Inviato 21 ottobre 2005 - 07:44
"Ii greu, chiar shi acum cind scriu ma simt foarte rau, dar cauza din care plecam amindoua ii dureroasa ."
[color=#000099]Draga Delfina _Ana
Din punct de vedere crestineste, orice necaz se intampla este o binecuvantare pentru noi. Greul prin care trecem ne face sa devenim mai experimentati, mai buni, mai hotarati dar si mai rabdatori , mai intelegatori cu altii, mai umili si mai credinciosi.
Asta daca intelegem din punct de vedere crestineste.
Se spune ca trebuie sa multumim lui Dumnezeu pentru toate. Si pentru necazuri. Caci ele sunt spre folosul nostru, doar ca noi nu stim si nu vrem sa credem. Asta stie numai Dumnezeu.
Si se spune ca Dumnezeu nu da mai mult decat poti sa duci. Tu esti foarte puternica , ai un caracter razbatator si nobil. Deaceia vei trece peste toate cu bine.
Pana acum ti-a fost usor? Iar din aceasta experienta amara vei invata niste lucruri extraordinare, va fi darul tau de la Dumnezeu pentru suferinta ta.
Se mai spune ca un mare sfant a trecut pe langa o casa foarte mare, unde locuiau oameni foarte bogati. Sfantul s-a oprit cu ucenicii sai, a batut la poarta . A iesit omul cel bogat si l-a intrebat ce vrea. Sfantul l-a intrebat daca a avut vre-odata probleme , daca a fost vreodata chinuit de necaz, de saracie... Cel bogat, fericit si vesel a spus: Nu eu am fost asa mereu: fericit, bogat, fara probleme.
Sfantul s-a intors catre ucenici si a spus: Sa mergem de aici, ca aici Dumnezeu nu a fost niciodata.
Daca Dumnezeu ne ingaduie sa avem necazuri, El ne iubeste si vrea ca noi sa ne intarim si mai mult in credinta , in caracterul nostru.
Asa ca fii sigura, ca Dumnezeu va iubeste pe tine si pe sora ta, nu va va lasa fara sprigin . Va va ajuta si veti gasi solutia buna.
Priveam un film documentar ,imagini filmate in direct din Romania, dupa marile inundatii din aceasta vara. O femeie privea la casa ei , inundata, la toate bunurile ei de o viata adunate si pierdute , cu lacrimi in ochi, dar cu seninatate si speranta a zis: Dumnezeu a dat , Dumnezeu a luat. Slavit die Dumnezeu.
Uite asta credinta si intelepciune! Ea intelegea si suferinta dar si faptul ca Dumnezeu o va ajuta, ca toate sunt cu voia lui.
Asa reusim sa ne intarim , sa trecem peste necazuri. SI TOTI CEI DIN ITALIA AM TRECUT PRIN NECAZURI DAR DIN TOATE AM INVATAT CEVA SI ASTA NE ESTE DE FOLOS . Si mergem inainte mai bogati, mai optimisti si mai cu credinta.
Sper sa nu te superi pentru mesajul ce-l trimit dar sa intelegi ca NOI TOTI CREDEM CA VA FI BINE, CREDEM IN TINE, VEI REUSI SA INFRUNTI NECAZUL SI CA DUMNEZEU VA IUBESTE, PE TINE SI PE AURICA! Doar ca Dumnezeu nu spune.
Doamne ajuta!
P.S Daca ai nevoie de altceva in afara de sfaturi, spune-ne! Nu-i asa , forumisti, ca o vom ajuta pe Delfina_Ana?[color=#000099]