grazie badica, sei veramente gentile ... spero nn 6 l unico di trentino...O zi buna si la tine delfina_ana, te doresc totul bine din lumea!
Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Am plecat de acasa
Inviato 24 ottobre 2005 - 08:43
Inviato 24 ottobre 2005 - 10:42
e foarte dureroasa situatia.....
sa ai grija de tine..... un pupic si iti doresc numai bine.
Inviato 24 ottobre 2005 - 10:44
Dacà ai hotàrit sà imparti acesta necaz cu noi inseamnà cà ne consideri prieteni. Stii, chiar dacà sintem prietenii tài virtuali cred cà iti da un anumit sprigin moral si nu te simti asa singurà.
..................un cuvint de bine are mai multà valoare decit un car cu aur.
Uneori inconstiinza te face sa depasesti obstacole pe care nu ai putea sa le treci gindindu-te si analizind amanuntit orice lucru...
Inviato 24 ottobre 2005 - 11:33
grazie badica, sei veramente gentile ... spero nn 6 l unico di trentino...
![]()
Nu cred delfina_ana.....
Inviato 24 ottobre 2005 - 12:17
Ana, momentele grele o sa te faca sa devii mai puternicà, sint sigurà.
Dacà ai hotàrit sà imparti acesta necaz cu noi inseamnà cà ne consideri prieteni. Stii, chiar dacà sintem prietenii tài virtuali cred cà iti da un anumit sprigin moral si nu te simti asa singurà.
..................un cuvint de bine are mai multà valoare decit un car cu aur.
Uneori inconstiinza te face sa depasesti obstacole pe care nu ai putea sa le treci gindindu-te si analizind amanuntit orice lucru...
imi cer iertare la toti ca schimb un pic discursul...asa poate mai uitati un pic de probleme...
Muza...mai am un pic si voi crede si eu ca ceilalti din forum ca esti Cristal...
Salutari copii!
Inviato 24 ottobre 2005 - 12:34
fara doar shi poate .... Am hotarit sa impart aceste momenti cu voi, doar pentru ca sa vad alte pareri, di pasul care l-am facut ... Shi inca pentru ca sunt o persoana foarte deschisa shi sincera, shi ... uneori am shi eu nevoie di un sfat[i]...un cuvint de bine are mai multà valoare decit un car cu aur./i]
S-apoi shtiu ca in viata inveti mult mai mult daca optzii totul cu sudoarea ta ... Shtiu ca ne va fi greu, dar sper cind voi ajunge la o virsta mai inaintate sa spun ca "am facut pasul just" ...
Salutari la toti
Inviato 24 ottobre 2005 - 14:23
Nu cred delfina_ana.....
Cum te simti badica printre noi ?!!? Vad ca intelegi abbastanza moldoveniasca. Bravissimo !!!
ehi, asha o fost sa fieciao ana.... ma doare si pe mine sufletul cand citesc prin ce ai trecut.....
![]()
grazie !!!
Inviato 25 ottobre 2005 - 12:30
te pupic dulce
Inviato 25 ottobre 2005 - 13:47
Inviato 25 ottobre 2005 - 21:39
Eu de la 14 ani sint plecata de acasa,prima la liceu ,pe urma la universitate si pe ura in Italia,stiu ca am stat putin cu mamica si imi lpseste mult,dar asta-i viata.
Inviato 25 ottobre 2005 - 22:44
sunt de acord si eu cu lilia.....Ciao Delfi,ma bucur pentru voi a a-ti aranjat lucrurile si sper sa mearga tot bine in continuare
,dai in fondo inafara ca nu mai sinteti linga mama alaturi nu e chiara asa grav,oricum odata si odata trebuie sa pleci d linga mama,pote in alte circumstanze dar acum nu mai importa,voi ati inceput sa mergeti cu pasii vostri si e ceva normal care oricum trebuia sa se intimple. Important ca sinteti i raporturi bune si va vedeti des,e ca si cum voi sinteti la universitate si mama e acasa
.
Eu de la 14 ani sint plecata de acasa,prima la liceu ,pe urma la universitate si pe ura in Italia,stiu ca am stat putin cu mamica si imi lpseste mult,dar asta-i viata.
chiar .... si eu de la 13 ani jumate am plecat de langa parintii mei...
ai sa vezi ca o sa fie totul bine.....
Inviato 26 ottobre 2005 - 18:16
Pina acuma parca-i tot normal, ma impac bine shi cu stapinii casei ... shi cu mama ni mai auzim printr-un mesaj ... Hai ca mai incolo va voi spune o alta noutate, ca veti chica toti jos ... tre sa aveti rabdare, ca sunt c-am superstitzioasa sh-apoi daca nu se indeplineshti ...
Inviato 26 ottobre 2005 - 18:35
Cum te simti badica printre noi ?!!? Vad ca intelegi abbastanza moldoveniasca. Bravissimo !!!
Multumesc delfina_ana,
cum stau eu intre voi? Foarte bine, imi place mult ca pot intelegere limba voastra, iubirea mea (mia moglie) ma envazat (se scrive asa?'') un pic limba moldoveniasca si asa sunt aici intre Moldweb. Cred ca Moldweb e asa bun pentru cine iubesc Moldova ca mine!
Buna seara da Badica
Inviato 26 ottobre 2005 - 20:39
badica....nu te credddddd.... nici un pic.... sunt sigura ca iubirea ta...e langa tine si iti traduce si apoi iti si spune ce sa scriiBadica....
Multumesc delfina_ana,
cum stau eu intre voi? Foarte bine, imi place mult ca pot intelegere limba voastra, iubirea mea (mia moglie) ma envazat (se scrive asa?'') un pic limba moldoveniasca si asa sunt aici intre Moldweb. Cred ca Moldweb e asa bun pentru cine iubesc Moldova ca mine!
Buna seara da Badica
chiar vrei sa te cred???
mai bine spunei sa intre ea si sa scrie.....
Inviato 27 ottobre 2005 - 13:13
badica....nu te credddddd.... nici un pic.... sunt sigura ca iubirea ta...e langa tine si iti traduce si apoi iti si spune ce sa scrii
![]()
![]()
![]()
chiar vrei sa te cred???![]()
mai bine spunei sa intre ea si sa scrie.....
Se non ci credi ti posso dare il mio nr. così mi chiami e senti di persona......
Ma quale scopo avrei a dire bugie???????
Chiedi a Domenico se non ci credi.......
Inviato 27 ottobre 2005 - 13:24
Scuzazeme Intense..... dar nu am scris intre forum unde se scrie numa pe italian, nu sentem intre topic de limba moldoveneasca????
Ciao da Badica
Inviato 27 ottobre 2005 - 14:22
ok.... hai da-mi numarul tau de telefon cate chem... in privat.....sa vedem cat de bine vorbesti romaneste....ce zici??? imi dai numarul?Cred ca eu non pot fac discursul de economia dar cu nu multe "parole" ca stiu pot si eu sic ceva!!!!!
Scuzazeme Intense..... dar nu am scris intre forum unde se scrie numa pe italian, nu sentem intre topic de limba moldoveneasca????
Ciao da Badica
scusa.... am uitat sa schimb .... am scris cu wayne.... qomunque sono INTENSE
Inviato 27 ottobre 2005 - 21:47
imi cer scuse daca nu te-am crezut....
Inviato 28 ottobre 2005 - 06:48
Nu sunt suparat cu tine Intense inteleg??
Lucru bun si buna ziua!!!!!!
Inviato 28 ottobre 2005 - 07:50
de la Veronica.