Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

galeria foto

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
58 risposte a questa discussione

#41 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 24 novembre 2005 - 22:51

:roflmao: :roflmao: si asta cui ma rog e adresata? :lol3:

Lasand glumele de-o parte, Romcic vad ca si-a descarcat un pic sufletul, expunand tot ceea ce il supara si de care e satul. Probabil voi fi cam teorica, dar, Romcic, aseaza-te si gandeste-te: ce tre' sa faci ca sa poti schimba situatia in care esti. Dupa ce ai individuat calea, rasufleca manecele si pune-te pe treaba ;) Hai ca esti un flacau "in gamba" ;)
Te :smiley31:

da nu m.am descarcat chiar...asta asa ....sa stie lumea ...
nu te supara Cris,dar asa mesaje de incurajare primesc si dau in fiecare zi 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000...intelegi?nuspun ca imi vrei rau,dar mai bine nu trebuie asa,fiindca stii de ce ?majoritatea care dau sfatul asta ,e aprope asemantor cu al tau(iti repet fara suparari)...zimbesc cu un asa zimbet fatzarnik...ca dupa asta ,,mnadush,,....
treaba asta cu rasflecatul nu trebuie,fiindca oricum n.are sens...care mineci sa le rasuflec? cind eu n.am nici macar un ,,tricou,, pe mine....la care treaba sa ma pun? cind esti tratat ca un caine numai pentru asta ca nai un c***o de permesso de sogiorno....
unde nu te.ai duce ...nai sa intelegi..cris ...daaca dai asa sfat..e bun...sfatu..nu spun..pero non serve adesso....cel putin
da tu spui sa ma pun la treaba....la treaba am sa ma pun ....pero sono stanco..dar acasa nu mai vreau...cum nu vrei nici tu shi cum nu vor multi din noi
P.s. flacau=fata mare..??
asta n samna k eu...inka nika acolo nushtiu shi acoloia undeva pi shiniva ...a?
e he ehe!!!!
mmamyyy!
eu diamus mari.....

#42 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 24 novembre 2005 - 23:37

da nu m.am descarcat chiar...asta asa ....sa stie lumea ...
nu te supara Cris,dar asa mesaje de incurajare primesc si dau in fiecare zi 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000...intelegi?nuspun ca imi vrei rau,dar mai bine nu trebuie asa,fiindca stii de ce ?majoritatea care dau sfatul asta ,e aprope asemantor cu al tau(iti repet fara suparari)...zimbesc cu un asa zimbet fatzarnik...ca dupa asta ,,mnadush,,...........................

Da, Romcik, imi dau seama ca sfaturi primesti multe, dar nu te ajuta. Dupa cum ti-am spus, am fost teorica. Dar crede-ma, si de adsta sunt sigura, cand esti si ramai cu moralul la pamant nu mai reusesti sa faci nimic pentru tine.
Problema ta e permesso di soggiorno? Bine, si care sunt caile de a-l obtine? Le cunosti? Le-ai incercat? Pana nu faci ceva TU, nu altcineva, problema ta nu se va resolva de la sine, doar daca sa ai norocul sa mai faca vre-o sanatorie.
Nu sunt sfaturi si nici nu vreau sa-ti bag minte-n cap, dar sa stii ca problemele tre' sa le infrunti, sau cel putin sa incerci, ca n-o sa vina nimeni sa-ti bata la usa si sa te intrebe:" mai Romcik, n-ai vre-o problema sa ti-o rezolv, ca eu nu am ce face?"
In privita zambetului fatarnik, sper ca nu te-ai referit la mine, ca ma cunosti destul ca sa stii ca n-am nevoie sa ma fatarnicesc cu tine.
Te :smiley31:
Cu drag
Cris

#43 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 25 novembre 2005 - 08:20

Dupa ce ai individuat calea, rasufleca manecele si pune-te pe treaba ;) Hai ca esti un flacau "in gamba" ;)

cit di in gamba n-ai fi ...dar daca nu mai ai noroc apoi nu-l mai ai, nu vorbesc numa di Roma, da vapshe in general ... Cit di bravo n-ai fi in viatza shi cit di deshtept, dar daca n-ai shi o parte di noroc, di la Dumnezeu ... apoi nu-ti mai sporeshti nica ...

