebunem ... sincer itzi spun, asha macar ma mai iau cu una cu alta ...Ciao delfina ana,stiu ca se lucreaza intotdeauna,dar tu sarbatoresti de 2 volte stiu,stiu. Cum iti petrci zilele acestea minunate?
http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif devo andare
Posted 25 January 2006 - 17:45
P.S Si as dansa si o hara!!!
Fetelor nu va prapaditi mai trecezi pe aici si maipovestiti cite ceva, un
Posted 25 January 2006 - 17:47
P.S Si as dansa si o hara!!!![]()
![]()
Gta cu horele!!!
Posted 25 January 2006 - 18:07
Gta cu horele!!!Noi am trecut la manele si la lezghinka.
![]()
Da eu nu ma dau la gard ii dau si culezghinka daca trebu...Basta maliga sa sie
Posted 25 January 2006 - 20:34
Da eu nu ma dau la gard ii dau si culezghinka daca trebu...Basta maliga sa sie
![]()
![]()
Oxana da tu cu mine nu ai inchis un cont http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif ,gisca afumata unde-i??
Ci crezi ca am uitat,ma ei cu brinza si maliguta dar gisca unde o pui??
Posted 25 January 2006 - 20:46
Oxana da tu cu mine nu ai inchis un cont ,gisca afumata unde-i??
Ci crezi ca am uitat,ma ei cu brinza si maliguta dar gisca unde o pui??![]()
Cavolo si rusiniiiii
Lasa ca daca facem maliga cu lezghinka apui i sun lui tata si ni trimite si capcionka si jinica di casa....iaca numai cu smintinica ii cam greu sa nu se strise si sa ne apuce subtirica
Pun pun