Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Am plecat de acasa
Inviato 04 novembre 2005 - 12:09
Inviato 04 novembre 2005 - 13:59
merci Veronica. ceea ce vroiam eu sa spuna, ca daca doua persoane nu se mai iubesc nu se inteleg si mereu se cearta ceea ce duce la suferinta e mai bine despartire, caci nu are sens. orice persoana are drpetul de asi trai viata cat mai bine si dorinta de a fi fericit. e greu dupa 20 de ani de casnicie dar ce poti sa faci asta e viata.oricum sunt fericita pentru mama pentru ca iubeste si e iubita....Ciao intense sînt bucuroasă de tine că eşti fericită de mama ta că sta serina ( nuştiu dacă exzistă o altă bucurie pentru un copil ) cînd părinţii vanno da cordo.... te pup
Inviato 04 novembre 2005 - 14:15
Inviato 05 novembre 2005 - 14:32
de ce plangi ce sa intamplat????
![]()
![]()
![]()
![]()
Inviato 05 novembre 2005 - 14:51
Prosta voghetz despre mame ...de ce plangi ce sa intamplat????
Inviato 05 novembre 2005 - 17:27
Inviato 05 novembre 2005 - 18:45
dar mămica mea a sufirit la fel cum mămica ta.... dar nu sa dispărţit a lăsat totul aşa a plecat în Grecea cu lucrul că se gîndea că cu lontanaza putea să sîi toarcă dragostea(că tăticul meu punea cervelu aposttu) înveci nu era aşa .... că sa îmbolnăvit acolo de scîrba de tatniu şi mămica vroea să întoarcă acasă .... întorcînd să cumpere bilet ea moare co zi prima de înturnare acasă... în imaginazăte ce şoc a stat pentru mine şi surorile mele ...e stat 2000...aşa veaţa ce să facem.
Ana complimente pentru mămica ta....cîţi anii are ?
Inviato 05 novembre 2005 - 23:23
trebuie sa fim tari sa combatem,sa facem fata situatiilor.... ... dar cite odata as lua lumea in cap si m-as duce.
Inviato 06 novembre 2005 - 10:10
dar avolte îmi aduc aminte de trecutul ..... şi numi vine să cred că am fost aşa de tare.... Lilea îmi pare rău de fatul de mămica ta...dar şti .... că cînd citesc toate istorile noastre ... îmi pare că seamostatte toate inseme şi am trecut toate prin aceaşi tristeţe (trecem) ... dar bine înţeles că nu toate am trecut prin aceaşi suferinţe. .. ( sînt diverse )
dar fetelor eu vă doresc numai bine şi coraj... şi mergim înainte ......
Inviato 06 novembre 2005 - 23:40
Mama mea viata-ntreaga
A trait fara barbat.
Singuri prea eram in casa
Ploi cu grindina cand bat.
Mama mea viata-ntreaga,
Stand la masa ea si eu,
Se aseaza intre mine
Si-ntre unul Dumnezeu.
Oh,si crede asa intr-insuL,
Ca-n albastru vazul ei
Chipul ei de pe icoana
Se stravede sub scantei.
Si eu tin atat la mama,
Ca nicicand nu indraznesc
Dumnezeul din privire
Sa mavar sa-l mazgalesc.
GRIGORE VIERU
Inviato 11 novembre 2005 - 18:24
Mersi mult ...
Inviato 12 novembre 2005 - 01:25
...ca de ele oricum nu scapa nimeni...
cu bine!
Inviato 12 novembre 2005 - 20:31
[color=#FF0000] datami-o pe mama mea inapoi ... http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley19.gif
Ce doamna frumoasa e mama ta???De ce plingi
Inviato 14 novembre 2005 - 09:22
Ti adoro http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gifStiu ca esti foarte ocupata Ana...dar pe de o parte e bine pentru ca tii mintea in functiune si nu mai ai timp sa te gandesti la probleme...
mersi mult pentru mama ...Ce doamna frumoasa e mama ta???De ce plingi
De ce pling?! Amu numai pling
Inviato 15 novembre 2005 - 19:15