da nu m.am descarcat chiar...asta asa ....sa stie lumea ...
![]()
si asta cui ma rog e adresata?
![]()
Lasand glumele de-o parte, Romcic vad ca si-a descarcat un pic sufletul, expunand tot ceea ce il supara si de care e satul. Probabil voi fi cam teorica, dar, Romcic, aseaza-te si gandeste-te: ce tre' sa faci ca sa poti schimba situatia in care esti. Dupa ce ai individuat calea, rasufleca manecele si pune-te pe treabaHai ca esti un flacau "in gamba"
![]()
Te
nu te supara Cris,dar asa mesaje de incurajare primesc si dau in fiecare zi 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000...intelegi?nuspun ca imi vrei rau,dar mai bine nu trebuie asa,fiindca stii de ce ?majoritatea care dau sfatul asta ,e aprope asemantor cu al tau(iti repet fara suparari)...zimbesc cu un asa zimbet fatzarnik...ca dupa asta ,,mnadush,,....
treaba asta cu rasflecatul nu trebuie,fiindca oricum n.are sens...care mineci sa le rasuflec? cind eu n.am nici macar un ,,tricou,, pe mine....la care treaba sa ma pun? cind esti tratat ca un caine numai pentru asta ca nai un c***o de permesso de sogiorno....
unde nu te.ai duce ...nai sa intelegi..cris ...daaca dai asa sfat..e bun...sfatu..nu spun..pero non serve adesso....cel putin
da tu spui sa ma pun la treaba....la treaba am sa ma pun ....pero sono stanco..dar acasa nu mai vreau...cum nu vrei nici tu shi cum nu vor multi din noi
P.s. flacau=fata mare..??
asta n samna k eu...inka nika acolo nushtiu shi acoloia undeva pi shiniva ...a?
e he ehe!!!!
mmamyyy!
eu diamus mari.....