Da cit priveshti di Roma ... :hmm: a sa ajunga diparti baietu ... ai oleaca di rabdari Romi, shi vointza ca sa mergi inainte ...

#44 lilian

lilian

Member

• 90 messaggi

Inviato 25 novembre 2005 - 09:52

Radu Gyr :

Nu dor nici luptele pierdute,
nici ranile din piept nu dor,
cum dor acele brate slute
care sa lupte nu mai vor.

Cât inima in piept iti cânta
ce’nseamna’n lupta-un brat rapus ?
Ce-ti pasa’n colb de-o spada frânta
când te ridici cu’n steag, mai sus ?

Infrânt nu esti atunci cand sângeri,
nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrângeri,
sunt renuntarile la vis.

#45 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 25 novembre 2005 - 09:58

Adevaratele infrângeri,
sunt renuntarile la vis.

:smiley31: Da cine renunta la visuri?............ :hmm: Noi sintem " s pesnei po jizni", da cite-o data ajunge cutitul la os!!!

#46 lilian

lilian

Member

• 90 messaggi

Inviato 25 novembre 2005 - 10:00

[size=2]Buna Roman,
Din cate scrii, se vede ca vrei ceva, ai dorinte , ai vise , asa ca inca nu esti invins!!! Ma bucur ca esti asa!!! Dar situatia grea va trece, ca toate trec..., are dreptate Ana.

Numai inainte!!! Eu din optimism ma hranesc. Si sa stii ca sunt satul si ma face fericit optimismul.
Eu cred in tine![/size]

#47 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 25 novembre 2005 - 10:18

Acest post se numeste GALERIA FOTO, dar vad ca foto nu-s......................

Immagine Postata

Nu din intimplare am pus imaginea de mai sus. Roman, mergi inainte!!! Personajul de mai sus vine din partile noastre si uite c-a reusit sa-si atinga scopurile.

PRINCIPALUL SA NU TE DESCURAJEZI SI SA NU TE LASI DE ANTRENAMENTE.
:1a: :1a: :1a:

#48 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 25 novembre 2005 - 10:24

OK...Sper ca s-a facut pace...

pentru cine a spus ca e un forum liber si democratic...da,asa este...dar si libertatea si democratia pot exista in limitele bunului simt...

...si apoi,sunt atatea lucruri despre care am sau ati putea discuta...lucruri frumoase...

Eu inteleg foarte bine ca probleme avem cu totii...tocmai de aceea ne-am adunat aici,ca sa mai uitam de probleme...dar nu trebuie sa uitam ca ideile,gusturile,parerile sunt impartite...de aceea e bine sa nu ne avantam prea mult in anumite chestiuni...

Spre exemplu daca cineva doreste sa spuna multe cuvinte urate,ca asa are el chef...ceilalti vor trebui sa suporte asa,ca altfel nu mai este un forum liber,nu???Dar e posibil?

Va doresc tuturor o zi frumoasa...aici au inceput sa cada deja primii fulgi de zapada...:-)

#49 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 25 novembre 2005 - 10:29

Va doresc tuturor o zi frumoasa...aici au inceput sa cada deja primii fulgi de zapada...:-)

:crybaby: La Roma nu ninge....................... Vreu acasa!!!.................

#50 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 25 novembre 2005 - 10:56

Pai tu oricum mergi acasa Muza...eu insa raman...

Acum s-a asezat o paturica de zapada...daca va continua asa pana maine,voi avea o iarna ca in Romania....ce frumooooos!

Muza...vrei sa bat cu bulgari de zapada???:-))))Am de unde...

#51 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 25 novembre 2005 - 11:13

Muza...vrei sa bat cu bulgari de zapada???:-))))Am de unde...

Vreu, vreuuu, vreuuuuu...........

