Rau a fost ca dupa aia i-au dat foc ei da ce sa-i faci...Multumesc Stinol,esti foarte dragut!
![]()
Dar sa stii ca in ziua inaugurarii "casei limbii romane"la Chisinau...cand s-a taiat banda tricolora,s-a dat cate o parte la scriitori...(a fost taiata de Serafim Urecheanu si Ion Caramitru acesta din urma era pe atunci ministrul culturii in Romania)...am primit si eu din aceasta banda o parte...iar directorul casei Alexandru Bantos mi-a dat un autograf foarte frumos...
Eu consider aceste lucruri frumoase...foarte frumoase...
Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Noi Vorbeste Corect Romanesc
Inviato 04 ottobre 2005 - 21:22
Inviato 06 ottobre 2005 - 10:31
Inviato 06 ottobre 2005 - 17:33
Inviato 07 ottobre 2005 - 00:11
Inviato 07 ottobre 2005 - 15:29
dupa cite tin minte, Eu tin minte ca intro dimineata mergeam la liceu (in fiecare dimineata treceam alaturi) si cred ca sa intimplat faptul cind au fost toate demonstratiile alea in Piata Marii Adunari Nationale!Nu au mai aflat sau nu au vrut sa afle cine a facut chestia asta.Multi spuneau ca comunstii sau vreo banda de rusi si tot multi spunea ca au fost cei din partidul Popular crestin democrat ca sa mai ridice adrenalina la acei ce stateau in piata...booo..eu atit stiu...stiu ca a luat foc dar nu cunosc amanuntele...tu stii mai multe?Cum s-a intamplat?
Inviato 08 ottobre 2005 - 23:21
Inviato 13 ottobre 2005 - 21:35
P.S.eh ma duk sa ma kulk .....
Inviato 13 ottobre 2005 - 23:27
si noua ne-a fost dor de tine...ai gasit plaja ieftina pana la urma?
te-ai distrat?
Inviato 14 ottobre 2005 - 16:56
iaka kiar nio fost dor de voi wai Lumea ..tre sa ni cumpar un campiutar sa zavisesc shi eu pi Moldoweb..vad ca se sabireste lume talkowaia aishia....
P.S.eh ma duk sa ma kulk .....
Ciao, Romcik! Ghini ti-aoi intors
Rosa, da tu ai inteles ceva din ceea ce a scris Romcik?
Inviato 14 ottobre 2005 - 21:44
sa zicem ca esentialul l-am inteles...
ciao
Inviato 14 ottobre 2005 - 22:16
Pe-achipiuiti, cum ar shi.He he Cris...daca nu inteleg,intuiesc si tot nu ma las pagubasa...
![]()
![]()
ciao
Inviato 14 ottobre 2005 - 22:30
dar ce limba e asta Cris?Mi se pare cunoscuta si necunoscuta...
Inviato 14 ottobre 2005 - 22:38
"pai inchipuie-ti cum ar fi"...corect?
dar ce limba e asta Cris?Mi se pare cunoscuta si necunoscuta...
Corect ar fi: "ca si cum ar fi "pe-achipuite"", dar nu cred ca la voi se foloseste modul asta de exprimare: "pe-achipuite"
Inviato 15 ottobre 2005 - 00:17
Cris,am impresia ca tu razi cu lacrimi,nu-i asa...
Inviato 15 ottobre 2005 - 10:34
![]()
nu,nu se foloseste...
![]()
![]()
Cris,am impresia ca tu razi cu lacrimi,nu-i asa...
Ieri asa era, da azi nu prea. Pe la 13 tre' sa treaca responsabila noastra sa ma ia cu bibica sa mergem la un colocviu cu o adolescenta si dupa aia tre' sa merg la casa noastra "d'accoglienza" pana seara. Ia sa te intreb, ce activitati interesante ne-ai propune sa facem cu bimbele noastre? Si sugerimentele altora sunt binevenite.
O zi frumoasa tuturor! Aici e soare si e frumos!
Inviato 15 ottobre 2005 - 14:30
.. e era talkovaia di la insheput..vad ca se sabireste lume talkowaia aishia....
bravissimaHe he Cris...daca nu inteleg,intuiesc si tot nu ma las pagubasa...
![]()
![]()
buon lavoro cara http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gifPe la 13 tre' sa treaca responsabila noastra sa ma ia cu bibica sa mergem la un colocviu cu o adolescenta si dupa aia tre' sa merg la casa noastra "d'accoglienza" pana seara.
Inviato 16 ottobre 2005 - 00:54
nu pot sa ,ma exprim pentru ca nu stiu ce fel de centru de "accoglienza"este...in fine,sper sa faceti ceva interesant care sa va multumeasca atat pe voi cat si pe fete...
O duminica frumoasa tuturor...odihniti-va!
Inviato 16 ottobre 2005 - 01:04
Activitati ar fi multe Cris...depinde in ce sens te referi...ce tip de programa aveti,ce capacitate au fetele...
nu pot sa ,ma exprim pentru ca nu stiu ce fel de centru de "accoglienza"este...in fine,sper sa faceti ceva interesant care sa va multumeasca atat pe voi cat si pe fete...
O duminica frumoasa tuturor...odihniti-va!
Hai ca-ti explic in privat mai bine. Maine vom face un tiramisu, tare-i bunut! Imi voi face si unul acasa. Te invit , Rosa, ce zici? vii?
Inviato 16 ottobre 2005 - 15:08
Inviato 16 ottobre 2005 - 15:33
Cris...vreau felia de tiramisu'...nu am primit-o...
cand o mai mananc?
Pai........nu l-am facut.....cel de acasa. Tre' sa-l facem cu fetele dal e al lor. Daca reusesc il fac maine si ti-o trimit felia