Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Moda
Posted 18 November 2005 - 20:42
Posted 19 November 2005 - 14:30
S-apoi ca sa termin, imi place foarte mult Freddy, foarte putini cumpara haine di la dinshii, nushtiu de ce ... adica nushtiu pi la Roma , Milano, da aishi sunt foarte putine persoane care se imbraca cu Freddy ori Danza ... da poate ca sunt amindoua sportive ... beh, oricum mie imi place cu cit ii eshit din comun,cu atit ii mai frumos pentru mini shi asheea imi iau ... http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/cool.gif
Posted 19 November 2005 - 15:08
Ceia ce priveste ,,Freddi,, si ,,Danza,,sint haine sportive si cum am zis mai sus depinde in ce ambient esti,sint frumoase dar daca eu ma prezint la restaurant cu ,,Freddi,, sau ,,Danza,, tot ma vor intreba daca ma duc in pelestra??
Posted 19 November 2005 - 15:14
dar daca eu ma prezint la restaurant cu ,,Freddi,, sau ,,Danza,, tot ma vor intreba daca ma duc in pelestra??
Asta e...
Posted 21 November 2005 - 10:29
Posted 22 November 2005 - 18:57
Posted 22 November 2005 - 20:26
Fetelor, da stiati ca moda nu se refera doar la imbracaminte, dar si la modele de comportament, limbaj si altele?
Matinka ai dreptate Cris,si matinka nici nu sint la moda deloc. Ati vazut ultimele noutati din lumea spectacolului:Cate Moss,Calissano,Lapo Elkan si multi altii sint foarte trendy,basta che c'è la droga http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif . iaka mai ghine cu niste pantaloni cirkiti dar cu mintea treaza.
Posted 22 November 2005 - 22:15
quello è vero...Fetelor, da stiati ca moda nu se refera doar la imbracaminte, dar si la modele de comportament, limbaj si altele?
però alla fine ti piace compare un vestito nuovo, una machina nuova, in vacanza, un paio di scarpe... alla fine vai, vivi e ti comporti come fanno li altri.. speso involontariamnete, speso... voi conservare il tuo modo di essere di fare, di vestire.. ma non riesci totalmente.
Posted 23 November 2005 - 13:12
quello è vero...
però alla fine ti piace compare un vestito nuovo, una machina nuova, in vacanza, un paio di scarpe... alla fine vai, vivi e ti comporti come fanno li altri.. speso involontariamnete, speso... voi conservare il tuo modo di essere di fare, di vestire.. ma non riesci totalmente.
Iata aici e "buba", tendinza de a urma o anumita moda (tinind cont ca mozile sunt multe, nu e una singura) comporta inevitabil imitarea. Imitandu-i pe altii, pe cei care creaza noile mozi (de obicei sau e vorba de lumea spectacolului, sau de varfurile societatii), se tinde de a face parte din un anumit grup social si de a se diferentia de ceilalti.
Posted 23 November 2005 - 13:27
Mai jos de TEATRU DE OPERA SI BALET au si magazin unde se gasesc lucruri excepzionale si la pret bun.
Posted 23 November 2005 - 13:34
Posted 23 November 2005 - 13:47
Atunci e scris made in Moldova, dupa cum e scris made in Romania, China, Bangladesh, Taiwan pe multe marfuri de marci renumite. Cauta si astia tari unde bratele de munca costa mai ieftin, se tem sa nu saraceasca
Pe puloverele de le Steaua Red's e scris "made in italy" cu toate ca au accesorii care se produc in Turcia....................................
In schimb AVIONUL PRIVAT al proprietarului e complect "made in Italy".......
Posted 23 November 2005 - 14:03
Pe puloverele de le Steaua Red's e scris "made in italy" cu toate ca au accesorii care se produc in Turcia....................................
![]()
In schimb AVIONUL PRIVAT al proprietarului e complect "made in Italy".......
Atunci as zice ca e vorba "di una truffa"! Daca-s confectionate in Moldova dar scrie made in Italy....scusate!
Guest_svetlana_*
Posted 26 November 2005 - 21:22
Cristina ai dreptate suta la suta.Fetelor, da stiati ca moda nu se refera doar la imbracaminte, dar si la modele de comportament, limbaj si altele?
Spre exemplu nu am un magazin preferat de unde merg mereu sa-mi cumpr haine, eu sunt o fire ca sunt mereu in cautare, caci pina imi gasesc o haina umblu 2 zile si o caut, si nu ma intereseaza din ce magazin este , de firma sau nu, basta ca-mi place si e calitativ.
Eu cred ca nu conteaza marca si numele , conteaza ca haina sa fie haina,si omul sa arate bine in ea. Mie imi place sa ma imbrac frumos, nu-mi place sa imit pe nimeni, eu am stilul meu.
Posted 27 November 2005 - 12:15
Cristina ai dreptate suta la suta.
Spre exemplu nu am un magazin preferat de unde merg mereu sa-mi cumpr haine, eu sunt o fire ca sunt mereu in cautare, caci pina imi gasesc o haina umblu 2 zile si o caut, si nu ma intereseaza din ce magazin este , de firma sau nu, basta ca-mi place si e calitativ.
Eu cred ca nu conteaza marca si numele , conteaza ca haina sa fie haina,si omul sa arate bine in ea. Mie imi place sa ma imbrac frumos, nu-mi place sa imit pe nimeni, eu am stilul meu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ai dreptate Sveta!!! Nu trebuie sa imitam pe nimeni o persoana si stimiaza nu pentru ca iminta pe cineva pentru acea ce este...si fiicare din noi se imbraca cum le place si cea ce poate sa-si permite si dipinde inca di lucrul ce face, eu tot daca vad cea ce imi place dar coasta mult si eu stiu ca pot ori nu pot sa imi permit dipinde della situatie (fine o inizio del mese