#52 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 25 novembre 2005 - 11:49

[size=2]Dar situatia grea va trece, ca toate trec..., are dreptate Ana.[/size]

trec ele toate greutatile estea, da pina shi trec apoi innebuneshti ... cind m-am aflat eu in dificulta, ori cind mai am problemi, sai mi tiro su da sola, di atita ca shtiu ca nu-i nimi, in primu rind sa ma inteleaga, shi chiar daca te intelege,e per il momento ... dupa asta uita shi de tine ... Shi intr-a doilea rind: nimeni n-o sa faca in locu meu nica...
Chiar daca sunt prieteni shi itzi dau sfaturi, dar toati sfaturili estea sunt di parerea lor ... nu-i sheea shi vrai tu intr-adevar ....

La morale: cit di greu iti vine, incearca sa fashi tot singur... In primu rind itzi da posibilitatea sa te maturizezi shi devini intr-adevar un OM...

#53 dantess

dantess

Member

• 49 messaggi

Inviato 25 novembre 2005 - 12:08

Romcik, printre altele stii ca degraba tre sa fie dicretto flussi? Care dau locuri anual la vreo 2-3 mii de moldoveni din toata italia. Eu, printre altele, anul trecut m-am foit si am obtinut autorizarea de munca, acum stau si astept la Ambasada, dar rezultatul merita ceea ce astepti. Eu te inteleg perfect, pt ca am fost (si mai sunt) ca si tine. Am vrut sa ma antrenez si nu am putut doar pt ca NU AM PERMESSO. Dar am umblat si am incercat sa fac tot posibilul sa-l obtin. Si stii care-i treaba cea mai importanta:

IN ESENTA NU M-A AJUTAT NIMENI!!!!![b]
Am navigat pe net, am descoperit toate modalitatile de a obtine permesso (sunt vreo 20 de modalitati), am ales cea mai potrivita pt mine, am aflat cand se face, am convins stapana, am umblat de unul singur cu toate documentele, m-am chentuit cu patzanii de la CISL, EI M-au anuntat cand iesa legea, am stat de la 10 noaptea pana dimineata la posta, dupa, am asteptat 10 luni printre diverse vorbe ca deja totul e cumparat, ca deja altii au plecat acasa,etc. Am obtinut autorizarea, am plecat la Roma, am facut pass alb, emotii la vama si iaca is acasa... Calea e lunga, dar vale la pena, sper al meno...
Totul e in mainile tale plus gandeste-te ca 99 la suta ca sanatoria in 2006 n-o sa fie :(

#54 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 25 novembre 2005 - 14:37

Romcik, printre altele stii ca degraba tre sa fie dicretto flussi? Care dau locuri anual la vreo 2-3 mii de moldoveni din toata italia. Eu, printre altele, anul trecut m-am foit si am obtinut autorizarea de munca, acum stau si astept la Ambasada, dar rezultatul merita ceea ce astepti. Eu te inteleg perfect, pt ca am fost (si mai sunt) ca si tine. Am vrut sa ma antrenez si nu am putut doar pt ca NU AM PERMESSO. Dar am umblat si am incercat sa fac tot posibilul sa-l obtin. Si stii care-i treaba cea mai importanta:

IN ESENTA NU M-A AJUTAT NIMENI!!!!![b]
Am navigat pe net, am descoperit toate modalitatile de a obtine permesso (sunt vreo 20 de modalitati), am ales cea mai potrivita pt mine, am aflat cand se face, am convins stapana, am umblat de unul singur cu toate documentele, m-am chentuit cu patzanii de la CISL, EI M-au anuntat cand iesa legea, am stat de la 10 noaptea pana dimineata la posta, dupa, am asteptat 10 luni printre diverse vorbe ca deja totul e cumparat, ca deja altii au plecat acasa,etc. Am obtinut autorizarea, am plecat la Roma, am facut pass alb, emotii la vama si iaca is acasa... Calea e lunga, dar vale la pena, sper al meno...
Totul e in mainile tale plus gandeste-te ca 99 la suta ca sanatoria in 2006 n-o sa fie :(

Citeste bine, Romcik, asta aveam in vedere. Daca stai "a piangerti addosso" nu se rezolva nimic de la sine, nu prea am auzit de miracole de felul asta.
Si nu crede ca esti cel mai nenorocit de pe forumul asta, toti avem probleme, da-i fiecare cu buba lui, si multi prefera sa nu-si impartaseasca greutatile aici, dar intra pe forum sa stea bine intr-un cerc de persoane placute. Dar asta nu inseamna ca merge totul ca pe unt. Aparentele inseala, Romcik.
Si atunci cand vei gandi ca mai cu probleme ca tine nu e nimeni, aminteste-ti ca este lume chiar nenorocita....nu mai stau sa-ti dau exemple.
Si in fine: greutatile, problemele si suferintele ne ajuta sa crestem.

Cris :smiley31:

#55 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 25 novembre 2005 - 21:00

eu una nu nteleg ....da cartinka dara undei?
doar asta nui nika strasnik Cris...de ceia cei demonstrat pe cartinka se vb peste tot radio ,televizor....da tu nu ni dai voie sa ne prosvishim,,....eu deamu s mare mmaay..nteleji....? :)
hai da ni cartinka inapoi.... :)
voua va multumesc la toti...pentru ceia ce ati depus pe forum..numai ca este un lucru...
prima cu treaba asta care spune dantess...eu daca ma duk nu ma intorc...shi mie contract de munca poate sa mi faca ..dar nu cred ca imi deskida viza....dar daca tio deskide maximum juma de an....asa am auzit....un cunoscut de al meu asa a facut ...nu i sa primit...da sa ma duk acasa ..e riscant ..mai ales mie ca am 20 ani....nici nustiu....acuma iti iau un numar d ela pasaport la vama ,ca kiar daca iti skimbi numele lui mammta shi a lui tatto shi a byunelului..paliubomu ti gaseste ...shi face deport 5 ani...nteleji....
este o varianata .....s mansor...cu vreo italianka nu kiar in virsta .... :) ...dar e greu..de gasit ..am fost pe la avocati ...ei cauta in agentii de matrimonio....dar shi asta e cam riscant...am auzit ca poate shi sa te inkida...shi eu is tinar..italliencile se fidantzeaza ..numai pi la vreo55 de ani..da de matrimoniu nici nu vb....poate vreo una disperata...daca e nevoie platesc..
iaka tre sa fac un anunt kiar...
lumea forumului gasitimi ..o mireasa....nu mai mult de 35...ma nsor...nish nu rid....cel mai serios vb...
ma adresezi catre toti ..daca ceva variante scrieti pe privat...
P.S. nus disperat eu inka ..imi place viata in italia....numai zona ceia unde traiesc e di merda...fura bicicletele acolo..asta i problema ....da vreau sa mi iau moped..am sa mi iau Rolishi:)..va trebui s ni taie cioarele ca s le fure ...am sa dorm cu dinsele :)
ciao a toti shi tutti.....e tutte..(am varito)

#56 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 28 novembre 2005 - 11:19

Stiu, Romcik, ca nu-ti plac sfaturile, da lasa tu ideile astea cu insuratoarea. Poti sa intri intr-obelea din care sa nu mai stii cum sa iesi.
Pentru cartinshi, Romcik, pazienza, daca le vrei tare, vorbeste cu muza sa ti le trimita in privat sa te liubuieshti.

#57 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 28 novembre 2005 - 12:07

Roman :smiley31:
eu sper din tot sufletul sa iti rezolvi problema... sicer nu stiu ce sfat sa iti spun....
dar oare de ce nu deschid o sanatorie... ar rezolva problema ptr multi.

#58 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 29 novembre 2005 - 15:57

Roma, fa ceea shi-tz pari tzie corect shi ceea ce simti, ok ... instinctu nish-odata nu gresheshte ;)

http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

#59 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 29 novembre 2005 - 21:38

instinctu...asta i vocea care vine dintro parte ..da?
eh...Ana..ana----